Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Věčný boj Dieslu s Benzínem :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal vir2l
[B]Tak to bych radsi zlobil nez se svezt se zkropenym majitelem eva :) Uz za strizliva je to s gloomem asi na posrani (myslim jizdu v aute a ne nejake prasarny, prasata) :)

vsak si to muze ridit sam :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#122 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]Pojd s nama vo vikendu na rallyesprint, bud jsme venku nebo kropime u Tomase Hrdinky ve stanu. Proste bud rano pred devatou u karek v radotine, a kdyz budes hodny tak se svezes bud nejakym evem nebo RAckem :)))

Budu tam .. ktery rano? Sobota?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od darmon »

jiste, akorat neni jisty co a jak bude, protoze jednak nema smysl si davat sraz v radotine, na coz jsme pred chvili prisli a nikoho z nas nenapada zkratka z radotina na zrmzlik bez toho aby sme museli na barandak, kdyz mi rano v pul devaty zavolas tak ti reknu presne kde, ted to jedem teprv dohodnout a dnes uz na netu nebudu.
Lukke

#124 Příspěvek od Lukke »

Stan: Jak říká Lukáš, jel jsi v kárce, která má o 20 koníků méně, než je tahle. Někdy tě svezu v dieselu co nejede. ;-)

Lopolo: Hele kémo, vyrazíme na dálnici a uvidíme kdo bude v cíli první. ;-) na sprintech budiž... :-D Ale na dálnici - nevim nevim. :-D :-D Bohužel, neměl jsem ještě tu čest 330i potkat...

Darmon: Asi bysme měli dát někdy boj...

Vita: taky mám takovej pocit. :-D :-D :-D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#125 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal Lukke
[B]
Lopolo: Hele kémo, vyrazíme na dálnici a uvidíme kdo bude v cíli první. ;-) na sprintech budiž... :-D Ale na dálnici - nevim nevim.

Jestli myslis 330i a 330d tak je to snad jasny, ne? O tom ja jsem mluvil. V top speedu mas pravdepodobne prede mnou trochu navrch.
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od vir2l »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Budu tam .. ktery rano? Sobota?

A jéje, v álejích bude zas nablito :gobeer:
Stan

#127 Příspěvek od Stan »

Jenze ja se trochu bojim, minule mi chteli dratovat celist a dva tydny jsem zral brckem - a to jsem byl privazanej!
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Originál zaslal Stan
[B]Jenze ja se trochu bojim, minule mi chteli dratovat celist a dva tydny jsem zral brckem - a to jsem byl privazanej!

Máš jezdit bawem, to by jsi měl akorát otištěnej znak BMW na čele (pokud teda nemáš balóny) :D
Martinéz

#129 Příspěvek od Martinéz »

to lopolo...si rikal, ze kdyz 330i podradi, ulitne decku...to asi jo, ale kdyz podradi decko, tak nevim nevim...zajimalo by me to v realu...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#130 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Vy, majitele dieslu, ste fakt strasny sektari. Kurwa, tak se s tim smir ... vzdyt to ma proste vetsi vykon. Nebo jinak, myslete si co chcete :-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od RuDoSh »

lopolo se smir s tim ze ma BMW nejlepsi dieslove motory na svete ;-)
Lukke

#132 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Jestli myslis 330i a 330d tak je to snad jasny, ne? O tom ja jsem mluvil. V top speedu mas pravdepodobne prede mnou trochu navrch.

No tak ale ale. :D Si přiznej, že v top speedu nemám pravděpodobně, ale určitě navrch a řekl bych, že pokud pojedeme např. 180 km/h a oba najednou vystartujeme, tak tě ujedu. Porovnání 330i a 330d nebudeme řešit, protože jsme to nezkoušeli. Připouštím, že mi třeba ujede v menších rychlostech, ale kolem 160 a výš bych neřekl. No až jí potkáme, vyzkoušíme to. ;-)
Nejsme tady žádná sekta dieselařů, ale benzín group by si měl taky uvědomit, že moderní diesel je něco jinýho než 1,9 TDI a že má navrh nad mnoha benzínovými motory ve stejném objemu. :D
Lukke

#133 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal Stan
[B]Jenze ja se trochu bojim, minule mi chteli dratovat celist a dva tydny jsem zral brckem - a to jsem byl privazanej!

Máš jezdit v pořádným autě. :D :gobeer:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#134 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal Lukke
[B]No tak ale ale. :D Si přiznej, že v top speedu nemám pravděpodobně, ale určitě navrch a řekl bych, že pokud pojedeme např. 180 km/h a oba najednou vystartujeme, tak tě ujedu. Porovnání 330i a 330d nebudeme řešit, protože jsme to nezkoušeli. Připouštím, že mi třeba ujede v menších rychlostech, ale kolem 160 a výš bych neřekl. No až jí potkáme, vyzkoušíme to. ;-)
Nejsme tady žádná sekta dieselařů, ale benzín group by si měl taky uvědomit, že moderní diesel je něco jinýho než 1,9 TDI a že má navrh nad mnoha benzínovými motory ve stejném objemu. :D

Tim bych si nebyl uplne jistej i kdyz pravdepodobne ano.. zkouseli sme to jen kdyz mi nefungoval Vanos. Nas rozdil je jen kolem deseti koni ale ty mas tezsi karu.. tak si to spocitej, neni to tak tezky .. ( a hlavne ted prosim te nerikej nic o kroutaku.) Vo 330i vubec nepochybuj, ma proste vetsi vykon a neexistuje jedinej duvod, proc by ti to melo jet rychleji. Ty snad vo nejakym vis? A nakonec, proc si myslis ze s tebou bude nekdo s 330i zavodit? :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#135 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
[B]lopolo se smir s tim ze ma BMW nejlepsi dieslove motory na svete ;-)

V soucasnosti bych si tim nebyl uplne jistej.
Lukke

#136 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Tim bych si nebyl uplne jistej i kdyz pravdepodobne ano.. zkouseli sme to jen kdyz mi nefungoval Vanos. Nas rozdil je jen kolem deseti koni ale ty mas tezsi karu.. tak si to spocitej, neni to tak tezky .. ( a hlavne ted prosim te nerikej nic o kroutaku.) Vo 330i vubec nepochybuj, ma proste vetsi vykon a neexistuje jedinej duvod, proc by ti to melo jet rychleji. Ty snad vo nejakym vis? A nakonec, proc si myslis ze s tebou bude nekdo s 330i zavodit? :D

A je to tady. Tuhle odpověď jsem přesně čekal. :D :D Musíme to zase zkusit kámo. :bigok: Píšeš, že tu není jedinej důvod, proč bych mu nemohl za nějakých okolností ujet - a ten kroutící moment nebude mít při vyšších rychlostech vůbec žádnej vliv? :angel: A ohledně 330i - si myslíš, že ten výkon hraje takovou roli, aby se mnou nemohl závodit? :gobeer: :gobeer: :gobeer:
Lukke

#137 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal LOPOLO
[B]V soucasnosti bych si tim nebyl uplne jistej.

No, tak ještě nějakej ten karel, traktor, trakař od MB no... :D Ale jinak...? :fuckoff:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#138 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Za nejakejch okolnosti mu muzes ujet, treba kdyz bude roztahovat petku z 2000ot/min a ty budes mit tocky na vrcholu kroutaku. V tomhle jedinym pripade mu urcite ujedes .. ale jak rikam, takhle nikdo, kdo te chce pojet nepojede :D Je jedno jestli ve vyzsich rychlostech nebo nizsich.

Nemyslim, ze by s tebou s 330i nemohl zavodit ale nezda se mi moc pravdepodobny ze bude.
Lukke

#139 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Nebude, si to spocitej :-)

Ty bys pořád jenom počítal. :mad: :D :gobeer:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#140 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

mno co, je to relativne spolehlivej ukazatel .. :-)
Odpovědět