Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Navíc pro fajnšmejkry : Pár lidem vadí že to není Long .... jinejm že to nemá LPG a dalšímu že tam není servis motoru a čeká se na koho to padnePRAHAV8 píše:Divný že se tak pěkný auto ještě neprodalo
forum/viewtopic.php?f=55&t=105087
Byl se někdo podívat?

Auto je to krásné ale prostě člověk musí počítat že postupně tu stovku do toho dá. Komu stačí na 2tis km ročně a do garáže tak tomu odpadá LPG a motor.
Bejt to longovice věřím že už ji někdo má.
Navíc mít motor po GO tak už je taky dávno pryč. Lidi se toho bojí vždy když se něco někde řeší tak první jak je na tom motor. Strašák pro 90procent lidí co chtějí 750ku.
Navíc nějakej komentář snejka ... nebyl z auta uplně happy jako jiní ... Ale třeba dost věcí se změnilo za těch pár let.
Kdyby byl vypsanej servis co se za poslední 2-5let dělalo co je nové a co se má udělat.
Jak dlouho se prodávala krásná 545i touring ? asi rok ?
Naposledy upravil(a) Filozof dne stř 07.04.2021 07:32, celkem upraveno 1 x.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:PRAHAV8 píše:Divný že se tak pěkný auto ještě neprodalo
forum/viewtopic.php?f=55&t=105087
Byl se někdo podívat?
Lidi se bojí co přijde ... kolik firem krachne a jak budou stát na úřadech práce fronty ...a nechtějí ted kupovat 7er.
Navíc pro fajnšmejkry : Pár lidem vadí že to není Long .... jinejm že to nemá LPG a dalšímu že tam není servis motoru a čeká se na koho to padne![]()
Auto je to krásné ale prostě člověk musí počítat že postupně tu stovku do toho dá. Komu stačí na 2tis km ročně a do garáže tak tomu odpadá LPG a motor.
Bejt to longovice věřím že už ji někdo má.
Navíc nějakej komentář snejka ... nebyl z auta uplně happy jako jiní ... Ale třeba dost věcí se změnilo za těch pár let.
Kdyby byl vypsanej servis co se za poslední 2-5let dělalo co je nové a co se má udělat. Já mám třeba na autě tak 16věcí hotovejch udělanejch ...ale ještě dalších asi 8-10 věcí čeká až je udělám. Kdybych dnes prodával své musel bych mít jednu A4 popsanou co vše auto dostalo a na co ještě čeká.
Podle mě se 7er prodávají dlouho pokud nejsou za top cenu nebo TOP extra individual a není čekatel na přesně takové auto. Teď je ještě ta doba hodně špatná že nevíme co bude zítra.
Jak dlouho se prodávala krásná 545i touring ? asi rok ?
Proč tady neustále plácáš tyhle hovna dokola? Fakt se na mě nezlob ,ale ty musíš bejt uplnej retard..to je neuvěřitelné...stále ty stejné plky...

Já bych spíš raději info od někoho kdo viděl auto a co tam za problém.
Problém je, že by tady všichni chtěli kupovat sedmy, ale tak za 5 korun a když stojí víc než těch pět korun, tak nadavaj, že nemá kůži z predkozky vorvane a zlatý kliky atd atd. Jestli máš zájem, tak se zajed podívat a uvidíš.
Zájem nemám ale vím kdo hledá. Proto se ptám.
Arnolde Rimmere, jdi už do prdele!
Pavle dej si studenou sprchu. Je to diskuzní forum a je to jen názor který můžeš přeskočit.
Pokud mas k nějakému bodu něco tak se klidně vyjádři nebo to neřeš a přeskoč to.
Pokud mas k nějakému bodu něco tak se klidně vyjádři nebo to neřeš a přeskoč to.

-
Za mě: Sweedenova je pěkná za velice pěknou cenu. Ať to auto stojí 150 nebo 300 stejně minimálně kilo vezme. Já třeba hledám long s co nejlepší výbavou, neváhal bych za pěkný kousek dát 300k+ a to BEZ PLYNU EHM
, ale je to proto že to auto nepotřebuju k životu, jen si chci pořídit pro radost V8, tak proč ne zrovna v tak komfortním balení
GO motoru- buďme rádi, že největší nepříjemností na N62 je to, že jednou za cca 300k chce ZKONTROLOVAT rozvody a přetěsnit....

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Filozof:řekl bych ,že by si tu studenou sprchu konečně potřeboval ty....protože,co tu neustále píšeš,tak je neuvěřitelné
Neustále slintáš nad čímkoli,ale NIKDY nic nekoupíš a prudíš nesmyslama...jako nepřipadáš si už alespoň trochu trapně,za ty žvásty co tu stále meleš dokola?

Neustále slintáš nad čímkoli,ale NIKDY nic nekoupíš a prudíš nesmyslama...jako nepřipadáš si už alespoň trochu trapně,za ty žvásty co tu stále meleš dokola?
Možná bych to měl omezit ale chtěl jsem mu říci svůj názor to je vše. Bylo to konkrétnímu člověku.
Asi dokud nevlastním novější e65 měl bych se zdržet komentáře dle tebe.
A kdybych měl doma e65 tak je vše OK ?

Asi dokud nevlastním novější e65 měl bych se zdržet komentáře dle tebe.
A kdybych měl doma e65 tak je vše OK ?

Stačí netapetovat těma načtenýma moudrama. Pořád dokola jak děcko. Zkus si někdy něco vyzkoušet sám. Je to fakt votravny, jak se všude vnucujes. Mám tě na ignorelistu, ale stejně dělá fórum bordel s oznamováním nových příspěvků. Mimochodem z těch všech lidí na klubu mám v ignorelistu jen jediného člověka. Kterýho?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne jako decko, spis jako DEBIL. Je to neunosne, je to jako mor. Mne se z tech zvastu chce permanentne zvracet, ale uz to umim potlacit
Mne by zajimaly vysledky kdyby tady byla anketa kolika lidem to vadi a kolik lidi se tema hovnama co zverejnuje bavi. Ignore to moc neresi, stejne ty sracky vesmes nekdo ocituje a mas to tam. Je to predevsim vina moderatora ze to neresi.
Mne osobne mrzi ze to tady vypada tak, jak to vypada. Prosel jsem za svuj zivot nespocet forama a NIKDE to nebylo takove jako tady. Prisel li tam kreten nebo troll, byl to pomerne kratky proces. Taky jsem nezazil ani jedno jedinne kde by nesly vkladat obrazky. A sere mne i to ze tak lukrativni domenu nechal vlastnik takto zdevastovat. Ale asi je to prirozeny vyvoj, bmw uz taky neni to co byvalo. Ani evropa neni to co byvala

Mne osobne mrzi ze to tady vypada tak, jak to vypada. Prosel jsem za svuj zivot nespocet forama a NIKDE to nebylo takove jako tady. Prisel li tam kreten nebo troll, byl to pomerne kratky proces. Taky jsem nezazil ani jedno jedinne kde by nesly vkladat obrazky. A sere mne i to ze tak lukrativni domenu nechal vlastnik takto zdevastovat. Ale asi je to prirozeny vyvoj, bmw uz taky neni to co byvalo. Ani evropa neni to co byvala

Amenmatiz píše:...
já bych zase rekl ze tady je to celkem ok.
Jasny nektere prupovidky jsou otravne ale neni nic jednodussiho nez to necist a nereagovat
Naopak byl jsem na foru kde byly zakazane nektere odkazy a ne na fora ale treba na souhrn rad. A daval se za to treba rocni BAN. A dokonce i v SZ.
A nebo jine kde byl admin pan nejchytrejsi a oponentni prispevky rovnou mazal
Jasny nektere prupovidky jsou otravne ale neni nic jednodussiho nez to necist a nereagovat

Naopak byl jsem na foru kde byly zakazane nektere odkazy a ne na fora ale treba na souhrn rad. A daval se za to treba rocni BAN. A dokonce i v SZ.
A nebo jine kde byl admin pan nejchytrejsi a oponentni prispevky rovnou mazal
Když teda anketa
Mě Filozofovi příspěvky nevadí. Není agresivní, nikoho nenapadá, neuráží a v rámci svých možností se snaží poradit. Jeho příběh je pro mě zajímavý a jsem zvědavý, jak dopadne
Třebaže se často opakuje, nemám problém to přeskočit a nereagovat
Obrázky mi vkládat jdou....asi to bude tím, že si můžu dovolit postrádat 3 stovky za rok....
Forum mi nepřijde špatné....určitě lepší než FB....

Mě Filozofovi příspěvky nevadí. Není agresivní, nikoho nenapadá, neuráží a v rámci svých možností se snaží poradit. Jeho příběh je pro mě zajímavý a jsem zvědavý, jak dopadne

Třebaže se často opakuje, nemám problém to přeskočit a nereagovat

Obrázky mi vkládat jdou....asi to bude tím, že si můžu dovolit postrádat 3 stovky za rok....

Forum mi nepřijde špatné....určitě lepší než FB....
-
tak mu založte sekci kde bude psát filozof a je to ne?
on tam muže filozofovat
on tam muže filozofovat
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz jsem si zvyknul taky, proste pomyslim si svoje a cus esus. A verte ze cim vic clovek o tech autech vi, tim vic ty sracky vadi.
Byly doby kdy jsem platil taky, jenze tady neni absolutne za co. A nevim jestli porad je mozny jen ten jeden inzerat v prodeji. Rekl bych ze jo, ale nevim protoze je mi to tak nejak jedno. Chodim sem uz jen z nostalgie a kvuli par normalnim lidem kteri tady jeste jsou a kvuli panu ettore ktery sem neunavne dava odkazy na nejake ty hezci kusy co se treba nekde daji koupit. Jinak tady neni nic co by bylo zajimave a nebo pro mne prinosne. Ale uprimne receno, mrzi mne jak to tu vypada a je mi z toho trochu smutno. Jinak je to tady naprosta ztrata casu.
Byly doby kdy jsem platil taky, jenze tady neni absolutne za co. A nevim jestli porad je mozny jen ten jeden inzerat v prodeji. Rekl bych ze jo, ale nevim protoze je mi to tak nejak jedno. Chodim sem uz jen z nostalgie a kvuli par normalnim lidem kteri tady jeste jsou a kvuli panu ettore ktery sem neunavne dava odkazy na nejake ty hezci kusy co se treba nekde daji koupit. Jinak tady neni nic co by bylo zajimave a nebo pro mne prinosne. Ale uprimne receno, mrzi mne jak to tu vypada a je mi z toho trochu smutno. Jinak je to tady naprosta ztrata casu.
https://www.autoscout24.at/angebote/bmw ... 4d3b6d0ceb
Tak to musim Matizi ve své aktivitě pokračovat, protože Tvé příspěvky si rád přečtu
Tak to musim Matizi ve své aktivitě pokračovat, protože Tvé příspěvky si rád přečtu