xaler píše:Ne on je nasranej, že tu několik let čte žvásty o tom jak je E65 nadpozemsky božské auto a pravda je někde úplně jinde. To moje auto je levné, ale to předchozí škopky také, ale žádný se nerovnal tomu krámu. Ještě se mi s tím nepodařilo odjet aby vše fungovalo. Ničemu jinýmu se to nevyrovná. Říkal jsem si, že když to bude taková pecka tak si koupím nějakou lepší motorizaci, ale teď jsem rád, že jsem do toho auta při pořízení nedal ani korunu navíc. I tak mě to mrzí. Potřebuji nutně auto a nemohu ho použít.
Xalere, já si myslím, že si z nás tady už delší dobu děláš prdel. ..... Když nikdo nekoupí tu Cucanovu, tak si skoč do Áček, projeď se v té jeho a pak už konečně dej pokoj.
Xalere - auto jsi koupil hodně levně...za cca 50 táců, jestli si pamatuju dobře. Kolik jsi počítal, že do něj tak asi padne až ho přivezeš?
Jestliže jsi auto 2 roky vybíral, tak jsi asi i četl tady na fóru, že ty sedmy umí spolknout hravě desítky tisíc...tak jsi musel mít něco připraveno na opravy ne?
Ja si myslim ze ty kurvy se v tech autech umi zorientovat docela solidne. Leda ze by to byla kurva ''nejlevnejsi z EU'' Ale tam bych mel osobne docela strach postet se do nejakych vetsich akci Toto by mozna mohl rozlousknout pan kurevtor
Ja jsem spokojeny, dnes se mi povedlo na letnakach vyjet muj domaci malinky kolecek na snehu a ledu... Kde trojka selhavala sedmice je k nezastaveni. Nikdo tomu neveril ze to ta herka dala. Asi kvalitni letnaky -)
Ty vole co to je tady? Nějaký kokot koupí za 20tis mrdku která se mu rozkládá pod rukama a diví se Ty vole to je masakr já myslel že tyhle hovada už vymřeli ale stále se nejdou lidi co nemají na jogurt ale kupují si 7er a pak se diví že to nejlevnější auto na bazoš není jako auto o 200tis dražší. Jeden chlápek takhle kupoval minulej rok e38 za 12tis a ted mu stojí před domem mrtvá a po zimě chce koupit další ale má na ní jen 30tis takže to bude to stejný.
PRAHAV8 píše:Ty vole co to je tady? Nějaký kokot koupí za 20tis mrdku která se mu rozkládá pod rukama a diví se Ty vole to je masakr já myslel že tyhle hovada už vymřeli ale stále se nejdou lidi co nemají na jogurt ale kupují si 7er a pak se diví že to nejlevnější auto na bazoš není jako auto o 200tis dražší. Jeden chlápek takhle kupoval minulej rok e38 za 12tis a ted mu stojí před domem mrtvá a po zimě chce koupit další ale má na ní jen 30tis takže to bude to stejný.
Tak to musí bejt libovka za 12 tisíc e38 . Za to koupíš celkem pěkný gumy
No on koupil tu e38 s tím že nejde R zařadit a při rozjezdu automat hrozně řve. To že auto je zrezli a podvozek je mlátí to mu nevadí. No a stojí mu to před domem protože automat je v hajzlu a už nefunguje a v autě už nefunguje nic elektrického protože si chtěl svarit díru v podlaze ale místo toho si svaril celou elektriku
Cucan88 píše:
PRAHAV8 píše:Ty vole co to je tady? Nějaký kokot koupí za 20tis mrdku která se mu rozkládá pod rukama a diví se Ty vole to je masakr já myslel že tyhle hovada už vymřeli ale stále se nejdou lidi co nemají na jogurt ale kupují si 7er a pak se diví že to nejlevnější auto na bazoš není jako auto o 200tis dražší. Jeden chlápek takhle kupoval minulej rok e38 za 12tis a ted mu stojí před domem mrtvá a po zimě chce koupit další ale má na ní jen 30tis takže to bude to stejný.
Tak to musí bejt libovka za 12 tisíc e38 . Za to koupíš celkem pěkný gumy
Podle mě to bude placenej spamer od konkurence co má poškozovat dobrý jméno e65. Možná se ale pletu a je to jen vysmazeny poleno vzhledem k tomu že filtr vyměňuje baterkou a pak ho baterkou rozbije. To se pak člověk nemůže divit že to auto nefunguje. Nakonec se dozvíme že do nádrže chodí srat a vejfuk říká miláčku
Pilsner píše:Hele dobrej komix,pekna Marvelxalerovka (nic ve zlem xalere)
Chlapi, ne že bych měl něco proti té telenovele co se tu rozjela, ale na to má forum jiná vlákna, my co ještě nemáme tu svojí E66 a hledáme ji tak bychom zde uvítali něco více k tématu
Vy co ji jeste nemate ji asi uz asi ani mit nebudete protoze ty fakt krasne nezbastlene nejak vymrely a ty vypelesene skvosty nikdo nechce. Kdo ji ma dokud to jezdi ji moc nechce dat a radsi ji dojede do uplnych sracek a pak to streli jeste za dobrou cenu nekomu kdo si to levne opravi A kdyz se nejaka hezka objevi jsou za nesmyslnou cenu ktere uspesne odolavate a nechate ji tam stat.
Ty auta jsou opravdu dobra, sam jsem mel jednu 3 roky a velka spokojenost. Ale vek nezastavis a muzes se tu stavet treba hlavou dolu na ASK i s montazni svitilnou........
U BMW bohuzel nastupce nevidim, a co to tady tak ctu, tak malokdo. Co zbyva - Nekdo pujde do MB, nekdo do Porsche, nekdo ce na to vykasle a koupi Superba...a nekdo treba i tu Dacii...
Jinak nechte uz xalera byt, nevidite, ze vas proste jenom strasne trolli?