Pro mne je must have je to, co se dodelava velmi tezce. Urcite je to DD, EDC potesi, ale jelikoz mam srovnani tak ho klidne ozelim. Dale hydrokufr, automatickou dvouzonovou klimu, predni komforty, L7, CD changer, BT konektivita, SCA a jelikoz jsem rozezrany tak u auta co bych si chtel nechat tak individual. Ono to merino je mekoucke a heboucke jak kralicek azurit, champagne nebo platin mu fakt sekne, palubovka v kuzi je taky fajnova vec, strop z alcantary je taky moc krasny a verte nebo ne, dodava tomu mnohem vetsi dojem exkluzivity. Asi bych chtel i shadow line listy, vypada to lip, pomaha to tomu autu nepusobit tak stare. No a jelikoz jsem nenarocny tak toto mne osobne asi staci
A verte ze auto co ma uplne vsechno neni lehke najit, u mojeho ktere nejakou tu vybavu ma nemam dovery... Proste nemam. Ale mam tu plecku rad, takze budou. Spoustu veci jsem dodelal. Jde to. Jen to stoji nejake ty penize. U mne je to asi fakt tak, ze pokud to je individual ktery jede, radi, je relativne nedojebany a ma predni komforty a DD tak mne je to asi jedno, protoze to co nema bych dodelal. Nepotrebuju zadny zadni idrive, je uplne k hownu, nepotrebuju ani CA, nepotrebuju ani lednicku, nepotrebuju nivo. Nepotrebuju ani vetrane sedadla, nikdy to nezapnu protoze mne je porad zima.
Co bych nutne potreboval je pappel rubin... To bych fakt zvazil i maritime...