Pepperab píše:Musím oznámit , že možná nebude na srazu motorová brzda![]()
Pán brzdař (nebudu jmenovat) se ukázal natolik nesolidní, že si naplánoval na tento týden dovolenou a udajně neví, jestli se stihne do víkendu vrátit![]()
Pro jistotu přerušil veškerou komunikaci, takže fakt nevím co si o tom myslet. Domluveni jsme byli na tomto termínu déle než 3 měsíce
bobo-mb píše:Pepperab píše:Musím oznámit , že možná nebude na srazu motorová brzda![]()
Pán brzdař (nebudu jmenovat) se ukázal natolik nesolidní, že si naplánoval na tento týden dovolenou a udajně neví, jestli se stihne do víkendu vrátit![]()
Pro jistotu přerušil veškerou komunikaci, takže fakt nevím co si o tom myslet. Domluveni jsme byli na tomto termínu déle než 3 měsíce
Ta brzda je teda škoda, byl jsem na ní minulej rok a na letošek jsem nabušil do auta jinej motor, tak jsem chtěl vědět, kolik má koníků
martas11 píše:KeyJey píše:cena: 400/auto pro registrované účastníky ; 500/auto pro neregistrované
(toto je opatření pro zvýhodnění registrovaných účastníků, kteří nám tím ulehčí organizaci)
Nergistrovaní členové klubu co mají kartu mohli mít vstup taky za 400
Pepperab píše:martas11 píše:KeyJey píše:[quote]
cena: 400/auto pro registrované účastníky ; 500/auto pro neregistrované
(toto je opatření pro zvýhodnění registrovaných účastníků, kteří nám tím ulehčí organizaci)
martas11 píše:Pepperab píše:martas11 píše:[quote="KeyJey"][quote]
cena: 400/auto pro registrované účastníky ; 500/auto pro neregistrované