soukupadam píše:Zajímavé je, že je to rozjebaný nejenom tady. Ale jak se objeví v inzerci nějaká E65, tak se tam hned rozjedu podobný hovna. Teď třeba diskuze o posraným šíbru. Čím to asi bude?
Jaris330D píše:Chedar93: tak to sorry to byl Pajk. Tak jsme si to vyrikali a snad mir.
Ano, byl jsem to já, kdo psal něco o šíbru. Ale o klimatizaci? Jakej první příspěvek? Nemáš to trošku popletený? Proč se tam nepodíváš? Ale díky za těch pár titulů.
soukupadam píše:Zajímavé je, že je to rozjebaný nejenom tady. Ale jak se objeví v inzerci nějaká E65, tak se tam hned rozjedu podobný hovna. Teď třeba diskuze o posraným šíbru. Čím to asi bude?
Anebo o posraným eFku že?
To jsem byl já no. Ale já to myslel spíš jako hate na to eFko. Prostě lidi co do toho nevidí, tak nedaj 250k za E65, když za stejný peníze mají eFko 750i.
soukupadam píše:Hlavně ty vole to jsi to víko fakt dělal 6x? To je jako nenapadlo někdy u třetího pokusu tam dát prostě jiný?
TWL tohle fakt nedávám .... než něco nasadim, tak to z kontroluju ...stát se muže , že to kápne..tak po druhý to udělám pořádně ...ale až po tom, co zjistim, co sem posral ne ? a pane Xaler proč 20 ??? těch vík by se našlo určitě pár ..... a Kosinka je má zaručeně, tak co hned blbneš s novýma ???? proč a na co ????
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
muj táta dycky říkával: mechanik, co nic nespraví, ale i nic neposere, je furt ještě dobrej
tys to dělal 6-krát , chčije z toho jak z cedníku, co jsi říkal a nic si neposral
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
kurva nemáte někdo celej ten post o tom, jak jde Filozof vyjednávat s vyšší šarží do banky? jsem to nestih a z těch citací u kurevtora mám pocit, že jsem o hodně přišel
a k fakování ze šíbru musím podotknoout, že dost nahovno je, když tu pracku vystrčíš ve větší rychlot a třískneš si hodinkama o hranku
cena: € 2.300,-
Najeté kilometry : 291.000 km
První registrace : 11/2004
Za ty prachy to by i xaler vzal nebo ne ? Měl bys doma sestřičku
Bude to past ? Nebo ze by se někdo uklepnul u ceny ???
Nejlevnější pojízdna e65 která vypadá i k světu a není to degeš hágeš cár…
ty vole já chápu že ne každej umí řeči, ale Motorschaden je celkem jednoznačný, na to nemusím mít zrovna špráchdiplom...
Edit: to že je po kroupách a má zeblitou stropnici už nechám bokem, ale zní to celkem jako degeš hágeš kár. což od někoho, kdo jezdit zbořeným autem protože to nebyl schopnej opravit, opravdu sedí
Proc myslis, ze je to stocka? Ty tlacitka a kuze vypada ok.[/quote]
protože to sakra smrdí, ty km , "omladit" auto není až tak problém podívej se na opěradlo řidiče....a fota mizerný a jen ty který vypadaj jako ok závady nejsou popsaný a jsou tam , ale třeba se pletu .....není nad vlastní prohlídku....
Martin440: to operadlo muze zkreslovat i spatna kvalita fota, ale nejcasteji osoupane tlacitka jsou na stredovem tunelu, na suplikach a prosezena bocnice sedaku u ridice. Volant je taky hezky. Stocit auto v Rakousku neni, az tak jednoduche, jako tady. Pokud je to podobne jako v Nemecku. K Jaraxovi jezdi sedma, co ma najeto 80 000 km, takze to neni nerealne.
Jak pises, osobni prohlidku nicim nenahradis.