Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Se hned neurážej, nenapsal jsem nic nepravdivyho. Nevím, co je na mých názorech dětskýho, dětská je maximálně tak tvoje reakce.
Ano, seženeš krásnou vybavenou 730d, viděl jsem i nádhernou 730LD individual, ale prostě těch aut je málo a je těžší je najít.
A ano, 400t km to najede bez problému, když se k tomu člověk umí chovat a dobře se k tomu choval i předchozí majitel. Ale to je zase jen o konkrétním kusu, jak koupíš.
Sám sem v předchozím příspěvku napsal, ze ten předface neni servisně vůbec špatnej, spolehlivostí na tom bude podobně jak ta e38 730d, velký rozdíly tam nejsou.(U motoru)
Ano, seženeš krásnou vybavenou 730d, viděl jsem i nádhernou 730LD individual, ale prostě těch aut je málo a je těžší je najít.
A ano, 400t km to najede bez problému, když se k tomu člověk umí chovat a dobře se k tomu choval i předchozí majitel. Ale to je zase jen o konkrétním kusu, jak koupíš.
Sám sem v předchozím příspěvku napsal, ze ten předface neni servisně vůbec špatnej, spolehlivostí na tom bude podobně jak ta e38 730d, velký rozdíly tam nejsou.(U motoru)
e66 750Li
- Itchythefirst
Tak nakonfigurovat slo ledas co, ze joPetoK píše:Dost vela ich poznam a este aj jednu 730d 160kW mam, ktora je vo velmi slusnej vybave...

V6 nebo R6 nafta v luxusnim aute je podle me celkem fail. Auto ma zvuk jak traktor a oproti V8 benzinu se trepe. Delaji to vsechny auta napric znackama. Nektery min, nektery vic. Kdo to nepozna je stastny clovek.
Moc nechapu, proc resit problemy a nekomfortnost nafty, kdyz muzu mit bezproblemovy benzinovy V8, co v pripade LPG jezdi za dekuju?

Coz samozrejme neznamena vubec nic (6:00 - 6:25)PetoK píše:A napr na mojej mam uz 400t km a nic neodislo, povodne vstreky, povodne turbo atd...

Ten bezproblémový benzinový V8 tady v kompletu naposledy sháněl Sider
Mám 730d e65 už 14 let a co jsem za tu dobu řešil, si můžete dohledat ve vláknu servisu u snejka.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam 740d predface soccku. Servis mne stal dost, neco kvuli me blbosti co jsem znicil nizkym pruletem pres koleje, dost mne prisel i pocatecni servis protoze jsem koupil totalni mrtvolu, auto bylo KO. German prede mnou vysypal 9500€ za posledni tri roky v autorizaku. Kdyz pominu spotrebni veci ktere byly znicene jak auto nejaky cas stalo tak uplne nejvic penez stalo to, co jsem nemel, ale chtel. kola + pneu, zimni pneumatiky, maritime, dvojskla, individual merino vetrane masazni komforty vpredu i vzadu - mel jsem jen bez masazi, vetrani je k nicemu, alespon pro mne. Do toho nejaky ten olej, filtry, kraviny.LukesE39 píše:Mi to nedá a musim trochu pichnout do vosiho hnizda.. Uz to tady sleduju hodne dlouho, jak xaleruv pribeh, tak filovi pohadky, ale co me zarazi.. Skoro nikdo tady neresi 730d, jenom samy 45i a 50i.. To uz jsou tady fakt jen samy fajnsmekri co maji jen V8ky nebo tu je i nejakej naftomil, kterymu se to zkratka nesere a tak to tady nijak neresi?premesjlim totiz, ze bych si teda yzkousel opevovanou e65ku, abych zjistil jestli ma smysl prelejzat z toho praveku ala e38, ale v uvahu pripada pouze 730d. Takze tenhle vykrik do tmy je vlastne dotaz - mate tu vubec nekdo tu 30d?
Kdyz pominu prachy za tyto vylomeniny tak nekolik zavad za ty dva a pul roku mne potkalo. Nejzavaznejsi bylo proderaveni trubky od DD, v uchytu se vydrela a uhnila. Jsem lakomec, opraveno kouskem druhe trubky, nekupoval jsem novy dil. Dalsi zavada - nesviti mi bovni blinkr v blatniku, neumim opravit pocitacem, neblikam v blatniku. Je to moc prace a zarovky jsou drahe. Dalsi zavada - odesla mne jedna zhavici svicka. Neopraveno, je zima... To je vse co mne potkalo za dva a pul roku provozu.
A ted jeste malinko k tomu benzinu a te nafte. Mam ty sedmy dve, jednu jak jsem psal 740d a druhou 745i. Ten benzin je o 1 se kundu rychlejsi na sprint a to je tak asi vsechno. V nizkych otackach je jak beranek, nejede to, predjizdeni je takove nevim jak to napsat, no jemne slapnout po plynu nestaci, musi podradit, nejlip o dva a pak vyrazi. To ta nafta s tema dvema turbama je neco jineho. V zime je to peklo a dost ocistec, ten kroutak je moc vysoky uz od hodne nizkych otacek a rozjet se s tim tankem do kopce na snehu je mnohdy skoro nemozne, porad to hrabe a cus esus. Letos v zime mne museli vytahnout gazikem, prijel jsem vecer a zaparkoval na trave. Auto bylo horke, trava a zem podmocena, zaparkoval jsem, auto si sedlo a zaborilo se, mezitim nasnezilo, par dnu jen tak stalo a konecna, nevyjel jsem z rovneho travniku pred barakem... Mooooc hezky jsem se zahrabal. Na zimnich alpinech cca 6mm. Nepomohl ani popel pod kola, konecna. Gazik a lano to vyresilo... Ale na normalni jizdu, a tim nemyslim zbesile sprinty protoze to je na sedmu nedustojne je mi ta ropa proste blizsi. Predjizdeni diky kroutaku prijemne. Kultivovanost a hluk motoru vyborna, osm valcu je lepsich nez sest.
Škoda že nejsou fotky, nebo já je aspoň nevidím. Co znamená v popisu "1. Hand (Japan)", pravostranné řízení?
Tahle bude pro fahla. Jak je to verhandlungsbasis tak to určitě srazí minimálně na polovinu
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 1-216-4944
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=321871793

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 1-216-4944
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=321871793
Tu mam v E38.. Svezeni super, spotreba a zvuk s ohledem na vykon uplna nadhera.. ale ceny dilu R6 / V8, pristup ke vsemu okolo obrovskyho motoru mi za to asi uz nestoji. 135 kW v E38 je zdechlina, ale asi uz jsem nejak moc zestarl a nevadi mi to. Tech M57 motoru se po vrakacich vali tolik, ze dily jsou za dekuju a neco na kafe, malej motor v obrovskym prostoru - to uz tomu klidne odpustim ten zvuk a nerovnovahu v porovnani s V8..matiz píše:.....
Ja mam 740d predface soccku..
Dopadlo to tak, ze jsem si dneska jednu predface 730d dovezl.. auto zde pro mnohe o ho*ne.. ale chtel jsem chlazeny sesle a hlavne vyzkouset EDC a DD, to mi k radosti u E38 proste chybi (ted neresim jak na e38 po kazde zime nekde vyleze rez).. A musim uznat, ze ten podvozek je vazne skvela vec, ktera z ty (tohle je samozrejme ciste subjektivni vec) totalne hnusny sedmicky zvenku i zevnitr a stupidnim debilnim idrivem, na kterej si podle me fakt asi nikdy nezvyknu, dela ridicsky hodne zazivny auto i s tou zakladni naftou.. bonus je, ze na tom keplu uplne vsechno funguje, krom nacatyho ASK nikde nic nemlati a za ani ne kilo na vyzkouseni i kdybych to pak mel ritualne zapalit a pochcat.. k cemuz teda zatim neni duvod

-
todle zavání dalším xalerem
tak snad to bude fungovat

U tohoto konkrétního človíčka bych pokračování Xalerovych příběhů nečekal
, buďme asi v klidu 

Kdybych byl cíťa, tak se urazim.. Ale nejsem, takže se tomu taky zasmějuLiborX50dM píše:todle zavání dalším xalerem![]()
![]()

LiborX50dM píše:todle zavání dalším xalerem![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Jenze ono to spis fungovat bude nez nebude... Vyhoda techto motoru je ze je jich neskutecne moc a nikdo to nechce, protoze se to jijak moc nesere. Pokud nebereme spotrebni veci. Jen to jezdi za smesne naklady a nejde to zplynovat -) Mala potiz je ze to nejede moc...LukesE39 píše:když to fungovat nebude a bude mit smysl to resit, tak nemam problem oslovit a zaplatit ty, kdo vedi co delat..LiborX50dM píše:todle zavání dalším xalerem![]()
![]()
-
neřešil jsem motorizaci, ta je dobrá, spíš to že si to pro to někdo jde jen tak jak pro rohlíky sám a ještě napíše že auto není moc dobré.
-
Ja nevim no, je to muj petapadesatej bavorak, tak si troufnu rict, ze trochu poznam jestli kupuju totalni past nebo ne.. A u auta ani ne za kilo ze bych si treba zval Jaraxe nebo Snejka, obchazel to s tloustkomerem laku a ja nevim co - sorry, nekdo takovej prijet me na jednu z nejlevnejsich sedmicek, tak ho asi rychle odkazu dom.. nekupoval jsem individualovou 750i za dvepade.. Dokonce si predstav, koupe auta trvala asi pulhodinu..LiborX50dM píše:neřešil jsem motorizaci, ta je dobrá, spíš to že si to pro to někdo jde jen tak jak pro rohlíky sám a ještě napíše že auto není moc dobré.

Ad disky - takhle nějak si představím, když se řekne "puklice"