Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od angel_1 »

Randaal píše:
angel_1 píše:kurna ja uz chci taky svym autickem:-)

však pojedeš :-) červenym :lol:

ale to neni mojeee :cry: :cry: i kdyz mam rezervacku aspon na jednu sedacku... :lol:
Killca

#122 Příspěvek od Killca »

100RM píše:Ok, takze ked z Egypta vyrazim 15:01 tak by som to mal stihnut, ne ? Kym si poberem faraonske veci a tak...

no, kdyz teprve budes opoustet kleopatru v dobe kdy uz ma byt srazek, tak to je vcelku pozde, ale jestli mas svuj trun stale na stejnym miste, tak ses tam behem pul hodky a to tam jeste budem, tak urco doraz

jinak ja chci na vypich :-D chci se ozrat a mit to domu kousek :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
netopier
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od netopier »

michal09 píše:
Killca píše:
jinak ta restauracka u hvezdy by sla no, jen neznam ceny a jestli tam vubec dobre varej :)

Vařej tam dobře, ale nečekej žádnej luxus, je to normální průměrná hospoda se žrádlem do kila, pivko kolem dvacky, kafe kolem dvacky, cola 25, dokonce tam mají i točenou kofolu, nevim za kolik, ale podle mě levnější než obyč cola. Takže mi to připadá solidní po všech stránkách... :wink:
Já sem "pro" a proto vyhlašuju další sraz na strahově a to opět v neděli, příští týden 17.2.008 na hodině se dohodnem jako vždy až v přímo v něděli dopoledne viď Killčo... :lol: :lol:

Osobně bych to viděl tak na 15h, pokud nikdo nemá nic proti, kolem páty až se setmí bych vyrazil do tý knajpy... :wink:

PS: někdo mi sliboval že mi udělá dobrý kaféé.. :twisted:

Ehlo. Stavim sa tiez :)
netopier
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od netopier »

Clovek pride po roku na zraz a hned taka situacia :-/ Dufam, ze to nakoniec vsetko dobre dopadlo...

Tesim se na ten pristi a doufam ze pokecame vic...

Neto.
lupik

#125 Příspěvek od lupik »

netopier píše:Clovek pride po roku na zraz a hned taka situacia :-/ Dufam, ze to nakoniec vsetko dobre dopadlo...

Tesim se na ten pristi a doufam ze pokecame vic...

Neto.

tak jak to bylo, tamtamy se šíří rychle......
Killca

#126 Příspěvek od Killca »

tak nic moc, jen typek si jezdil na monibike a kapku vjel michalovi09 pod auto, pry, tomas vilijems by mohl poreferovat, videl to, ja u toho nebyl, kluk prezil, ale orteza na krk kuli pateri a asi se mu pohly klouby na pravy noze, takze koleno a kycel v hajzlu, ale skoncilo to stastne, prijeli policajti, rekli ze by mel minibajkar pruser a tim to skoncilo, celkem pohoda no

Obrázek

jinak srazek byl dle meho podareny, lidi se bavili a aj ta hospa usla, ale priste si musim dat teda nejaky vetsi zradylko :D
Obrázek Obrázek Obrázek

jinak timto dekuji vsem zucastenym za dobre prozity odpoledne a budu se tesit na priste a budu taky rad kdyz se nejak dohodnem na tom repru a bmw nahrdelniku hosi 8)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
michal09

#127 Příspěvek od michal09 »

To Neto: Tak to si byl Ty s tím modrým Coupé co zavolal policajty a pak odjel dřív než přijeli... Nevím no, ale když zavoláš 158 myslím, že je základ zůstat na místě do příjezdu Policie... Ptali se na tebe.. Řekl jsem, že nikdo ode mě (BMW klub) to nebyl, tak už to pak neřešili... Ale pro příště... :evil:

Jinak pro mě docela smutná neděle... :( přijížděl jsem ke klukům, pomalu, piánko na dvojku 30km/h, zašlápnul jsem to na místě, ale sere mě idiot na minibaiku vůbec nebyl vidět, nedalo se střetu zabránit, prej byl ramenama a hllavou zakleslej pod autem... :? neviděl jsem to, tak nevím, jen jsem musel cuknout na zpátečku, aby ho chudáka vůbec dostali zpod nárazníku... Večer mi psal ten jeho brácha, že je po operaci, prej má sešroubovanou kyčel a stehení kost, že prej snad bude dobrej a dál se to řešit nebude, snad... :wink:

Policajti byli vůbec hustý... Prej co to je? (na minibaik), že to nemá ragistračku, nemá to osvětlení, neni to motorové vozidlo, které by mohlo na komunikaci, technický stav taky nevyhovující, policajt stál na mí straně, prej chápe že jsem minibaik přehlídnul, nechápal jak minibaikysta přehlídnul auto....navíc areal neni pozemní komunikace, tak prej je to neřešitelný přestupek (nehoda) a řešit by se to muselo soudně, načeš bych to prý nejspíš vyhrál z několika důvodů... Takže to zkončilo na domluvě, nic se nesepisovalo, ten kluk si to "prej" udělal sám a hotovo.... Což sem docela koukal a to, že se policajt vůbec nezmínil o zákazu vjezdu do celého areálu a že nechtěl po mě vůbec žádný doklady (ani k nahlédnutí), to sem fakt čuměl... No ještě že to takhle dopadlo, týpek se snad na mě chtít hojit nebude, vlastně už ani nemůže.... Každopádně mi to bylo líto co se stalo... :( Ještě bych chtěl poděkovat klukům co u toho byli za pomoc (Randáál, Mišice, Killča...)...

Jinak co se auta týče, tak to odnesl půl roku čerstvě lakovanej origo nárazník, kterej má asi 15cm prasklinu, rozhozená pravá mlha a nějak polámaný ty plastový fukary k brzdám, a to jak jsem ho nabral a on mi dal pěští do kapoty a lehce ji promáčkul, to nepočítám... :lol: Hlavně že to zkončilo, tak jak to zkončilo, mohlo to dopadnout i hůř... :?

Jinak v něděli za 14 dní na starhově, už bude teplo, tak snad přijede víc minibaikystů... :lol: :wink:
netopier
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od netopier »

michal09 píše:To Neto: Tak to si byl Ty s tím modrým Coupé co zavolal policajty a pak odjel dřív než přijeli... Nevím no, ale když zavoláš 158 myslím, že je základ zůstat na místě do příjezdu Policie... Ptali se na tebe.. Řekl jsem, že nikdo ode mě (BMW klub) to nebyl, tak už to pak neřešili... Ale pro příště... :evil:

Jj ja viem. Ale keby si videl moju holku, tak by si sa mi nedivil. Bola uplne v... v takom soku som ju este nevidel. Musel som ju odtial odviest na vedlajsie parkovisko, aby to nevidela a este polhodinu ju utesovat. Potom sa nejak dala dokopy a ja som prisiel spet, ale policajti uz tam neboli. A inak, nevolal som policajtov ale sanitku. Policajtov zavolal ten operator...
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od angel_1 »

Hlavne ze to dopadlo vsechno v pohode, ty policajti byli husty mnooo, kdyz Michal prisel jestli nezname..... a vsichni prooc? A on ze se ptaj policajti, hukot.. takovej kdyby byl kazdej, tak kdyz uz je clovek v pip z nehody, tak se nikdo nerozciluje, no je lepsi atmosfera:-) nebo ne??

Jinak mam v telefonu fotky svyho auticka, ale mam bloot na hovno, tak poprosim Randaala at Vam nejaky ukaze, jestli Vas to zajima, jsem zvedava jestli to stihne, jestli ne, tak budu moc moc zla :D

neto: ta tvoje holka tam zacala brecet kdyz to videla, ze?? Byla nejaka v pip.. to mas pravdu, to jsem si vsimla, nechtela bych aby me nekde videla bourat, by se zhroutila taky a kdo by nam pak pomohl :D ??

michal: on volal sanitku, protoze rikal ze rekl ze spadl pred autem a at si to pak nejak vyresime abys nemel prusvih, policajty bud volali vty nemocnici, nebo jak rika macha, tak ta holka..
Macha

#130 Příspěvek od Macha »

To Neto: Tak to si byl Ty s tím modrým Coupé co zavolal policajty a pak odjel dřív než přijeli... Nevím no, ale když zavoláš 158 myslím, že je základ zůstat na místě do příjezdu Policie... Ptali se na tebe.. Řekl jsem, že nikdo ode mě (BMW klub) to nebyl, tak už to pak neřešili... Ale pro příště...
To Michal09:Myslím že Policii volala ta holka od toho minibiku stál jsem vedle nich když se o tom domlouvali že by měli Policii zavolat tak nevím kdo je nakonec volal.
Rendis

#131 Příspěvek od Rendis »

koukám komorní sestava.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
netopier
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od netopier »

angel_1 píše:neto: ta tvoje holka tam zacala brecet kdyz to videla, ze?? Byla nejaka v pip.. to mas pravdu, to jsem si vsimla, nechtela bych aby me nekde videla bourat, by se zhroutila taky a kdo by nam pak pomohl :D ??

Problem je, ze ju v dectve zrazilo auto. Tak ma z autonehod nejaky psychicky blok... Ked sa stane nejaky iny uraz, nema problem zasiahnut aj ked je ten clovek zaliaty krvou. Uz som ju tak videl...

N.
Randaal

#133 Příspěvek od Randaal »

mno, vypadalo to zezačátku celkem zle, navíc jak ležel pod tim autem, ale dopadlo to si myslim celkem "dobře" takže doufám, že propříště se nic takovýho nestane no takže tfui tfui

a jinak tentokrát nebyla ani taková zima 8) a do zý restauračky bych pak klidně jezdil, bylo to tam dobrý, ceny v cajku akorát nevim s prostorem...

2Killca: folie jsou už skoro hotový :P :twisted:
michal09

#134 Příspěvek od michal09 »

Macha píše:To Michal09:Myslím že Policii volala ta holka od toho minibiku stál jsem vedle nich když se o tom domlouvali že by měli Policii zavolat tak nevím kdo je nakonec volal.

No právě že tam volalo na policii asi 5 lidí na tenhle případ :roll: a proto se ti policajti pak vraceli, že jim centrála nahlásila další jméno... Obě zpanikařený holky od toho zraněnýho, matka toho zraněnýho, někdo asi z centrály 112 (když se volala sanita) a ještě prej jeden člověk a měl nějaký zvláštní jméno, jakoby ruský jméno nebo co, a tuším že Killča říkal že to byl ten s tím modrým coupé....tak netuším... :ja_nic: každopádně to je už jedno... :wink:

Pokud si nevolal ty Netopíre, tak se Ti omluvám... :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od angel_1 »

no a jak to bude tedy priste ja za tech 14dni nemuzu, mam prehazeny smeny v praci, muzu tenhle a za 3tydny...
Randaal

#136 Příspěvek od Randaal »

angel_1 píše:no a jak to bude tedy priste ja za tech 14dni nemuzu, mam prehazeny smeny v praci, muzu tenhle a za 3tydny...

já navrhuju tenhle vejkend :-) a pak každej za 14 dní :-) někdo další taky říkal že se mu to hodí....myslim že macha?
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od angel_1 »

Randaal píše:
angel_1 píše:no a jak to bude tedy priste ja za tech 14dni nemuzu, mam prehazeny smeny v praci, muzu tenhle a za 3tydny...

já navrhuju tenhle vejkend :-) a pak každej za 14 dní :-) někdo další taky říkal že se mu to hodí....myslim že macha?

nene, ted nevim nick, ale byl tam s zenou a prckem, zalezi jak se vam to hodi, pokud to nekomu vadi prehodit tak to pak bude beze me:-(, protoze ja bohuzel delam bud to sedme, nebo do pul desate, takze se tam tak jako tak nedostanu ale chci tam jezdit:-)
michal09

#138 Příspěvek od michal09 »

Vím že se stále opakuju, ale opravdu to nenám daleko, takže já se podřídím, je mi to šumák... :lol: :wink:
misi_ce
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od misi_ce »

angel_1 píše:
Randaal píše:

nene, ted nevim nick, ale byl tam s zenou a prckem, zalezi jak se vam to hodi, pokud to nekomu vadi prehodit tak to pak bude beze me:-(, protoze ja bohuzel delam bud to sedme, nebo do pul desate, takze se tam tak jako tak nedostanu ale chci tam jezdit:-)

ten s zenou a prckem byl macha :wink: myslim, jinak sem pro tento vikend zase od 15:00, snad by melo bejt i pocasi.

co se vcerejska tyce, je to paradox, jedinej michal tam snad prijizdel nejpomaleji a s rozvahou a stane se tohle....kazdopadne dulezity je ze se nic zase tak strasnyho nestalo, mohlo bejt hur...jinak soude podle uhlu stretu bych rekl zes ho mohl mit cca nekde dole za pravym A sloupkem a zrcatkem, takze se nedivim ze si ho nevidel, sam bych ho asi taky sejmul...urcite si to nedavej za vinu, nebyla to tvoje chyba, nemel tam na tom strepu co delat (samozrejme doufam, ze se da brzo dohromady), tak ci tak je mi jasny ze cloveku neni do skoku... takze hlavu vzhuru a dopredu ram :D

celkove ale sraz dobrej, i pres nevalnou ucast zase dobry lidi a o tom to cele je :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od angel_1 »

jj Michale drz se :-) kluk bude v pohode :-)

Misi_ce: ja myslela ze macha je ten stim cernym coupe jak sedela ta jeho slecna celou dobu v aute, tak to pak se omlouvam za error, kdo to tedy byl :D :D :D
Odpovědět