Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+
Re: Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:18, celkem upraveno 1 x.
To samozřejmě počítáme, že by se neprodala za stejnou cenu, jako jí kupoval. Před G11 měl F01 740xd, myslím že cenovka kolem 1M a u toho samého dealera se pak po 2 letech prodala za tuším 600k, mělo to naběháno nějak tak podobně kolem 120tkm tuším a jak jsem to tam vezl, tak pískalo turbo (to pískalo asi už rok) a v tom m motoru to taky neznělo úplně fajn, jakže jsem byl rád, že mění za novější. Ta G11 je zatím cajk a tchán se o to snaží starat, takže měníme náplně (xdrive/převodovka atd) tak třeba to něco vydrží.JaraX píše:to není o spolehlivosti, ale taky o amortizaci, kterou má G11 uplně jinde než E65, na které za poslendích 10 let nešlo prodělat, pokud jsi dobře koupil. pěkny E65 stáli před 10 rokama 200k a dneska stojí furt 200k.m4zzy píše:To máte tak. Tchán je zastáncem nafty a vždy mi říkal, že benzín tak dobře jak nafťák nepojede. Jenže já jezdil v E46 v 3 litru s lpg, teď v E91 to samé, byli jsme u Jaraxe, kde jsme kecali o sedmách a když tchán zkístil, že by za pár šušňů mohl mít koráb s V8 a s lpg, tak se mu ta myšlenka velkooběmového benzínu s lpg co jezdí levnějc jak ty audiňácké dýzly začala dost zamlouvatJenže to pak nastoupil švára a ten mu to rychle rozmluvil
Já mu říkal, kup si 40i, pojede to jak blázen a spotřebou to bude stejné jak u auto co máš.
Já mu řekl, že by možná bylo dobré to poslat dál, že je možné, že se to začne sypat, ale taky třeba nemusí. A víc do toho šťourat nehodlám ale nerad bych mu pak říkal, "já ti to říkal, ...". Třeba to odjede na plech, jak říká u každého auta
ale houby šrot, normálně to tak tehdy stálo, v cenové relaci 200-300k jich byli desítky, jasně, nebyli to longy, nebyli to Individualy a neměli najeto pod 150k, ale prostě normálně jsi mohl koupit E65 za 200k která měla EDC, DD, logica, a vybavený komforty. za těch 10 let to spadlo tak o 50k a spadli ty zajímavější kusy, ale prostě z majitelů E65 co znám, a koupili dobře, měli to x let a pak to prodali stejně nebo i za víc jak to koupili. neznám jediny člověka co by koupil za 400 a prodal 150.cheater píše:Docela by mě zajímalo kolik těch luxusních sedmiček jste před 10 lety koupili za 200 000. Tam mě napadá jen:
1.) totální šrot
2.) prodávající potřeboval nutně prachy
3.) prodávající neřešil prachy
Občas se narazí na zajímavou koupi ale moc často to nebývá.
Filozof: mě přijde že jsi na dovolené dostal extrémní elektrickej šok a teď ti mozek jede na 300% protože takový slohovky co tu píšš jako![]()
Jen kdyby to bylo k věci a z tvých NE teoretických úvah co ti kdo napovídá, ale z praktických zkušeností co máš vyzkoušený.
Filozof píše:M4zzy: těžko se radí ale rozum říká rok ještě pojezdit co budou mít příjmy a pak prodat či vyměnit za něco levnějšího ale třeba funglovku nového např X1 2.0d nebo 320-330i/d či český sen superb/oktávka budou velmi nenáročné na servis a staříkům postačí bohatě.
Co máme ve firmě prvních několik let oktávky nic nechtějí jsou to relativně spolehlivá auta prvních 5let určitě ... 1,4tsi 110kw a 1.5tsi... a jede to pěkně s tím lehkým autem.
Ale počkej si co ti sdělí další. Je to můj názor a snad nevadí že jsem napsal když tu máme pár štěkajících psů kteří vyštvali i jaraxe pryč ...
nevím ale po sedmičce doporučit oktávku je dle mě blbost. I když to jsou důchodci tak pán asi ví co kupuje a co od auta čeká a tohle by asi nebylo to pravé. Variant je hafo.
Například. Klidně ať si to prodá a vezme si jetou 911/boxster. Třeba to neměl a splní si sen. Nebude mít komfort, ale zážitky a nějak se to nekurví.
Tak to by si vyhodil sam sebe ty chytroline.Filozof píše:Hoody je to tak ... vidím že víš hovno a umíš jen prudit idi.te.
Mám rád kreté.y kteří jen umí prudit a nic neví ...asi je to baví ...
Filozof píše: Admini by měli blbce co furt uráží a naváží se do lidí vyházet byl by tu klid ...jak se to rozjel audi klub a pár chytráků tak to tady stojí za ...
Budeme vyhazovat lidi za názor ? Nebo za rozeštvávání a sprosté nadávky ??? No at si každý udělá názor sám.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:18, celkem upraveno 1 x.
Vlasta píše:Tak to asi každej zaměstnanecFilozof píše:...Já pracuji pro šéfy firem...

Aha. Oukej.Filozof píše:michale i kurevtore oba jste mimo.

DobreFilozof píše: ...tak sorry ale za blbce jste vy a ne já

Jenom dotazek.... Ses si timhle fakt stoprocentne jistej?

kdo te tu urazi?Filozof píše: ...nevím co je to za český sport urážet lidi když má někdo jinej názor než já...
Nebrec.
Tohle me opravdu rozesmaloFilozof píše:Nebo mi závidíte že toho hodně vím?

Ale mas jako vzdy pravdu. Kapnul si na to presne. Zavidime ti, ze toho hodne vis.

Souhlas, je to skutecne nas/muj problem. Kazdy den usinam s trapenim zposobenym vsemi temi fakty a tvrdymi daty, kterymi nas tady zasobujes. Nevim jestli zvladnu dal prijimat a zit se vsemi temi cennymi informacemi co nam sem davas.Filozof píše:Protože mě to baví zjištovat si plno informací ? Je to váš problém že stím nemůžete žít... ne můj.
Souhlas.Filozof píše: Mno a mohl bych psát dál ale je to zbytečné.
Tohle ti tady podepise kazdej clen fora

Ja neviem, naco su tu moderatori, ze ho neviete nieto odpalit do <> a bude tu pokoj ? Na co cakate ? Kazdy ho ma plne zuby ale furt tu musíme citat srac.ky... ???
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:19, celkem upraveno 2 x.
Jenže jim koukám pod ruky to asi nikdo jiný nemůže mimo sekretářky což ale ví stále tak polovinukurevtor píše:Vlasta píše:Tak to asi každej zaměstnanecFilozof píše:...Já pracuji pro šéfy firem...prisnej vodpal.

Obyčejný zaměstnanec ví kuloví co se děje v zákulisí

Víc psát nebudu ať je kurevtor spokojenej jak mi to nandal...

ví tvůj šéf o tom, že se na internetu chlubíš s tím, jak upravuješ faktury? I ty mafiáne
Tyhlety týpky, co si myslí, že mají access fakt miluju.
Otázka je, když tohoto tolik víš a rozumíš tomu, proč kvůli dvoum kilům špekuluješ už 5 let. Pro lidi od nás je to jeden dobrej měsíc a to ani nemusí vědět, co se děje v zákulisí

Tyhlety týpky, co si myslí, že mají access fakt miluju.
Otázka je, když tohoto tolik víš a rozumíš tomu, proč kvůli dvoum kilům špekuluješ už 5 let. Pro lidi od nás je to jeden dobrej měsíc a to ani nemusí vědět, co se děje v zákulisí

Stepane Myslíš ty dvě kila které se během roku po koupi mohou změnit ve 350k
Mám jít za ucetnî nebo šéfem a říci mu zda se mu nepovaluje v šuplíku par drobných ??? Napr 250k..
Mám jít za ucetnî nebo šéfem a říci mu zda se mu nepovaluje v šuplíku par drobných ??? Napr 250k..

Naposledy upravil(a) Filozof dne pát 06.09.2019 07:39, celkem upraveno 1 x.
A to kurva jak souvisí s BMW?!?
nijak, jsme banda čuráků.
uplně bez ironie
uplně bez ironie
Tak by sme to mohli uzavriet ze sme konecne zistili ze filozof je celym menom James Filozof Bond 007, vo firme plni tajne ulohy co ani s manzelkou nemoze prebrat, inak by ju musel...ani to nechcem napisat, dokazal vypozorovat na akych autach chodia sefofci do prace..., tym sa vysvetluje preco aj tolko o vsetkom vie a ziadna tema mu nie je cudzia...
Ked sa vratime k novym BMW, kto teda este vie pridat nejake skusenosti s G radou pripadne aj F...
Ked sa vratime k novym BMW, kto teda este vie pridat nejake skusenosti s G radou pripadne aj F...
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:19, celkem upraveno 1 x.
- Don
Filozofe, mozna jsi v realu fajn kluk, ale jdi uz do pici. Zamrdal jsi cele forum svymi srackami, tahni uz do hajzlu. Uz jsem ti to psal jednou. A klidne mi dejte banan. Chapes uz jednou, ze vsechna temata se netoci jen kolem tebe? Vidis jaky je nazev tematu? Az si budes kupovat sedmu tak se ptej, ale hlavne nerad nikomu, kdyz vis naprosty hovno. Vsiml sis kolik stran maji temata tykajici se 7er? Jen diky tobe to jde do stovek. Kdo si myslis, ze to bude procitat, az bude hledat nejake informace. Jedine co najde jsou tvoje hovna. 5er sekci uz taky hnojis... chapes, ze to forum je pro lidi co chteji nebo maji BMW a ne o tvoji praci nebo masturbaci nad obrazky? Bez uz a zhasni za sebou nebo se drz tematu, ale o nem ty nic nevis, tak radsi nepis 

cheater:
......"Znáte filozofa někdo osobně??".................
Tvl taky tě napadlo co mě, vlastně, že za klávesnicí sedí prsatá, ale totál vymštěná blondýna z velkejma kozama ?
Protože normální chlap, takovýhle tlaky prostě mít nemůže

Ta řada G už mě tedy zajímá více než F. Škoda, že když jede 5er a 7er už je od sebe na první dobrou nepoznám, možná teda ted ten FL, kde maska má sekáček(gril) na zvířata ze silncie, kde vzadu vypadne salam a parky.
......"Znáte filozofa někdo osobně??".................
Tvl taky tě napadlo co mě, vlastně, že za klávesnicí sedí prsatá, ale totál vymštěná blondýna z velkejma kozama ?
Protože normální chlap, takovýhle tlaky prostě mít nemůže

Ta řada G už mě tedy zajímá více než F. Škoda, že když jede 5er a 7er už je od sebe na první dobrou nepoznám, možná teda ted ten FL, kde maska má sekáček(gril) na zvířata ze silncie, kde vzadu vypadne salam a parky.
Odpověděl jsem pouze na dotaz nic víc.
Určitě nikomu do zadele nelezu.
Kdybyste mě přeskočili tak je vše ok.
Ale já něco nápíšu a vyjádří se k tomu 10lidí tak kdo pak spamuje???
Ok nebudu se zde více zdrzovat v 7er sekci když tady par jedincům vadím
Určitě nikomu do zadele nelezu.
Kdybyste mě přeskočili tak je vše ok.
Ale já něco nápíšu a vyjádří se k tomu 10lidí tak kdo pak spamuje???
Ok nebudu se zde více zdrzovat v 7er sekci když tady par jedincům vadím