Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tak jsem taky kouknul na mobile - a prostě pěkný kousky se sehnat pořád dají, ale je to prostě 250 táců...dej filtr s nájezdem do 200.000km a ono se něco pěkného pořád najde. Jen se potom nesmíš kroutit dát o 50-80 víc než za vyjetou popelnici....ale jestli koukáš, aby to stálo co nejméně, tak potom good luck no...
Tady třeba kousek po 2.majiteli....takže historie by se jistě ještě dala dohledat....podle ošoupanosti plastu na volantu bych km věřil....má to hud....CIC....
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 66eb036822
Tady třeba kousek po 2.majiteli....takže historie by se jistě ještě dala dohledat....podle ošoupanosti plastu na volantu bych km věřil....má to hud....CIC....
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 66eb036822
Před cca rokem se myslím dala koupit pěkná e61 přímo odtud, byla tady 545 a pak ještě Snejk prodával 550, proč si tehdy nekoupil? 

kupovat 530d je úplně stejná píčovina jako kupovat 550i. Srát se to bude stejně a ještě to nebude "to cos chtěl", takže tě už ale vůůůbec nebude bavit tam ty peníze pouštět
vůbec teorie, že 15 let stará 530d se najde někde ve stavu "leštěnky" je srandovní. Takový auta do inzercí vůbec nechodí. Nebylo by vlastně nejlepší kdyby ti táta prodal tu svojí?
Inzerce na TOP auta ve FULL je. Naklikáš na mobile.de BMW, 5er, BauJahr XY - WZ a ve filtru zaškrtneš Preis absteigend. Akorát se ti z toho už uplně zamotá hlava.

Inzerce na TOP auta ve FULL je. Naklikáš na mobile.de BMW, 5er, BauJahr XY - WZ a ve filtru zaškrtneš Preis absteigend. Akorát se ti z toho už uplně zamotá hlava.
kámo tobě by fakt slušela, trochu do ní patříš podle toho co píšeš. Někdo ti na netu něco napíše tak hned obrat o 180 stupňů. Až sem nějakej novej člověk na fóru napíše třeba příští týden, že nemá moc peněz, ale že 545i tak nějak zvládá uživit tak ti hned přepne a půjdeš vybírat 545i. Kolenovrti co to takhle řeší nemají mít báwo, bude to utrpení pro tebe. Lidi jako ty mají mít prostě škodovku, případně hnusný fordy a debilní mazdy, určitě ne bmw, porsche, mercedes a podobný náročnější auta.Filozof píše:jsem tady jak ve svírací kazajce ...
Co zase kurva řešíš, proč si zase stěžuješ, že nejsou?? Tim chceš někoho dojmout? Jak asi můžou bejt, když jdeš po nejnižší ceně z výběru už samo o sobě toho nejlevnějšího?
Problém je, že trpíš pocitem, že musí existovat inzerát, kde najdeš něco za půl milionu v ceně za 130 tisíc. To je fakt a vidíme to tu dlouho tohle zoufalství. Jako sorry, ale si takovej dement, že to nevidíš, že to nemá řešení to tvoje hledání? AŹ těch aut nakoupíš 100 tak ti možná projde prackama nějakej super kauf, kdy je popletenej prodávající nebo někdo prodává rychle pod cenou, pak ti může jednou za čas vyjít, že koupíš něco fakt výhodně. Ale jinak se to prostě neděje. Podívej se kolik stojí ty prašivý E61 co teď náhodou jakože "sháníš" - a pozor, podívej se laskavě kolik je horní hranice tý cenový hladiny těch aut. Aha? Netrkne tě to kolik je průměrná cena toho co hledáš? Netrkne tě to, že asi nenajdeš nadprůměrně vybavenou, když hledáš v žumpě těch nejvíc vyjetejch levnejch? Aha ony se E61 prodávají běžněi za 14 tisíc EUR a pořád jsou to obyč dojetý auta do 200 tisíc km? Aha, a ty chceš koupit za kolik, za 7 tisíc EUR? Tak hledej no.
Projíždíš inzeráty zdechlejch aut, jejižch zdechnutí je reflektovaný v prodejní ceně a ještě u toho brečích, že má každý z těch aut nějakou chybu a špatnou výbavu. Pár let se to tu dá tolerovat, už je to ale docela otravné....
tu 545i e61 bych dneska možná vzal za ty 200k.
Člověk musí někam dozrát do nějakého stavu.
Já fakt nikdy nechtěl naftu celejch 20let jsem ji odmítal a dneska mám jít do nafty ? Obávám se že bych nebyl úplně spokojený musím si trochu urovnat co chci a asi proběhne jedno seznámení s ..... a možná to rozhodne domácí losování o jaké auto budeme nakonec usilovat.
Nechci zde nic dopředu říkat ale až bude po všem udělám nějakej report a dojem který po tom všem mám a tady jsem jej ještě nikdy nepublikoval.
A to vše rozhodne. Tečka.
Člověk musí někam dozrát do nějakého stavu.

Já fakt nikdy nechtěl naftu celejch 20let jsem ji odmítal a dneska mám jít do nafty ? Obávám se že bych nebyl úplně spokojený musím si trochu urovnat co chci a asi proběhne jedno seznámení s ..... a možná to rozhodne domácí losování o jaké auto budeme nakonec usilovat.
Nechci zde nic dopředu říkat ale až bude po všem udělám nějakej report a dojem který po tom všem mám a tady jsem jej ještě nikdy nepublikoval.

Filozof : tak už stačí...tenhle topic se nejmenuje Filozof vybírá auto...a pětky si běž řešit do 5er sekce...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Mám podobnou situaci. 15 let jen benzin a moje daily 528i která dělá jen radost s 520tis km dávám tak 3 roky. Obávám se, že nás to nemineFilozof píše:Já fakt nikdy nechtěl naftu celejch 20let jsem ji odmítal a dneska mám jít do nafty ? Obávám se že bych nebyl úplně spokojený musím si trochu urovnat co chci a asi proběhne jedno seznámení s .....

Pomale se stím srovnávám že to jinak nepůjde.
Dojezdim e39 a končím s bmw jako daily.
E61 není etalon spolehlivosti a F řada je uplný paséé.
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Tak si to urovnej a pak sem piš. Tohle psaní je fakt šílený.Filozof píše:tu 545i e61 bych dneska možná vzal za ty 200k.
Člověk musí někam dozrát do nějakého stavu.![]()
Ve svěrací kazajce ne,motáš se v bludným kruhu a pomalu se zase dostáváš k tomu, že pokud chceš vybavenou E61 tak je jasná volba E65. Moje za dva tisíce euro má vše co má mít. Tvoje E61 za dva tisíce euro nebude mít nic a pravděpodobně ani nepojede. No a pokud bys vzal těch ušetřených 8-13 tisíc euro ušetřených o kterých tu pořád píšeš, zajel za Snejkem tak ti ještě půlku vrátí, ale to je marný. Ono vůbec kdybys to myslel vážně tak je to řešitelný za pár korun. Mohu tě ubezpečit, že když se u táborových ohňů sejdu s exmajiteli E60 (mimochodem, taky se mi líbí a bral bych jí 535d) tak jsem na tom zdaleka nejlíp. Bratr měl 545i a ty závady co tam měl byly jako přes kopírák stejné co mám já. Akorát jeho to stálo x krát víc. Pokud bych ještě někdy chtěl E65, stát se to může, někdo mí dá něco do piva, spadnu z lešení na hlavu apod. Tak za ním pojedu, řeknu kolik mám a zařadím se do pořadníku.
Vážený pane kurevtore, chápu že autům nerozumíte jak sám přiznáváte. Některý věci se prostě opravit nedaj, kdyby daly tak je opravím. Jsou věci kterých je jako šafránu a nejdou moc dobře sehnat a pokud jo tak většinou stejně nefunkční. Nenaděláme nic. Prostě stárneme.
Přiznávám se že vyrobit SIM řídící jednotku airbagů nesvedu, takže BMW je v tomto ohledu na výši. Jen byste mohl věnovat pár řádků tomu proč v ostatních popelnicích napříč segmentem to prostě funguje jak má. Moc by mi to pomohlo prozřít proč dokonalý systém ISIS je úplně k hovnu.
Přiznávám se že vyrobit SIM řídící jednotku airbagů nesvedu, takže BMW je v tomto ohledu na výši. Jen byste mohl věnovat pár řádků tomu proč v ostatních popelnicích napříč segmentem to prostě funguje jak má. Moc by mi to pomohlo prozřít proč dokonalý systém ISIS je úplně k hovnu.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:33, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je prave ten figl, kdyz ty popelnice maji vse co maji mit a nejsou to vyjete ludry tak stoji vic, a o DOST vic nez ty kterym neco chybi. Petek s komfortama je malo, pritom je to jedna z nejlepsich veci. Mas proste peska, auto jake chces bys i nasel s nejakym minimalnim kompromisem, jenze chces za nej dat prasule jako za tu vyjetou ludru a to je proste pjuuusej, to totiz neklapne...Filozof píše:jsem tady jak ve svírací kazajce ...
Vždy najdu auto a vypadá skvěle a nemá třeba L7. Nebo chybí komfortní sedačky....apod. Prostě nic co je aspon z 80-90procent vybavené a ještě pěkné.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
kurevtor píše:ale no tak pane Xalere, není přece pravdou, že nenaděláte nic... Myslím, že zbytečný defétismus ve vašem případě. Kutil si poradí vždy.xaler píše:Pane kurevtor, nenadělám nic když BMW není schopno vyrobit tišťák s pár švábama co by fungoval 20 let.
Nedovolil bych si vám radit, sám mám vobě ruce levý, ale jen tak co mi blesklo hlavou:
1) lze to nechat opravit
2) lze si nakoupit askáčka,logic7 a nějak to doskládat
3) lze přestat obviňovat automobilku, že vyrobila do E65 něco co s prstem v nose přežilo v 99.999% případů svou záruční dobu 5x, vyhrnout si rukávy a prostě ten trapnej tišťák s pár švábama vyrobit sám, ne?
Pardon, ale dohajzu v čem je problém? Zkurvydebilové v bmw to posrali, to víme, sám sem měl několik logiců a askáček, ale tak to prostě hoďte doma v dílně dokupy, ne? Sorry, ale vobyč tišťák s pár švábama? Mi neřikejte, že byste to nedal. A veřim, že přežije 50 let v klidu. A bůhví jestli nebude hrát líp než origo, protože já třeba mam repas z FL vod falkáče a ten hraje o 56promile lépe než původní novej z předFL, říkal to Filozof.
Dobře Koudelka

Posměšky od někoho kdo má do kapsy hlouběji než já jsou v pohodě.
Škoda, že jsi se víc nepředvedl ve vláknu o ASK.
Škoda, že jsi se víc nepředvedl ve vláknu o ASK.
- Itchythefirst
Uz prosim nexaler píše:Některý věci se prostě opravit nedaj, kdyby daly tak je opravím.

Vsak i ten airbox jsi neumel vyndat a rozlamal jsi ho

kluci nehádejte se tu.
Pro XALERA : Měl jsi pořádně projít auto před koupí aspoň to desatero bys poznal snad i sám těch minimálně 70procent závad které máš popisují v časopise viz JARAX co spolupracoval na tomto .... zbytek by musel odbornej servis.
Mrkni na to.
https://uloz.to/file/sc3On20yYpiA/bmw-r ... IgomD0MN==
nejčastější závady které se týkají i tebe tam jsou zminovány.
Nepočítám ty neodborné opravy.
Dnes vybrat auto aby na něm 95procent věcí fungovalo to snad jen u nějakého fandy co se přehnaně staral. Nějak nevěřím ani tomu německu že tam budou pěkné kusy za 8K.
Člověk pak zvažuje koupit něco za pár korun / euro vybaveného a dalších 100-150tis do toho nasypat.
Xaler si myslel že koupí za 35k auto po zahradníkovi a bude jezdit jako v TOP e65...
Pro XALERA : Měl jsi pořádně projít auto před koupí aspoň to desatero bys poznal snad i sám těch minimálně 70procent závad které máš popisují v časopise viz JARAX co spolupracoval na tomto .... zbytek by musel odbornej servis.
Mrkni na to.
Dnes vybrat auto aby na něm 95procent věcí fungovalo to snad jen u nějakého fandy co se přehnaně staral. Nějak nevěřím ani tomu německu že tam budou pěkné kusy za 8K.
Člověk pak zvažuje koupit něco za pár korun / euro vybaveného a dalších 100-150tis do toho nasypat.
Xaler si myslel že koupí za 35k auto po zahradníkovi a bude jezdit jako v TOP e65...

ježiši už ten nadpis. Za 150 tisíc opravíš a pak už to vydrží napořád, cituji "Pak superpohodlný kočár vydrží už napořád a jeho cena neklesá."Filozof píše:kluci nehádejte se tu.
Mrkni na to.

ó načnuté, jejkyFilozof píše:
Třeba teď mi jarax rozmluvil auto které vypadalo na první pohled krásně ale vše duležité je načnuté a na velký servis min za 130-150k.

Prosim tě, ještě k tomu všemu, všímáš si jak arcikokotský protimluvy sem dáváš? Jebneš sem článek, kde je výslovně už v nadpisu, že JaraXovo strategie je za 200 koupit a za 150 opravit "napořád", ale zrovinečka tobě těch 130 až 150 kááááááááá rozmluví.
Nevim jestli ti tohle můžu počítat jako novou bajku, dost se podobá té poslední a té předtím také.
Zase to tvoje káááá, zase ty úvahy jak je to nespravedlivý, že starý vyjetý vrány v bazarech v nejnižší cenový hladině jsou "načnutý".

Napíšu ti to znova, dál to prosím nechápej. Chceš aby to fungovalo? Tak musíš vybírat mezi funkčními auty, ne mezi nejlevnějšíma chcankama.Filozof píše: Dnes vybrat auto aby na něm 95procent věcí fungovalo to snad jen u nějakého fandy co se přehnaně staral.
Zaprvý věříš. Věříš kurva! Věříš a doufáš a víš, že tam na tebe někde čeká, tam za 14 miliony prolezlejch inzerátů, za tou precizní prací se tím prohrabat, tam někde na dně filtru se pro tebe skrývá, ale najde se - ten nádhernej zapadlej inzerát, ta krásná vyjetá vrána pod cenou a ty to koupíš výhodně a koupíš auto za 7 kááá, i když ho mohl někdo prodat za 10 kááá CASH. VĚŘÍŠ TAK CO KECÁŠ.Filozof píše: Nějak nevěřím ani tomu německu že tam budou TOP kusy za 8K.
Ne hovno, nic, ty nikdy nic nekoupíš, end of story.
Znova sem dam tuhle větu, protože kurva: proč bys tomu jako měl věřit? Proč když ti tu všichni roky tvrdí opak? Kdo tě k tomu furt tak nutí si to myslet? Kdo tě furt podněcuje k podobnejm píčovinám?Filozof píše: Nějak nevěřím ani tomu německu že tam budou TOP kusy za 8K.
ty tvoje TOP kusy stojí 20 tisíc EUR ty top kuse. Voila ty hledáš do 3199 EUR maximálně. Kde asi bude problém.
jo určitě, člověk aha. Leda dement. "Něco za pár korun vybaveného".Filozof píše: Člověk pak zvažuje koupit něco za pár korun / euro vybaveného a dalších 100-150tis do toho nasypat.

Jó no, fakt častej problém běžnýho člověka. Tobě se to děje furt dokola akorát ti to v poslední možné sekundě vždy někdo rozmluví, tu JaraX, tu manželka, tu pan Xaler, tu ženská co si přisedla ve vlaku, když snažilo a ty sis chtěl uchovat 728i garážovanou. Napiš knížku jak kupuješ E65.
-
- Kontaktovat uživatele:

Az mi slza ukapla jak jsem se rezal -)
Ne jen jsem požádal Jardu zda by se mnou nejel na jedno auto a on mi řekl ze jej zná a sice z venku pěkný ale automat velký špatný a pak spousty dalších věcí jsou na výměnu. Nebudu to více rozepisovat už sem.
Pak ze to nemá tu správnou výbavu asi chybí lednice nebo neřekl mi co .
Spíše to bude naleštená bída chycená zahradníkem.
Co ta 750i z Prahy 4 zná ji někdo ?
Pak ze to nemá tu správnou výbavu asi chybí lednice nebo neřekl mi co .
Spíše to bude naleštená bída chycená zahradníkem.
Co ta 750i z Prahy 4 zná ji někdo ?