Xalere něco po servisu spíše když už tu tvrdou X5.
Kdyby byla aspon měkká a pohodlná na to jak je velká ale já jel jednou na sraz BMW někde nad prahu už je to pár let a 4,4 V8 M62 motor v X5 a strašně mě ta první generace zklamala jak je to tvrdé auto.
Sice prej nejede ale motor stojí pár korun a servis je za pakatel toho motoru.
https://auto.bazos.cz/inzerat/142455162 ... 0i-lpg.php
Když už vybíráš auto raději pár korun připlat za slušnej stav a servis. Nevybírej to nejlevnější.
O předpovědi na další roky raději nebudu mluvit ... stejně by se tu pár lidí ozvalo že je to nesmysl a pár lidí by bylo v depresích ... lepší nevědět.
Řeknu to ve zkratce co bych udělal mít hodně peněz.
Investoval bych do čehokoliv co jsem plánoval kupovat dalších pár let, tak ihned bych to nakoupil a udělal zásoby pro rodinu na 30-60dní jídla a energie alternativní jako jsou kamna tuhá paliva hlavně dřevo/uhlí.
A zásoboval se.
Plus zásoby paliv do auta a techniku na zahradu minimálně pár set litrů paliva benzín/nafta budou výpadky veškerého zboží v ČR i paliv během pár měsíců až 3let. Budou mít problémy fabriky i firmy které se uplně zastaví a některé zkrachují a odejdou pryč.... bude vlna vysoké nezaměstnanosti v průběhu roku 2021 - 2024.
A at si šetří duchodci budou výpadky duchodů a plateb státu...
A bude vysoká umrtnost v ČR ... daleko vyšší než byla dosud 2022-2024.
Bude vysoká migrace našich lidí pryč z ČR která bude závislá na pomoci z venčí....
Bude vysoká rozvodovost v rodinách a rozpad tradiční rodiny...
Padne burza... a znehodnocení měny.
Výprodeje nemovitostí a méně nakupování a odchod studovaných lidí z čr za prací a životem ....atd.
Bude zde nové náboženství a nový lidé z jiných zemí ...
Pozitivní zlom přijde v 2025 kdy se začneme trochu oklepávat ale země bude uplně jiná jako dnes.
Střední třída extrémně schudne a život bude vypadat jinak.
Víc raději psát nebudu není to moc pěkné čtení. A není to z mé hlavy.
Nechci lidem dělat deprese...navíc vždy je možno že se to naplní jen z 50procent....
A je to předpověď kterou někdo dělal v 2017 na roky 2020 - 25 a roky 20-21 se naplnila z 90procent.
Proto se od toho distancuji ikdyž s těmi daty pracuji a přemýšlím co stím...
Ale jako jednotlivec bez velkého kapitálu toho moc nezmohu.
Kež by to nebyla pravda a bylo to jak v roce ještě 2000-2005.... a my si žili klidně...