Tak prvně velice kladné reference pro Radka a taky velké poděkování za opravu výkonu na mém autě a vracení tam kde má být a hned další velká pochvala za zvýšení výkonu. Radek prostě umí a ví co a jak. Jinak za mě vždy palec nahoru je to prostě profík, skvělé jednání, přístup ochota a rychlost.Auto svěřím jedině Radkovi.
A nový design stránek se mě moc líbí, takže pochvala.
Také se připojuji s kladným hodnocením. Radek mi přehrál vše co bylo třeba, nastavil co jsem požadovala, nahrál mi češtinu..... Vše na počkání a za super cenu. Jeho um, ochotu a rychlost můžu jen doporučit
Taky se musím přidat s kladným hodnocením. Radek mi namontoval a nakódoval kompletní tempomat na E90 s brzdnou funkcí. Nejdřív jsme zkusili jenom základní tempomat jak na čtyřválec, ale pak nakódoval kompletní s brzdnou fcí na šestivál a všecko funguje. Profík.
S potěšením oznamuji, že od dnešního dne jsem schopen generovat FSC kódy pro update mapových podkladů do všech CIC systémů. Generování FSC zatím umím pouze pro map update a FSC pro ostatní aplikace začnu generovat až později!
...tak dnes zase rychlá a prosefionální práce Radka.
3x update navi CIC F10, F07 GT a E91 LCI plus DVD in motion. Maximální spokojenost a hned budou kilometry příjemnější. Díky BMWDiag.
taky si dovoluji napsat jen a jen chválu. Maximální spokojenost s odvedenou prací i přístupem. Potažmo i p.Buchtík si jej velmi chválí. Jen tak dál a nenechte se znechutit kecálkama
Tak dneska jsem měl premiéru v rozdělávání F30 a výměny železa Business navigace (CIC-MID) do Professional (CIC-HIGH). Samozřejmě včetně displaye. Neobešlo se to bez komplikací a některé díly se musely dokoupit. Zabralo to celý den. Zákazník byl nešťastný hlavně z toho, že se do toho nikdo nechtěl pustit, ale nakonec jsme to zvládli
Taky musím přidat kladné hodnocení. Díky Radkově diagnostice a zkušenostem vyřešeno občasné stávkování mého vozu které jsem nebyl schopen doposud sám vyřešit. Díky
Minulý týden jsem během asi jednoho půl dne nainstaloval sport sedačky do E60, kde původně byla poloelektrika. Musela se kompletně překopak elektrika, dotáhnout sběrnici CAN a K-BUS, který to ovládá. Fotky budou co nevidět.
Dnes namontovány aktivsitze do mé E39. Výhřev i masáže fungují perfektně. Mentuli dokonce sprovoznil i paměti sedaček, v co jsem už vůbec nedoufal. Domluva a přístup taky za 1.
Ahoj já bych chtěl poděkovat dnes jsem volal a velice slušná konverzace a domluva na zítra na odstranění závady na mé e91. A po přečtení WWW. stránek Radka Jalového mám na něj spoustu otázek tak doufam že nic nevynechám