Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze k eshopu
vrnk píše:Priznam se, ze kdyz jsem si tricko objednaval, taky me nenapadlo, ze si ho muzou objednat i neklubaci. Kdyz ted vidim, jaky lidi ho maj objednany, nejak pro me to tricko ztraci na hodnote(nemyslim penize). Mozna by to, ze dodnes tricka nejsou vyrobena mohlo byt nakonec ku prospechu. Dalo by se neclenum poslat penize za objednana tricka zpet a nechat nekde jinde vyrobit serii pouze pro klubaky
moje slova....
medas píše:taky bych uvital vraceni penez
clovece taky te nechapu, je to tricko bmwklubu, prijde mi to jako bys chtel machrovat ze jsi clenem ikdyz clen nejsi, ani bawo nemas.
jestli chces vratit penize, posli mi cislo tvoji objednavky, castku kterou si zaplatil a ja ti ze svyho ty penize poslu a tvoji objednavku prevezmu. Urcite to tricko/tricka vyuzije lip nejakej klubak co nestihl objednat nez ty.
edit: uz jsem te nasel
30.06.2008 05:36 tricko BMW klub (medas) Medek Martin 200806014
317,00 Kč
klidně pošli číslo účtu kam to chceš.
-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:vrnk píše:Priznam se, ze kdyz jsem si tricko objednaval, taky me nenapadlo, ze si ho muzou objednat i neklubaci. Kdyz ted vidim, jaky lidi ho maj objednany, nejak pro me to tricko ztraci na hodnote(nemyslim penize). Mozna by to, ze dodnes tricka nejsou vyrobena mohlo byt nakonec ku prospechu. Dalo by se neclenum poslat penize za objednana tricka zpet a nechat nekde jinde vyrobit serii pouze pro klubaky
moje slova....
Souhlas!!! Také jsem myslel, že se jedná o special edition pouze pro klubáky...
To je jako nosit triko Harvardu a nemít ani střední...

Návrhy na rešení?
cipis píše:medas píše:taky bych uvital vraceni penez
clovece taky te nechapu, je to tricko bmwklubu, prijde mi to jako bys chtel machrovat ze jsi clenem ikdyz clen nejsi, ani bawo nemas.
jestli chces vratit penize, posli mi cislo tvoji objednavky, castku kterou si zaplatil a ja ti ze svyho ty penize poslu a tvoji objednavku prevezmu. Urcite to tricko/tricka vyuzije lip nejakej klubak co nestihl objednat nez ty.
317,00 Kč
machrovat? a cim ze jsem clenem BMW klubu?

medas píše:cipis píše:medas píše:taky bych uvital vraceni penez
317,00 Kč
machrovat? a cim ze jsem clenem BMW klubu?to radeji ne
Dikybohu. Radsej to prosim ani nikomu nespominaj, ze sem chodis alebo ze si tu bol, diky.
7er. True definition of luxury. Yours.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
To je jako nosit tričko že skáču ze 4000m a neskočit

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
medas píše:prenechavam svou objednavku uzivateli "cipis" jedna se o tricko: Triko s krátkým rukávem Funky (M) Celkem Kč: 317.00
Penize jsem ti prevedl (potvrzeni)
Timto prosim admina eshopu, aby medasovu objednavku sloucil s moji (cislo 20080601-5).
A pokud ma nejaky klubak zajem o tohle tricko, at se mi ozve.
globusman píše:Speedy píše:Dnes večer bych měl mít informaci, zda-li to dodavatel dodá nebo ne.
Jak to vypadá s informací od dodavatele?
Musis si uvedomit, ze nie kazdy ma cas sedet tu stale a pisat sem kazdych 5 minut

Dodavatel ma problem s velkostou jedneho typu tricka, ostatne budu vyrobene do 2 tyzdnov. Speedy pripadne info doplni.
7er. True definition of luxury. Yours.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
surfis píše:George_D píše:To je jako nosit tričko že skáču ze 4000m a neskočit![]()
![]()
Ale on jeden takový človíček existuje...
Těch lidí je hafec ne jeden právě

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
George_D píše:surfis píše:George_D píše:To je jako nosit tričko že skáču ze 4000m a neskočit![]()
![]()
Ale on jeden takový človíček existuje...
Těch lidí je hafec ne jeden právěTřebas Fotas, Newmik, Fikux a určitě další a nosej ho a vyprávěj jak to bylo super
![]()
Georg_D, normalne si ma s tymto tvojim vyrokom nasral.