Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis Brno

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
bmw--jury

#101 Příspěvek od bmw--jury »

Ahoj, nevíte kdo by mě vyměnil olej v převodove .....tady v Brně a za kolik ....? Ale někdo na koho je spolech a už to dělal, né někdo kdo se to bude učit na mím autě ... :D :D
bmw--jury

#102 Příspěvek od bmw--jury »

Myslím na automatu .
pepino5xx

#103 Příspěvek od pepino5xx »

Znám minimálně tři automaty které Horys dělal (vše BMW) a všechny jezdí dál.
Holly Moderátor
Moderátor

#104 Příspěvek od Holly Moderátor »

Kecáš, tvůj nejezdí :twisted: Já vím já vím, blbej fór... 8)
pepino5xx

#105 Příspěvek od pepino5xx »

Blbe :evil:
Holly, kde mám sedačky?
:-D
rumlor
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od rumlor »

bmw--jury píše:Ahoj, nevíte kdo by mě vyměnil olej v převodove .....tady v Brně a za kolik ....? Ale někdo na koho je spolech a už to dělal, né někdo kdo se to bude učit na mím autě ... :D :D

Já měl automat u p.Bartoška v Husovicích http://www.opravy-automatickych-prevodovek.cz/ a jsem spokojen. Před rokem a čtvrt mi přestal couvat, cosi se tam vysypalo plus špatný solenoidy, tak to opravil a dodnes to jezdí v pohodě. Je to člověk co to dělá řadu let a asi tomu rozumí. Cena za práci asi přiměřená, nicméně má jen malou dílnu a převodovky z aut si nechá sundávat v servise o kus dál. Tam mi ztratili dekl co byl pod převodovkou a prej 5tis jen za vymontování a namontování almary platil jim. Nevím jestli ve tvém případě by ji taky musel sundat, to už se spíš domluv s ním. Cena možná trošku vyšší, ale když si vezmu, že mi vyšel v dost věcech vstříc a automat teď jede hladce, tak si nemůžu stěžovat.
Holly Moderátor
Moderátor

#107 Příspěvek od Holly Moderátor »

pepino: Sem čekal tuhle reakci :D Nevim kde je máš, jestlis je ztratil tak je di hledat 8)
belch

#108 Příspěvek od belch »

Tak, hotovo. Předem omluva, že jsem sem nenapsal dříve, ale nebyl prostor. Nyní ve zkratce:

Jak jsem předeslal, Euromobil svolil k opravě mého výfuku na vlastní náklady, pročež jsem se ve smluvený termín dostavil a vůz zanechal na místě. Domluva zněla tak, že navaří zpět vyřezaný katalyzátor, čímž mělo býti zamezeno onomu protivnému zvuku. Stalo se, zvuk není.

Zvuk původní, tedy onen od svodů, ovšem zůstal - na můj dotaz, zdali s tím tedy budeme něco dělat, pan Adamík odvětil: "Po tom, co jste napsal na tom internetu, už ani ne". Nu což, udělám si to sám. Výsledek je minus cca tisíc korun, rozřezaný, znovu svařený, stále prdící výfuk a minus další brněnský servis - tentokrát dokonce na jejich vlastní výslovnou žádost. To se mi ještě nestalo.

Škoda přeškoda.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od Leveler »

Mám dotaz..
1)Telefon na Horyse?
2)Když mu budu volat tak se zmínit, že sem z BMW klubu a tykat či vykat?
3)Když tam pak dojedu tak v servisu slyší na jméno Horys?
4)Horys je jen zaměstananec a nebo i spolumajitel servisu?
Díkec
rumlor
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od rumlor »

Leveler píše:Mám dotaz..
1)Telefon na Horyse?
2)Když mu budu volat tak se zmínit, že sem z BMW klubu a tykat či vykat?
3)Když tam pak dojedu tak v servisu slyší na jméno Horys?
4)Horys je jen zaměstananec a nebo i spolumajitel servisu?
Díkec

1) Strana 5
2) Podle mě Martinovi tykačka vadit nebude ;)
3) Ty vole to je jak Srstka v Chcete mě? :) Viz. 2)
4) ..
Zave
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od Zave »

4) uplatky bere kdokoliv :twisted:
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od Leveler »

Nebo nevíte o někom kdo má zvedák a má čas tak 30min.Potřebuju se jen na něco mrknout pod autem :wink: Nebo kdo má díru v garáži a tak:)
pepino5xx

#113 Příspěvek od pepino5xx »

Zavolat, tykat a až tam přijedeš hledat Martina Růžičky, vše domlouvat s ním.
Zmínka o klubu si myslím je vhod :)
K4Ri

#114 Příspěvek od K4Ri »

Tak bawik je po prvni oprave u Horyse a musim se pridat ke vsem pochvalnym nazorum. Naprosta spokojenost, spousta veci udelana zdarma atd, jak uz se zde nekolikrat psalo.

Jsem rad, ze uz se nemusim shanet po servisu.
jezda

#115 Příspěvek od jezda »

Nevíte kde umí opravit netěsnící klimatizaci? Včera jsem ji chtěl doplnit v Kohoutovicích v Pneu-plus ale zjištěn únik chladiva a i když tam dával nějaký roztok, který je vidět pod UV lampou tak na nenašli kde to uchází. Při tom to bylo i slyšet.dík za odpovědi.
PolarBear

#116 Příspěvek od PolarBear »

K4Ri píše:Tak bawik je po prvni oprave u Horyse a musim se pridat ke vsem pochvalnym nazorum. Naprosta spokojenost, spousta veci udelana zdarma atd, jak uz se zde nekolikrat psalo.

Jsem rad, ze uz se nemusim shanet po servisu.

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají :lol: , dělám si prdel, asi se tam taky stavím. Potřebuji nějak dořešit slabší tah na mojí 528i a příliš bohatou směs. Kamoš je sice dobrej, ale chybí mu ta BMW diagnostika tak je to takové blbé :-(

vyměnili jsem jen lambda sondy, což se lehce zlepšilo, ale teď se to začalo chovat stejně. Tak doufám, že tam nění nějak problém, kterej by mi ty lambduše zabil :?
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od Killingman »

Zkušenost s opravou převodovky 530D, rv 2001

Dovolil bych si nejčerstvější zkušenost - oprava automatu u 530D - v Brně, http://www.prevodovky-brno.cz/ ...
Super jednání, super přístup, neměli čas, ale přesto vzali a ZA DEN zrepasovali celou převodovku. Majitel se mnou celou dobu kecal na to jak jezdit, na co si dát pozor. Do převodovky se někdo už předtím hrabal, ale neudělal to pořádně, takže to bylo o to víc práce.

Díly od SONNAXu, repas hydroměniče, všechny lamely ven (jedna prasklá včetně načnutýho těsnění), kontrola, výměna včetně pístků a dalších nesmyslů uvnitř. Cena 35.000 je sice děsběs, ale snad budu mít na dalších 200.000km pokoj. Záruku dávají a jen doufám, že ji nebudu potřebovat. Takže pokud někdo hledáte kvalitu za myslím si rozumnou cenu, můžu jen doporučit ! Sice to mám 200km od baráku, ale jsem přesvědčen, že se to vyplatí...
belch

#118 Příspěvek od belch »

U pana Šabaty jsem byl s automatem nedávno taktéž, díky za připomenutí. Výměna oleje - dobrá domluva, dobrá cena, dobrá práce. Není si nač stěžovat, a to absolutně. Chlapi navíc evidentně z práce nespěchají, povídali jsme si ještě dlouho po zavíračce.

Perfekcionisté se pozastaví nad umístěním dílny, ale vzhledem k pružnosti těch kluků tam beztak málokdo nechá auto přes noc, tak co.
viki9

#119 Příspěvek od viki9 »

Borci, dneska jsem byl u Horyse a je to Pan opravář. Rychle, levně kvalitně. Řešil mi podvozek: ramena, tyčky řízení, geoška a motor: malý tah v nízkých otáčkách. Vše během jednoho dne, co řekl, to platilo. Doporučuji a děkuji!!!!!!!!!
jezda

#120 Příspěvek od jezda »

jezda píše:Nevíte kde umí opravit netěsnící klimatizaci? Včera jsem ji chtěl doplnit v Kohoutovicích v Pneu-plus ale zjištěn únik chladiva a i když tam dával nějaký roztok, který je vidět pod UV lampou tak na nenašli kde to uchází. Při tom to bylo i slyšet.dík za odpovědi.

zde http://www.autoklimatizace-brno.cz zjistili můj problém s klimou a to, že mám v háji kompresor.
Odpovědět