Každopádně jeď si podle svého, je to tvůj "projekt".
Těším se na progres

nevybavuji si že bych řekl že chci černý kolaFilozof píše:nechej tam chromové lišty a zvaž ještě to rozleštění laku. Nevím jaký je tam lak z výroby teď.
Jinak se ještě přimlouvám za klasická stříbrná krásná alu kola co na E65 patří.
Mě se prostě černá na alu kolech nelíbí. A folie snad jedině nějaké spešl aby to vypadalo fakt luxusně ale určitě bych zvážil rozleštění laku do krásného lesku s vyniknutím metalízy.
Ty sedačky cos koupil od MATIZE ty jsou fajn barva je pěkná a kontrastní s tmavým autem.
Mě osobně velice imponují tmavé limuzíny se světlým interiérem. Takže bílá či vanilková barva skvělá volba k tmavému autu.
Nemáš chuť si někde vyzkoušet nějaké renovace či navštívit odborníky něco někde odkoukat či vyzkoušet ? přecijen profík co to dělá po sto padesáté už ví dobře co a jak jde a co jde špatně.
poradí fígle jak na to a nezničíš si světla nebo jiné díly na autě co se snažíš samo/domo repasovat či renovovat.
Tak jsem zvědavej jak jsi to zvážil a kam se posuneš tento víkend/týden.
chápu... jenže, mám přeci chudou výbavu a plechovku o kterou tu nikdo ani nezakopne. proč to leštit? za 7k koupím folii a mám celý auto, nedokážu si představit kolik bude stát rozleštění tohodle co to auto má... to to radši narvu do hydroměniče, motoru nebo tak. nebo si třeba zaplatim dokodování DD až mi tu někdo řekne já ti to udělám místo samého hejtuGerchan píše:Tu fólii vidím stejně jako Filozof...zkusil bych zajet za někým, kdo to leští ve tvém okolí a zeptal se jestli to půjde rozleštit...podle mě určitě ano...a borci dokážou i z hrůzy vyleštit nový lak...v podstatě by jsi měl vzhled "nového" auta + na to vosk nebo keramiku... Ale stojí to taky ranec no...ale zase lesk jak blesk to auto pozvedne...zatím co fólie na mě osobně moc dobrý dojem nedělá...
Každopádně jeď si podle svého, je to tvůj "projekt".
Těším se na progres
fotka byla jen kvůli barvěkurevtor píše:zrovna ta na fotce je pro me ukazka toho jak neKridylko z KFC vzadu, uprostred extraporce chromu, vepredu lizatko a chrom. Extrahumr z japonska.
Ale jinak ti fandim ve stavbe
já tomu rozumím že mluvíš ze zkušeností a nemám proti tomu vůbec. třeba se to povede. a ano, dělám si to sám a chci se v tom něco naučitJaraX píše:né že bych ti to nepřál, ale mě prošlo rukama tolik sedmiček kolik jsi ani neviděl a viděl jsem tu tolik zoufálcu co se v tom utopilo, todle prostě nikdy nedopadne dobře, zahučí v tom mraky pěněz, mraky času, a stejně to bude furt vrak a to se tebou klidně vsadím.
dobrý je že si to děláš sam a tak tě to moc věcí naučí.
já mám obě toledo blau metallickurevtor píše:jo ta barva mi pripada jako to co mam ja, ten petrol mica odstin.... ale muze to bejt proste zelena no
mě též stačí jedna, druhou mám na dílyFilozof píše:Máš nějaký seznam věcí co řešíš ? Nějaké své desatero co první pak druhé atd....až po poslední věc co chceš dělat ?
A předběžný rozpočet na dané věci ?
Jen mě to ze zvědavosti zajímá.
Já mám jen servisní seznam věcí a předběžný rozpočet na svou luxusní starou paštiku e38
Kromě pár lidí zde co mi občas nabízí e65 mi zase spousty lidí e65 rozmlouvají at zustanu u e38 takže já mám ted nějaký čas na rozmyšlenou ...
Mít větší rozpočet jistě jdu taky do e65 ale mě by stačila jedna a vybavená a jen bych ji udržoval ideálně.
PS: Taky jsem si hrál s myšlenkou dovézt si e38 pěknou na díly a tady na baráku si ještě stím hrát a přehazovat z jednoho auta na druhé ale díky nedostatku času jsem to vzdal.![]()
Musel bych nespat a dělat přes noc s čelovkou na hlavě
jedno auto má EDC a druhé DD.Filozof píše:Já bych tedy začal pokud mohu říci svůj pohled.
1. Nejprve u motoru. Tam bych nechal 35k rozpočet pokud si budeš vše dělat sám tak komplet vše co se nezdá vyměnit prostě GO motoru komplet at jede jak švýcary.
V motoru nezapomeň snížený termostat ten ti zvedne životnost motoru dvojnásobně.
2. převodovka
3. Další komplet technické věci na autě jako je repase světel a repase jednotek co jsou vadné.
4. podvozek
5. interier + lak + kola
Sám si urči priority dle svého. Toto je jen muj pohled. Nejprve bych řešil technické věci na autě a nakonec vzhled a interiér.
A rozpočet 150k plus zakoupené 2x aut dá dohromady kolik ? 250-300k ?
To mohla být teoreticky pěkná a vybavená po střechu 745i za 160-180k plus 50k bokem na servis a ještě by něco zůstalo.
Ale uvidíš.
Dodělání DD + EDC by chtělo samostatný projekt a plán to by bylo asi hodně nákladné a složité ale škoda že jsi stím auto nekoupil.
Itchythefirst píše:Tomu se rika mit spravne nastavene priority: Kola 20, folie 7 a motor+prevodovka+podvozek dalsich 20kKc
Tu folii bych to rozmluvil, jeste jsem nevidel takovou, co vypada dobre i z blizka, obzvlast pokud ma lak uplne jinou barvu nez folieV prestavbe smysl nevidim, ale budu drzet palce a tise zavidet, ze ma nekdo tolik volneho casu a prostredku na takovy experiment
proto ty uvozovky... vím že tam je něco jinak, nevím ovšem coSnejk píše:jo jasne, "jen" prehodit DD.. pohodicka... ja nevim jestli si ten system nekdy videl aspon namalovanej na obrazku, ja uz to nekolikrat delal a to ti muzu rict ze je to asi jeden z nejhorsich ukolu co na aute lze udelat, tezko bych nasel neco vic slozityho nez dodelat DD. a to nemluvim jen o prehozeni servocerpadla ktery na aute nevyndas ani kdybys chcipnul, shozeni obou napravnic a natahani vsech novejch trubek, ktery doma bez nejaky indukce nebo autogenu stejne nemas nejmensi sanci ani povolit natoz nekam prehazovat.. o elektricky casti, kabelazi, senzoru, jednotky a ventilbloku ani nemluvim..