Nereste hovna jestli prevazi nabytek, to je jejich problem. Nevim, jak to maj udelany. Maji velkou prodejnu v Chrudimi, Litovel a Breclav. Tohle neni moje a ani vase starost. Asko ma vic prodejen, ale on toci nabytek obstojne. Jeho kramy jsou velikostne, jako ASKo asi takhle to myslel. Jeho kamarad ma otce a ten vlastnil E66 760tku a mel ji od funglovky. Takze to auto vlastne i trochu zna. Proste to chvalil a tecka. Jestli si sedite na ocasech, jako xaler, tak je to vas problem
Xaler proste ratard je a muj nazor se nezmeni.
Kurevtore : to vis, Superba nikdo nechvali, protoze je to tuctovka a prerostla Octavka
Stepan1 : nevim proc to dela, sam by nemusel, mohl by sedet v kanclu a jen se stourat v nose, ale pry ho to bavi. Rozjel to od piky, ale pry ho to bavi. Jeho otec vlastni velky autobazarTruxa, takze by mohl delat i tam. Pro nevericiho jde o nabytek IKA, takze mrkni treba na prodejnu v Mohelnici.
Proc si treba Snejk nekoupi Fko nebo Gcko? Jarax by taky mohl a nekoupi. Protoze jim to za to nestoji. Nebo David Kosinka jasne napsal, ze u fka 760tky ho bavi motor a to je vse. Fishmaker taky uz nema Fko a mel ho hezky.
Jen Kurevtor, Xaler a dalsi porad melou svoje.
Kdyby mel nekdo zajem. Je to plechovka kosmetika hrozná, podvozek hroznej. Ale před rokem pretesnenej motor od snejka. Jo jinak bez vybavy.... Ale pořad jezdi je to nesmrtelnej dric. https://auto.bazos.cz/inzerat/139383160 ... li-lpg.php
Proc si treba Snejk nekoupi Fko nebo Gcko? Jarax by taky mohl a nekoupi. Protoze jim to za to nestoji. Nebo David Kosinka jasne napsal, ze u fka 760tky ho bavi motor a to je vse. Fishmaker taky uz nema Fko a mel ho hezky.
Jen Kurevtor, Xaler a dalsi porad melou svoje.
A zrovna ty tu budeš někomu nadávat do retardů no to mě poser Co to řešíš a jak uvažuješ, jebe ti ne?
Kurevtore , proc by nemelo zrovna jebat treba tobe. Jako sorry, ale kdyz Xaler rozjebe L7 nebo ASK a neda to do kupy, tak je to strep. Korunu tomu dal na FB, kdyz napsal, ze mu nejde sahara na klimu a predela to na manualni spinac, aby si to sepnul sam, no to me fakt kurevtore poser moje namakany zada, protoze tohle fakt neni normalni. On to koupi ani ne za cenu dvojkove oktavky a divi se, ze to nefunguje. On se do vseho sere a sam nevi, ktera bije. Vetsine kluku, kteri maji E65tku a je jedno v jake motorizaci, tak se o ni staraj a ono to porad funguje. Obcas je neco potrapi, ale ukaz auto, ktere je stare 15 a vice let a jede bez potizi. Ja tu nertvrdim, ze je to zlate, ale za 200 000 kc je to porad super svezeni. Nevim, co tu porad resis. Sam s E66tkou uz nejezdis a porad tu prudis nesmyslama. Ja jsem prestal jezdit s Audi a uz jsem na Audiklubu neprudil, ale ty se tu drzis, jak kliste, to je uz fakt k nepochopeni.
Nevim kolik ma zisk a nikdy jsem se ho neptal a ani me to nezajima. Dneska Gcko koupis za 1 000 000 kc. Pred 6 mesici bratruv sef jednu prodal, protoze si koupil uplne nove. Takze proc by si nemohl koupit Gcko.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne pát 06.08.2021 22:12, celkem upraveno 1 x.
Jaris330D píše:Kurevtore , proc by nemelo zrovna jebat treba tobe. Jako sorry, ale kdyz Xaler rozjebe L7 nebo ASK a neda to do kupy, tak je to strep. Korunu tomu dal na FB, kdyz napsal, ze mu nejde sahara na klimu a predela to na manualni spinac, aby si to sepnul sam, no to me fakt kurevtore poser moje namakany zada, protoze tohle fakt neni normalni. On to koupi ani ne za cenu dvojkove oktavky a divi se, ze to nefunguje. On se do vseho sere a sam nevi, ktera bije. Vetsine kluku, kteri maji E65tku a je jedno v jake motorizaci, tak se o ni staraj a ono to porad funguje. Obcas je neco potrapi, ale ukaz auto, ktere je stare 15 a vice let a jede bez potizi. Ja tu nertvrdim, ze je to zlate, ale za 200 000 kc je to porad super svezeni. Nevim, co tu porad resis. Sam s E66tkou uz nejezdis a porad tu prudis nesmyslama. Ja jsem prestal jezdit s Audi a uz jsem na Audiklubu neprudil, ale ty se tu drzis, jak kliste, to je uz fakt k nepochopeni.
Můžeš mi připomenout co jsem udělal s L7 a ASK, kdyby to ti kreténi nedomršili při výrobě zesilovačema za pětikorunu tak to funguje jako v ostatních autech. S tím ventilátorem jsi taky trochu mimo, polovina lidí jezdí s nefunkčním, neví o tom, nebo na to serou a když se to snažím řešit jinak než vrtulí za šestnáct tisíc tak je to zase špatně. Kdybyste o těch svých pokladech psali upřímně a pravdu tak to máte stejný jako já.
Dalo se to pred 20 lety vyresit jinak? Treba jo, ale porad si uvedom, ze se to da opravit a jedes dalsich 20 roku dal. Oni ty zesilovace vydrzeli bezet i 400 000 km a pri velkych teplotach. To, ze se to nesere u jinych aut si mozna jen myslime, ale zrovna tu mam Golfa V u ktereho nejede jeden kanal. I na Audiklubu se resili nefunkcni zesilovace od Bose a problemy se objevovaly i u Mercedesu, ale tam si nejsem jisty, jestli to slo vse opravit. Pokud u L7cky neodejde procik, tak to jede. Ja jsem slaboproudar a nechal jsem si L7 opravit u Falcona, protoze to proste zna a ja bych jenom laboroval a zkousel. Treba bych to dal, ale proc riskovat. ASK delal predchozi majitel a uz to jede 8 roku. Proc resit ventilator za 17 000 kc, kdyz to jde za 2000 - 5000 kc z jeteho vraku nebo to za 4 000 kc predelej na rok po 2003 a tam ty ventylatory tak neodchazely. Teda aspon takhle jsem to slysel, ale zase prijdes o visco, ktera to uchladi vzdycky. I ta klima ti za jizdy chladi s omezenym vykonem, ale chladi. U vetsiny aut ti umre ventilator a smolik. Klima ti proste nesepne. A zase ten ventilator treba umiral pri 400 000 km, coz neni zle ne? U jinych aut casto odchazely i klimakompresory a tady to jede i 500 000 km nebo loziska na kolech taky vydrzi 500 000 km. To jestli to nekdo nepozna spatny ventilator, tak to je jako divny, protoze ta klima jinak chladi behem 100 metrech. Ja vyjedu z baraku a po 1 km to chladi tak, ze je v aute prijemne. U Octavie 2 to trva vecnost, az po 3 km je znat, ze to neco dela. To same u Mercedesu, tam to chladi taky okamzite. Bratr ma 18 let stareho Mercedesa a taky tam resi problemy. Central, stahovacky, rozvody, unik z prevodovky, odlepujici se stropnice, rozpadla se expanzka atd.., ale nechce to prodat, protoze je to porad s 6 roku starym Superbem pohodlnejsi a tizsi. Staci mu to a kdyz porovna cenu/vykon, tak porad dobry. Ale ano E66tka je financne narocnejsi nez Mergl E, ale pokud budes srovnavat Sko, tak je to podobne, jako E65tka. Jenze Sko hnilo a E65tka uz ne. Mel jsem i Audi A6 (tu starsi s 2.8 V6) a za 2 roky me stala 80 000 na servisu a o 70 000 jsem ji prodal niz, takze jsem za 2 roky vyhodil 150 000 kc. E66tku mam 6 let a stala me 250 000 kc na servisu (je to kalkulace i s pneu, olejema, a vnitrnim faceliftem) jen pneu me uz vysly na 50 000 kc a o 40 000 bych ji prodal niz, takze porad lepsi nez A6tka. A to jsem resil problemy s kteryma jsem to koupil, kdybych nebyl blby, tak jsem ty problemy znal a nekoupil bych to. Ale priznam to a to jsem koupil auto o ktere se starali 2 predchozi majitele z BMWklubu a mraky veci uz bylo vyreseno, kdybych koupil past, tak jsem zrujnovany. Nekteri jezdi a neresi nic a ono to porad jezdi. Tys proste koupil totalni past a spis to ani nebylo na nahradni dily.
Byl jsem pro to Bentley,ale to auto vypadá trochu jinak než v inzerátu, stojí několik let venku.
Ještě mám vyhlídlé Cayenne, ale na něj budu mít až tak za 6 měsíců nejdřív. https://auto.bazos.cz/inzerat/140069212 ... -turbo.php
xaler píše:Byl jsem pro to Bentley,ale to auto vypadá trochu jinak než v inzerátu, stojí několik let venku.
Ještě mám vyhlídlé Cayenne, ale na něj budu mít až tak za 6 měsíců nejdřív. https://auto.bazos.cz/inzerat/140069212 ... -turbo.php
nečekal si, že to bude echt stroj ...je to hujda, který se chce ten dotyčnej za každou cenu zbavit, páč byl trouba a někomu krásně nalít, jen doufá, že se někdo chytne ..páč bentley .....
ten cayene neni špatná cena ....ALE ....je otázka v jakým je to vůbec stavu ....tyhle auta si nekupujou ti, co jezdí zrovna "klobouk "....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
pane Xaler ten Cayenne vam bude sluset... cerny kola, ctyri laufy, na viku napis turbo, moc hezke a za me plny pocet bodov. Skoda toho volantu, docela aby se clovek bal dotknout. Fakt skoda, protoze volanty se drevem jsou to nejlepsi... dejte pak vedet jak vypada ta LPG vrazda v kufru
xaler píše:Byl jsem pro to Bentley,ale to auto vypadá trochu jinak než v inzerátu, stojí několik let venku.
To kupuj stejně jako sedmu, prostě zaplať, nech si to dotáhnout před barák a až pak si to prohlídni
Můžeš nám tu pak znova brečet, cos to koupil za pelech a jak je to blbě vyrobený.