Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno regional 28.5.str.3
-
- Kontaktovat uživatele:
1flip1 píše:jo a to videjko sem davat nemusite at nemam jeste vetsi ostudu......
Oki pokud si to nepřeješ, tak ho sem dávat nebudu

Tak to je fajn, že za 14 dní už budeš moct zase dojet

-
- Kontaktovat uživatele:
atimen píše:To:Leveler
čoveče moc pekny fotky ...dokonce je na nich i moje autíísem chtel stebou pokecat a kouknout na to tvoje auto a neak sem te prehlid nebo nepoznal
tak pristě
Stál sem uplně na konci.Právě sem za Tebou chtěl zajít na pokec, ale zrovna si ujel.Sem to napřed chtěl nafotit dokud bylo jakštakš světlo a nestihl no:(Tak příště

lidicky snad to teda klapne stou opravou ale zatim sem klidnej protoze i ten klucina co prijel na to mrknout tak byl v poho.....mel sem tam tri.....jeden....hruza....to bude stat penez.......druhej....bez problemu....nevidim v tom problem....dovez to v pondeli....ale nevim jsetli to stihnem sme plni.....a ten treti (je to servis kde auto opravuji a upravuji od prvopocatku ....mimochodem delaj z 90 procent tricitky a i snimi zavodi tak vi kam sahnou....taky mi tam implantovali motor....upravovaly napravy....motor atd) tak dorazil a rika noooo takze rano objdenam novy cepy a spojovaci tycku rizeni.....tu si tam hodis sam abys nemusel uz ke me platit odatah....a vutery rano to dovez a vcetne laku to bueds mit nachystany dvanactyho.....supr ferovy jednani protoze mi i narovinu rekl ze cena bude jista az se to zacne rovnat a ne tak jak ten prvni chtel rovnat cely auto.......takze to snad klapne.......a ve stredu budu driftit....ale beru si normalni boty......