v opticky "krásné" ceně ...pohledem některých ...... nepochopil, ale nevadímatiz píše:cim je to auto zajimave?
Spletl jsem se v necem?

v opticky "krásné" ceně ...pohledem některých ...... nepochopil, ale nevadímatiz píše:cim je to auto zajimave?
Spletl jsem se v necem?
martin440 píše:Nedávno nový repasovaný alternátor. U tohoto BMW je třeba zkontrolovat svodový proud. Nemám na to peníze a sám tomu nerozumím. Je třeba vyměnit podávací čerpadlo, zahrnu ho !!! Jinak to není dobré auto. Řídí a řadí (automaticky) dobře.Pajk85 píše:https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw-745-li-executive-benzin-stribrna-9343f12c-e2cf-49ca-b034-55f39cc2c072?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share
cena: € 3.500,-
Najeté kilometry : 335.000 km
První registrace : 09/2003
Důvod prodeje: Už žádné peníze na zaplacení tohoto auta kvůli poklesu příjmů.
Další informace a fotografie budou následovat.
zajímací... skoda že není vnitřek ,,,je to za facku ..skoro ...pro zdejší celebrity
foto nebo něco k tomu ? Já o vrak nestojím ale spíše pro zajimavost.soukupadam píše:Kousek od Antwerp v bazaru stoji podobna. Na CZ znackach. Pisou, ze zdechly budiky po vymene baterie. Cekaj asi na nejaky cechy co ji vezmou zpet do vlasti. Nejdriv byla 7000, ted je 3500 euro.
Filozof píše:podle mě vše jde opravit a když ne vymění se za funkční díl.
Filozof píše:To bych rád viděl že toto někdy řekl.
tak proč kupuješ 15 let starou sedmičku když nestojíš o vrak? Proč vybíráš pod cenovou hladinou vyjetech střepů a "kupuješ" co nejnejnejlevnější? Kupuješ zaručeně vrak, ale nestojíš o vrak, to seš celej ty kámoFilozof píše:foto nebo něco k tomu ? Já o vrak nestojím ale spíše pro zajimavost.
Stepan1 píše:dávám plus za opravu řepy![]()
![]()
xaler to opravuje stejně jako ty nakupuješ. blbě a bez peněz. já vopravdu nechápu, kde zrovna ty kurva bereš tu drzost se do něj srát.
a teda nevím, co je to "morální výplach". Ale pro jistotu přikládám svůj:
https://www.youtube.com/watch?v=SObrK0DIuhU
a ještě teda ty storky o nákupu super aut za málo peněz nikdy nezačínaly tím, že se po zveřejnění inzerátu běžel vyřídit úvěr do banky a pak se u auta testovaly tlumiče, ale tak co už![]()
![]()
Pravidlo 7:Filozof píše:Kurevtor: ... asi každej máme jinou představu o tom jak vypadá vrak kámo ...![]()
Xalera už řešit nebudu ... on to auto vlastně opravit ani nechce a vlastně jen čekáme kdy nám řekne že už stojí v kopřivách ...![]()
Více lidí zde koupilo za pěknou cenu 6-9k euro vybaveného longa. Tak bych prosil nekritizovat když to chci za podobnou cenu.
Pak bys je kurevtore pasoval všechny a vlastně i zde valnou většinu na majitelé vraků a věřím že se tak rozhodně necítí a ty auta jsou často v pěkném stavu a nabídnou mnohem více do života jak 5letej superb.Fajn urazil jsi skoro všechny v klubu ...
![]()
A jasně mít 20tis euro tak se dá pořídit krásnej kus e65-66 ale to je už dnes opravdu pro ojedinělého člověka, když na této ceně startují například v německu G30-31... apod.
Morální Odpad HOR... : Jasně koupí si za ty prachy co se mu střádají Porsche Cayenne nebo jinou šílenost že ?... myslím že prachy má na servis kdyby chtěl ale už ho řešit nebudu...
ADMIN: Byl bych rád za napomenutí nebo BAN na týden za hrubé chování některých diskutujících, kteří porušují pravidla a chovají se jak ve 4té cenové ... navíc je to opakovaně (3-4 lidi zde) !!!
Je pak smutné když někdo čte ten morální výplach některých jedinců.