Originál zaslal vir2l
[B]Tak to bych radsi zlobil nez se svezt se zkropenym majitelem evaUz za strizliva je to s gloomem asi na posrani (myslim jizdu v aute a ne nejake prasarny, prasata)
![]()
vsak si to muze ridit sam

Originál zaslal LOPOLO
[B]Jestli myslis 330i a 330d tak je to snad jasny, ne? O tom ja jsem mluvil. V top speedu mas pravdepodobne prede mnou trochu navrch.
Originál zaslal Lukke
[B]No tak ale ale.Si přiznej, že v top speedu nemám pravděpodobně, ale určitě navrch a řekl bych, že pokud pojedeme např. 180 km/h a oba najednou vystartujeme, tak tě ujedu. Porovnání 330i a 330d nebudeme řešit, protože jsme to nezkoušeli. Připouštím, že mi třeba ujede v menších rychlostech, ale kolem 160 a výš bych neřekl. No až jí potkáme, vyzkoušíme to.
![]()
Nejsme tady žádná sekta dieselařů, ale benzín group by si měl taky uvědomit, že moderní diesel je něco jinýho než 1,9 TDI a že má navrh nad mnoha benzínovými motory ve stejném objemu.![]()
Originál zaslal LOPOLO
[B]Tim bych si nebyl uplne jistej i kdyz pravdepodobne ano.. zkouseli sme to jen kdyz mi nefungoval Vanos. Nas rozdil je jen kolem deseti koni ale ty mas tezsi karu.. tak si to spocitej, neni to tak tezky .. ( a hlavne ted prosim te nerikej nic o kroutaku.) Vo 330i vubec nepochybuj, ma proste vetsi vykon a neexistuje jedinej duvod, proc by ti to melo jet rychleji. Ty snad vo nejakym vis? A nakonec, proc si myslis ze s tebou bude nekdo s 330i zavodit?![]()