Auto má docela mouchy, ale majitel působí solidně a upřímně. Nedostatky sdělil ihned. Prasklé sání v koleni, bouchá kardan a rameno, kosmetika obou nárazníků a altík zralý na repas, kola nezapsaná v TP. Face udělal majitel před ním po nehodě na předek, je to 2001.
Mě se do toho cpát peníze nechtějí, ale majitel si na nic nehraje a nezatajuje, což beru jako velkou slušnost v dnešní době
Po 14 letech je jasný, že to není zázrak. Je to 2001 a v ČR přihlášeno 2004, takže deset let u nás se na tom muselo podepsat. Svinská česká povaha. Kluk to už takhle koupil a už do toho nechce investovat, tak prodává za tyto peníze. Na druhou stranu má u mě osobně plus, že vše hned řekl na rovinu a netvrdil, jak je vše super, jako bývá dost často zvykem.
Největší problém jsou podle mě ty kola, ta odradí dost lidí, pokud už doma nemá jiná z BMW.
Ok, koupíš si auto a hned jak trotl budeš shánět nový, aby si to aspoň přihlásil a hned řešit zase prodej těchto. Jako když si to vše člověk spočítá, tak tohle moc výhodná nabídka není.
xyron píše:Jo, nikdy se mi nepodarilo koupit auto s kolama ktere bych chtel... asi jsem narocnej...
Tohle beru, ale potencionální kupce tohle může odradit, když hned tohle musíš řešit . Je to blbost, ale nezapsaná kola v tp taky nejsou zrovna super. Náhoda je blbec
Ahoj,mám 330i a spokojenost.Výkonově motor asi zbytečně moc ,ale ten zvuk a zátah pokud je třeba Jízda bez střechy je na pohodu takže motor si jen přede.Na plyn bych to asi nedával.Při tom nájezdu v našich podmínkách to asi nemá cenu.Když jezdíš v klidu tak spotřeba je do devíti.No a pokud tomu šlápneš na krk tak si to papne.... jako každé auto .Mám E46 a dalo mi to trochu práce sehnat 330 v manuálu v pěkném stavu za solidní peníze.Nakonec jsem pro něj jel do Mnichova.