A máš vymyšleno co s tim provedeš? Budeš to zkoušet prodávat nebo na díly? Nebo to rozjebeš na milion kousků?

A co ta E39, to nejezdí?
Nevím ale myslím že tě všechny ty auta sežerou pokud nekoupíš top stav i tak to je servisně náročné ... se podívej co stojí spotřebák apod.xaler píše:Pro mě je primární bezpečnost rodiny, až našetřím tak to stejně bude zase velké auto, Touareg, Phaeton, MB-S, Cayenne,
to je pak jiný kafePetoK píše:Hele blazne, naco tu zas pises howna, nechapes ze on nema prachy na nic ? Iba total idiot si kupi 7er s motorm co zere jak krava ked nema ani na feliciu...
Pasát je pro mě etalon exkrementu, já bych do toho ani nevlezl. Čtyřválcem pojedu až mě poveze nějaký černý Vito v dřevěné bedně.Filozof píše:Nevím ale myslím že tě všechny ty auta sežerou pokud nekoupíš top stav i tak to je servisně náročné ... se podívej co stojí spotřebák apod.xaler píše:Pro mě je primární bezpečnost rodiny, až našetřím tak to stejně bude zase velké auto, Touareg, Phaeton, MB-S, Cayenne,![]()
![]()
By ti stačil nějakej Passat apod. což jezdí za 5L dálky v klidu ... a malé to taky není... tuareg je taky náročnější na servis jak běžné auta.
Jaris330D píše: Jak si poznal, ze udrzba zadna? Podle sedacky a loketky? Ta ti toho moc nerekne.
Jste moc daleko no.matiz píše:Tech 35k byla jeste takova jako ze dobra cena protoze ta poptavka po dilech je umerna tomu kolik tech aut jezdi. No a jezdi jich malo a v nasem kraji hooooodne malo. To co je prodejne dobre jsou hezle kola, nejlepe individualy. Pak je prodejny obcas predek pokud je v TOP stavu, svetla pokud jsou hezke. Motor ktery jsem mel jsem inzeroval pres rok, mel 177k km, prvnich 177k km, chtel jsem za nej 25k a neprodal se. Z faceliftu se prodal motor s prevodovkou, ale to byla 730d kde motor pasuje do cele produkce BMW a jezdi jich mrda oproti osmivalcovym benzinum, 20'' kola, predni naraznik, kapota, blatnik, prahova lista. Prodaly by se i svetla kdyby je kundy z posty nerozbili. Tot vse, se vsim dalsim se muzu akorat tak vyfotit. Takze az bude hezky seberu z toho dvere kdyby naaaahodou nekdo potreboval a ridici jednotky a zbytek za 4kc kilogram. Trochu mne mrzi ten interier, je krasny, bohuzel to je socka bez komfortu a jeste longo bongo parnik. Tolik k tomu co se proda na dily. Je toho zalostne malo.
Jakou maji ty nase auta hodnotu ocenene pani pojistovnou nechcete radsi ani vedet.