Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
horan

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11441 Příspěvek od horan »

Filozof píše:
Nějaké vybavené longy s lpg tam nemáš ?
Do 8-9tis eur 8-)
Tak tím se nám vyřešila nezodpovězená otázka.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11442 Příspěvek od matiz »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11443 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Máš to pěkný matiz 8-)
cheater

#11444 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:38, celkem upraveno 1 x.
Filozof

#11445 Příspěvek od Filozof »

Jaris330D

#11446 Příspěvek od Jaris330D »

cheater píše:Co to má za sedačky tahle sedma? https://www.autoscout24.nl/aanbod/bmw-7 ... 00007f66f4

Jaris & matiz - Pěkný kousky :cool2:
Dekuju, ja potrebuju zrenovovat predni sedacky a loketku s madlama. Vsechno ale postupne. ;)
soukupadam

#11447 Příspěvek od soukupadam »

Tenhle hnus vidim prvně. 730i a chtěj za to 10k euro.

https://scontent.fbru4-1.fna.fbcdn.net/ ... e=613E33D9
xaler

#11448 Příspěvek od xaler »

Dneska jsem objížděl nějaký inzeráty a nic moc. Je taková blbá doba a přijde mi že ojetiny dost podražily. Zítra má být teplo ještě.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11449 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše:Dneska jsem objížděl nějaký inzeráty a nic moc. Je taková blbá doba a přijde mi že ojetiny dost podražily. Zítra má být teplo ještě.
a ještě to vyleze ..... o dost ... nejsou čipy a jen tak nebudou ..kromě jiných materiálů....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11450 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše:Dneska jsem objížděl nějaký inzeráty a nic moc. Je taková blbá doba a přijde mi že ojetiny dost podražily. Zítra má být teplo ještě.
a ještě to vyleze ..... o dost ... nejsou čipy a jen tak nebudou ..kromě jiných materiálů....
Jaris330D píše:Moje priblizovadlo je nalestene a uz proplouva Jizni Moravou.
Obrázek
,
krása .-.. :thumbsup:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11451 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše:Babicky vedle sebe... I sedacky jsem zvladnul, sice jen zadni, bez loketky ale jsou uz tam... Predni jsou jeste v garazi. Snad na ne brzo taky dojde.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
nádhera ...světlá je moje kreff :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
xaler

#11452 Příspěvek od xaler »

Je to hrozný za tuctový masařky, nebo E39 chtějí lidi ke sto tisícům. Dvoulitrová nafta klidně 50-60.
Jaris330D

#11453 Příspěvek od Jaris330D »

Musim souhlasit, ta svetla kuze je super. Ja mam zelenkavou a nekterym se nelibi, ale pokud je cista a neposkozena, tak se mne taky libi, proto musim nechat zrenovovat predek.
cheater

#11454 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:39, celkem upraveno 1 x.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11455 Příspěvek od matiz »

O dekujeme -) Ten champagne intros je paradni, ale nesmi se zanedbat, je to o dost nachylnejsi nez cernoch. Predni sedaky jsou samozrejme horsi a ridicuv je dost jety, tak krasne jako ty zadky asi nebudou, ale porad je to jeste takove nejake zachranitelne. Jen je s tim silene prace dostat to do krasneho stavu, nepocita se to na hodiny, ale na dny, takze je to tak nejak jen pro sebe protoze by to asi nikdo nezaplatil.

Ale je to proste pro oko hezke, zvlast v noci. Pokud tam nejaky mistr nenarve bile studene ledky... Fuj -)
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11456 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše:Jen je s tim silene prace dostat to do krasneho stavu, nepocita se to na hodiny, ale na dny, takze je to tak nejak jen pro sebe protoze by to asi nikdo nezaplatil.
to mi povídej , jen kvuli sedačce řidiče sem musel koupit interier za 9K abych se k ni dostal u bejvalky e39 ...
kurevtor

#11457 Příspěvek od kurevtor »

hele matiz to jsem teda myslel, ze mas vetsi vraky :D :D Jinak chapu, zes poridil druhou abys prehodil dily, oukej, ale nechapu na co mit dve E65 dlouhodobe :lol: :lol: :ja_nic: :cool2: :lol: :lol: kazdopadne je mas krasny obe dve a vlastne je to docela styl mit dva sedmickovy bramboraky 8-)

jaris mas ji taky fakt krasnou, je super jak mas umyty leskly gumy, vypada to jak tezka lestenka z garaze :lol: Ted uz mozna i, mozna, chapu tu barvu tvyho interieru... sam o sobe asi ne moc libivej, ale jako celek to auto mozna nebude uplne k zapaleni
Jaris330D

#11458 Příspěvek od Jaris330D »

Kurevtore: dik. S tema interierama to je jako se zenskyma. Kazdymu se libi jina. Me se libi, ze to neni tuctovka. Ze to ma perforovnou kuzi na dverich a neni tmavy. Jasne, ze pokud je osoupana, tak je hnusna kazda. Zatim auto na zapaleni neni, tak se k nemu taky tak chovam:lol:. Letos jsem ho rucne umyl poprve, protoze neni cas :roll:. Letos to vubec bylo s casem blby, driv jsem kolem neho lital, jak posuk.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11460 Příspěvek od matiz »

kurevtor píše:hele matiz to jsem teda myslel, ze mas vetsi vraky :D :D Jinak chapu, zes poridil druhou abys prehodil dily, oukej, ale nechapu na co mit dve E65 dlouhodobe :lol: :lol: :ja_nic: :cool2: :lol: :lol: kazdopadne je mas krasny obe dve a vlastne je to docela styl mit dva sedmickovy bramboraky 8-)

jaris mas ji taky fakt krasnou, je super jak mas umyty leskly gumy, vypada to jak tezka lestenka z garaze :lol: Ted uz mozna i, mozna, chapu tu barvu tvyho interieru... sam o sobe asi ne moc libivej, ale jako celek to auto mozna nebude uplne k zapaleni
No to je tak trochu problem... Jelikoz chci aby ten ropak byl fakt hezky tak mu chci doprt celolak. No a jelikoz to neni za tyden, tak abych mel cim jezdit tak jsem drzel ten sporak. Mezi nami devcaty jestli ho budu mit o rok vic nebo min tak to cenu nesrazi nejak brutalne takze mne to az tolik nevadi. Uz jsem ho chtel dat fakt do prdele a do toho prisel crash a pani pojistovna dala malo. Tak ted ho drzim kvuli tomu kdyby bylo potreba znalecky posudek k cemuz asi teda dojde, protoze to jsou vyjebane kundy v pojistovne. Jen at mate predstavu tak individual 745i s vybavou o fakt hoooodne radcich ma obvyklou cenu na trhu 110k kc. Samozrejme ze z toho udelali totalku. Jenze mne se zda ze ta cena mela byt o neco vyssi a za castku 110k kc zadny srovnatelny individual sehnat nemuzu. Tak nasrat a ma to v moci pravnicka a myslim ze bez soudu to asi nepujde. Kurwy. Je to normalne pojistny podvod, jen ze strany pojistovny.

Ale neboj, uplne lestenky to nejsou, je videt ze neco maji za sebou. Tam dulek, tam odrbana barva na dverich v hrance od spoluobcanu, kapoty obite od sutru... Ale reinkarnuju tak nejak pomalu -) Ale ultra pelech to neni. Ze tri metru jsou uchazejici...

Jo a ta totalka je ta s tema cernyma ledvinama... Bohuzel je tam toho dost co je v hajzlu, v narazniku je dirka, lista narazniku, svetlo, kapota - neni to videt ale je o fous ohla, ledviny maji ulomeny uchyt, drzal ledvin taky, tryska ostrikovace, ale zadny ultra velky crash to nebyl. Zatim jsem to neopravoval, jen nasadil zpatky naraznik a nasrat. Opravovat to asi nebudu, zohlednim to pak v cene. Bude to nejlevnejsi E65 individual se 152-jkama v cesku -) Ale jezdi, troubi blika.
Odpovědět