Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
No vidis aj Jaraxi si taku 760i bez vyhrevu teraz kupil
- soukupadam
Jarax káže víno, ale přitom pije vodu.
a nekoupil ji, aby si z toho prendal drevo a zbytek dal na dily nebo na prodej nahodou?
Neverim, ze by JaraX jezdil autem na benzin. Ale vsechno je mozne a treba si ji na rok dva koupil a dava si nedelni projizdky s rodinou.... ale netipnul bych to.
Neverim, ze by JaraX jezdil autem na benzin. Ale vsechno je mozne a treba si ji na rok dva koupil a dava si nedelni projizdky s rodinou.... ale netipnul bych to.
Spravne, je to kratka socka v dezolatnom stave, ktora pojde na diely, kedze renovovat to nema vyznam.
-
- Kontaktovat uživatele:
To budou zakaznici stestim bez sebe kdyz dostanou dily z vraku v dezolatnim stavustary27 píše:Spravne, je to kratka socka v dezolatnom stave, ktora pojde na diely, kedze renovovat to nema vyznam.

Tam sa jedna o specificke diely, ktore mala iba 760 ze. A tym nema co byt pokial to nemalo uplne prasa.matiz píše:To budou zakaznici stestim bez sebe kdyz dostanou dily z vraku v dezolatnim stavustary27 píše:Spravne, je to kratka socka v dezolatnom stave, ktora pojde na diely, kedze renovovat to nema vyznam.![]()
Kluci čí jsou tyto auta ?
A znáte trochu historii ?
Petr
https://auto.bazos.cz/inzerat/131043940 ... l-long.php
Adam
https://auto.bazos.cz/inzerat/132695634 ... -48-v8.php
Obě bez LPG

A znáte trochu historii ?
Petr
https://auto.bazos.cz/inzerat/131043940 ... l-long.php
Adam
https://auto.bazos.cz/inzerat/132695634 ... -48-v8.php
Obě bez LPG

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Ze zrovna tebe zajima tato informace
Stejne to nekoupis....
To ,ze nemaji LPG ,je jedine dobre,protoze to neni napadene kutilem

To ,ze nemaji LPG ,je jedine dobre,protoze to neni napadene kutilem

ta z Hradce by potřebovala ještě trošku dotónovat přední sklo a pak bych se asi normálně vzrušil 

To filozof
Moje má LPG, z výbavy má vše důležité a za 70 jsi jí nechtěl.
Moje má LPG, z výbavy má vše důležité a za 70 jsi jí nechtěl.
to si neber osobně, Filozof by ji od tebe nevzal ani za odvoz.
Xaler - ale já kdyby mě hráblo v palici vezmu jedině facelift 750i co bude funkční... a bude mít max drobnosti do 10-20k 
Budu vědět že motor a automat a podvozek je OK. Tyto tři věci jsou pro mě noční můra...
Ale nic jsem neřekl ... nevšímejte si toho ...
PS: Navíc ten LPG dělá dost při provozu auta. By to muselo bejt jinak druhé auto v rodině ...

Budu vědět že motor a automat a podvozek je OK. Tyto tři věci jsou pro mě noční můra...
Ale nic jsem neřekl ... nevšímejte si toho ...

PS: Navíc ten LPG dělá dost při provozu auta. By to muselo bejt jinak druhé auto v rodině ...
Já už nevim, kdo si jen dělá srandu a kdo je fakt osel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Filozof a Xaler jsou oba blazni. Podle me sedej vedle sebe v Bohnicich na Praze 8 v parku a trumfujou se kdo vymysli vetsi kundejovinu.
Je to jen šifrovaná kryptokomunikace ...
Musíš si naladit správný kanál.

Musíš si naladit správný kanál.

kryptodegešovina.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze xalerovi tak trochu i krivdime. Napsal par veci kokotsky, ale zase ja umim pochopit ze se mu neco dojebali vic nez bylo. Uz jsem takovych aut par delal taky. A umim pochopit i to ze kdyz neni z ceho brat tak se to clovek snazi zalepit kdejakym hovnem. Umim pochopit i to ze to nechce nekam odvazet, kazdy si neco rekne a kdyz neni z ceho brat tak proste neni. Co uz pochopit neumim je fakt ze permanentne nasira lidi okolo a vykrikuje ze je to nejvetsi srac co mel. Ma pravdu, proste ten jeho kus je vyjety na kost. Snazi se a dela co je v jeho silach.
Ovsem Filozof, to je neco uplne jineho, neustale papouskuje ty svoje prectene moudra, nikdy si tu plecku nekoupi protoze mu ji nikdo neproda za cenu co by byl ochotny za ni dat. Rozumej tomu tak, ze najezd maximalne lehounce nad kilo, s udelanym motorem, podvozkem, brzdama, s vybavou co se nevleze na tri formaty a4 a tak za kilo dvacet se zimnima gumama v kufru a znackovyma gumama. Proste ten je marny a jen kvoka jak ta slepice. Nic rozumneho z nej nevypadne a ani nikdy nevypadlo.
Xaler se alespon snazi. Bohuzel zatim marne. Ale ja jsem nikde nezaregistroval ze by tu dal alespon nejaky screen zavad. Ja se mu uz tolik nesmeju.
Ovsem Filozof, to je neco uplne jineho, neustale papouskuje ty svoje prectene moudra, nikdy si tu plecku nekoupi protoze mu ji nikdo neproda za cenu co by byl ochotny za ni dat. Rozumej tomu tak, ze najezd maximalne lehounce nad kilo, s udelanym motorem, podvozkem, brzdama, s vybavou co se nevleze na tri formaty a4 a tak za kilo dvacet se zimnima gumama v kufru a znackovyma gumama. Proste ten je marny a jen kvoka jak ta slepice. Nic rozumneho z nej nevypadne a ani nikdy nevypadlo.
Xaler se alespon snazi. Bohuzel zatim marne. Ale ja jsem nikde nezaregistroval ze by tu dal alespon nejaky screen zavad. Ja se mu uz tolik nesmeju.