Mám takovej problém furd mi zhasína xenon na straně spolujezdce. Když zhasne tak vypnu světla a znovu pustim a dobrý. Ale za chvíly zase zhasne a je jedno jestli stojim nebo jedu. Jinak v přihrádce kde je xenon je uplně čisto takže nevím.
muze to byt zpusobeny slabou baterkou ci samotnym napajecim vedenim... ale daleko pravdepodobnejsi je, ze odchazi ballast, mel jsem ten samy problem... vykopal jsem ze svetlometu origo bosch ballasty a nahradil je novou sadou jeste s barvou 8000K, vypada to krasne a mam po problemech.... jen to chtelo trochu upravit drzaky ballastu , jelikoz ty puvodni jsou o dost vetsi
muze to byt zpusobeny slabou baterkou ci samotnym napajecim vedenim... ale daleko pravdepodobnejsi je, ze odchazi ballast, mel jsem ten samy problem... vykopal jsem ze svetlometu origo bosch ballasty a nahradil je novou sadou jeste s barvou 8000K, vypada to krasne a mam po problemech.... jen to chtelo trochu upravit drzaky ballastu , jelikoz ty puvodni jsou o dost vetsi
Dik za radu. Skusím koupit novou baterku. Jen pro přesnost kolik amper hodin ma mýt ta baterka? Ja mám tet 95 Ah. Někde jsem četl že 740 ma mýt 100 - 110 Ah.
Dik za radu. Skusím koupit novou baterku. Jen pro přesnost kolik amper hodin ma mýt ta baterka? Ja mám tet 95 Ah. Někde jsem četl že 740 ma mýt 100 - 110 Ah.
mám tam 100AH baterku.... ale nedavno jsem kempoval , baterka umrela a nahradni 72AH nastartovala taky ) vse s ni svitilo a fungovalo
mám tam 100AH baterku.... ale nedavno jsem kempoval , baterka umrela a nahradni 72AH nastartovala taky ) vse s ni svitilo a fungovalo
Nikto nema odpoved, co je mozne zapojit do toho AV vstupu medzi prednymi sedackami ? Chcel by som tam zapojit telefon a pustat z neho filmy do displeja, ale nefacha, len sumi ...
u mojí e32 to mám de fakto podobný, pravda zrcátka musím sklopit já, dálku drží v ruce stará a já zajedu do garáže a když něco přejedu tak jsem za kreténa že jsem se nepodíval , jinak pěkný líbí se mě to a opravdu v garážích typu NDR na trabanta to ani jinak zaparkovat nelze.
když u tebe to je těžký, do teď jsem věděl že máš 3er, v avataru máš 8er, a v registraci na Big jsem se dočetl že máš 7er, tak se nediv že jsem nevěděl na co konkrétně se ptáš (v tu dobu jsem ještě ten seznam na Big nečetl)