Randaal píše:angel_1 píše:kurna ja uz chci taky svym autickem:-)
však pojedeščervenym
ale to neni mojeee

100RM píše:Ok, takze ked z Egypta vyrazim 15:01 tak by som to mal stihnut, ne ? Kym si poberem faraonske veci a tak...
michal09 píše:Killca píše:
jinak ta restauracka u hvezdy by sla no, jen neznam ceny a jestli tam vubec dobre varej
Vařej tam dobře, ale nečekej žádnej luxus, je to normální průměrná hospoda se žrádlem do kila, pivko kolem dvacky, kafe kolem dvacky, cola 25, dokonce tam mají i točenou kofolu, nevim za kolik, ale podle mě levnější než obyč cola. Takže mi to připadá solidní po všech stránkách...![]()
Já sem "pro" a proto vyhlašuju další sraz na strahově a to opět v neděli, příští týden 17.2.008 na hodině se dohodnem jako vždy až v přímo v něděli dopoledne viď Killčo...![]()
![]()
Osobně bych to viděl tak na 15h, pokud nikdo nemá nic proti, kolem páty až se setmí bych vyrazil do tý knajpy...![]()
PS: někdo mi sliboval že mi udělá dobrý kaféé..
michal09 píše:To Neto: Tak to si byl Ty s tím modrým Coupé co zavolal policajty a pak odjel dřív než přijeli... Nevím no, ale když zavoláš 158 myslím, že je základ zůstat na místě do příjezdu Policie... Ptali se na tebe.. Řekl jsem, že nikdo ode mě (BMW klub) to nebyl, tak už to pak neřešili... Ale pro příště...
angel_1 píše:neto: ta tvoje holka tam zacala brecet kdyz to videla, ze?? Byla nejaka v pip.. to mas pravdu, to jsem si vsimla, nechtela bych aby me nekde videla bourat, by se zhroutila taky a kdo by nam pak pomohl??
Macha píše:To Michal09:Myslím že Policii volala ta holka od toho minibiku stál jsem vedle nich když se o tom domlouvali že by měli Policii zavolat tak nevím kdo je nakonec volal.
Randaal píše:angel_1 píše:no a jak to bude tedy priste ja za tech 14dni nemuzu, mam prehazeny smeny v praci, muzu tenhle a za 3tydny...
já navrhuju tenhle vejkenda pak každej za 14 dní
někdo další taky říkal že se mu to hodí....myslim že macha?
angel_1 píše:Randaal píše:angel_1 píše:no a jak to bude tedy priste ja za tech 14dni nemuzu, mam prehazeny smeny v praci, muzu tenhle a za 3tydny...
já navrhuju tenhle vejkenda pak každej za 14 dní
někdo další taky říkal že se mu to hodí....myslim že macha?
nene, ted nevim nick, ale byl tam s zenou a prckem, zalezi jak se vam to hodi, pokud to nekomu vadi prehodit tak to pak bude beze me:-(, protoze ja bohuzel delam bud to sedme, nebo do pul desate, takze se tam tak jako tak nedostanu ale chci tam jezdit:-)