Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65, E66 zajímavá výbava na prodej

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
PetoK

Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej

#1141 Příspěvek od PetoK »

Rozumne je neriesit picoviny dokola jak debil a neradit ludom, ked mam auto v hodnote jeho kolesa...
xaler

#1142 Příspěvek od xaler »

Filozof píše:xaler - a co jako ? Jede to dobře co víc chceš vědět ? :lol: Porovnat to se svojí 745i bez radia ?
Nechceš si spíše poslechnout muziku v L7 kde to funguje ?
Vyzkoušet podvozek jak má DD fungovat ?
Sedačky co jim funguje výhřev ?
Radio které po zapnutí hraje ?
Stěrače co stírají ?
:lol:

Musel jsem si rejpnout. A ted hurá do mě že já e65 nemám. :lol:
Mě by zajímalo jak se chová ta V12, jestli za to stojí. Ostatní mám doma.
Filozof

#1143 Příspěvek od Filozof »

PetoK píše:Rozumne je neriesit picoviny dokola jak debil a neradit ludom, ked mam auto v hodnote jeho kolesa...
Aha to říkáš servisákovi v autoservisu taky když tam jedeš v autě za mega a on má třeba jen fabii že ti nemá co radit ? zkus se zamyslet občas. ;)
Stepan1

#1144 Příspěvek od Stepan1 »

Jaris330D píše:Rekl bych, ze jste opet odbocili od hovna k jeste vetsimu hovnu. Me by spis zajimalo, jak bys to resil ty Stepane 1 :lol:. Otevrel bys hospody a pohoda :lol:. Tak, jak to je, tak je to dobry. Nam v ulici se ted nakazily 4 rodiny. A ani jeden si fakt nepiskal. Tak trochu mam info z par nemocnic a dobre to fakt neni. Politici jsou curaci, ale ti co porad prskaj, tak jeste vetsi. ;)
No když se ptáš, tak začal bych tím, že bych řádně kompenzoval uzavřené podniky, nebo jim minimálně dovolil bez dalších sankcí vyrazit přebytečné zaměstnance. Potom bych donutil lidi k odpovědnosti, žádný jakože když se nakazis, tak tady máš 100% platu a válej se doma.
No a pak bych viděl, co to udělalo s číslama. A hlavně bych přestal lidi děsit picovinama.

Že neprskas ty je mi jasný, na stavařinu a tím spíš tu část kde děláš ty, žádný Hamajdovo píčoviny nedopadly. Sytý hladovému nevěří.
Stepan1

#1145 Příspěvek od Stepan1 »

Filozof píše:
PetoK píše:Rozumne je neriesit picoviny dokola jak debil a neradit ludom, ked mam auto v hodnote jeho kolesa...
Aha to říkáš servisákovi v autoservisu taky když tam jedeš v autě za mega a on má třeba jen fabii že ti nemá co radit ? zkus se zamyslet občas. ;)
Nn, to ne. Ale dědka z vrátnice co na to auto v životě ani nesahl a chtěl by mě fotrovat o životě, toho bych poslal dopici s gustem.
Stepan1

#1146 Příspěvek od Stepan1 »

Filozof píše: Myslíš si že je ekonomicky rozumné si kupovat 750i v této době ??? Kdy jsou to neprodejná auta ? a celá republika v prdeli ??? Zkus popřemýšlet. :lol:
No počkej. Dyť já myslel, že na krizi se celou dou s tím nákupem čekalo. A teď když je krize tady, tak se nenakupuje? A že je to neprodejný, to je co za argument? Ty to přece nechceš prodávat, ty to chceš koupit. Za dobrou cenu. Právě proto, že je to "neprodejný".
Já vlastně nikdy nepochopil, proč ze sebe děláš takovýho vocase. Furt čekáme na krizi, čekáme na tamto, čekáme až zahřmí.
A normálně neřekneš, že ti na to chybí prachy nebo odvaha :roll:

Edit: Může mi někdo vlastně říct, proč se ještě neprodala ta Swedenova z inzerce?
Jaris330D

#1147 Příspěvek od Jaris330D »

Stepan1 píše:
Jaris330D píše:Rekl bych, ze jste opet odbocili od hovna k jeste vetsimu hovnu. Me by spis zajimalo, jak bys to resil ty Stepane 1 :lol:. Otevrel bys hospody a pohoda :lol:. Tak, jak to je, tak je to dobry. Nam v ulici se ted nakazily 4 rodiny. A ani jeden si fakt nepiskal. Tak trochu mam info z par nemocnic a dobre to fakt neni. Politici jsou curaci, ale ti co porad prskaj, tak jeste vetsi. ;)
No když se ptáš, tak začal bych tím, že bych řádně kompenzoval uzavřené podniky, nebo jim minimálně dovolil bez dalších sankcí vyrazit přebytečné zaměstnance. Potom bych donutil lidi k odpovědnosti, žádný jakože když se nakazis, tak tady máš 100% platu a válej se doma.
No a pak bych viděl, co to udělalo s číslama. A hlavně bych přestal lidi děsit picovinama.

Že neprskas ty je mi jasný, na stavařinu a tím spíš tu část kde děláš ty, žádný Hamajdovo píčoviny nedopadly. Sytý hladovému nevěří.
Neboj i stavariny se to dotklo. Velke stavby v podstate staly. Proste jsme se museli hodne financne omezit. Reknu ti to jednuduse, kdyz by me umrela E66tka, tak nemam na opravu. Jinak zrovna tvoje hypoteza ohledne zruseni 100% nemocensky je spatna. Jenze se nikdy lidi neschdnou, protoze kazdymu vyhovuje neco jineho a 100 lidi - 100 nazoru, proto to neni jednoduche a nepomaha tomu ani to nehorazne hejtovani a dezinformovanost na facebooku. Lidem to akorat blbne hlavy a veri vsemu, aniz by si to overili. Nechame toho, sem to nepatri.
Stepan1

#1148 Příspěvek od Stepan1 »

Tak kdybysme nebyli mmjn i výrobci stavebních materiálů, tak bych si možná nechal něco vykládat o tom, jak velké stavby stály. Ale takhle ne :) Jo, zpomalilo se to. Tak na mesic. Ne na rok.
Ale jinak máš recht. Hodně štěstí a zůstaň zdravej :)
Filozof

#1149 Příspěvek od Filozof »

Stepane prachy by byli ale není to rozumné. To je vše. Víc bych to nerozebíral.
Potřebuji auto ale jiné.
kurevtor

#1150 Příspěvek od kurevtor »

Stepan1 píše:
Filozof píše: Myslíš si že je ekonomicky rozumné si kupovat 750i v této době ??? Kdy jsou to neprodejná auta ? a celá republika v prdeli ??? Zkus popřemýšlet. :lol:
No počkej. Dyť já myslel, že na krizi se celou dou s tím nákupem čekalo. A teď když je krize tady, tak se nenakupuje? A že je to neprodejný, to je co za argument? Ty to přece nechceš prodávat, ty to chceš koupit. Za dobrou cenu. Právě proto, že je to "neprodejný".
Já vlastně nikdy nepochopil, proč ze sebe děláš takovýho vocase. Furt čekáme na krizi, čekáme na tamto, čekáme až zahřmí.

Edit: Může mi někdo vlastně říct, proč se ještě neprodala ta Swedenova z inzerce?
chtěl jsem citovat úplně to samý :lol: Nemá cenu to ale řešit.
Filozof pls nebuď chytrej. Fakt. Nemá to cenu.

Ta Swedenova je otázka no... ale ona se podle mě prodá až přijdou letní měsíce.
stary27

#1152 Příspěvek od stary27 »

kurevtor píše:
Stepan1 píše:

chtěl jsem citovat úplně to samý :lol: Nemá cenu to ale řešit.
Filozof pls nebuď chytrej. Fakt. Nemá to cenu.

Ta Swedenova je otázka no... ale ona se podle mě prodá až přijdou letní měsíce.
Tej zialbohu par veci a cm chyba
Filozof

#1153 Příspěvek od Filozof »

Stary27: někomu stačí krátká .... kdo jezdí sám nebo ve dvou ... Ne všichni jsou posedlí longem. :)
Don

#1154 Příspěvek od Don »

Aspon kdybys vedel proc chce vetsina longa. Tak se nekdy projed kratkou a pak dlouhou a hned na to prijdes
xaler

#1155 Příspěvek od xaler »

Má v tom co dělat velikost penysu?
Don

#1156 Příspěvek od Don »

Napoveda pro penysa... delsi rozvor
horan

#1158 Příspěvek od horan »

Don :lol:
Filozof

#1159 Příspěvek od Filozof »

DON: Vím že o tom dost často mluvil jarax ....že LONG je prostě o něco pohodlnější. Krátka zase sportovnější. Některým ve městě long nevyhovoval.

Je fakt že kdo je vysoký 190+ cm potřebuje long protože si za něj moc větších lidí nesedne.
Don

#1160 Příspěvek od Don »

Jarax rikal... co treba si do toho konecne sednout
Odpovědět