Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11601 Příspěvek od Filozof »

kourk píše:
kurevtor píše:
ettore píše: Ani nezmiňuju, že snejk sem přece v jeden moment dal snad ty sedum pade tři ne?
tři kolem tří kil. " HOTOVO UDĚLÁNO!!"
proto nechápu filozofování nad jakoukoliv jinou variantou!

To bylo v době kdy jsem s 7. tak nesháněl Jako teď
cheater

#11602 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:42, celkem upraveno 1 x.
horan

#11603 Příspěvek od horan »

Ležím na lehátku na pláži, čekám na západ slunce a brečím smíchy nad poslední kurevtorovou slohovou prací. :lol: :lol:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11604 Příspěvek od matiz »

Ja mam takove zvracene prani aby Filozofa dal neopoustela touha tu bajnou E66 najit a pan kurevtor aby nepolevil a nevymeknul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Protoze toto je fakt krutoprisne.
kourk

#11605 Příspěvek od kourk »

Filozof píše:To bylo v době kdy jsem s 7. tak nesháněl Jako teď
tak ale proč nezvedneš prdel... nesjedeš za snejkem.. neřekneš "dobrý den, rad bych koupil nějakou 7er... nebylo by neco slušného?? nevíte o něčem??
nevím.. třeba te pošle do hajzlu.. třeba neco má na prodej.. třeba řekne počkej mesíc dva.. neco dovezu.. udelam. Tohle by byly mé první kroky.. kdybych sháněl hezkou 7er.
Naposledy upravil(a) kourk dne pát 20.08.2021 18:42, celkem upraveno 1 x.
xaler

#11606 Příspěvek od xaler »

Filozofe já už si nebudu vybírat vůbec nic. Za ten krám už bych nedal ani korunu. Byl jsem jako ty, akorát jsem o tom nepsal. Teď už mám klid a pohodu.
Kdybys to auto chtěl tak ho dávno máš. Co jsem poznal Snejka tak vím, že jsem na to šel ze špatné strany, ale čas se nedá vrátit. Ty ho také nevrátíš a stále se tomu autu vzdaluješ. Pamatuji si, když BMW E30 M3 stálo sedmdesát a dalo se koupit, pamatuji když byly M5 E34 za sedmdesát a mohl jsi vybírat, stejně tak fůru E39 M5 pod kilo. E65 je teď těsně za bodem kdy je to auto na cenově na dně a začíná pomalu stoupat a s tím i důležité díly, které časem budou nesehnatelné a nenahraditelné.
xaler

#11607 Příspěvek od xaler »

Dnes už bych výbavu vůbec neřešil, je to jen další závaží co v autě taháš a většinou nefunguje, nebo funguje dnes, zítra už ne.
PetoK

#11608 Příspěvek od PetoK »

KU.WA, preco niekto uz konecne nezmaze tychto blaznov, co patria do ustavu? Ako mozu mat takyto idioti vobec VP ?
horan

#11609 Příspěvek od horan »

Jen taková otazecka.
Výbavu by si neřešil. Ok.
Tak když si odmyslis ty:
Edc + stabiky, dovery, sedačky přední a zadní............ Co ti teda zbyde?
xaler

#11610 Příspěvek od xaler »

Zbyde auto jako mám teď.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11611 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše:Ja mam takove zvracene prani aby Filozofa dal neopoustela touha tu bajnou E66 najit a pan kurevtor aby nepolevil a nevymeknul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Protoze toto je fakt krutoprisne.
:Pohar: :smich2: :smich: :smich: :smich: :smich: ne nedávám to ...ať si kupí TRABI ..s tim bude parády :roll: :Policie: :sorry:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11612 Příspěvek od matiz »

Jenze to auto bez vybavy je zcela bezcenne, v tomto segmentu pokud by to mel byt social edition jsou lepsi auta. Ta vybava z toho dela auto ktere sice nemuze smele konkurovat dnesnim, ale zasadne prostorem, jizdnima vlastnostma, komfortem prepravy pokud to funguje za nema v zadnem pripade vyrazne nezaostava. Jen je proste pravda ze nektere priplatkove veci vybavy to mit MUSI.

A Filozof to moc dobre vi jenze je naprosta pravda ze ty auta se dostaly na svoje uplne dno a tech krasnych a fajnovych na prodej neni moc. A ty co jsou alespon trochu nalozene jako treba ten muj vrak, tech je minimum. A ta 750 co sem ettore daval v individualu, za dve kila to je podle mne paradni kup. Jenze jen pro nekoho kdo to mysli vazne a je ochotny do ni dosypat, protoze neco chtit bude, wo tom ani ratata a nemusi to byt malo.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11613 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše: wo tom ani ratata a nemusi to byt malo.
no a jsme u opičky a banánů.... já tedy nevim, co by měla "jako" být TOP výbava a co je socka ...socka je pro mě hadrák sedačky nějaká krystalka klasika péra a tak ..... zadní mám třeba taky jen děrovaný bez ventilace.... já to bral jako auto na každo-týdenní použití z pohledu mý profese ...v po do práce v pá z práce ...cca 50 km + nějaký pojížďky+dovolená auto stojí venku celou dobu garáž nemám a ani bych nechtěl (na ustájení auta-musela by bejt vytápěná) jinak je tomu líp venku klasika ...to ale neznamená, že to nechci mít hezký a že toleruju bordel- jak technickej, či kosmetickej ....toť muj pohled ...filozof je buď těžkej pacient , nebo flegmatik, nebo prostě jen "filozofuje" a opájí se znalostma ...jakej co je kde k mání za vrak .... :lol: já měl taky trochu jinou představu jak finanční tak výbavu a hlavně barvu ...motor samozřejmě jedině V8 vše pod je asocial :D pak sem chtěl bílou nebo stříbrnou -mám černou :roll: chtěl sem světlej vnitřek - urááá ten mám .....chtěl sem "malej nájezd " a motor pokud možno top -ne olejničku ....mám ..chtěl sem longa nebyl a když, tak za balík, že bych neměl ten banán....po pul roce si troufám říct, že jsem měl velký štěstí a nějakým kompromisem a jsem spokojen ....nikomu to však nenutím....jen sem to hodil do placu ..... v NL, CH (jezdím tam jsou opravdu nádherný auta) a ...ale to není o tom že tam pojedu vlakem ráno koupim a večer sem doma ....chce to seznam aspoň 5-ti aut..v klidu to objet , vyzkoušet ...a případně vybrat ..... a ne to kupit jak omalovánky "styl filozof :ja_nic: "

.............. jen dodám , známej jezdil po NL +3 dny , než našel, to co chtěl....ale našel voňavku ve stodole...
Naposledy upravil(a) martin440 dne pát 20.08.2021 20:28, celkem upraveno 1 x.
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Filozof

#11614 Příspěvek od Filozof »

Zeptal bych se jinak. Kolik davas Xalere do servisu ?

Docela mi přijde ze do servisu jsi dal minimum.

Kdybys dal do toho auta 30-50k tak ti vše funguje. I tak bys byl s nákupem pod 100k

Tak kde je problém ?

Tohle není Felicia ani Fabia co ji stačí par tisíc ročně
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11615 Příspěvek od matiz »

Pro mne je must have je to, co se dodelava velmi tezce. Urcite je to DD, EDC potesi, ale jelikoz mam srovnani tak ho klidne ozelim. Dale hydrokufr, automatickou dvouzonovou klimu, predni komforty, L7, CD changer, BT konektivita, SCA a jelikoz jsem rozezrany tak u auta co bych si chtel nechat tak individual. Ono to merino je mekoucke a heboucke jak kralicek azurit, champagne nebo platin mu fakt sekne, palubovka v kuzi je taky fajnova vec, strop z alcantary je taky moc krasny a verte nebo ne, dodava tomu mnohem vetsi dojem exkluzivity. Asi bych chtel i shadow line listy, vypada to lip, pomaha to tomu autu nepusobit tak stare. No a jelikoz jsem nenarocny tak toto mne osobne asi staci :mrgreen:

A verte ze auto co ma uplne vsechno neni lehke najit, u mojeho ktere nejakou tu vybavu ma nemam dovery... Proste nemam. Ale mam tu plecku rad, takze budou. Spoustu veci jsem dodelal. Jde to. Jen to stoji nejake ty penize. U mne je to asi fakt tak, ze pokud to je individual ktery jede, radi, je relativne nedojebany a ma predni komforty a DD tak mne je to asi jedno, protoze to co nema bych dodelal. Nepotrebuju zadny zadni idrive, je uplne k hownu, nepotrebuju ani CA, nepotrebuju ani lednicku, nepotrebuju nivo. Nepotrebuju ani vetrane sedadla, nikdy to nezapnu protoze mne je porad zima.

Co bych nutne potreboval je pappel rubin... To bych fakt zvazil i maritime...
xaler

#11616 Příspěvek od xaler »

matiz píše:Jenze to auto bez vybavy je zcela bezcenne, v tomto segmentu pokud by to mel byt social edition jsou lepsi auta. Ta vybava z toho dela auto ktere sice nemuze smele konkurovat dnesnim, ale zasadne prostorem, jizdnima vlastnostma, komfortem prepravy pokud to funguje za nema v zadnem pripade vyrazne nezaostava. Jen je proste pravda ze nektere priplatkove veci vybavy to mit MUSI.
Ty auta jsou bezcenna, akorát pro vás je to něco masturbačního. Někdo si to koupil, po čtyřech letech zahodil a pak se našel někdo, kdo se k tomu kusu plechu modlí a považuje to za něco extra. Já jsem spokojený když rano odjedu a nějak se i vrátím a to každý den. Ostatní je marnost, nekonečné opravy a závaží, který tahám s sebou.

Filizofe s těma cenama jsi úplně mimo a spousta věcí opravit moc nejde, nebo je tak složitých, že se to nevyplatí.
klabos

#11617 Příspěvek od klabos »

xaler píše:Ty auta jsou bezcenna, akorát pro váz je to něco masturbačního. Někdo si to koupil, po čtyřech letech zahodil a pak se našel někdo, kdo se k tomu kusu plechu modlí a považuje to za něco extra. Já jsem spokojený když rano odjedu a nějak se i vrátím a to každý den. Ostatní je marnost, nekonečné opravy a závaží, který tahám s sebou.
Proto bys nesedl do škodovky, ale čumíš na stoletý Bentley nebo na smrt dojetej Cayenne Turbo.. Jak logické :D :D
fishmaker Moderátor
Moderátor

#11618 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

xaler píše:Já jsem spokojený když rano odjedu a nějak se i vrátím a to každý den. Ostatní je marnost, nekonečné opravy a závaží, který tahám s sebou.
no vidiš...a já jí mám přes 9 let...minulý týden sem byl na dovolený v Rakousku s rodinou...takže na pohodu 1000km...spotřeba plynu asi 14,1
není to leštěnka...ale jezdí to vpohodě...a vždycky s tím "vrakem" rád jedu :D
ted sem na to pořídil zadarmo rakev...už se těším na hory
a jinak to mám na daily ježdění...aktuálně se blíží magických 444444km 8-)
Obrázek
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11619 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

matiz píše:Pro mne je must have je to, co se dodelava velmi tezce. Urcite je to DD, EDC potesi, ale jelikoz mam srovnani tak ho klidne ozelim. Dale hydrokufr, automatickou dvouzonovou klimu, predni komforty, L7, CD changer, BT konektivita, SCA a jelikoz jsem rozezrany tak u auta co bych si chtel nechat tak individual. Ono to merino je mekoucke a heboucke jak kralicek azurit, champagne nebo platin mu fakt sekne, palubovka v kuzi je taky fajnova vec, strop z alcantary je taky moc krasny a verte nebo ne, dodava tomu mnohem vetsi dojem exkluzivity. Asi bych chtel i shadow line listy, vypada to lip, pomaha to tomu autu nepusobit tak stare. No a jelikoz jsem nenarocny tak toto mne osobne asi staci :mrgreen:

A verte ze auto co ma uplne vsechno neni lehke najit, u mojeho ktere nejakou tu vybavu ma nemam dovery... Proste nemam. Ale mam tu plecku rad, takze budou. Spoustu veci jsem dodelal. Jde to. Jen to stoji nejake ty penize. U mne je to asi fakt tak, ze pokud to je individual ktery jede, radi, je relativne nedojebany a ma predni komforty a DD tak mne je to asi jedno, protoze to co nema bych dodelal. Nepotrebuju zadny zadni idrive, je uplne k hownu, nepotrebuju ani CA, nepotrebuju ani lednicku, nepotrebuju nivo. Nepotrebuju ani vetrane sedadla, nikdy to nezapnu protoze mne je porad zima.

Co bych nutne potreboval je pappel rubin... To bych fakt zvazil i maritime...
Já potřebuju černou alcantaru pro long a šíbr, přesně z toho důvodu, jak píšeš.
xaler

#11620 Příspěvek od xaler »

klabos píše:
xaler píše:Ty auta jsou bezcenna, akorát pro váz je to něco masturbačního. Někdo si to koupil, po čtyřech letech zahodil a pak se našel někdo, kdo se k tomu kusu plechu modlí a považuje to za něco extra. Já jsem spokojený když rano odjedu a nějak se i vrátím a to každý den. Ostatní je marnost, nekonečné opravy a závaží, který tahám s sebou.
Proto bys nesedl do škodovky, ale čumíš na stoletý Bentley nebo na smrt dojetej Cayenne Turbo.. Jak logické :D :D
Nesrovnávej Cayenne s tou mojí popelnicí. Škodovku si rád pořídím až začne vyrábět auta.
Odpovědět