Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
manazer502503
Kontaktovat uživatele:

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#12081 Příspěvek od manazer502503 »

matiz píše:Nooo, kdyz dam tu lednicku mezi dva zadni pasazery -) Ne, nechci vytvaret neshody, je to jasne, pro nekoho je to fajn, jiny to nepotrebuje. Tesi mne vic ze nejsem sam co ma nejake naroky na sedmu a souhlasim s tim ze v tech autech jsou dost rozdily a ze neni sedma jako sedma. Mam to nastavene asi podobne, ne kazda by mne dokazala nadchnout ale zase nelpin uplne na vsem.

V zasade nejsme vubec v nejake rozepri, nez uplnou holotu a vrak tak radsi nic. E65 potazmo E66 jsou i dnes silne pouzitelne auta a najit neco co je prekona neni tezke, ale je to drahe. Jsem rad ze tu nekdo napise otevrene jake pasti se prodavaji.

S tema 2000km jsem to ocividne nepobral, prostemne to prijde uplne normalni ze takovy vylet by auto melo zvladnout naprosto bez problemu.

A perfektni sedmy moc nehledejte, nejsou a nebudou. Udrzovat to v dokonalem top 1A stavu stoji fakt mrdu penez, mne ted odeslo webasto. Koupim nove??? No nekoupim... Dam tam bud podobne stary srot co jeste funguje nebo bude webasto off...

Nedavno jsem videl fakt paradni rozhovor kde se pana zeptali na nejhorsi auto. A on odpovedel ve smyslu jakekoliv nynejsi premiove auto v plne vybave. Za deset let vlivem mnozstvi elektroniky a postupech ve vyrobe budou neservisovatelne a nebudou jezdit. Zamrazilo mne v zadech, protoze se s tim absolutne ztotoznuju. No a my tady chceme a jezdime v podobnych autech ktere jsou davno za svym moralnim zenitem prijde nam divne ze neni mozne najit za primerene srovnatelnou castku penez adekvatniho nastupce co se tyce prostoru, komfortu, pocitu z rizeni a klidu v kabine...

Preju Vam aby jste svoje auto nasel, aby bylo krasne a paradni a prineslo spoustu radosti.
Děkuji Vám ;) a též přeji ať Vám vaše auto dělá pokud možno jen radost :D
Filozof

#12082 Příspěvek od Filozof »

manazer502503 : Díky za zajimavej pohled na auto. Nějak nechápu když jste byli 2 na auto v DE že se pohádali 4 u auta :lol:
To je ta stříbrná co tam leží za pár korun....

KOURK : Nebud drzej holomku :lol:
NEmám problém kupovat slušné díly jako je ATE kotouče a desky apod. Případně nějaké díly od HELLA apod.
Rozhodně bych nedával žádnej nekvalitní balast.

MAtiz tobě odejde webasto a veřejně tu přiznáváš že to necháš bejt ??? :shock: :shock: :shock:
Tady je ale VIP elita a pak jen xaler přeci ... ty jsi se pasoval na xalera 2 :lol:

Jinak Webasto opraví v servisu celkem rychle je to většinou pár blbostí co tam odchází. Nebude to nic nákladného pokud celé neshořelo :)
A před zimou bych právě webasto nejvíce ocenil mít opravené.

Já vím že moc filozofuji a měl bych bejt akční daleko víc ... ale mám tu tlaky z více stran ...jedny říkají jdi do toho super auto ... druhé říkají že jsem blázen a další odborník mi řekne že musím hledat jen maximální výbavu jinak nic nemá smysl brát. ... takže jsem trochu mezi mlýnskými koly ale aspon žena už povolila po letech at si koupím co chci a hlavně at je to lepší jak co máme :-D Tu jsem už trochu unavil tím vybíráním ... :lol:

ETTORE : Díky za auta ale všechny jsou špatný bud krátký nebo drahý. jinak klidně přihazuj další ...

Tu krásnou 760Li z SK prodává KORADO pokud se nepletu. ;)
Naposledy upravil(a) Filozof dne sob 11.09.2021 08:48, celkem upraveno 1 x.
manazer502503
Kontaktovat uživatele:

#12083 Příspěvek od manazer502503 »

Filozof píše:manazer502503 : Díky za zajimavej pohled na auto. Nějak nechápu když jste byli 2 na auto v DE že se pohádali 4 u auta :lol:
To je ta stříbrná co tam leží za pár korun....

KOURK : Nebud drzej holomku :lol:
NEmám problém kupovat slušné díly jako je ATE kotouče a desky apod. Případně nějaké díly od HELLA apod.
Rozhodně bych nedával žádnej nekvalitní balast.

MAtiz tobě odejde webasto a veřejně tu přiznáváš že to necháš bejt ??? :shock: :shock: :shock:
Tady je ale VIP elita a pak jen xaler přeci ... ty jsi se pasoval na xalera 2 :lol:

Jinak Webasto opraví v servisu celkem rychle je to většinou pár blbostí co tam odchází. Nebude to nic nákladného pokud celé neshořelo :)
A před zimou bych právě webasto nejvíce ocenil mít opravené.

Já vím že moc filozofuji a měl bych bejt akční daleko víc ... ale mám tu tlaky z více stran ...jedny říkají jdi do toho super auto ... druhé říkají že jsem blázen a zrujnuje mě to a skončím pod mostem ... takže jsem trochu mezi mlýnskými koly ale aspon žena už povolila po letech at si koupím co chci a hlavně at je to lepší jak co máme :-D Tu jsem už trochu unavil tím vybíráním ... :lol:
Zdravím pane Filozofe.
To jste špatně pochopil....Ta "hádka" proběhla pár dní před odjezdem.... Jinak přímo u auta jsme byli jenom dva ;)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12084 Příspěvek od matiz »

Zrovna ty mi tady vykladej neco o tom ze jsem se pasoval do xalera 2. Do predface je ukoncena vyroba, do face jeste nejaky kus je, ale to webasto stoji 40k kc coz je cela ctvrtina penez za ktere chces ty koupit celou e66 750i ve vybave, nezhuntovanou, funkni a po servisu.

Tak priprav manzelku na to ze kdyz neco odejde, stoji to docela dost kááááčěěěěě. Aby mela predstavu co ta premie umi spolknout.
Pilifo

#12085 Příspěvek od Pilifo »

matiz, ideš na to zo zlého konca. Stačí pozrieť návod na YouTube, ako to webasto opraviť, kúpiť nové diely za 1362 Kč, spraviť si to doma sám a ušetríš 38,638 kááááá.

Nič zložité na tom neni :lol:
PRAHAV8

#12086 Příspěvek od PRAHAV8 »

Pokud jsi zažil masáž v e38 tak v e65 je to trochu podobný ale není to opravdu nic extra. Já bych jí klidně dal pryč ale už jí tam mám no. Mě třeba nasca vyhovuje líp na udržbu než club. Je to stejná kuže jako máš v e38 když nemáš napu taková ta hrubá možná jí máš? Ta kůže je pevná a vydrží hodně to club ne. I když koupíš auto s naskou tak budeš spokojený oproti e38 ale rozhodně nedoporučuji dodělávat výbavu jako sedačky protože to stojí stejně jako některé e38 takže by se ti to nevyplatilo
Filozof píše:PRAHAV8: Nevadí mi NASCA a klidně bych ji měl. Ale co jsem měl auto na otestování byla FULL takže i masaže a ventilace.
A bylo mi řečeno že alespon ventilaci by měla nasca mít.
Masáže já osobně moc nevyužiji spíše je to takovej plus kdo má plné sedačky.
Já osobně bych si to rok klidně dokázal představit a pak tedy vyměnit předky za plné sedačky s jednotkou plus naladit nebo připlatit za komplet pěkný interiér do celého auta.

Auto není dokonalé ale to duležité má a více jak 50procent průserů co tyto auta mají je pořešených.
Problém je z jakých dílů to je a malá promáčklina na přední kapotě. Vidět i na foto. A přední tlumiče což je s otazníkem to by se muselo ověřit a plus pár dalších dílů.

Černé auto a černý interiér v kuži mám ted a chtěl jsem změnu prostě hnědý/bílý/béžový interiér by byl nejlepší.
Šedivou jsme se dohodli že nechceme.

Za 7k neočekávám nic extra ale prostě long kterej to duležité má a funguje s LPG a servis bude v rozumném stavu.
Folie je prostě velká neznámá a bud se tam nechá a strašák pro budoucnost nebo se strhne a velké překvapení co tam bude.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12087 Příspěvek od matiz »

Odesla elektronika, casta to pricina umrti webasta. Mozna ji opravim ale fakt to neni priorita. Dily dostupne jsou, jen si myslim ze zrovna ta elektronika bude mit v sobe specificky sw kdyz je jen pro e65 a neni kompatibilni s petkama, trojkama. Mnohem vic nez webasto mne sere ze nemam dalkovy start, to by se mne libilo nejvic. Jenze je tu male jenze, planuju ji stejne za chvili uklidit do depozitu, huntovat pres zimu budu sporak a chrochtavec bude odpocivat v pokoji...

Ovladac na nej mam, no stale nejsou lidi...
Filozof

#12088 Příspěvek od Filozof »

MAtiz nikdo neříkal at kupuješ nové webasto. A nakonec sám tvrdíš že to možná svým šikovným umem opravíš doma v garáži za 5,50kč díky nějaké odcházející součástce. Pokud rozumíš elektronice není nic jednoduššího než si to rozebrat a věnovat tomu čas... a zjištíš kde je zakopanej pes.

Jen to trochu toho času vezme.... případně seženeš někde od někoho rozebrané webasto z vraku co jich tam má snejk možná desítky naházených v kontyšu :lol:

Xaler taky kdyby byl uvědomělý člověk sepíše si problémy auta a zaparkuje u snejka na dvoře třeba na týden si veme volno a auto si dá komplet dohromady z dílů co má na vrak a za levno a odjede s autem co mu z většiny funguje. Jen to prostě chce vzít odvahu a naplánovat misi kdy si auto komplet dá dokupy za pár tisíc nebo třeba 10ku nevím kolik si řekne snejk za pár dílů co si tam vymění.

A věřím že snejk je zrovna ten co by mu rád pomohl i levně a naposledy mu dokonce některé věci daroval za odvoz ... když vidí v jaké je situaci. Jednou tam byl tak si stačí sehnat vařič nějaké konzervy a stan a může vyjet... správné nářadí a jede. :)
Pak může dát nějakej report co si na autě už opravil a co má nové. :)

Mohu to myslet jako vtip pro většinu ... ale proč ne ? Bude v praze a falconovi hodí rovnou L7 at mu to jede a zbytek doladí u snejka něco zaplatí a něco třeba dostane co se tam válí venku roky a šlo by to na šrot.

Ovšem nemohu mluvit za snejka ale když jednou udělal gesto třeba by před zimou přispěl
... nějakým dílem... :lol:

Já osobně mám díly jen na E38 v krabici tady na dveře a pár věcí, ale mít tu takového člověka co je neštastný s e38 a oschotný si to opravit klidně mu to věnuji. ;)
xaler

#12089 Příspěvek od xaler »

Filozofe jsi zcela odtržený od reality.
Až budu za pár měsíců psát ježíškovi tak si budu přát jedinou věc, abys si E65 pořídil.
kurevtor

#12090 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Pokud rozumíš elektronice není nic jednoduššího než si to rozebrat a věnovat tomu čas... a zjištíš kde je zakopanej pes.

Jen to trochu toho času vezme.... případně seženeš někde od někoho rozebrané webasto z vraku co jich tam má snejk možná desítky naházených v kontyšu :lol:
jo vole debile Matiz. :D Jako co seš za trapáka, že si to webasto neopravíš? Ty musíš bejt taky docela levý vemínko, protože jestli to nevíš tak nic jednoduššího než si to rozebrat. Dáš tomu čas a najdeš zakopanýho psa. V čem je problém?!!! To seš až tak neschopnej? :lol: Nebo proč nejedeš za Snejkem si trošku nezasockovat a nestáhneš ho nějaký pokusný webasta zadarmo a neuděláš si třeba 6 opravených webast do zásoby? :lol:
Filozof píše: Xaler taky kdyby byl uvědomělý člověk
Docela provokoace tohle :lol: Pyčo more ty jako extrém mezi lidma co jsou fakt totálně mimo si někoho furt ber do huby a špekuluj o jeho životě, jo dělej to dál furt dokola je to hodně fér. Zrovinka ty ty vole. :lol: Kámo sorry vole jako nechci tě urážet, ale kurva starej se vo sebe vole a slovo "uvědomělý" ty raději vůbec nepoužívej pokud ti mohu radit. Alespoň do doby než se probereš z tý svý diskotéky gádžo vole. :lol:
Filozof píše: Xaler taky kdyby byl uvědomělý člověk sepíše si problémy auta a zaparkuje u snejka na dvoře třeba na týden si veme volno a auto si dá komplet dohromady z dílů co má na vrak a za levno a odjede s autem co mu z většiny funguje. Jen to prostě chce vzít odvahu a naplánovat misi kdy si auto komplet dá dokupy za pár tisíc nebo třeba 10ku nevím kolik si řekne snejk za pár dílů co si tam vymění.
Kámo sorry za dotaz, ale ty máš kredit tady někomu radit stylem "Jen to prostě chce vzít odvahu a naplánovat misi" jak kdybys byl nějakej střelec co tyhle "mise" louská každej druhej den? Protože pravdou je, že nemáš. Děláš tu zebe totálního čůráčka co si bez manželky ani neusere a totálního pablba co řeší všechno kolem nákupu auta, všechno, jen nikdy sám nezvedne prdel a s ničim nepohne, protože jen sedí u internetu a bleje hovna.
Jak může někdo, kdo je tady roky předposranej z nákupu auta a řeší totální hovna jako největší chytrolínek, radit někomu "vzít odvahu" a "naplánovat misi"? Jak jsi na tom ty Filozofe s odvahou? Jo aha vim, je potřeba zkontrolovat stav předních tlumičů :lol: A jak jsi na tom s plánováním mise nákup E66? Už to máš dobře naplánované? Jsou nastavený milníky projektu a stlačil jsi kritickou cestu pod 30 let?
Filozof píše: A věřím že snejk je zrovna ten co by mu rád pomohl i levně a naposledy mu dokonce některé věci daroval za odvoz ... když vidí v jaké je situaci. Jednou tam byl tak si stačí sehnat vařič nějaké konzervy a stan a může vyjet... správné nářadí a jede. :)
No, to si teda Snejk moc neposloužil, že tu zveřejnil, že panu Xalerovi dal nějaký díly zadarmo. Filozof z toho už měsíce nespí jak je tím fascninován.

Každopádně super nápad Filozofe, Snejk bude mít radost, když mu u dílny ti zákazníci začnou i stanovat. Jo, takhle přesně se mají servisovat sedmičky.
Filozof píše:Mohu to myslet jako vtip pro většinu ... ale proč ne ? Bude v praze a falconovi hodí rovnou L7 at mu to jede a zbytek doladí u snejka něco zaplatí a něco třeba dostane co se tam válí venku roky a šlo by to na šrot.

wow super a může si mezitím zajít do planetária a třeba v tramvaji najde 50 kč třeba.

Jestli za tyto cenné rady pan Xaler Filozofovi nic neplatí tak by možná měl začít, protože tohle jsou normálně poradenské služby jak hovado.
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#12091 Příspěvek od Pavel 528 »

:smich: :smich: :smich2: :smich2:

Filozofe,ty už to fakt nehul,to jsou hrozny blafy co tu píšes.... :savle:
Michal595

#12092 Příspěvek od Michal595 »

On za to podla nemoze…on je realne clovek s diagnozou ktoru by bolo treba riesit..
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12093 Příspěvek od matiz »

Ale zase na druhou stranu, tolik zabavy zdarma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
eZm

#12094 Příspěvek od eZm »

Jojo je to sranda, filozof si jede furt svoje, lidi do neho jedou at drzi hubu ale on si z toho nic nedela a jede a jede, je to sef :D
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#12095 Příspěvek od lubooos »

Mel by se mozna zeptat manzelky zda uz nema prestat psat takove sracky. Treba nemuze prestat protoze mu to jeste nezakazala.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12096 Příspěvek od matiz »

Michal595 píše:On za to podla nemoze…on je realne clovek s diagnozou ktoru by bolo treba riesit..
Obrázek
kurevtor

#12097 Příspěvek od kurevtor »

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat?
Protože výbava 4x okno, to nevěřim.

https://auto.bazos.cz/inzerat/140726931 ... -sleva.php

má to klapku vejfuku a "dost věcí už vyřešeno". Ta bejt long a o 116 tisíc levnější....
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#12098 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Filozof píše:
ETTORE : Díky za auta ale všechny jsou špatný bud krátký nebo drahý. jinak klidně přihazuj další ...
tohle bylo dobrý :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smich: :smich:
kurevtor píše:Znáte někdo nebo už jste se byli podívat?
Protože výbava 4x okno, to nevěřim.

https://auto.bazos.cz/inzerat/140726931 ... -sleva.php

má to klapku vejfuku a "dost věcí už vyřešeno". Ta bejt long a o 116 tisíc levnější....
tohle chtít 200+ ..a proč asi neni vyblejsklej vnitřek :roll: ten upad ze schodů na palici rovnou ..... bez ohledu na stav opravdovej....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
JohnyB

#12099 Příspěvek od JohnyB »

Kurevtore, ty ale strasne nakladas tomu Fildovi, ti povim :shock: :lol:
kurevtor

#12100 Příspěvek od kurevtor »

JohnyB: no ale naschvál jakoby, ale čekuj jak to vyignoruje a jedem dál vyjetý kecy ve vyjetejch kolejích :cry: :oops: :lol: :? :( :lol: :lol: :lol:
Odpovědět