htcjirka píše:Zdravim zde vsechny,je tu nekdo schopny na E93 ,2007 s CCC zaktivovat CDC(CD Changer).Ve voze je namontovana sada Dension Gateway 500s.K tomu ,aby byla sada funckni je potreba mit zaktivovany cdc,ktery ve voze neni.V originalnim servisu vyzaduji pritomnost originalniho changeru jinak pry aktivace neni mozna.Moc dekuji za pomoc a psat rovnou htc.innovation@seznam.cz
Hoj,
ja sem si daval taky Dension 500 do e92. a sam na kodoval. tak jestli to jeste nemas. tak ti muzu pomoct.
Palec nahoru za telefonicky vyřešený problém v elektrice na e61.
A zároveň hodně hodně kladná reference na Mentuliho spol. se Snejkem za rychle vyřešený problém na 650i,který nemohli vyřešit ani 2 mechanici.
Tak se musím také podělit o dobrou zkušenost, mapy nové, sw aktualizován včetně češtiny, diagnostika taky OK a pár věcí nastavených dle mých požadavků a za slušnou cenu. Děkuji ještě jednou pane, :palec:
Opět všechny zdravím.. Je tu opět změna.. Už mě nebaví a ani moc nezvládám vidět svojí rodinu a syna pouze o víkendech a proto se stěhuji zpět do rodného kraje, kde budu nabízet svoje zmíněné služby a zkušenosti. V Pražském kraji moji práci s přehledem zastane Snejk, se kterým jsme si vzájemně vyměnili zkušenosti (bez protestu přiznávám, že více mi toho mohl nabídl on sám).
Pohybovat se budu v okolí Brna a Zlína.. V Brně už mám navázanou spolupráci s KP Design @ Sound v Blažovicích, s autoservisem, kde řádí Horys a pracuje se i u rozšíření služeb pro Renocar. Ve Zlínském kraji jsem začal občas pomáhat Auto Synot Zlín a započal i spolupráci s autoservis Buchtík a najdete mne i v autoservisu Říšovi v Kudlovské Dolině... Samozřejmě jsem dostupný i soukromě a rád pomohu s problémy, doděláváním a čímkoliv jiným, co se BMW týče.. mějte se...
Tak pomale začínám fungovat na jižní moravě. Dílna bude pravděpodobně kousek od Uherského Hradišťa.. Jinak prosím všechny, co mi píšou SZ nebo mail, aby mi na sebe v případě zájmu nechali telefonní kontakt. Nemám v poslední době čas moc odepisovat a proto raději zavolám a domluvíme se (případně mi brkněte vy)...
Díky... Radek
S potěšením si dovoluji oznámit, že jsem zahájil již i plnou podporu nejnovějších BMW řady F-series (F01, F07, F10, F25, F30, atd.).
Plnou podporou mám samozřejmě na mysli diagnostika, kódování i programování...