Pajk85 píše:Víš co, ono je to i autem. Já jezdím 3er. V 7er by to asi bylo pro mé záda lepší. Koneckonců sám tvrdíš, že i ty sedačky musí mít jakousi výbavu. A to je možná vončo, to jsem zatím nepoznal.
hele, o tom to uplně není, třeba já na lefkadě byl x-krát E36 compactem, E46, apod, a prostě tou sedmou to ani není tak ono, ta cesta tou sedmou strašně rychle uběhne až si to ani neužiješ, 2000km v E36 je větší zábava, ale prostě E36 tě narozdíl od E60 v naftě prostě baví řidit.
někdy si tam zas zajedu E36, sedmou je to fajn, ale takovy moc krátký
Já dal letos dovolenou v Rakousku s E34 a přes Grossglockner do Itálie k moři a bylo to fajn,ale co sem pořídil sedmu tak si do ní chodím sedat jen tak a těším se až s ní příští rok vyrazím na dovču
Jakmile se něco slušnýho objeví v CH, tak se ozvu a můžeš vyrazit, pokud budeš chtít. Ideální by bylo něco v okolí Ženevy a jet v CH mimo dálnice, to by byl pěkný výlet, na otočku přes 2500 km, to by mohlo stačit Akorát si člověk musí dávat pozor na radary
JaraX píše:děkuji za pochvalu, někdy dost uvažuju že se na cely BMW vyseru a pujdu do práce ale pak mi někdo řekne "dyt děláš něco co tady nedělá nikdo v republice" a pak mě to zas baví
Jsem rád že je nás víc co to dokážou ocenit. Kdyby si se vysral na BMW, tak by to byla hodně velká rána pro českou bmw komunitu. Kdybych já kretén jsem přišel na tohle forum o rok dříve, tak jsem mohl ušetřit mraky peněz, a mít za málo peněz hodně muziky.
když jsme u toho, jak řešíte v práci (otázka na všechny tady na klubu), když něco zkurvíte, jak to s váma řeší zaměstnavatel, jsem na ty svoje mechaniky nějakej měkkej a jaksi dlouho už pracuju zadarmo.
Jako zaměstnanec jsem jednou využil a jednou mě poslala pojišťovna do háje s tím, že nemůžu poškozovat majetek zaměstnavatele. Tak pozor na pojistné podmínky.
no u nás zkurvili za poslední 2 měsíce už tak 5 věcí, chtěl jsem aby napracovali nějaké hodiny na víc, a poslali mě doprdele, tak jim asi trochu upravím výplatu.
já myslím že pojistka na blbost je ti k ničemu když uděláš průser co 14 dní.
u nás (výroba) -> tvrdý normy. Něco si zkurvil? Nezájem, za dnešní směnu si měl mít XY hotovo, takže tu budeš zadarmo dokud to mít nebudeš. Samozřejmě máš skrze tohle nějaký ztráty z materiálu a odpisů zařízení, ale ty lidi to poměrně slušně motivuje a zároveň nemají pocit, že s nima vyjebáváš. Trošku to hapruje když se jede na tři směny...
Ofc je to závislý na tom, že od nás kvalifikovaný lidi moc odcházet nechtěj, protože se mají velmi dobře. A nekvalifikovaných už je na trhu dost.
Co dělám při škole jako zaměstnanec, tak tam se nic zkurvit nedá. Respektive, když poškodím zaměstnavatele, poškodím tím i sebe. Takže se to nehrotí.
JaraX píše:navíc je ted blbá doba kdy si lidi absolutně práce neváží.
něco se ti nelíbí? půjdu jinam.
Lidi si dobre prace nevazej a uz vubec ne dobreho zamestnavatele. Ja, co tak pozoruju, tak hlavne mladi. Nebo misto, aby se zeptali, tak si to udelaj podle sebe.
Tak tak, zohnat niekoho mladeho noveho s normalnym pristupom je takmer nemozne, pride s tym ze vsetko vie, za dva dni vidis ze vie nic, samozrejme plat by chcel jak keby naozaj vie, ked zacnes po nom chciet nejake tie vykony je tazko dotknuty, za dva tyzdne je po zamestnancovi...
Priznam sa nechapem ako takto nejako mozu fungovat a povedzme zivit rodinu s tymto pristupom...
ale sežeň takový lidi,
to ti řeknu kde je problém, mechanici na 6 přijdou, v 15 hodin odchází, nic víc je nezajímá, aby byla 7mýho výplata na učtě a dal jim je všecko jedno. vůbec si nedovedu představit že bych jim dal třeba výplatu týden po, to už by asi utekli.
no a to ti jeden mechanik zapomene zapojit kostru cívky, šup budíky za 5k v prdeli, týden na to jde, vrazí hlavou do zářivky v nouzovému průchodu, zářivka se zvedne a vrazí do repasovaného řízení co je na vrutech nad ní, to spadne na zem a praskne na půl, šup -8k, pak se ti vrátí 750Li s měsíc přetěsněným motorem a z vany vypustíš 30L "oleje", protože jim asi spadlo těsnění prs (todle ještě nemame jisty tak nevyvozuju žadné dusledky dokud to nebude jisty), pak ti druhej mechanik nasadí kryt na motor (N52) tak že ti pak hlásí zákazník že nemůže otevřít víčko oleje, jo na N52 je to blbě řešeny, ale todle měl zkontrolovat. Takže já mezi něma celý dny běhám, kontroluju je a hledám jejich průsery. a když pak je potřeba jít do práce v sobotu a dodělat nějaké resty, kolik myslíš že jich přijde? nikdo!
JaraX píše:no u nás zkurvili za poslední 2 měsíce už tak 5 věcí, chtěl jsem aby napracovali nějaké hodiny na víc, a poslali mě doprdele, tak jim asi trochu upravím výplatu.
já myslím že pojistka na blbost je ti k ničemu když uděláš průser co 14 dní.
To je pravda. Potom jedině rozdělit výplatu na pevnou část a zbytek jako odměnu za to že nic nezkurví a makají jak se od nich očekává. Lidi pokud nemají hrozbu, že budou krácení na výplatě, tak vše berou jako srandu a ono to nějak dopadne.
Není to lehká práce ale mohu ti říci jak to dělal před časem otec když měl montéry a jel ještě ve velkém.
Měli fix například 30k plus bonus za práci. A pokud je vše ok tak mají třeba bonus 10-20k dle toho jak se dařilo a kolik se vydělalo apod. Pokud se něco posralo strhlo se to z toho. Klasika. Ale bylo to prostě vykoupeno kvalitou práce i někdy práce do 7h do večera apod.
V práci dělám IT jsem pojištenej kdyby něco a nikdy jsem to v životě nepotřeboval ... tuk tuk.
Ale jsou tu lidé ve fabrice a když něco třeba podělají ve skladu či rozbitej display ted byl u jednoho robota 150k škoda tak to musel ze svého, a ze zákona je to nevim zda 3platy které bude splácet zbytek firma. Proto řešíme pojistku pro celou firmu automaticky a pro všechny zaměstnance.
Docela jsem se divil že to nemáme.
Borec co tu má autodílnu tak to mechanikům taky dá k úhradě. Vědí přesně jaké vozy kdo dělal i historicky třeba pul roku zpátky. NAPR. přesně typ a VIN vozu dělal Karel 3měsíce zpátky, objeví se problém a Karel to musí vyřešit, navíc na své náklady.
No co vím taky se někdy hádají a není to jednoduché a taky už automechaniky měnil....
Ale jeden příklad. Jsou majitelé firem co chodí do školy kde dělají mechanika poslední rok kluci a už se snaží domluvit s těmi nejlepšími zda by nešli dělat knim do firmy. Bud jim dají smlouvu po škole nebo nějaké peníze a uplácí si jej dopředu apod.
Těch způsobů je více. Mezi tím může k tobě chodit na brigády aby viděl jak to vypadá na dílně atd.
Nevim já jsem osobně perfekcionista a dělám si tedy servis ale raději se dvakrát podívám že je vše ok a při skládání auta nebo PC vše kontroluji. Je to pracnější trvá to déle ale vím že je vše ok jak mělo být. Nikdy se mi nestalo že bych na něco zapomněl.