TAk stop prosim.
Prispevek SL55 jsem smazal ja , protoze jsem uz enchtel aby nekdo , kdo vystupuje jako anonym , tady jeste vice hrotil atmosferu......
Bylo to v zajmu klubu jako celku , at se na me nikdo nezlobi , ale prislo mi to v tu chvili vhodne to radeji smazat.. jinak mazu pouze veci hrube urazejiciho charakteru.
Doufam , ze mam dostatek rozumu na to abych vyhodnotil tuto situaci nez se zacne zase ZBYTECNE nafukovat.
Byl jeden jediny a navic nechapu proc napsal tobe a ne na verejny email na BMWKLUB.
Me vazne uz nebavi tyto nesmyslne slovni valky a porad neustale navazeni do nas clenu nynejsi rady.
Pokud jsme opravdu tak neschopni a porad najedou se neco vytahuje , prosim... asi to tak vydite. Chcete zpet radu predchozi ? taky neni problem kdyz budou kandidovat jeji predchozi clenove.....
Chcete radu uplne novou ? taky neni problem... Staci se zucastnit VH , kandidovat , dostat potrebny pocet hlasu a zacit vse menit dle vaseho uvazeni ze je dobre pro klub.
Ja sel do rady pro to at udelam jen dobre veci pro klub a mezi to hradim i moje rozhodnuti smazat prispevek SL55... ne z duvodu cenzury..... ale z duvodu , ze zbytecne nekdo naprosto mimo misu , neznaje pomery BMWKLUBU tady psal to co psal.... a povahy nekterych clenu uz znam dokonale....
Myslite ze bude lidi bavit porad donekonecna neco delat aniz by videli 1% aspon pochvaly ? to uz vas nenapadne ? nerikam si o ni ja , ale jsou tady lidi , kteri makaj na tomhle foru aby jelo a fungovalo , delaji to po nocich a ani prd nenajdu ze by jste je nekdo aspon pochvalil.....
A kazdemu jednou dojde chut ,,ckokoli,, delat .........
Vsechny tyto veci co ted mate na srdci , jste si mohli zapsat a mohli jsme je v ,,klidu,, vyresit na VH a odsouhlasit si s cleny kteri maji zajem na KLUBU jejich dalsi reseni...... ale ne se tady hadat .
Ja jsem rezignoval z rady pred kauzou ,,olej,,( spise jsem mel pisemnou rezignaci u sebe uz v Praze na vylete) , ale pisemnou rezignaci jsem neodeslal a ani neodevzdal Speedymu osobne , nebot sem ani nemel silu se vzdat....... ale koukam , ze je porad neco spatne a citim to za celek rady....
Jen namatkou se podivejte na
http://www.audiclub.cz kde pred mesicem zalozili po tezkem boji O.S. a jake to ma nasledky.. jak se tam hadaji....
( O.T.)
Takze zase budu prosit , nez tady bude zase nejakej kafr.....
Zapiste si co vas tizi a na VH vse probereme a vyresime k dobru vsech ( hlasovani) ....... a ne ze bude groteska , fraska , kde se bude spechat chlastat...... chci vazne aby jste VY co mate s cimkoli problem prijeli a mluvili........
doufam , ze jsem nenapsal neco ,,blbe,, ze se to nekoho dotkne..... radsi mluvim nez pisu , tohle nikdy nevynikne tajk jak to mam na mysli.
( k smazani SL55 napisi cokoli vas bude zajimat ted)
Řízek