Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tady dodělával L7 nebo jak to je ? Dle VIN tam nic takového továrně nebylo
Zná ji někdo ?
https://www.mdecoder.com/decode/wbahl810x0dh76460
Zná ji někdo ?
https://www.mdecoder.com/decode/wbahl810x0dh76460
-
- Kontaktovat uživatele:
nezna a myslim ze se uz NIKDO nebude nejak obtezovat...
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky by mne to zajimalo... Uz toho je proste moc.
sacek_e32 píše:SouhlasPetoK píše:Ku.wa kde je nejaký mod, vymažte ho už niekto navždy!!! Proste TRVALÝ BAN!!!
Fishmaker, ostatní, prečo tu furt nechávate písať toho idiota???
Ani kdyby nabízel bůra. To raději ten čas proseru na záchodě.matiz píše:nezna a myslim ze se uz NIKDO nebude nejak obtezovat...
-
- Člen Klubu
xaler píše: Měl bych auto s perfektně udělaným motorem ze kterého neukápne kapka oleje, které netopí, nechladí, nehraje, mizerně jede, divně řadí, nefungují tam airbagy a asi dalších tisíc věcí a mohu zase šetřit od nuly.
hele a nedal si sem ani jediný foto, co si na tom dělal...a to už si to takle rozbordelařený koupil ? nebo jsi tomu i pomohl???? chápu jak musí bejt člověk nasranej, když se něco sere z vlastní zkušenosti.... byla ti nabídnutá pomoc...to si nechal bez povšimnutí ....psal si o křivým víku ....nevěřim tomu ani slabiku .... ty víka se nekřiví a kdyby taj hodně malinko ... se silikonem si zaděláváš ještě na větší průser, než ve kterým si, páč jestli se ždibeček, kterej si natlačil dovnitř utrhne a něco ucpe ...mužeš to kuchat ven....silikonovat mužeš 120 Lepší tý to nic neudělá..... na jsou specielní těsnicí materiály ..... , ale nechci dělat chytrýho ..... přeji Ti štěstí ve Tvém hrdinném boji...

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

martin440:
On koupil tu nejlevnější e65 v Evropě.
Objednal si ji na dálku ani ji neviděl, stála tuším kolem 45k. Myslel si, bůh ví jak na tom nevydělal a že my co za to auto zaplatili 250+ jsme blázni...
No a pak tu začal brečet, že na tom autě nic nefunguje a jakej je to sráč...
Objednal si ji na dálku ani ji neviděl, stála tuším kolem 45k. Myslel si, bůh ví jak na tom nevydělal a že my co za to auto zaplatili 250+ jsme blázni...
e66 750Li
Vážení členové, myslim si, že Filozof si BAN nezaslouží. Narozdíl od některých z Vás nikdy neporušil základní pravidla fóra. To, že jeho názory jsou někdy pro Vás těžko stravitelné neznamená, že se musí hned vyhodit. Totalita by se tu kvůli němu zavádět neměla
forum/viewtopic.php?f=8&t=77989
https://www.olx.pl/d/oferta/x-CID5-IDLgH9K.html

Naposledy upravil(a) ettore dne čtv 02.09.2021 20:55, celkem upraveno 1 x.
Jestli chceš fotky tak tady je dnešní večerní vaření termostatů, ale už mi začínají docházet.martin440 píše:xaler píše: Měl bych auto s perfektně udělaným motorem ze kterého neukápne kapka oleje, které netopí, nechladí, nehraje, mizerně jede, divně řadí, nefungují tam airbagy a asi dalších tisíc věcí a mohu zase šetřit od nuly.
hele a nedal si sem ani jediný foto, co si na tom dělal...a to už si to takle rozbordelařený koupil ? nebo jsi tomu i pomohl???? chápu jak musí bejt člověk nasranej, když se něco sere z vlastní zkušenosti.... byla ti nabídnutá pomoc...to si nechal bez povšimnutí ....psal si o křivým víku ....nevěřim tomu ani slabiku .... ty víka se nekřiví a kdyby taj hodně malinko ... se silikonem si zaděláváš ještě na větší průser, než ve kterým si, páč jestli se ždibeček, kterej si natlačil dovnitř utrhne a něco ucpe ...mužeš to kuchat ven....silikonovat mužeš 120 Lepší tý to nic neudělá..... na jsou specielní těsnicí materiály ..... , ale nechci dělat chytrýho ..... přeji Ti štěstí ve Tvém hrdinném boji...

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem pro to aby to nebylo navzdy. pro zacatek by to stacilo treba na rok

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:50, celkem upraveno 1 x.
Souhlasím zcela s veleváženým členem ettore a poníženě prosím o shovívavost všech velevážených členů fóra nejen s příspěvky pana Filozofa, ale i s příspěvky mými, neb ty jsou také ve zcela zřejmém rozporu se Základními pravidly fóra a lhal bych, kdybych tvrdil, že o svém opakovaném a hrubém porušování pravidel nevím.ettore píše:Vážení členové, myslim si, že Filozof si BAN nezaslouží. Narozdíl od některých z Vás nikdy neporušil základní pravidla fóra. To, že jeho názory jsou někdy pro Vás těžko stravitelné neznamená, že se musí hned vyhodit. Totalita by se tu kvůli němu zavádět neměla![]()
Rovněž bych se tímto chtěl znovu omluvit za své vulgarismy, jimž se zkrátka nedokáži ubránit a omlouvám se všem za narušení místní nonšalantní diskuze gentlemanů a inženýrů z Riskuj. Miluji český jazyk a možnosti jež nám nabízí a miluji se vyjadřovat jako dlaždič a totální idiot, jímž jsem.
Panu Filozofovi bych se chtěl také tímto znovu omluvit napřímo, neb je pravdou, že mu adresuji nepříjemná a hrubá adjektiva a další urážky pronesené dlaždičem. Omlouvám se, nemohu si často pomoci, ale chtěl bych zdůraznit, že to nemyslím zle. Až si pan Filozof koupí sedmičku tak mu za to koupím a pošlu wunderbaum nebo doručím poukázku na 3l LPG.
Ta fotka od pana Xalera je tak tématická a pro někoho posedlého termostaty určitě tak příjemná na pohled, že si ji ten někdo už uložil jako obrázek Plochy a jako pozadí na mobilu. Tajenku kdo by to asi tak mohl být ponechám laskavému čtenáři neodkrytou, vaše odpovědi můžete zasílat na kalendarium@ceskatelevize.cz do příští středy. Poté si společně zodpovíme správnou odpověď a určíme výherce hodnotných cen.
cheater: Lexus kámo nevim nevim, nechápu, tím míň nějakej střep z devadesátek, kterých je fakt pár a budeš bez ND. Znam borce co měl Lexus, protože pablb vesničan se někde nechal vobložit kecama a koupil to levně a hrozně výhodně. Všechno super super do doby než musel do servisu, kde prostě ceny fakt neskutečný, to zlatý báwa. LS400 nechápu proč by měl kdokoli v 2021 chtít, to auto je staré a ošklivé zevnitř i zvenku. Káry z devadesátek nabízej víc si myslim, ale jako nekritizuju no
-
- Člen Klubu
jjj já už se toho tady dopídil.....smutný kino, osobně ten postup nechápu..... jediná jeho šance vidim....domluva s p. Kosinkou...dolazit se s tim heblem do křenovic...tejden volna a u něj to přeskládat a nakodovat všechno...na to mu ty prachy, co má měli bohatě stačit .....a ne stylem pokus-omyl....HyndaDan píše:martin440:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

- soukupadam
To eFko je paráda. Už mě to zase chytá.
moje řeč, ta stříbrná z NL je ale taky fajn mi příjde....
Kurevtor - Saskia je doufám na vyhlášení domluvená
Jinak k tomu LS400 - samozřejmě je pravda, že dneska je to kravina kupovat, jsou lepší auta, ale mě to prostě fascinuje... To proč bych do toho nešel je jasný - servis. Kdo mi to bude dělat? A na tom by skončila většina mých pokusů o cestování do automobilové historie... Moc se mi ty auta líbí, ale už nejsem takovej kaskadér, abych do toho vlítnul a řikal si, že to nějak dopadne
Btw - nemluvte tady o Fkách, Fíla je po 10ti letech spekulací už tak daleko, že kouká na Vinka a jestli se tady začne šířit, že Fka vlastně nejsou tak špatný, tak to tady budeme mít celé znova

Jinak k tomu LS400 - samozřejmě je pravda, že dneska je to kravina kupovat, jsou lepší auta, ale mě to prostě fascinuje... To proč bych do toho nešel je jasný - servis. Kdo mi to bude dělat? A na tom by skončila většina mých pokusů o cestování do automobilové historie... Moc se mi ty auta líbí, ale už nejsem takovej kaskadér, abych do toho vlítnul a řikal si, že to nějak dopadne

Btw - nemluvte tady o Fkách, Fíla je po 10ti letech spekulací už tak daleko, že kouká na Vinka a jestli se tady začne šířit, že Fka vlastně nejsou tak špatný, tak to tady budeme mít celé znova

Přeci nenasypu svoje úspory do něčeho takového co nikdy nebude OK, Stačí našetřit ještě 15-20 tisíc a mohu koupit Tuarega, nebo Phaetona V10 za další půl roku by to už byl Cayenne, za další Cayenne turbo nebo l322, Jěště nejsem rozhodlý. Radši bych něco staršího z normální doby. Nevím kdo je Kosinka, vím, že prodával zesilovač L7.martin440 píše:jjj já už se toho tady dopídil.....smutný kino, osobně ten postup nechápu..... jediná jeho šance vidim....domluva s p. Kosinkou...dolazit se s tim heblem do křenovic...tejden volna a u něj to přeskládat a nakodovat všechno...na to mu ty prachy, co má měli bohatě stačit .....a ne stylem pokus-omyl....HyndaDan píše:martin440:
Pocuj, nerob tu zo seba dokola blazna, na take kary nemas prachy, tak na ne radsej zabudni. Na to musis najprv viac zarabat...