Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
soukupadam

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#10761 Příspěvek od soukupadam »

To auto nějak doklepat a koupit jiný je fakt asi jediný schůdný řešení. Jelikož tahle sedma by si vzala stovky tisíc.
A máš vymyšleno co s tim provedeš? Budeš to zkoušet prodávat nebo na díly? Nebo to rozjebeš na milion kousků? :D

A co ta E39, to nejezdí?
xaler

#10762 Příspěvek od xaler »

E39 jsem prodal na vrakoviště. U té E65 nevím co jí znepojízdní, až se to stane tak budu potřebovat vytěžit max peněz.
Jaris330D

#10763 Příspěvek od Jaris330D »

Takze ani Snejk netusil, proc to netopi?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#10764 Příspěvek od matiz »

Mel jsi to prodat kdyz ti to tady nabizeli ze to odkoupi...
Filozof

#10765 Příspěvek od Filozof »

xaler píše:Pro mě je primární bezpečnost rodiny, až našetřím tak to stejně bude zase velké auto, Touareg, Phaeton, MB-S, Cayenne,
Nevím ale myslím že tě všechny ty auta sežerou pokud nekoupíš top stav i tak to je servisně náročné ... se podívej co stojí spotřebák apod. :shock: :lol:

By ti stačil nějakej Passat apod. což jezdí za 5L dálky v klidu ... a malé to taky není... tuareg je taky náročnější na servis jak běžné auta.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#10766 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

PetoK píše:Hele blazne, naco tu zas pises howna, nechapes ze on nema prachy na nic ? Iba total idiot si kupi 7er s motorm co zere jak krava ked nema ani na feliciu...
to je pak jiný kafe :mrgreen: :smich:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
xaler

#10767 Příspěvek od xaler »

Filozof píše:
xaler píše:Pro mě je primární bezpečnost rodiny, až našetřím tak to stejně bude zase velké auto, Touareg, Phaeton, MB-S, Cayenne,
Nevím ale myslím že tě všechny ty auta sežerou pokud nekoupíš top stav i tak to je servisně náročné ... se podívej co stojí spotřebák apod. :shock: :lol:

By ti stačil nějakej Passat apod. což jezdí za 5L dálky v klidu ... a malé to taky není... tuareg je taky náročnější na servis jak běžné auta.
Pasát je pro mě etalon exkrementu, já bych do toho ani nevlezl. Čtyřválcem pojedu až mě poveze nějaký černý Vito v dřevěné bedně.
K té super nabídce 35 tisíc, myslím si, že takovou super nabídku bych dostal i dnes takže nemá cenu ronit slzy.
Snejk si myslí, že to netopí protože je ucpaný topení, ono skutečně je, ale radiátor řidiče neklesne pod 80 stupňů a spolujezdec pod 45. Navíc když k němu přijedu tak to auto zdánlivě topí a chladí. Když dám ventilátor na max tak z toho prostě nic nefouká. Ventilátor hučí, ale z výdechů jde vánek který skoro necítíš. Takovej vánek ti auto nevytopí ani nevychladí. Pokud by to topilo, v motoru ubejvalo trochu míň oleje a hrála alespoň polovina repráků tak budu spokojenej. Kontrolky zaslepim, dva kanistry v kufru a mohu jezdit až do úplného konce. Je jakkoliv marný mi cpát jiné auto, vždy to bude podobné auto a nikdy to jinak nebude. Pokud to umře za rok tak si mohu koupit jiné.
Jaris330D

#10768 Příspěvek od Jaris330D »

Nejspis tam je unik vody a nekdo to resil nejjednodussi cestou a i tou nejdebilnejsi, ze tam nalil cement.
PRAHAV8

#10769 Příspěvek od PRAHAV8 »

Xaler: to auto od tebe vezmu za 20tis chceš? Budeš mít pak už 50tis a nasetris třeba 20/30tis a koupíš něco jiného možná třeba i funkční e65 kterou ti snejk sežene.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#10770 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Takže mu tady někdo nabídne 35, on odmítne a Ty zkusíš 20? :D
PRAHAV8

#10771 Příspěvek od PRAHAV8 »

To ani nevím že už mu někdo nabidnul 35. No 35 bych nedal :D
sacek_e32

#10772 Příspěvek od sacek_e32 »

Ty tvoje příspěvky to je radost :roll: Když kouknes na inzerát a sedačka je špinavá a celkově celý interiér tak na tebe to bude působit jak? Ty si asi řekneš že to je top stav viď :lol: Ještě mi řekni když už překrucujes příspěveky tak kde Praha v8 napsal že údržba žádná? ;)
Jaris330D píše: Jak si poznal, ze udrzba zadna? Podle sedacky a loketky? Ta ti toho moc nerekne.
Jaris330D

#10773 Příspěvek od Jaris330D »

Tak Maceone to tak pochopil stejně, takže tu budem retardi 2. Přijeď se podívat na moje auto a uvidiš, že sedačku mám taky prošoupanou, ale že bych to auto měl neudržované bych neřekl a o ničem nevím, že bych měl v brzké době řešit krom výměny brzdových destiček, protože mě mírně kopou, ale nic hrozného. Podle sedačk poznáš hovno a jen tu pořád polemizujete podle fotek. Hlavně, že ty tvoje příspěvky jsou pecka za peckou. Ty ani nevíš, jak TOP stav u 7er vypadá. V top tu má 7er minimum lidí a za ty prachy na TOP zapomeň, ale po funkční stránce to může být úplně dostačující.. Ten tvůj příspěvek je úplně zbytečný a nemluv za někoho jiného proboha, nejsi malé děcko nebo snad jo??? Nebudem si tu hrát na slovíčkaření nejsme tu u státnic :). Nemyslel jsem to na PRAHAV8 zle, že a on určitě promine :D. Jinak tu moc příspěvků nepíšu, takže asi tak, jo sorry ty tu vlastně nepíšeš vůbec žádné, ty jen čteš a pak rýpeš, taky super vlastnost to se musí nechat :D.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#10775 Příspěvek od matiz »

Tech 35k byla jeste takova jako ze dobra cena protoze ta poptavka po dilech je umerna tomu kolik tech aut jezdi. No a jezdi jich malo a v nasem kraji hooooodne malo. To co je prodejne dobre jsou hezle kola, nejlepe individualy. Pak je prodejny obcas predek pokud je v TOP stavu, svetla pokud jsou hezke. Motor ktery jsem mel jsem inzeroval pres rok, mel 177k km, prvnich 177k km, chtel jsem za nej 25k a neprodal se. Z faceliftu se prodal motor s prevodovkou, ale to byla 730d kde motor pasuje do cele produkce BMW a jezdi jich mrda oproti osmivalcovym benzinum, 20'' kola, predni naraznik, kapota, blatnik, prahova lista. Prodaly by se i svetla kdyby je kundy z posty nerozbili. Tot vse, se vsim dalsim se muzu akorat tak vyfotit. Takze az bude hezky seberu z toho dvere kdyby naaaahodou nekdo potreboval a ridici jednotky a zbytek za 4kc kilogram. Trochu mne mrzi ten interier, je krasny, bohuzel to je socka bez komfortu a jeste longo bongo parnik. Tolik k tomu co se proda na dily. Je toho zalostne malo.

Jakou maji ty nase auta hodnotu ocenene pani pojistovnou nechcete radsi ani vedet.
xaler

#10776 Příspěvek od xaler »

Až to auto budu chtít někomu darovat tak se určitě ozvu, slibuju. Zase se tu akorát hádáme. Jdu vypáčit zadní dveře a jede se dál. Dneska v noci jsem se snažil kódovat tak se možná nejede, to poznám v pondělí v 5 hodin ráno. Mějte se tu krásně v debatě o podložkách a mračítkách.
cheater

#10777 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:23, celkem upraveno 1 x.
soukupadam

#10778 Příspěvek od soukupadam »

Matiz tak kolik to je?
xaler

#10779 Příspěvek od xaler »

matiz píše:Tech 35k byla jeste takova jako ze dobra cena protoze ta poptavka po dilech je umerna tomu kolik tech aut jezdi. No a jezdi jich malo a v nasem kraji hooooodne malo. To co je prodejne dobre jsou hezle kola, nejlepe individualy. Pak je prodejny obcas predek pokud je v TOP stavu, svetla pokud jsou hezke. Motor ktery jsem mel jsem inzeroval pres rok, mel 177k km, prvnich 177k km, chtel jsem za nej 25k a neprodal se. Z faceliftu se prodal motor s prevodovkou, ale to byla 730d kde motor pasuje do cele produkce BMW a jezdi jich mrda oproti osmivalcovym benzinum, 20'' kola, predni naraznik, kapota, blatnik, prahova lista. Prodaly by se i svetla kdyby je kundy z posty nerozbili. Tot vse, se vsim dalsim se muzu akorat tak vyfotit. Takze az bude hezky seberu z toho dvere kdyby naaaahodou nekdo potreboval a ridici jednotky a zbytek za 4kc kilogram. Trochu mne mrzi ten interier, je krasny, bohuzel to je socka bez komfortu a jeste longo bongo parnik. Tolik k tomu co se proda na dily. Je toho zalostne malo.

Jakou maji ty nase auta hodnotu ocenene pani pojistovnou nechcete radsi ani vedet.
Jste moc daleko no.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#10780 Příspěvek od matiz »

xaler - to neni o tom ze by nekdo chtel abys mu to daroval, napsal jsem to jen proto at mas nejake povedomi co se z toho tak nejak da prodat... A jak rychle. Z motoru ma nejvetsi cenu blok. ten koupi frajeri aby si z nej udelali stolecek. Kdo ma fatalni zavadu na motoru uz to zpravidla neopravuje ale vyhodi. Opravuji jen ti co maji fakt pekne kusy. Ja bych ti klidne i neco venoval, jenze ja mel oba anglicaky a nejsem si jisty ze by ti neco pasovalo. Navic 745i je uz zlikvidovana, zbyva jen ten facelift. A jak rikam, jen co bude hezky tak pujde.

Je to tak, ty auta chce jen hrstka lidi kteri vi pomerne dobre proc je chteji a zpravidla je dokazou i nejak odservisovat. Mozna jsou jeste vhodne pro nejake zacinajici chude mafiany kteri si na super hustou mega karu musi teprve vydelat. Ale ze by to byla modla pracujiciho lidu, to v zadnem pripade. Ja to mam kvuli tomu jak je to auto pohodlne, je v nem ticho, hodne prijemne se ridi, muzika taky ujde a jezdi za cenu benzinove foobie. Je to priserne, ale velmi dobre si uvedomuju ten pocit kdy se svalim do te stare herky, jak je ta kuze prijemna a meka ze doslova obejme, kolik mam prostoru okolo sebe a jak se muzu rozvalovat -) Kdyz sednu co cehokoliv jineho tak prvni co si uvedomim je jak je to na pi.u, tvrde, male, stisnene, plasty nic moc a skarede, je v tom kraval, kolikrat jsem sahnul na ovladac oken kdyz presednu do novejsi produkce protoze jsem si myslel ze jsou pootevrena nespocitam. Nedavno jsem mel moznost prubnout schade rs, neee, dekuji, ale jsem v hajzlu, budu proste udrzovat ten svuj stary kram co to pujde. Proste uz jsem prilis rozmlsany. Ale to tady vi asi vetsina tech co sem lezou krom xalera, pro toho je to nejvetsi mrdka pod sluncem. Ja si myslim ze nove BMW jsou mrdky taky, ale v dobe kdy se vyrabela E65 byl svet jeste tak nejak v poradku.

Adam: 110k kc za individual s merinem a slusnou vybavou a troufam si napsat ze patri k tem peknejsim co u e65 jde videt.
Odpovědět