Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#10562 Příspěvek od Filozof »

Jedna z nejvybavenějších e60 550i facelift u nás ale taky ta cena.
Udivuje mě úprava výkonu od G-power jen 9KW ? To bude nějaká chyba ne ? G-power dělal úpravy několika urovní ale měli mnohem vyšší výkonový nárust.

https://auto.bazos.cz/inzerat/134700702 ... 50i-fl.php

Hodně luxusně naložené fko. :shock:

https://auto.bazos.cz/inzerat/133979230 ... -92015.php
Don

#10563 Příspěvek od Don »

kolik si myslis, ze na atmo benzinu udelas... to neni foukany motor
Jaris330D

#10564 Příspěvek od Jaris330D »

To Fko koupi jedine idiot.
soukupadam

#10565 Příspěvek od soukupadam »

Ale je ultra mega nádherný. Akorát ten volant tam moc nesedí.
Jaris330D

#10566 Příspěvek od Jaris330D »

To souhlas, nadherny je.
fishmaker Moderátor
Moderátor

#10567 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

Filozof píše:Hodně luxusně naložené fko. :shock:

https://auto.bazos.cz/inzerat/133979230 ... -92015.php
jenže není za 200...a s tim motorem si to stejně nekoupíš :)
Na začátku hradíte 200 000 kč + první měsiční platbu 15 900 kč za vozidlo která je včetně kompletního pojištění ( POV + HAV )po podpisu smluv a jejich ověření můžete s vozidlem odjet. Celkem měsíční platba 45x po 15 900 kč
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
fahl

#10568 Příspěvek od fahl »

PRAHAV8 píše:Divný že se tak pěkný auto ještě neprodalo

forum/viewtopic.php?f=55&t=105087

Byl se někdo podívat?
Kamarád si psal s majitelem a měli jsme vyrazit na tohle auto se mrknout i když moc pozitivní recenze jsme nedostali (z okruhu členů klubu zde). Nejhorší však bylo že majitel auto vlastní jen asi 2roky a bylo 3x bouraný s tím že auto má najeto asi 260tis nevím už přesně co mi kamarád říkal ale auto mělo v roce 2015 najeto už 200tis. Od roku 2010 do 2014 auto najelo asi něco přes 110tis a pak najednou v roce 2021 to má jen 260tis? :lol: Auto bylo bouraný 2x do nárazníků a 1x do boku. Chápu že to tady každý vychvaluje ale bude to asi tím že vzhled je pěkný ale skryté rizika jsou podle mě velký. Podle mě za 190tis je to auto drahý. Motor bude chtít přetěsnit protože myslím více rosí. Asi by jsme to koupili když by cena byla třeba 150-160tis to už nikdo neřeší že chčije motor a je tam divný nájezd a nějaké nárazníkové bouračky.

Nejde mi sem přihlásit pod starým jménem a nevím proč? Nebyl jsem tady asi 3roky ale snad se tady účty nemažou ne?
Filozof

#10569 Příspěvek od Filozof »

Fishmaker - nemyslím pro sebe určitě ne. Jen mě zaujalo a je to verze s 330kw myslím trochu více vydrží motor jako u 300kw verze. Cena je šílená ale nové muselo stát šílenou raketu takovej masakr individual v fku.

fahl: Tak to je krutě - hustý ... :lol: 8-)

Jde o to jak moc to bouralo zda to nebyli jen nějaké tukance nebo nějaké totálky... A nájezd si myslím by už nikdo neřešil když by byl motor OK a jiné tak by nikdo ani 350tis km neřešil.
Jinak za 160-170k si myslím že to auto bude pryč až se majitel naštve po půl roce / roce cukne s cenou a první letec si pro něj přijde, vizuálně je pěkný a věřím že se poslední majitel i staral. :)
Itchythefirst

#10570 Příspěvek od Itchythefirst »

Filozof píše:Jedna z nejvybavenějších e60 550i facelift u nás ale taky ta cena.
Udivuje mě úprava výkonu od G-power jen 9KW ? To bude nějaká chyba ne ? G-power dělal úpravy několika urovní ale měli mnohem vyšší výkonový nárust.
To bude jen mapa, pokud vubec.
Don píše:kolik si myslis, ze na atmo benzinu udelas... to neni foukany motor
Mrkni, jaky psi kusy a jaky kity nabizelo G-Power treba pro N62 ;-)
soukupadam

#10571 Příspěvek od soukupadam »

Prej skytý rizika jsou moc velký, tak to mě hodně pobavilo. Tohle auto mělo skrytý rizika moc velký už jako nový. :D :D
fahl

#10572 Příspěvek od fahl »

No hele i když by bylo to auto za 100 tak ho zrovna ty nekoupíš podle toho co si pamatuji co jsi tady dřív psal na hovna. Pokud by ti někdo nabízel za 200tis bouranou ale opravenou e65 tak neveřím že by jsi jí koupil když tomu ještě rosí motor a není tam LPG a nedostaneš zaplaceno za to že to vubec kupuješ. Tyhle auta vydrží víc jak 350tis a jasou uplně v pohodě. Já řešil nájezd kvuli tomu že mi to nesedělo když v minulosti to tak rostlo a pak najednou tak málo. Možná se v tobě ale pletu a sám kupuješ za 200tis bourané e65 a pak je opravíš+LPG a prodáš a koupíš zase bourané a nemáš problém s penezi.

To auto bude pryč poměrně hned za 170 a nikdo nebude nic řešit ale podívej se do Polska co koupíš za 200tis to je uplně něco jiné. Podívej se co sem hodil etore tu černou e65 za 200tis a pak to porovnej a uvidíš že už jen výbavou to auto co prodává taky v klubu Sweden je moc drahé a ještě když on sám ani neví že bylo bourané. Ví snad jen to že bylo bourané do boku ale to už nevím jistě.

Nebudu říkat že Sweden je zmrd ale prostě PRAHAV8 se ptal tak jsem mu to napsal a hotovo. Když si bude chtít to auto koupit tak má nějaký info. Doufám že Sweden to auto prodá brzo protože je to z exterieru hezký kousek a i interier vypadá dobře.
Filozof píše:Fishmaker - nemyslím pro sebe určitě ne. Jen mě zaujalo a je to verze s 330kw myslím trochu více vydrží motor jako u 300kw verze. Cena je šílená ale nové muselo stát šílenou raketu takovej masakr individual v fku.

fahl: Tak to je krutě - hustý ... :lol: 8-)

Jde o to jak moc to bouralo zda to nebyli jen nějaké tukance nebo nějaké totálky... A nájezd si myslím by už nikdo neřešil když by byl motor OK a jiné tak by nikdo ani 350tis km neřešil.
Jinak za 160-170k si myslím že to auto bude pryč až se majitel naštve po půl roce / roce cukne s cenou a první letec si pro něj přijde, vizuálně je pěkný a věřím že se poslední majitel i staral. :)
jazet

#10573 Příspěvek od jazet »

fahl píše:
PRAHAV8 píše:Divný že se tak pěkný auto ještě neprodalo

forum/viewtopic.php?f=55&t=105087

Byl se někdo podívat?
Kamarád si psal s majitelem a měli jsme vyrazit na tohle auto se mrknout i když moc pozitivní recenze jsme nedostali (z okruhu členů klubu zde). Nejhorší však bylo že majitel auto vlastní jen asi 2roky a bylo 3x bouraný s tím že auto má najeto asi 260tis nevím už přesně co mi kamarád říkal ale auto mělo v roce 2015 najeto už 200tis. Od roku 2010 do 2014 auto najelo asi něco přes 110tis a pak najednou v roce 2021 to má jen 260tis? :lol: Auto bylo bouraný 2x do nárazníků a 1x do boku. Chápu že to tady každý vychvaluje ale bude to asi tím že vzhled je pěkný ale skryté rizika jsou podle mě velký. Podle mě za 190tis je to auto drahý. Motor bude chtít přetěsnit protože myslím více rosí. Asi by jsme to koupili když by cena byla třeba 150-160tis to už nikdo neřeší že chčije motor a je tam divný nájezd a nějaké nárazníkové bouračky.

Nejde mi sem přihlásit pod starým jménem a nevím proč? Nebyl jsem tady asi 3roky ale snad se tady účty nemažou ne?
Všechno budiž, auto neznám, ale že má majitel auto jen dva roky mě celkem pobavilo. Kolik by ho měl mít aby to bylo solidní? :)
fahl

#10574 Příspěvek od fahl »

Jazet: nejde o to že ho má 2roky ale o to že píše že se o auto staral 11let fanda do bmw což by mohl někdo pochopit jako že on. Pokud se o auto staral fanda značky tak proč Sweden nešel v jeho stopě a neřešil ten motor případně roletku apod.? Já když koupím krásné auto tak si nedovedu představit že nechám rosit motor a neřešit to. To auto si to zaslouží. To auto se mi líbí ale lestit karoserii a neřešit technicke věci taky není optimální. Nevím jak dlouho to auto prodává ale pokud bych prodával takový auto tak aspoň vyřeším roletku a podobný blbosti. Vypadá to pak blbě když ti tam visí roketka atd. Třeba u e38 někdo roletku asi řešit moc nebude nebo u e39 ale když to auto vypadá z venku jako nový ale uvnitř ti visí roketka a až dodatečně opraví kroužek pod volantem tak to vypadá že se o auto nestaras
Don

#10575 Příspěvek od Don »

Taky to tak je
kabyr01

#10576 Příspěvek od kabyr01 »

Fahl - jde spíš o to, že auto o kterým píšeš ty, tzn má veškerou nadstandartní péči, vše oservisované, majitel kolem toho jenom lítá... Takové prostě nejsou za 190k. Tady jde o to, najít rozumný kompromis mezi kupní cenou a stavem. Chceš top Individuál, výbava,LPG, přetěsněno, opečováno = 400k+

Velká většina N62 bez nového přetěsnění bude asi více či méně rosit, to je po těch letech prostě vlastnost. Jde o to jak moc to chčije :D

Jsou tady odborníci, co už 5 let kupují individuál, 120k najeto, LPG, přetěsněno, původní koberečky, interiér po renovaci, 4 sady gum s dotkou max 2019, s cenou k jednání 200k :lol:
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#10577 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Lidi tvl proberte se,ty filozofové se tu nepěkně množí...
Za prvé:swedena neznám,takže ho nehájim
za druhé:Je to kurva 20 let starý auto,tak bylo třikrát najebaný,no a??-víte někdo jak,byl se někdo podívat že jsou šavle do oblouku,nic nesedí atd? Já měl sedmu "najebanou" na zadek,měněný nárazník,zadní světla,oprava za kotel v autorizáku,včetně pdc čidel atd. Světla jsou podle roku původní,místo pro rezervu a plechy absolutně nepoškozené,takže je to taky o tom jak to servis natáhl na pojišťovnu a to že to autorizák umí...
za třetí: A to je naprosto nejlepší-tekoucí ventil dekl a motor je podle vás na generálku-tak si to doma za bůra přetěsněte a máte klid :roll:
To auto sem neviděl,jen mě zaráží co tu melete pořád dokola-nemá lpg,teče ventildekl a nejde roletka-to je ovšem hodně zásadní problém.... A v závěru se na to nejel nikdo podívat,ale přes net je diagnoza jasná-nabouraná mrdka po které zůstává na silnici čára od oleje a ještě vlaje roletka ve větru :roll:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Perunwit

#10579 Příspěvek od Perunwit »

.... muzete se tu prestat dohadovat? Chovate se jak na Dacia klub Romania ty wle. Jeden chytrejsi nez druhej.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#10580 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Tak na Dacia klubu nemůžou bejt dohady ohledně problému s auty protože ty auta fungují,ale tady je to jako u cikánů :P
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Odpovědět