George_D píše:
Jerry: Kua kamo, je mi to lito![]()
G_D : me je to taky lito,jsem se fakt tesil moc...tak snad to zopakujes hned dalsi rok a ja uz si to zaridim...
GeorgosAc píše:Leni píše:GeorgosAc píše:bracha nezapomen si pribalit i rukavice a kybl , kdyby se nekomu podarilo vysrat mimo mistnost tomu urcenou
Neee, z tohoto prosím nedělejme tradici
No ja už bych třeba jako tradici zavedenou považoval ,,nablito,, ale LORD HOVEN proste jen tak asi nezmizi.....
George_D píše:Jak to tak vypadá, tak DJs, z E2 nám namíchaj nějakou hudbu a zatim mi padly 2 kapelky, ktery jsem na srazu chtěl, takže i podle počtu lidí ještě s Leni řešíme, zda teda nějakou kapelu zvát, nebo neozvučit prostě celý areál, hrát podkres a mixy od DJs z E2. Ještě budeme informovat, zbytek programu zustává stejný, jen řešíme, zda opravdu brát kapelu pro 50-70 lidí, a aby taky někoho bavila. Předminulý rok kapely nikoho moc netáhly a tak nevíme, zda do ní zbytečně investovat. Pokud by měl někdo nějaký zajímavý nápad, nebo uměl něco zajímavýho a chtěl by se představit, uděláme mu určitě prostor, zábavě se nebráníme
GeorgosAc píše:100RM píše:techno ? my uz sme postarsi ludia s vytribenym vkusom k hudbe
no ty woe.. ty ohledne muziky radši mlč.....
GD - 100RMa co nejdále od všech a na samotku....
George_D píše:GeorgosAc píše:100RM píše:techno ? my uz sme postarsi ludia s vytribenym vkusom k hudbe
no ty woe.. ty ohledne muziky radši mlč.....
GD - 100RMa co nejdále od všech a na samotku....
100RM je dobrej, ten má každou druhou písničku nejoblíbenější![]()
:
CermisE36 píše:Mluvili jste s Pavoukem jestli jede nebo ne ?
semtex píše:Keby bol zaujem, mozem tam nejaky hoise, trance zahrat, zoberem mix a poho.