paveld píše:Jo není problém, přes týden to nafotim... ale neni v barvě auta ještě, nárazník je černý.
ale ty svetla by to chtelo novy, to je zamlzeny nebo spinavy to sklo? mel sem pred nandavanim kruozku to samy, pak sem svetla vycistil, trochu to prokouklo, ale stejnak je to strasnej pohled, uz aby byly nejaky cocky
paveld píše:Jo není problém, přes týden to nafotim... ale neni v barvě auta ještě, nárazník je černý.
ale ty svetla by to chtelo novy, to je zamlzeny nebo spinavy to sklo? mel sem pred nandavanim kruozku to samy, pak sem svetla vycistil, trochu to prokouklo, ale stejnak je to strasnej pohled, uz aby byly nejaky cocky
svetla jsou v supr stavu, ale je jak jsem je slepoval tak se tam podle me zamlzili vypary ze silikonu - tim jsem to utesnoval. zatim to ne a ne se dostat ven, asi jsou tesny na fest... premejslym ze je zkusim nekde lehce navrtat aby se odparily a pak to ucpu.
svetla jsou v supr stavu, ale je jak jsem je slepoval tak se tam podle me zamlzili vypary ze silikonu - tim jsem to utesnoval. zatim to ne a ne se dostat ven, asi jsou tesny na fest... premejslym ze je zkusim nekde lehce navrtat aby se odparily a pak to ucpu.
sundej na chvilku zadní krytky, mělo by se to odmlžit
Killca píše:[quote="paveld"]Jo není problém, přes týden to nafotim... ale neni v barvě auta ještě, nárazník je černý.
sundej na chvilku zadní krytky, mělo by se to odmlžit[/quote]
Pokud je to od silikonu, nejspíš se samy neodmlžej - vyzkoušeno. Taky jsem to takhle řešil, už mi došla trpělivost, čili v BMW nové těsnění na přední světla a je klid. Těsnění stály dohromady 205,- Kč vč. daně celkem
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
kdyz to ctu tak nevim jestli se smat nebo brecet.Svetla rozebrany,vycisteny,vysuseny trikrat.naposledy dany dohromady s novym tesnenim z autecu a co myslite. Za hodinu zase zamlzeny.To vse od te doby co tam mam ty svitici krouzky. A po 4 to rozdelavat nebudu.Prodam. Jako vypada to fakt svele s tema krouzkama ale proc se to porad mlzi to je mezi nebem a zemi.
boby06 píše:kdyz to ctu tak nevim jestli se smat nebo brecet.Svetla rozebrany,vycisteny,vysuseny trikrat.naposledy dany dohromady s novym tesnenim z autecu a co myslite. Za hodinu zase zamlzeny.To vse od te doby co tam mam ty svitici krouzky. A po 4 to rozdelavat nebudu.Prodam. Jako vypada to fakt svele s tema krouzkama ale proc se to porad mlzi to je mezi nebem a zemi.
Chce to dát bacha, když skládáš světlo dohromady i s kroužky, aby se drát od AE neskřípl mezi sklo a světlo. Tohle nepobere ani nové těsnění.
Já když dával nové těsnění, měl jsem problém to sklo vůbec docvaknout, jak to těsnění kladlo odpor, se starým se to zavřelo jak nic.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
paveld píše:[quote="Killca"][quote="paveld"]Jo není problém, přes týden to nafotim... ale neni v barvě auta ještě, nárazník je černý.
sundej na chvilku zadní krytky, mělo by se to odmlžit[/quote]
Pokud je to od silikonu, nejspíš se samy neodmlžej - vyzkoušeno. Taky jsem to takhle řešil, už mi došla trpělivost, čili v BMW nové těsnění na přední světla a je klid. Těsnění stály dohromady 205,- Kč vč. daně celkem [/quote]
Dik za tip, to zni dobre. Ale asi jim z nedostatku casu, jeste dam par sanci jestli sami nevyschnou... .