Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
cheater

Re: Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+

#101 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:18, celkem upraveno 1 x.
m4zzy

#102 Příspěvek od m4zzy »

JaraX píše:
m4zzy píše:To máte tak. Tchán je zastáncem nafty a vždy mi říkal, že benzín tak dobře jak nafťák nepojede. Jenže já jezdil v E46 v 3 litru s lpg, teď v E91 to samé, byli jsme u Jaraxe, kde jsme kecali o sedmách a když tchán zkístil, že by za pár šušňů mohl mít koráb s V8 a s lpg, tak se mu ta myšlenka velkooběmového benzínu s lpg co jezdí levnějc jak ty audiňácké dýzly začala dost zamlouvat :) Jenže to pak nastoupil švára a ten mu to rychle rozmluvil :D Já mu říkal, kup si 40i, pojede to jak blázen a spotřebou to bude stejné jak u auto co máš.

Já mu řekl, že by možná bylo dobré to poslat dál, že je možné, že se to začne sypat, ale taky třeba nemusí. A víc do toho šťourat nehodlám ale nerad bych mu pak říkal, "já ti to říkal, ...". Třeba to odjede na plech, jak říká u každého auta :)
to není o spolehlivosti, ale taky o amortizaci, kterou má G11 uplně jinde než E65, na které za poslendích 10 let nešlo prodělat, pokud jsi dobře koupil. pěkny E65 stáli před 10 rokama 200k a dneska stojí furt 200k.
To samozřejmě počítáme, že by se neprodala za stejnou cenu, jako jí kupoval. Před G11 měl F01 740xd, myslím že cenovka kolem 1M a u toho samého dealera se pak po 2 letech prodala za tuším 600k, mělo to naběháno nějak tak podobně kolem 120tkm tuším a jak jsem to tam vezl, tak pískalo turbo (to pískalo asi už rok) a v tom m motoru to taky neznělo úplně fajn, jakže jsem byl rád, že mění za novější. Ta G11 je zatím cajk a tchán se o to snaží starat, takže měníme náplně (xdrive/převodovka atd) tak třeba to něco vydrží.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od JaraX »

cheater píše:Docela by mě zajímalo kolik těch luxusních sedmiček jste před 10 lety koupili za 200 000. Tam mě napadá jen:
1.) totální šrot
2.) prodávající potřeboval nutně prachy
3.) prodávající neřešil prachy

Občas se narazí na zajímavou koupi ale moc často to nebývá.

Filozof: mě přijde že jsi na dovolené dostal extrémní elektrickej šok a teď ti mozek jede na 300% protože takový slohovky co tu píšš jako :respect:
Jen kdyby to bylo k věci a z tvých NE teoretických úvah co ti kdo napovídá, ale z praktických zkušeností co máš vyzkoušený.
ale houby šrot, normálně to tak tehdy stálo, v cenové relaci 200-300k jich byli desítky, jasně, nebyli to longy, nebyli to Individualy a neměli najeto pod 150k, ale prostě normálně jsi mohl koupit E65 za 200k která měla EDC, DD, logica, a vybavený komforty. za těch 10 let to spadlo tak o 50k a spadli ty zajímavější kusy, ale prostě z majitelů E65 co znám, a koupili dobře, měli to x let a pak to prodali stejně nebo i za víc jak to koupili. neznám jediny člověka co by koupil za 400 a prodal 150.
mcfil

#104 Příspěvek od mcfil »

Filozof píše:M4zzy: těžko se radí ale rozum říká rok ještě pojezdit co budou mít příjmy a pak prodat či vyměnit za něco levnějšího ale třeba funglovku nového např X1 2.0d nebo 320-330i/d či český sen superb/oktávka budou velmi nenáročné na servis a staříkům postačí bohatě.

Co máme ve firmě prvních několik let oktávky nic nechtějí jsou to relativně spolehlivá auta prvních 5let určitě ... 1,4tsi 110kw a 1.5tsi... a jede to pěkně s tím lehkým autem.

Ale počkej si co ti sdělí další. Je to můj názor a snad nevadí že jsem napsal když tu máme pár štěkajících psů kteří vyštvali i jaraxe pryč ... :roll:

nevím ale po sedmičce doporučit oktávku je dle mě blbost. I když to jsou důchodci tak pán asi ví co kupuje a co od auta čeká a tohle by asi nebylo to pravé. Variant je hafo.

Například. Klidně ať si to prodá a vezme si jetou 911/boxster. Třeba to neměl a splní si sen. Nebude mít komfort, ale zážitky a nějak se to nekurví.
jazet

#105 Příspěvek od jazet »

Filozof píše:Hoody je to tak ... vidím že víš hovno a umíš jen prudit idi.te. ;)
Mám rád kreté.y kteří jen umí prudit a nic neví ...asi je to baví ...
Filozof píše: Admini by měli blbce co furt uráží a naváží se do lidí vyházet byl by tu klid ...jak se to rozjel audi klub a pár chytráků tak to tady stojí za ...
Budeme vyhazovat lidi za názor ? Nebo za rozeštvávání a sprosté nadávky ??? No at si každý udělá názor sám. ;)
Tak to by si vyhodil sam sebe ty chytroline.
cheater

#106 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:18, celkem upraveno 1 x.
kurevtor

#107 Příspěvek od kurevtor »

Vlasta píše:
Filozof píše:...Já pracuji pro šéfy firem...
Tak to asi každej zaměstnanec
:lol: prisnej vodpal.
kurevtor

#108 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:michale i kurevtore oba jste mimo.
Aha. Oukej. :)
Filozof píše: ...tak sorry ale za blbce jste vy a ne já
Dobre :lol:

Jenom dotazek.... Ses si timhle fakt stoprocentne jistej? :lol:
Filozof píše: ...nevím co je to za český sport urážet lidi když má někdo jinej názor než já...
kdo te tu urazi?
Nebrec.
Filozof píše:Nebo mi závidíte že toho hodně vím?
Tohle me opravdu rozesmalo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale mas jako vzdy pravdu. Kapnul si na to presne. Zavidime ti, ze toho hodne vis. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Filozof píše:Protože mě to baví zjištovat si plno informací ? Je to váš problém že stím nemůžete žít... ne můj.
Souhlas, je to skutecne nas/muj problem. Kazdy den usinam s trapenim zposobenym vsemi temi fakty a tvrdymi daty, kterymi nas tady zasobujes. Nevim jestli zvladnu dal prijimat a zit se vsemi temi cennymi informacemi co nam sem davas.
Filozof píše: Mno a mohl bych psát dál ale je to zbytečné.
Souhlas.
Tohle ti tady podepise kazdej clen fora :)
PetoK

#109 Příspěvek od PetoK »

Ja neviem, naco su tu moderatori, ze ho neviete nieto odpalit do <> a bude tu pokoj ? Na co cakate ? Kazdy ho ma plne zuby ale furt tu musíme citat srac.ky... ???
cheater

#110 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:19, celkem upraveno 2 x.
Filozof

#111 Příspěvek od Filozof »

kurevtor píše:
Vlasta píše:
Filozof píše:...Já pracuji pro šéfy firem...
Tak to asi každej zaměstnanec
:lol: prisnej vodpal.
Jenže jim koukám pod ruky to asi nikdo jiný nemůže mimo sekretářky což ale ví stále tak polovinu ;)

Obyčejný zaměstnanec ví kuloví co se děje v zákulisí ;) :)

Víc psát nebudu ať je kurevtor spokojenej jak mi to nandal... :lol:
Stepan1

#112 Příspěvek od Stepan1 »

ví tvůj šéf o tom, že se na internetu chlubíš s tím, jak upravuješ faktury? I ty mafiáne :lol:
Tyhlety týpky, co si myslí, že mají access fakt miluju.
Otázka je, když tohoto tolik víš a rozumíš tomu, proč kvůli dvoum kilům špekuluješ už 5 let. Pro lidi od nás je to jeden dobrej měsíc a to ani nemusí vědět, co se děje v zákulisí :lol:
Filozof

#113 Příspěvek od Filozof »

Stepane Myslíš ty dvě kila které se během roku po koupi mohou změnit ve 350k
Mám jít za ucetnî nebo šéfem a říci mu zda se mu nepovaluje v šuplíku par drobných ??? Napr 250k.. :D
Naposledy upravil(a) Filozof dne pát 06.09.2019 07:39, celkem upraveno 1 x.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#114 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

A to kurva jak souvisí s BMW?!?
Stepan1

#115 Příspěvek od Stepan1 »

nijak, jsme banda čuráků.
uplně bez ironie
Michal595

#116 Příspěvek od Michal595 »

Tak by sme to mohli uzavriet ze sme konecne zistili ze filozof je celym menom James Filozof Bond 007, vo firme plni tajne ulohy co ani s manzelkou nemoze prebrat, inak by ju musel...ani to nechcem napisat, dokazal vypozorovat na akych autach chodia sefofci do prace..., tym sa vysvetluje preco aj tolko o vsetkom vie a ziadna tema mu nie je cudzia...

Ked sa vratime k novym BMW, kto teda este vie pridat nejake skusenosti s G radou pripadne aj F...
cheater

#117 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:19, celkem upraveno 1 x.
Don

#118 Příspěvek od Don »

Filozofe, mozna jsi v realu fajn kluk, ale jdi uz do pici. Zamrdal jsi cele forum svymi srackami, tahni uz do hajzlu. Uz jsem ti to psal jednou. A klidne mi dejte banan. Chapes uz jednou, ze vsechna temata se netoci jen kolem tebe? Vidis jaky je nazev tematu? Az si budes kupovat sedmu tak se ptej, ale hlavne nerad nikomu, kdyz vis naprosty hovno. Vsiml sis kolik stran maji temata tykajici se 7er? Jen diky tobe to jde do stovek. Kdo si myslis, ze to bude procitat, az bude hledat nejake informace. Jedine co najde jsou tvoje hovna. 5er sekci uz taky hnojis... chapes, ze to forum je pro lidi co chteji nebo maji BMW a ne o tvoji praci nebo masturbaci nad obrazky? Bez uz a zhasni za sebou nebo se drz tematu, ale o nem ty nic nevis, tak radsi nepis :idea:
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#119 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

cheater:
......"Znáte filozofa někdo osobně??".................

Tvl taky tě napadlo co mě, vlastně, že za klávesnicí sedí prsatá, ale totál vymštěná blondýna z velkejma kozama ?

Protože normální chlap, takovýhle tlaky prostě mít nemůže :D :D

Ta řada G už mě tedy zajímá více než F. Škoda, že když jede 5er a 7er už je od sebe na první dobrou nepoznám, možná teda ted ten FL, kde maska má sekáček(gril) na zvířata ze silncie, kde vzadu vypadne salam a parky.
Filozof

#120 Příspěvek od Filozof »

Odpověděl jsem pouze na dotaz nic víc.
Určitě nikomu do zadele nelezu.
Kdybyste mě přeskočili tak je vše ok.
Ale já něco nápíšu a vyjádří se k tomu 10lidí tak kdo pak spamuje???

Ok nebudu se zde více zdrzovat v 7er sekci když tady par jedincům vadím ;)
Odpovědět