Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

dotaz :)

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#121 Příspěvek od Anonymous »

mám PrintScreen :-) s datumem atd... raději to tam vrať smudlo! :-)

SL65
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Bombarder »

stealth píše:
LOPOLO píše:jak sem ted rikal Radovi, kdyz bude cas a chut a na VH prijedu, vezmu si kameru abych to natocil :-) ... mohla by z toho bejt docela pekna groteska :-)

takze si vsichni vemte nejake vesele obleky, at to ma trochu smrnc a nemusime to tahat dohravanym smichem a samplama z nemejch filmu !

jj nebo použit opakované zábery a trik s vlnící se vlajkou..

Old LOPOLO school :wink:
Anonymous

#123 Příspěvek od Anonymous »

Myslíte si, že administrator tohoto webu, občas něco ce se mu nehodí do krámu smázne? Ano, či ne?
Anonymous

#124 Příspěvek od Anonymous »

SL65 píše:Myslíte si, že administrator tohoto webu, občas něco ce se mu nehodí do krámu smázne? Ano, či ne?

To jsem si jistý!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#125 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Jasně píše:
SL65 píše:Myslíte si, že administrator tohoto webu, občas něco ce se mu nehodí do krámu smázne? Ano, či ne?

To jsem si jistý!

sam ses ze stejne IP zeptal a odpovedel jsi si..... tak o co ti jde ?

Zabava v sobotu vecer , co ? :wink:
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od Sobeslav »

no o zabavu asi ne...jen o to proč se tu maže????!!!k čemu a jakej to má duvod..SL65 mi poslal mailem kde mel vecnou připominku sem na klub a šup a hned to tu bylo smaznuto????PROČ jako?Nekolikrát se tu řešilo jestli má bejt cenzura na foru nebo ne-vždy se řeklo že ne tak co tohle je za bordel :lol: nebo se to nekde odhlasovalo a nebo jen zase dál se tu zvetšuje bezvládí a příspívate k rozpadu klubu??jooo beru že tý srandy už je tu moc,ale nemusíte jí kazit uplně
100RM

#127 Příspěvek od 100RM »

No schizofrenikov, ktori sa z jednej IP prihlasuju pod roznymi nickmi a vzdycky vybleju nejaku cypovinu by sme tu trpiet fakt nemuseli...
7er. True definition of luxury. Yours.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od Maikl »

100RM píše:No schizofrenikov, ktori sa z jednej IP prihlasuju pod roznymi nickmi a vzdycky vybleju nejaku cypovinu by sme tu trpiet fakt nemuseli...
:lol: :lol: :lol:
ale mas recht.. :wink:
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od Sobeslav »

no nevím jestli tu jde o to že píše z jedný IP adresu..spíš o to jak zase reaguješ---napadnout-netrpet---cenzurovat!!!dobrej přístup--co třeba vyslechnout a nebo víš co jet na VH a kandiduj a navrni at schizy mazat preventivně :lol:
100RM

#130 Příspěvek od 100RM »

Aha, takze ty by si tu rad mal megabordel... Ja len nechapem, preco ma niekto potrebu robit zo seba idiota, na jednej strane pisat a na druhej si sam odpovedat pod inym nickom ...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#131 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Sobeslave, bud rozumnej. ja nevim, co se kde smazalo, ale ten clovek tu umyslne skodi. Opravdu nechapu o co mu jde.
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od Sobeslav »

100RM píše:Aha, takze ty by si tu rad mal megabordel... Ja len nechapem, preco ma niekto potrebu robit zo seba idiota, na jednej strane pisat a na druhej si sam odpovedat pod inym nickom ...

jakej bordel..proč tu řešíš kraviny stylu napsal si a sám si odpovedel...ty to tu zasíraš a děláš bordel takovejma drobnostma--řešila se tu cenzura proč se mu smazal příspěvek kterej mel hlavu a patu a ty tvoje žblepty o tom že si i odpovedel a sou tu uplne k ničemu tu zustali--není to trochu divný--jestli k tomu nic nemáš tak tu nedelej MEGABORDEL ty 8)
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Sobeslav »

Speedy píše:Sobeslave, bud rozumnej. ja nevim, co se kde smazalo, ale ten clovek tu umyslne skodi. Opravdu nechapu o co mu jde.

škodí neškodí...to co mi poslal moc škodlive nevypadalo :lol:
rozumnej doufám sem,ale proč do toho prudí nekdo a říká že se tu dělá bordel a vubec to nešlo k tematu---to mi pak připadá že tu dělá vetší bordel on :D
mě je nejakej SL65 ukradenej šlo mi proč mu nekam zmizl příspěvek a já tu žadnej bordel dělat nebudu...vyjádřil sem tu nazor na klub kam podle me smeřuje a pokusím se ho dál podporovat,aby to tu nešlo uplne do pr... :)
100RM

#134 Příspěvek od 100RM »

Sobeslav píše:
100RM píše:Aha, takze ty by si tu rad mal megabordel... Ja len nechapem, preco ma niekto potrebu robit zo seba idiota, na jednej strane pisat a na druhej si sam odpovedat pod inym nickom ...

jakej bordel..proč tu řešíš kraviny stylu napsal si a sám si odpovedel...ty to tu zasíraš a děláš bordel takovejma drobnostma--řešila se tu cenzura proč se mu smazal příspěvek kterej mel hlavu a patu a ty tvoje žblepty o tom že si i odpovedel a sou tu uplne k ničemu tu zustali--není to trochu divný--jestli k tomu nic nemáš tak tu nedelej MEGABORDEL ty 8)

Proc to resim ? protoze to tak je. Keby to robil kazdy, tak to by vypadalo ...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#135 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

TAk stop prosim.

Prispevek SL55 jsem smazal ja , protoze jsem uz enchtel aby nekdo , kdo vystupuje jako anonym , tady jeste vice hrotil atmosferu......
Bylo to v zajmu klubu jako celku , at se na me nikdo nezlobi , ale prislo mi to v tu chvili vhodne to radeji smazat.. jinak mazu pouze veci hrube urazejiciho charakteru.
Doufam , ze mam dostatek rozumu na to abych vyhodnotil tuto situaci nez se zacne zase ZBYTECNE nafukovat.

Byl jeden jediny a navic nechapu proc napsal tobe a ne na verejny email na BMWKLUB.
Me vazne uz nebavi tyto nesmyslne slovni valky a porad neustale navazeni do nas clenu nynejsi rady.
Pokud jsme opravdu tak neschopni a porad najedou se neco vytahuje , prosim... asi to tak vydite. Chcete zpet radu predchozi ? taky neni problem kdyz budou kandidovat jeji predchozi clenove.....
Chcete radu uplne novou ? taky neni problem... Staci se zucastnit VH , kandidovat , dostat potrebny pocet hlasu a zacit vse menit dle vaseho uvazeni ze je dobre pro klub.

Ja sel do rady pro to at udelam jen dobre veci pro klub a mezi to hradim i moje rozhodnuti smazat prispevek SL55... ne z duvodu cenzury..... ale z duvodu , ze zbytecne nekdo naprosto mimo misu , neznaje pomery BMWKLUBU tady psal to co psal.... a povahy nekterych clenu uz znam dokonale....

Myslite ze bude lidi bavit porad donekonecna neco delat aniz by videli 1% aspon pochvaly ? to uz vas nenapadne ? nerikam si o ni ja , ale jsou tady lidi , kteri makaj na tomhle foru aby jelo a fungovalo , delaji to po nocich a ani prd nenajdu ze by jste je nekdo aspon pochvalil.....
A kazdemu jednou dojde chut ,,ckokoli,, delat .........

Vsechny tyto veci co ted mate na srdci , jste si mohli zapsat a mohli jsme je v ,,klidu,, vyresit na VH a odsouhlasit si s cleny kteri maji zajem na KLUBU jejich dalsi reseni...... ale ne se tady hadat .

Ja jsem rezignoval z rady pred kauzou ,,olej,,( spise jsem mel pisemnou rezignaci u sebe uz v Praze na vylete) , ale pisemnou rezignaci jsem neodeslal a ani neodevzdal Speedymu osobne , nebot sem ani nemel silu se vzdat....... ale koukam , ze je porad neco spatne a citim to za celek rady....

Jen namatkou se podivejte na http://www.audiclub.cz kde pred mesicem zalozili po tezkem boji O.S. a jake to ma nasledky.. jak se tam hadaji....
( O.T.)

Takze zase budu prosit , nez tady bude zase nejakej kafr.....

Zapiste si co vas tizi a na VH vse probereme a vyresime k dobru vsech ( hlasovani) ....... a ne ze bude groteska , fraska , kde se bude spechat chlastat...... chci vazne aby jste VY co mate s cimkoli problem prijeli a mluvili........

doufam , ze jsem nenapsal neco ,,blbe,, ze se to nekoho dotkne..... radsi mluvim nez pisu , tohle nikdy nevynikne tajk jak to mam na mysli.
( k smazani SL55 napisi cokoli vas bude zajimat ted)

Řízek
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#136 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

A ted me jeste napadlo , ze je to sice malickost , ale napr tenhle prispevek http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=24987 patri do sekce tuning a je v sekci pokec...... proc ? aby to nekdo zase jako milionkrat cokoli presouval ? to je jen zlomek prace co musi tady clovek delat....... :roll:

To samo jako podpis..... dle me je to jedno kdo si tam co da , je to jeho podpis.... pravda ze nektere jsou brutalni velikosti , nebo obsahem , ale taky to vypovida ledas co o cloveku..... a osobne by me zajimalo kdo to smazal 320i z podpisu , ale stejne se doted nikdo nepriznal , tak to vrha spinu na nas... ja za sebe tvrdim ze jsem to nebyl , byt jsem ho chtel informovat o tom at to smazne , nebo zmensi....... z duvodu neprehlednosi v pripade casteho psani v jednom tematu........
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od matal Moderátor »

Souhlasím z ACřízkem..nevím proč by měl nějakej Anonimous tady dělat mezi náma průvan,když mu to nestojí za to, aby se registroval,natož zaplatil příspěvek.. :!: :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Greg
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Greg »

jen se vratim k informacim ktere jsem uvedl o nekolik stranek zpet a to k transferu, jen informacne, pred par minutami jsem resil jiste omezeni pri tvorbe webove galerie pro jednoho meho klienta, volali mi primo z hostingu kde se zminili ze jeho transfer za mesic unor dosahnul 130GB!!! a pokud by to meli memu klientovi uctovat v plne taxe, delalo by to za hosting cca 60tisic rocne!!! tot priklad k otazce transferu. Nekdo tu uvedl ze nikdy transfer na hostingy pro sve klienty neresili, prosim posli mi kontakt na vase firemni strnaky, pokud to tak je, muj klient urcite hodne usetri kdyz ho presuneme k vam. dik :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od RuDoSh »

Sobeslav píše:vyjádřil sem tu nazor na klub kam podle me smeřuje a pokusím se ho dál podporovat,aby to tu nešlo uplne do pr... :)

podle tebe, nebo pryfish? :lol:
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od pryfish »

RuDoSh píše:
Sobeslav píše:vyjádřil sem tu nazor na klub kam podle me smeřuje a pokusím se ho dál podporovat,aby to tu nešlo uplne do pr... :)

podle tebe, nebo pryfish? :lol:

Lol rudo :) Jasne ze podle me protoze ja kazdyho lanarim aby tady napsal jaky ste picusove :D To je bezva napl dne :D
Odpovědět