Jen poprosím ty, co jedou a nejsou přihlášení, aby tak učinili. V tomhle topicu jsou lidé co píší, jak jedou a na seznamu nejsou. Pomalu se nám to blíží a ze seznamu se bude vycházet při objednávání, jídla, pokojů, atd... Chudák bazzi nestíhá už teď Díky
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Tak lunár se zatím nechystá odstoupit. Osazenstvo ve složení MarunaM, Maja, Danny, JohnyM a moje maličkost - poslední volné místo čeká na vyjádření youweeho...
Jak říkáš.... Předloni jsme se potkali v Náchodě na benzínce. Vyjeli jsme současně a na Motobydlo dojeli, když my už byli z lunáru ubytovaní a po večeři...
Ja budem razit cca okolo piatej ak vsetko dobre vyjde.
Tak to by slo... Udelame tandem..
Jak to uděláme s cestou Jardo, pojedeš zase svým autem, já že bych se vetřel, protože je víc než zbytečný jet každej solo... Nebo klidně vemu svoje, je to na domluvě... Jinak odjezd kolem 17h mi vyhovuje...
Já taky pojedu kolem 17h, klidně někoho cestou naložím..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Jak říkáš.... Předloni jsme se potkali v Náchodě na benzínce. Vyjeli jsme současně a na Motobydlo dojeli, když my už byli z lunáru ubytovaní a po večeři...
Dusane, keby si nemal take osadenstvo v tom lunaru, tak este dnes jazdis po Polsku...