Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

čím krmíte logica?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Re: čím krmíte logica?

#121 Příspěvek od Jaris330D »

Proč řešit v E66 hudbu, když Logic hraje suprově. V každém autě, co jsem měl jsem řešil hudbu. Kvalitní radio, zesilovač a pak repra. V jednom jsem měl před 15 lety hudbu za 50 000 kč. BMW e46 jsem neřešil, protože mně to stačilo. Neměl jsem H/K, ale hifi. E66 je první auto, kde jsem neřešil hudbu, protože je to dostačující na požitek. Žádné dunění, vše vyvážené. Dobře odhlučněné. Uvnitř neslyšíme vlastního slova, ale venku ticho, jen lehké rezonování podvozku, asi nějaký plast.Není ani účel to pouštět nahlas, když jedu 60 km/h po městě, tak slyším spadnout špendlík, když jedu 100 km/h pořád ticho s lehoučkým ševelením. Doby, kdy jsem to měl puštěné, že mě museli slyšet všichni sousedi jsou už pryč a není důvod se k něm vracet.
ettore

#122 Příspěvek od ettore »

Vzpomínka na jennifer :lol:

keki666

#123 Příspěvek od keki666 »

Zrovna vyskace me prijdou ze maj rezervu, a zajimalo by me zda to nekdo resil a vyresil a jaky to melo vysledek.
Ikdyz nejdriv dodela gt 500 a pak budu resit ostatni kokosoviny .. jo logic hraje fakt paradne.

Jinak doporucuji testnout : Sybreed - from zero to nothing.. takovej pomalejsi homo metalvoej kousek suprovej ..
Na to se do auta vylozene tesim. Ten zvuk maj paradani.. ikdyz je to nahuleny kompresorem jak prase. Ale tak ze to nevadi..
Odpovědět