Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
---
Re: E65-760i
Pujc si na měsíc dvojkovyho golfa s 1.6d a nech je vycukat. Potom budou rádi za BMW
Dop*dele, úplně se mi ten zvuk vybavil 

Taky si ho měl?

To ne, ale kamarád ano. 

mělo to klapku ? 

Na uši? Jo byly potřeba.
JaraX má vždycky pravdu
ne fakt, svezení je za 1000 keců na internetu.
jinak jak budeš mít chvilku, budu rád za ten detailnější přispěvek

ne fakt, svezení je za 1000 keců na internetu.
jinak jak budeš mít chvilku, budu rád za ten detailnější přispěvek
Hlavne to pis nejdriv do notepadu nebo neceho a pak az to pastni sem. Takovejch stavnatejch prispevku, co uz tohle forum nikdy neuvidi...skoda. A hledas teda vikendovku nebo daily?
děkuji za pochvalu, někdy dost uvažuju že se na cely BMW vyseru a pujdu do práce ale pak mi někdo řekne "dyt děláš něco co tady nedělá nikdo v republice" a pak mě to zas baví
No každej to vidíme jinak. Osobně nechápu smysl 7er jako víkendovýho auta. Stejně tak bych nikdy nejel do Paříže autem a může být jaký chce. 5000m chodím autem, 5000km jezdím letadlem. Dle mě má být víkendový auto M3 nebo M6 atp. Prostě našláplý kupé. Ani M5, prostě kupé.
- Itchythefirst
Spsi to chce naslaply kabrio nez kupatko
S kabrem je vic srandy a je praktictejsi 

tak jasný že když tě nebaví řidit, tak je lepší letět.Pajk85 píše:No každej to vidíme jinak. Osobně nechápu smysl 7er jako víkendovýho auta. Stejně tak bych nikdy nejel do Paříže autem a může být jaký chce. 5000m chodím autem, 5000km jezdím letadlem. Dle mě má být víkendový auto M3 nebo M6 atp. Prostě našláplý kupé. Ani M5, prostě kupé.
No nebaví... Tak dlouhý trasy jsou pro mě únavný. Ale někdo u řízení nezapíná tolik mozek, pak mu to nevadí. Jinak řídím velice rád, to jsi zle pochopil.
Ad kabrio... to jo, ale až po tom kupé.
Ad kabrio... to jo, ale až po tom kupé.

mě baví řidit,ale mě zas nebaví jet kousek, jet někam 10km, to je nuda, ale jinak pro mě nikdy v BMW (krom některých modelů, nedávno jsem regeneroval DPF v E60 se základníma sedačkama a to pro mě 40km bylo utrpení) tak žádná cesta nebyla ještě dlouhá, ani z Gibraltaru, nikdy jsem si neřekl už tam chci být, ale furt si to užíval, když je nuda na dálnici, stačí sjet na okresku a radost je zpět, jak tomu může člověk nakládat tak pecka.
Víš co, ono je to i autem. Já jezdím 3er. V 7er by to asi bylo pro mé záda lepší. Koneckonců sám tvrdíš, že i ty sedačky musí mít jakousi výbavu. A to je možná vončo, to jsem zatím nepoznal.