ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
btw. dalnice d1 je nove otevrena az do kromerize, tak jsem to cestou domu testnul... brno-kromeriz 60km za rovnych 20min.
(kdo se chce svest po poradne ceste s minimalnim provozem, doporucuji usek Vyskov-Kromeriz, ale bacha na p(r)asaty:-)
Díky matalovi za organizaci, balíček na cestu a všechno kolem. A Vám ostatním za pohodovou atmosféru, sice vás ještě moc neznám, ale to se snad spraví, příště doufám přijedu i zapařit
nehpo píše:ja som sa zastavil len na chvilu ale pozitivnu atmosferu som z vas citil - skoda ze som nemohol ostat na cely vikend
Diky za unos kamo a Renemu diky za odvoz domu v limuzine rizkovi a renemu za support (mate to u me kluci)..... z prasecaku vim taky velke kulove.... ale matne si pamatuju, ze jsem se asi bavil.... Matalovi diky za organizaci a zbytku za zabavu..... jen si toho vic pamatovat.....áno áno
Škoda, že jsem nemohl dojet podpořit, taky jsem lehl s horečkou.. Napište aspoň, co jste odhlasovali na jednání ústředního výboru BMW. Nějaký pozměňovací návrhy, co ?
Totic píše:Škoda, že jsem nemohl dojet podpořit, taky jsem lehl s horečkou.. Napište aspoň, co jste odhlasovali na jednání ústředního výboru BMW. Nějaký pozměňovací návrhy, co ?
Nezlob se na mě, ale k čemu Ti to bude, když nejsi člen Klubu O.S.
Zápis z VH bude za pár dní vystaven v Dokumentech OS
To se někteří budou divit, co bude za změny..
Já taky moc děkuji za pěknou akci,jenom je mi líto že mě šíleně rozbolela hlava a nemohl jsem s vámi ještě večer zapařit.
P.S.proč jste byly všichni tak zelení v sobotu dopoledne?
Rejchy píše:Já taky moc děkuji za pěknou akci,jenom je mi líto že mě šíleně rozbolela hlava a nemohl jsem s vámi ještě večer zapařit. P.S.proč jste byly všichni tak zelení v sobotu dopoledne?