Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Jedna z nejvybavenějších e60 550i facelift u nás ale taky ta cena.
Udivuje mě úprava výkonu od G-power jen 9KW ? To bude nějaká chyba ne ? G-power dělal úpravy několika urovní ale měli mnohem vyšší výkonový nárust.
https://auto.bazos.cz/inzerat/134700702 ... 50i-fl.php
Hodně luxusně naložené fko.
https://auto.bazos.cz/inzerat/133979230 ... -92015.php
Udivuje mě úprava výkonu od G-power jen 9KW ? To bude nějaká chyba ne ? G-power dělal úpravy několika urovní ale měli mnohem vyšší výkonový nárust.
https://auto.bazos.cz/inzerat/134700702 ... 50i-fl.php
Hodně luxusně naložené fko.

https://auto.bazos.cz/inzerat/133979230 ... -92015.php
- Don
kolik si myslis, ze na atmo benzinu udelas... to neni foukany motor
To Fko koupi jedine idiot.
- soukupadam
Ale je ultra mega nádherný. Akorát ten volant tam moc nesedí.
To souhlas, nadherny je.
jenže není za 200...a s tim motorem si to stejně nekoupíš

Na začátku hradíte 200 000 kč + první měsiční platbu 15 900 kč za vozidlo která je včetně kompletního pojištění ( POV + HAV )po podpisu smluv a jejich ověření můžete s vozidlem odjet. Celkem měsíční platba 45x po 15 900 kč
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Kamarád si psal s majitelem a měli jsme vyrazit na tohle auto se mrknout i když moc pozitivní recenze jsme nedostali (z okruhu členů klubu zde). Nejhorší však bylo že majitel auto vlastní jen asi 2roky a bylo 3x bouraný s tím že auto má najeto asi 260tis nevím už přesně co mi kamarád říkal ale auto mělo v roce 2015 najeto už 200tis. Od roku 2010 do 2014 auto najelo asi něco přes 110tis a pak najednou v roce 2021 to má jen 260tis?PRAHAV8 píše:Divný že se tak pěkný auto ještě neprodalo
forum/viewtopic.php?f=55&t=105087
Byl se někdo podívat?

Nejde mi sem přihlásit pod starým jménem a nevím proč? Nebyl jsem tady asi 3roky ale snad se tady účty nemažou ne?
Fishmaker - nemyslím pro sebe určitě ne. Jen mě zaujalo a je to verze s 330kw myslím trochu více vydrží motor jako u 300kw verze. Cena je šílená ale nové muselo stát šílenou raketu takovej masakr individual v fku.
fahl: Tak to je krutě - hustý ...

Jde o to jak moc to bouralo zda to nebyli jen nějaké tukance nebo nějaké totálky... A nájezd si myslím by už nikdo neřešil když by byl motor OK a jiné tak by nikdo ani 350tis km neřešil.
Jinak za 160-170k si myslím že to auto bude pryč až se majitel naštve po půl roce / roce cukne s cenou a první letec si pro něj přijde, vizuálně je pěkný a věřím že se poslední majitel i staral.
fahl: Tak to je krutě - hustý ...

Jde o to jak moc to bouralo zda to nebyli jen nějaké tukance nebo nějaké totálky... A nájezd si myslím by už nikdo neřešil když by byl motor OK a jiné tak by nikdo ani 350tis km neřešil.
Jinak za 160-170k si myslím že to auto bude pryč až se majitel naštve po půl roce / roce cukne s cenou a první letec si pro něj přijde, vizuálně je pěkný a věřím že se poslední majitel i staral.

- Itchythefirst
To bude jen mapa, pokud vubec.Filozof píše:Jedna z nejvybavenějších e60 550i facelift u nás ale taky ta cena.
Mrkni, jaky psi kusy a jaky kity nabizelo G-Power treba pro N62Don píše:kolik si myslis, ze na atmo benzinu udelas... to neni foukany motor

- soukupadam
Prej skytý rizika jsou moc velký, tak to mě hodně pobavilo. Tohle auto mělo skrytý rizika moc velký už jako nový.

No hele i když by bylo to auto za 100 tak ho zrovna ty nekoupíš podle toho co si pamatuji co jsi tady dřív psal na hovna. Pokud by ti někdo nabízel za 200tis bouranou ale opravenou e65 tak neveřím že by jsi jí koupil když tomu ještě rosí motor a není tam LPG a nedostaneš zaplaceno za to že to vubec kupuješ. Tyhle auta vydrží víc jak 350tis a jasou uplně v pohodě. Já řešil nájezd kvuli tomu že mi to nesedělo když v minulosti to tak rostlo a pak najednou tak málo. Možná se v tobě ale pletu a sám kupuješ za 200tis bourané e65 a pak je opravíš+LPG a prodáš a koupíš zase bourané a nemáš problém s penezi.
To auto bude pryč poměrně hned za 170 a nikdo nebude nic řešit ale podívej se do Polska co koupíš za 200tis to je uplně něco jiné. Podívej se co sem hodil etore tu černou e65 za 200tis a pak to porovnej a uvidíš že už jen výbavou to auto co prodává taky v klubu Sweden je moc drahé a ještě když on sám ani neví že bylo bourané. Ví snad jen to že bylo bourané do boku ale to už nevím jistě.
Nebudu říkat že Sweden je zmrd ale prostě PRAHAV8 se ptal tak jsem mu to napsal a hotovo. Když si bude chtít to auto koupit tak má nějaký info. Doufám že Sweden to auto prodá brzo protože je to z exterieru hezký kousek a i interier vypadá dobře.
To auto bude pryč poměrně hned za 170 a nikdo nebude nic řešit ale podívej se do Polska co koupíš za 200tis to je uplně něco jiné. Podívej se co sem hodil etore tu černou e65 za 200tis a pak to porovnej a uvidíš že už jen výbavou to auto co prodává taky v klubu Sweden je moc drahé a ještě když on sám ani neví že bylo bourané. Ví snad jen to že bylo bourané do boku ale to už nevím jistě.
Nebudu říkat že Sweden je zmrd ale prostě PRAHAV8 se ptal tak jsem mu to napsal a hotovo. Když si bude chtít to auto koupit tak má nějaký info. Doufám že Sweden to auto prodá brzo protože je to z exterieru hezký kousek a i interier vypadá dobře.
Filozof píše:Fishmaker - nemyslím pro sebe určitě ne. Jen mě zaujalo a je to verze s 330kw myslím trochu více vydrží motor jako u 300kw verze. Cena je šílená ale nové muselo stát šílenou raketu takovej masakr individual v fku.
fahl: Tak to je krutě - hustý ...![]()
Všechno budiž, auto neznám, ale že má majitel auto jen dva roky mě celkem pobavilo. Kolik by ho měl mít aby to bylo solidní?fahl píše:Kamarád si psal s majitelem a měli jsme vyrazit na tohle auto se mrknout i když moc pozitivní recenze jsme nedostali (z okruhu členů klubu zde). Nejhorší však bylo že majitel auto vlastní jen asi 2roky a bylo 3x bouraný s tím že auto má najeto asi 260tis nevím už přesně co mi kamarád říkal ale auto mělo v roce 2015 najeto už 200tis. Od roku 2010 do 2014 auto najelo asi něco přes 110tis a pak najednou v roce 2021 to má jen 260tis?PRAHAV8 píše:Divný že se tak pěkný auto ještě neprodalo
forum/viewtopic.php?f=55&t=105087
Byl se někdo podívat?Auto bylo bouraný 2x do nárazníků a 1x do boku. Chápu že to tady každý vychvaluje ale bude to asi tím že vzhled je pěkný ale skryté rizika jsou podle mě velký. Podle mě za 190tis je to auto drahý. Motor bude chtít přetěsnit protože myslím více rosí. Asi by jsme to koupili když by cena byla třeba 150-160tis to už nikdo neřeší že chčije motor a je tam divný nájezd a nějaké nárazníkové bouračky.
Nejde mi sem přihlásit pod starým jménem a nevím proč? Nebyl jsem tady asi 3roky ale snad se tady účty nemažou ne?

Jazet: nejde o to že ho má 2roky ale o to že píše že se o auto staral 11let fanda do bmw což by mohl někdo pochopit jako že on. Pokud se o auto staral fanda značky tak proč Sweden nešel v jeho stopě a neřešil ten motor případně roletku apod.? Já když koupím krásné auto tak si nedovedu představit že nechám rosit motor a neřešit to. To auto si to zaslouží. To auto se mi líbí ale lestit karoserii a neřešit technicke věci taky není optimální. Nevím jak dlouho to auto prodává ale pokud bych prodával takový auto tak aspoň vyřeším roletku a podobný blbosti. Vypadá to pak blbě když ti tam visí roketka atd. Třeba u e38 někdo roletku asi řešit moc nebude nebo u e39 ale když to auto vypadá z venku jako nový ale uvnitř ti visí roketka a až dodatečně opraví kroužek pod volantem tak to vypadá že se o auto nestaras
- Don
Taky to tak je
Fahl - jde spíš o to, že auto o kterým píšeš ty, tzn má veškerou nadstandartní péči, vše oservisované, majitel kolem toho jenom lítá... Takové prostě nejsou za 190k. Tady jde o to, najít rozumný kompromis mezi kupní cenou a stavem. Chceš top Individuál, výbava,LPG, přetěsněno, opečováno = 400k+
Velká většina N62 bez nového přetěsnění bude asi více či méně rosit, to je po těch letech prostě vlastnost. Jde o to jak moc to chčije
Jsou tady odborníci, co už 5 let kupují individuál, 120k najeto, LPG, přetěsněno, původní koberečky, interiér po renovaci, 4 sady gum s dotkou max 2019, s cenou k jednání 200k
Velká většina N62 bez nového přetěsnění bude asi více či méně rosit, to je po těch letech prostě vlastnost. Jde o to jak moc to chčije

Jsou tady odborníci, co už 5 let kupují individuál, 120k najeto, LPG, přetěsněno, původní koberečky, interiér po renovaci, 4 sady gum s dotkou max 2019, s cenou k jednání 200k

Lidi tvl proberte se,ty filozofové se tu nepěkně množí...
Za prvé:swedena neznám,takže ho nehájim
za druhé:Je to kurva 20 let starý auto,tak bylo třikrát najebaný,no a??-víte někdo jak,byl se někdo podívat že jsou šavle do oblouku,nic nesedí atd? Já měl sedmu "najebanou" na zadek,měněný nárazník,zadní světla,oprava za kotel v autorizáku,včetně pdc čidel atd. Světla jsou podle roku původní,místo pro rezervu a plechy absolutně nepoškozené,takže je to taky o tom jak to servis natáhl na pojišťovnu a to že to autorizák umí...
za třetí: A to je naprosto nejlepší-tekoucí ventil dekl a motor je podle vás na generálku-tak si to doma za bůra přetěsněte a máte klid
To auto sem neviděl,jen mě zaráží co tu melete pořád dokola-nemá lpg,teče ventildekl a nejde roletka-to je ovšem hodně zásadní problém.... A v závěru se na to nejel nikdo podívat,ale přes net je diagnoza jasná-nabouraná mrdka po které zůstává na silnici čára od oleje a ještě vlaje roletka ve větru
Za prvé:swedena neznám,takže ho nehájim
za druhé:Je to kurva 20 let starý auto,tak bylo třikrát najebaný,no a??-víte někdo jak,byl se někdo podívat že jsou šavle do oblouku,nic nesedí atd? Já měl sedmu "najebanou" na zadek,měněný nárazník,zadní světla,oprava za kotel v autorizáku,včetně pdc čidel atd. Světla jsou podle roku původní,místo pro rezervu a plechy absolutně nepoškozené,takže je to taky o tom jak to servis natáhl na pojišťovnu a to že to autorizák umí...
za třetí: A to je naprosto nejlepší-tekoucí ventil dekl a motor je podle vás na generálku-tak si to doma za bůra přetěsněte a máte klid

To auto sem neviděl,jen mě zaráží co tu melete pořád dokola-nemá lpg,teče ventildekl a nejde roletka-to je ovšem hodně zásadní problém.... A v závěru se na to nejel nikdo podívat,ale přes net je diagnoza jasná-nabouraná mrdka po které zůstává na silnici čára od oleje a ještě vlaje roletka ve větru

BMW E34 540iA

.... muzete se tu prestat dohadovat? Chovate se jak na Dacia klub Romania ty wle. Jeden chytrejsi nez druhej.
Tak na Dacia klubu nemůžou bejt dohady ohledně problému s auty protože ty auta fungují,ale tady je to jako u cikánů 

BMW E34 540iA