Jasne vede e36 a e46 compact, taky se mi hodne nelibily e36 touring , ale pak jsem narazil na ten muj a nemuzu si vynachvalit jak vzhledove tak motor...
bmw326 píše:Jasne vede e36 a e46 compact, taky se mi hodne nelibily e36 touring , ale pak jsem narazil na ten muj a nemuzu si vynachvalit jak vzhledove tak motor...
Taky se mi kombajny nelíbily, ale postupem času jsem jim přišel na chuť. Ale pro mě prostě jasně vedou kupé a GT.
bmw326 píše:Jasne vede e36 a e46 compact, taky se mi hodne nelibily e36 touring , ale pak jsem narazil na ten muj a nemuzu si vynachvalit jak vzhledove tak motor...
musím přiznat, že by mne asi před měsícem v životě nenapadlo, že bych si mohl koupit e36 BMW....a už vůbec ne touring, hnusil se mi stejně jako kompakt, ty zadní lampy nesou prostě vůbec pěkné, ale jak tomu už na světě bývá, mám teď cca 2 týdny BMW e36 320i touring a vím, že v dohledně době 10 let, nechci jiné auto, než BMW řady tři kombi.....
Totic píše:Compacty jsou mrdky votom žádná. Jedině M paket a hodně přičapnutej to může ještě zachránit.
E90 sedan je zašklíbená, světla nic moc. Doufám, že tomu udělají facelift. Coupé super.
Ale co je u mě hnus je X3 ! Tak tohle BMW s proporcema traktoru Zetor mě opravdu rozesmívá.
naprosto souhlasim.. je dost nic moc modelu, jako jednicka ci X3, ale vetsinou to zachrani facelift a M paket.. treba e46 compact v paketu mi neprijde vubec marnej...
..jo a libi se mi, jak tu par lidi komentuje toho compacta, ale unikla jim jeho podstata..
Tak to se divim, že tolik lidí říká, že compact je nejhnusnější..Mě se celkem líbí a určitě bych ho neoznačil za nejošklivější..Myslím, že nezáleží na modelu,ale na tom jak je to auto zachovalý..Když vidim třeba tuningem zprzněnou E46 nebo obouchanou z každý strany jinak barevnou E36 a takovýhle "skvosty" tak se mi chce až brečet..Zatímco i compact v M paketu (jak E36 tak E46) jsou pro mě nádherný auta a E46 compact se mi líbí, že je neokoukanej ..Vybírat u BMW nejhnusnější auto je hrozně těžký..U každé jiné značky to dokážu,ale u BMW ne
RuDoSh píše:tak to musi byt vyborne ovladatelne (zadni nahon, vykon, kratky rozvor)
do takove stavby bych nikdy nesel...
Takže taková E30 s M20B25 s turbem a výkonem 500PS+ je taky úplně nahovno? Proč to teda ty šwédové a amíci stavějí?
No zrovna tahle kombinace si myslím, že bude dost neovladatelná. Někde tu (nebo možná na e30.cz) bylo video ze závodů do vrchu s nějakou oturbenou třícou(přes 500PS) a moc účinně to nevypadalo. Přijde mi to použitelný maximálně na rychlý spálení gum. Ale třeba se pletu.