Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Vždyť já to píšu furt,že potřebuju Cayenne, Touarega, nebo L322. Já se nehádám.
To s těmi sto tisíci jsme se špatně pochopily. To že bych za sedmu dal i víc než kilo neznamená, že bych ho dal za Volvo. Za to bych dal tak do dvaceti a v oktávce bych jezdil kdyby mi někdo platil. Zhruba podobně to dělaj v práci, tam tyhle symply never zázraky máme a jestli někdo z vás dosahuje spotřeby čtyř litrů tak před ním smekám. Stejně tak servis má od slova zadarmo pekelně daleko. Takže mám pro vás skvělou zprávu, zbyde na vás o jednu boleslavskou krásku 4x4 více, protože já v tom určitě jezdit nehodlám. Je to fakt marné se k tomu vracet.
Já už jsem to psal, ale od auta za tuhle cenu už nic neočekávám nastartuje, je to dobré, zařadí a jede, fakt pecka. Dneska šla klimatizace asi deset kilometrů, to byl orgasmus. Sice až skončí hokej se v tom půjdu rejpat protože se asi rozesraly airbagy. Doleju olej vodu a zítra v 5 hodin vyjíždím z boxů.
A přísahám, že jsem fanda BMW opravdu byl. Ty auta jsem žral zhruba do července minulého roku.
To s těmi sto tisíci jsme se špatně pochopily. To že bych za sedmu dal i víc než kilo neznamená, že bych ho dal za Volvo. Za to bych dal tak do dvaceti a v oktávce bych jezdil kdyby mi někdo platil. Zhruba podobně to dělaj v práci, tam tyhle symply never zázraky máme a jestli někdo z vás dosahuje spotřeby čtyř litrů tak před ním smekám. Stejně tak servis má od slova zadarmo pekelně daleko. Takže mám pro vás skvělou zprávu, zbyde na vás o jednu boleslavskou krásku 4x4 více, protože já v tom určitě jezdit nehodlám. Je to fakt marné se k tomu vracet.
Já už jsem to psal, ale od auta za tuhle cenu už nic neočekávám nastartuje, je to dobré, zařadí a jede, fakt pecka. Dneska šla klimatizace asi deset kilometrů, to byl orgasmus. Sice až skončí hokej se v tom půjdu rejpat protože se asi rozesraly airbagy. Doleju olej vodu a zítra v 5 hodin vyjíždím z boxů.
A přísahám, že jsem fanda BMW opravdu byl. Ty auta jsem žral zhruba do července minulého roku.
Xalere zkus si vzit jeste do hledacku volvo xc90. Muzes prosim Te naznačit, v kterých končinách bydlíš? 67 km ctvrtou tridou a 2km po polnačce může byt snad jen uprostred vojenského újezdu Hradiště.
tak to je minismůlička, že zrovna pořídíš E65, která je co se týče jízdy po nezpevněných površích a průchodnosti terénem (typu prochcaná louka) docela na kundu šrot. To stejný to šero - E65 svítí málo, mlhovky na nic. A k tomu ještě ta záliba trefovat zvířátka, zrovinečka když ty díly typu světlo a kapota nejsou zas tak levný kusy hoven. Fakt pešek. Alespoň to běhání těch koček tomu autu zvyšuje kredit, ale jinak docela k poplakání.xaler píše:Dobrý, teď si představ, že v tom vozíš dvě malý děti v plastových velkých megasedačkách a každej den ti po tom autě běhaj kočky. Každý den v tom jedeš 100 kilometrů, z toho většinu za šera, nebo ve tmě. 67 kilometrů po silnici čtvrté třídy, 30 kilometrů po rozbité silnici čtvrté třídy a 3 kilometry po polní cestě bez povrchu, která je opravovaná stylem když zapadnu tak do tý díry někdo nahází střešní tašky aby příště projel. Doma parkuju v bažině a když déle prší tak se nemohu dostat domu, v práci stojím na rozbahněný louce (parkovišti). Představ si, že zhruba 2x ročně srazíš srnu a tak 2x malé zvíře. Vy nerozumíte mě, já nerozumím vám. Pokud by E65 byla ve stavu co vyjela z továrny tak bych za ní nikdy nedal výrazně víc jak 100 tisíc.
Je dobře, že máš v plánu ten cayenne nebo s-klasse, myslim, že si tim pomůžeš a zbavíš se problémů. Ale ber jedině verze Turbo S a určitě neber auto co nemá měchy.
xc90 jsem mel "v hledacku", kdyz jsem zahajil prechod z kukly na motyla a odstehoval se z anonymniho fetakova do poklidne ceske vesnice a rodinneho domu. Resil jsem to fakt poctive a shanel neco vybavenyho. Sehnat nejaky hezky summum mi prislo nesmyslne tezky a kdyz jsem do toho sedl tak sem zjistil, ze to fakt nechciettore píše:Xalere zkus si vzit jeste do hledacku volvo xc90. Muzes prosim Te naznačit, v kterých končinách bydlíš? 67 km ctvrtou tridou a 2km po polnačce může byt snad jen uprostred vojenského újezdu Hradiště.

Nezapomen ale Ettore, ze vojetou xc90 kupuje clovek kvuli nesmrtelnymu motoru, kterej je ale fujky dyzl a to by se xaler zesral do stropu studem sednout do petivalcovy naftovy svine, to uznej ze neni dustojne prece. Takze diky, ale priste neco normalniho od V8 nahoru, diky za pochopeni.
Xalere ja nechapu, servis koncernu ti prijde moc jo? Ted sem kupoval novej nataceci xenon, oukej mam to bez maloobchodni marze, ale stalo me to asi dvojku nebo trojku? Ty si malujes, ze budes provozovat cayenne nebo range? Ale jo, proc ne. Jako je pravda, ze kdyz ti Filozof vypracuje financni plan s presnosti na 0,00001 "k" tak nemuze byt problem, a zbyde ti jeste na nejakou vikendovku, neco jednodussiho, treba CL600.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:24, celkem upraveno 1 x.
mě teď na koncernu stála nějaká malá rychle běžící svině 45k. Co to bude stát na na Cayenna, to těžko říct. Ikdyž možná by se vešel mezi kola a nestalo by se vůbec nic
Mimochodem, tahle teorie, že SUV je jakože pohodlný na rozmrdaných cestách, tomu ještě někdo věří? Kde se tenhle blábol původně vzal. Dyť je to uplně píčovina ježiš. Jediný co, tak když se koupí něco s vyšším profilem pneumatik, tak trošku chráníš disky přes seknutím, což je důležitý, když se tou benzínovou V8 suneš někde dopíče po poli.
Mimochodem, fakt, že tomu nefungujou airbagy, je fakt bizarní v kombinaci s tím, že ten krám provozuješ kvůli bezpečnosti pro rodinu.

Mimochodem, tahle teorie, že SUV je jakože pohodlný na rozmrdaných cestách, tomu ještě někdo věří? Kde se tenhle blábol původně vzal. Dyť je to uplně píčovina ježiš. Jediný co, tak když se koupí něco s vyšším profilem pneumatik, tak trošku chráníš disky přes seknutím, což je důležitý, když se tou benzínovou V8 suneš někde dopíče po poli.
Mimochodem, fakt, že tomu nefungujou airbagy, je fakt bizarní v kombinaci s tím, že ten krám provozuješ kvůli bezpečnosti pro rodinu.

Volvo mám za sebou i s motorem D5, jel jsem si pro XC90 s nájezdem dve kila a manuálem. Nakonec si ho vzal bratr a to auto nikdy nejelo a neopustilo servis. Neustále problémy s motorem, kdy neautorizovaný servis Volvo věštil závady a měnil namátkově věci a nikdy to nevyšlo, prostě smůlu, pak S80, pak V70 a už fakt ne. Chci už jen německý auta plus Range a ještě Breru bych chtěl. Jako srdcovku mám britské vozy, ale nemám garáž.
Poslední srnu jsem srazil už s E65 a jen jsem nakopal roh nárazníku zpět do blatníku a mám odštíplý kousek barvy v rohu blatníku. Škodu odhaduju tak na 150 tisíc, ale ta mrcha utekla dřív než jsem z ní vytáhnul zelenou kartu.
To, že mě nefungují airbagy mě samozřejmě sere, ale co mám dělat. Mám si běžet koupit dvacet let starou shnilou ochcávku?
Poslední srnu jsem srazil už s E65 a jen jsem nakopal roh nárazníku zpět do blatníku a mám odštíplý kousek barvy v rohu blatníku. Škodu odhaduju tak na 150 tisíc, ale ta mrcha utekla dřív než jsem z ní vytáhnul zelenou kartu.
To, že mě nefungují airbagy mě samozřejmě sere, ale co mám dělat. Mám si běžet koupit dvacet let starou shnilou ochcávku?
Já jen že Range vyrábí firma, který CEO přiznal, že vyrabi mrdky a že by jim komerčně prospělo, kdyby je vyrábět přestali 

Neblazni, děti ocení bezpečnost V8, to je přeci prioritaxaler píše: To, že mě nefungují airbagy mě samozřejmě sere, ale co mám dělat. Mám si běžet koupit dvacet let starou shnilou ochcávku?

Já prostě nevěřím tomu, že takovej Jaryn existuje a myslí to vážně. Tahá nás tady za ponožky a prochází mu to.
Nevím kam na to chodíš ale auto kam dáváš každý měsíc 4tis jen jako udržovací servis asi není moc ok
Ty by jsi chtěl každý měsíc hodit do auta 4tis jen jako udržovací servis?

Filozof píše:Kdyby si měl Xalere pěknou e65 tak ti stačí v pohodě mít třeba jen 3-4k na servis měsíčně udržovací....
-
- Člen Klubu
PRAHAV8.... 4K a udržovací servis ???
co to jako je ?

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

řešit filozofovo "KDYBY"..... hm, to má hodně smysl
3-4 ká, měsíčně. Aha. Zase ty Filozofovo degešský kecy kolik by jako asi tak průměrně v průměru mohlo zprůměrovaně to auto potřebovat ká, průměrně. Asi tak 30 ká ročně, nebo asi tak 3 až 4 ká měsíčně. Tyhle indikace jsou na hovno Filozofe, zkus to napočítat aspoň na dvě desetinný místa ká, do té doby je to strašně nepřesné a zavádějící.

3-4 ká, měsíčně. Aha. Zase ty Filozofovo degešský kecy kolik by jako asi tak průměrně v průměru mohlo zprůměrovaně to auto potřebovat ká, průměrně. Asi tak 30 ká ročně, nebo asi tak 3 až 4 ká měsíčně. Tyhle indikace jsou na hovno Filozofe, zkus to napočítat aspoň na dvě desetinný místa ká, do té doby je to strašně nepřesné a zavádějící.
Nevim co resis.. ten kluk ma s e65 odjeto fakt hodne, tak snad vi o cem mluvi, ne?!kurevtor píše:řešit filozofovo "KDYBY"..... hm, to má hodně smysl![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobre ty !!!!

No udržovací servis je, že si koupíš krám, co se ti sere pod rukama, takže tam házíš peníze lopatou a tím ho jakoby "udržuješ"
Tohle jsou fakt dada debaty. Jestli by pro finanční pohodu některých domácností nebylo nejlepší pojištění jak v Německu. Tím by tyhle krámy úplně vypadly z dosahu a nemuseli probíhat dada konstrukce "mám V8 kvůli bezpečnosti pro rodinu, akorát při nárazu si děcko dá hlavou o sloupek, protože airbag jaksi nefunguje"

Tohle jsou fakt dada debaty. Jestli by pro finanční pohodu některých domácností nebylo nejlepší pojištění jak v Německu. Tím by tyhle krámy úplně vypadly z dosahu a nemuseli probíhat dada konstrukce "mám V8 kvůli bezpečnosti pro rodinu, akorát při nárazu si děcko dá hlavou o sloupek, protože airbag jaksi nefunguje"
Kde máš jistotu, že vámi doporučovaná více než dvacetiletá sračka symply never bude mít pytle funkční. Co jsem tyhle pekáče vídal tak jim na palubce svítí ta samá kontrolka co mě. Akorát já mám auto, které nezmuchlám v ruce.
Nic kámo, dobře to děláš 

bylo to myšleno tak že když si odloží 3-4k měsíčně tak třeba 2x ročně si udělá servis třeba za 15-20k.
Jak tvrdil JARAX některým stačí i 20k ročně na servis pěkné 7er. Ale když je to vrak bude chtít aspon 2x nebo 3x tolik.
Nic víc v tom nehledat.
Já třeba teď chvilku do auta nic nedal. A to jezdím denně a 3x týdně delší trasy cca 50km. A 2x měsíčně extra delší trasy 250-300km.
Mám nabídku za 55k nepojízdnou 745i vybavenou... co stačí jen motor pořešit. Prý velký servis za sebou. Asi majitel finančně vykrvácel a nechce už dál řešit.
To je výzva co ?
Nebo ji nechceš ty XALERE ?
Jak tvrdil JARAX některým stačí i 20k ročně na servis pěkné 7er. Ale když je to vrak bude chtít aspon 2x nebo 3x tolik.
Nic víc v tom nehledat.
Já třeba teď chvilku do auta nic nedal. A to jezdím denně a 3x týdně delší trasy cca 50km. A 2x měsíčně extra delší trasy 250-300km.

Mám nabídku za 55k nepojízdnou 745i vybavenou... co stačí jen motor pořešit. Prý velký servis za sebou. Asi majitel finančně vykrvácel a nechce už dál řešit.
To je výzva co ?

Nebo ji nechceš ty XALERE ?