Sraz byl gut, i přes velmi nepříznivé počasí hojná účast, škoda těch karambolů..
Jeli jsme v závěsu na Hradec-Svitavy-Tišnov, M635CSi, ostrá 327ETA a pak já s 635CSi. Trochu se mě srovnaly házající kotouče, ale bez ABS jsem se občas potil, po příjezdu do Tišnova brzdy stařičké 635ky docela smrděly
Jawak píše:Sraz byl gut, i přes velmi nepříznivé počasí hojná účast, škoda těch karambolů..
Jeli jsme v závěsu na Hradec-Svitavy-Tišnov, M635CSi, ostrá 327ETA a pak já s 635CSi. Trochu se mě srovnaly házající kotouče, ale bez ABS jsem se občas potil, po příjezdu do Tišnova brzdy stařičké 635ky docela smrděly
Ještě jsi zapoměl na Martanovu 635CSi.. Docela jsem si tu zpáteční cestu užil, rozhodně jsme nejeli klobouka..
matal píše:Ještě jsi zapoměl na Martanovu 635CSi.. Docela jsem si tu zpáteční cestu užil, rozhodně jsme nejeli klobouka..
PS:Co ty výsledky sprintů DC..
to jsem si všiml matale jak si na z5 pelášil a přitom 2 x málem ohrozil protijedoucí vozidla...myslím že kamoinák ti to blikáním vysvětlil...ale je pravda že taky komůrka dělala sem tam prasečiny
teda az na to pocasi a dalsi nepriznive vlivy se to podarilo na vybornou
jen me mrzi ze sem musel odstoupit z RZ kvuli tlumicum a urvaneho silembloku na zadnim a prednim rameni nedalo se to a tudiz sem nemohl ani na sprintiky a to sem si se svou m50 hral celej rok.No na pristi rok dam novej podvozek a snad me uz nic neprekvapi, Jinak velky obdiv poradatelum a vsem co vydrzely i za takovejchto podminek
matal píše:Ještě jsi zapoměl na Martanovu 635CSi.. Docela jsem si tu zpáteční cestu užil, rozhodně jsme nejeli klobouka..
PS:Co ty výsledky sprintů DC..
to jsem si všiml matale jak si na z5 pelášil a přitom 2 x málem ohrozil protijedoucí vozidla...myslím že kamoinák ti to blikáním vysvětlil...ale je pravda že taky komůrka dělala sem tam prasečiny
Neohrozil, jen lehce omezil.. A ten kamionák místo, aby uhnul, tak najel vice na střed..