Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#1181 Příspěvek od Jaris330D »

xaler píše:Škutku koupí každej dement, na tom není nic úžasnýho. Pokud tu mojí jebku dám do inzerce za vámi odborníky nabízených 25, tak se o ní lidi servou.
Jenze oni ty dementi jezdi a neresi hovna, jako ty :lol: .
Ano mas pravdu, za 25 000 kc tu tvoji slupku koupi podobny dement, jako ty.
xaler

#1182 Příspěvek od xaler »

Co by jako měli řešit v autě co je zaostalé jako parní stroj s vybavou jako v jeskyni. To mi můžete cpát koně, nebo kolečkové brusle.
Já jsem dement a vy jezdíte v tom samém krámu co já, akorát se to bojíte priznat.
Jaris330D

#1183 Příspěvek od Jaris330D »

xaler píše:Co by jako měli řešit v autě co je zaostalé jako parní stroj s vybavou jako v jeskyni. To mi můžete cpát koně, nebo kolečkové brusle.
Já jsem dement a vy jezdíte v tom samém krámu co já, akorát se to bojíte priznat.
Je rozdil jezdit a nejezdit. Spis si chtel napsat, ze my jezdime a uzivame si a ty se v tom vrtas, jako krtek v sopecnem krateru :lol: . Ty budes fakt kus blba :lol: . Spis si to neumis priznat ty .
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1184 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše:Škutku koupí každej dement, na tom není nic úžasnýho. Pokud tu mojí jebku dám do inzerce za vámi odborníky nabízených 25, tak se o ní lidi servou.
dvacku dám .... :D :D :D
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Filozof

#1185 Příspěvek od Filozof »

kourk - mám moc informací a musím se tím prokousat ... a několik nástřelů ale všechny jsou v něčem dobré a v něčem špatné a do toho krize co bude příští rok ... to abych se díval na 1,4tsi s LPG. a to zase nechci...
Mám vícero projektů na baráku a nechci skočit do nějaké pasti.

Xaler ale co si chceš kupovat něco od Alfa Romeo nebo Fiat ? Myslíš si že to bude bezproblémů auto ?

Něco takového ?
https://www.sbazar.cz/prodejautol/detai ... -ti-dopnky

Měl bych trochu obavy o elektroinstalaci. Jedině že bys koupil top kus ale ten bude něco stát.

Já osobně ty automaty zbožnuji. Jak 5ti kvalt starej ZF tak novější 6kvalty. Prostě v té e61 530xd to fakt funguje.
JE ale pravda že ty e61 mají spousty hovadinek co se serou ... prostě ty vybavené a starší auta mají problém v tom že tam toho odchází daleko víc jak u novějších.

Není to ta kovadlina z jednoduchých materiálů co se dělala před 30ti lety.

Taky jsem měl možnost koupit levnější auta od BMW ale je to past vedle pasti.... :roll:
xaler

#1186 Příspěvek od xaler »

Já už sám nevím co bych chtěl. Všechny moje požadavky by splnilo tohle https://auto.bazos.cz/inzerat/144295336 ... kw-lpg.php
Opravdu nevím je to těžké rozhodování. Jediné SUV co se dá koupit s manuálem je X5 a Cayenne alias Touareg. Je mi jedno jestli nafta, nebo benzín. Horší než E65 nebude ani jedno z nich. Ještě by byl dobrý RR L322, ale tam manuál žádný není a jsou celkem drahý na mě. Pokud ta moje lepra vydrží ještě nějakou dobu tak bude i na toho Range.
Tu AR bych chtěl 147, GT, Breru, 159. Spíše jen pro mě do práce na cesty. Musí v tom bejt Bose hudba a manuál. Rodinu do toho cpát moc nechci.
Jaris330D

#1187 Příspěvek od Jaris330D »

:lol: :lol: . Ty fakt nevis, ktera bije. X5tka je daleho drazsi na udrzbu, jak E65tka. A Alfu si kup, aspon vysmahnes a bude tu klid. Mam kamose, co Alfi opravoval a pry to jsou slusny pastiky.
soukupadam

#1188 Příspěvek od soukupadam »

Me docela chyta Giulietta QV na jezdeni po meste idealni v automatu. L322 me teda ted taky chyta, jelikoz chci neco velkyho, ale neni vyber. Benziny nejsou vubec a do nafty se bojim. Escalade bude asi nakonec vitez.
Stepan1

#1189 Příspěvek od Stepan1 »

Filozof píše:kourk - mám moc informací a musím se tím prokousat ... a několik nástřelů ale všechny jsou v něčem dobré a v něčem špatné a do toho krize co bude příští rok ... to abych se díval na 1,4tsi s LPG. a to zase nechci...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hele jak si sám před sebou zdůvodňuješ, že tady 3 roky tlačíš, jak v krizi koupíš a teď když krize je, tak naopak nekoupíš právě protože krize je?
xaler

#1190 Příspěvek od xaler »

Jarisi ty jsi takovej místní ňouma, to co píšeš nemá pro mě žádnou hodnotu. Abys si mohl dovolit ten krám živit a občas se svézt tak musíš jezdit starou škodárnou. Až napíše Snejk, nebo Jarax, že jsem debil a mám vysmahnout tak to bude něco jiného. Nad tím se určitě zamyslím a servisovat X5 je procházka růžovým sadem, není horší auto než E65.
kurevtor

#1191 Příspěvek od kurevtor »

Stepan1 píše:
Filozof píše:kourk - mám moc informací a musím se tím prokousat ... a několik nástřelů ale všechny jsou v něčem dobré a v něčem špatné a do toho krize co bude příští rok ... to abych se díval na 1,4tsi s LPG. a to zase nechci...

Hele jak si sám před sebou zdůvodňuješ, že tady 3 roky tlačíš, jak v krizi koupíš a teď když krize je, tak naopak nekoupíš právě protože krize je?

:D :D :D :D :D filozof a jeho krize, to tu ještě nebylo :lol:
filozofe povídej jak to vidíš s vývojem ekonomiky prosim, bude na drogy?
kurevtor

#1192 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše: Všechny moje požadavky by splnilo tohle https://auto.bazos.cz/inzerat/144295336 ... kw-lpg.php
kapota v barvě nášlapů byl požadavek? :D
LukesE39

#1193 Příspěvek od LukesE39 »

Ja ti nevim, taky jsem se bal, jak se ta hnusna 65ka ze necely kilo bude srat.. A jako jo, je to tady, dneska me po cca 3/4 roce asi potreti spadla prevodovka do nouze. Po 3/4 roce jenom tankovani nafty (ano, mam tu fujky naftu), uzivani si pohodli a funkcni vybavy mne to spadlo do nouzaku a vyhodilo chybu DD. Tak jsem holt obetoval tech 621,- vc DPH, (tj. 0,621ká pro fildu) za novej regulator na altik.. jen teda jeste obetovat tu pul hodku casu a vymenit ho..
A jestli se nekdo popere o tu tvoji za 25.. Jako asi jo, ale dokazu si predstavit, co to bude zac ti zajemci.. :D pred tydnem jsem jednu docela nalozenou 745i koupil na dily za 27.. a jede, topi, bagy tomu nesvitej, logic funguje, lednice chladi, dokonce i CA funguje (ale jenom na jednech zadnich dverich).. jen teda vypada jak typickej ciganwagen. To ja jen, aby sis zbytecne s tema 25 moc nefandil a pak se nevztekal, jak ten hroznej kram ani nejde kloudne prodat, kdyz ho tak debilne vyrobili, zejo
jazet

#1194 Příspěvek od jazet »

kurevtor píše:
Stepan1 píše:

:D :D :D :D :D filozof a jeho krize, to tu ještě nebylo :lol:
filozofe povídej jak to vidíš s vývojem ekonomiky prosim, bude na drogy?
Tak tahle prognóza na příští rok by mě filozofe taky zajímala (jestli o tom tedy můžeš mluvit).
Jaris330D

#1195 Příspěvek od Jaris330D »

xaler píše:Jarisi ty jsi takovej místní ňouma, to co píšeš nemá pro mě žádnou hodnotu. Abys si mohl dovolit ten krám živit a občas se svézt tak musíš jezdit starou škodárnou. Až napíše Snejk, nebo Jarax, že jsem debil a mám vysmahnout tak to bude něco jiného. Nad tím se určitě zamyslím a servisovat X5 je procházka růžovým sadem, není horší auto než E65.
Ty ňoumo, tohle jsou slova Jaraxe a Snejka. Jarax mel X5tku a Snejk by je nejradeji zapalil. Radeji budu jezdit starou Skodarnou, nez ze sebe delat debila. Jses proste debil nejdebilovatejsi z celeho klubu.
Mne ta E66 jezdi a jezdi, narozdil od tveho ehm, strepu.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne pát 12.11.2021 15:37, celkem upraveno 2 x.
Jaris330D

#1196 Příspěvek od Jaris330D »

soukupadam píše:Me docela chyta Giulietta QV na jezdeni po meste idealni v automatu. L322 me teda ted taky chyta, jelikoz chci neco velkyho, ale neni vyber. Benziny nejsou vubec a do nafty se bojim. Escalade bude asi nakonec vitez.
Kamos Alfi servisoval a proste ne. Pry zlata E65, tam ten servis ma hlavu a patu. Escalade je proste tank a Snejk ji hodne chvali.
horan

#1197 Příspěvek od horan »

Prej Ňouma. :lol:
Jsou tu jen dva ňoumové a ani jeden z nich není Jaris. :lol:
Jaris330D

#1198 Příspěvek od Jaris330D »

Dekuju :lol: . :respect:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1199 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Jaris330D píše: Mne ta E66 jezdi a jezdi, narozdil od tveho ehm, strepu.
mám teda jen 65 ale taky mě to jezdí ...divný ..neměl bych se v tom povrtat kladivem a majzlíkem ?? :woot: :smich: :smich:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Filozof

#1200 Příspěvek od Filozof »

Xalere něco po servisu spíše když už tu tvrdou X5.
Kdyby byla aspon měkká a pohodlná na to jak je velká ale já jel jednou na sraz BMW někde nad prahu už je to pár let a 4,4 V8 M62 motor v X5 a strašně mě ta první generace zklamala jak je to tvrdé auto.

Sice prej nejede ale motor stojí pár korun a servis je za pakatel toho motoru.
https://auto.bazos.cz/inzerat/142455162 ... 0i-lpg.php

Když už vybíráš auto raději pár korun připlat za slušnej stav a servis. Nevybírej to nejlevnější.

O předpovědi na další roky raději nebudu mluvit ... stejně by se tu pár lidí ozvalo že je to nesmysl a pár lidí by bylo v depresích ... lepší nevědět.

Řeknu to ve zkratce co bych udělal mít hodně peněz.
Investoval bych do čehokoliv co jsem plánoval kupovat dalších pár let, tak ihned bych to nakoupil a udělal zásoby pro rodinu na 30-60dní jídla a energie alternativní jako jsou kamna tuhá paliva hlavně dřevo/uhlí.
A zásoboval se.
Plus zásoby paliv do auta a techniku na zahradu minimálně pár set litrů paliva benzín/nafta budou výpadky veškerého zboží v ČR i paliv během pár měsíců až 3let. Budou mít problémy fabriky i firmy které se uplně zastaví a některé zkrachují a odejdou pryč.... bude vlna vysoké nezaměstnanosti v průběhu roku 2021 - 2024.
A at si šetří duchodci budou výpadky duchodů a plateb státu...
A bude vysoká umrtnost v ČR ... daleko vyšší než byla dosud 2022-2024.
Bude vysoká migrace našich lidí pryč z ČR která bude závislá na pomoci z venčí....
Bude vysoká rozvodovost v rodinách a rozpad tradiční rodiny...
Padne burza... a znehodnocení měny.
Výprodeje nemovitostí a méně nakupování a odchod studovaných lidí z čr za prací a životem ....atd.
Bude zde nové náboženství a nový lidé z jiných zemí ...

Pozitivní zlom přijde v 2025 kdy se začneme trochu oklepávat ale země bude uplně jiná jako dnes.
Střední třída extrémně schudne a život bude vypadat jinak.

Víc raději psát nebudu není to moc pěkné čtení. A není to z mé hlavy.
Nechci lidem dělat deprese...navíc vždy je možno že se to naplní jen z 50procent....
A je to předpověď kterou někdo dělal v 2017 na roky 2020 - 25 a roky 20-21 se naplnila z 90procent.
Proto se od toho distancuji ikdyž s těmi daty pracuji a přemýšlím co stím...

Ale jako jednotlivec bez velkého kapitálu toho moc nezmohu. :)

Kež by to nebyla pravda a bylo to jak v roce ještě 2000-2005.... a my si žili klidně... :)
Odpovědět