Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65, E66 zajímavá výbava na prodej

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej

#1261 Příspěvek od Filozof »

Matiz ti to osobně namontuje a předvede. Hele to je dobrej kauf za ty prachy to neseženeš nikde... na co čekáš xalere konečně ti auto bude hrát. :D
xaler

#1262 Příspěvek od xaler »

Co když se to za týden posere, koupím další?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1263 Příspěvek od matiz »

To je riziko starych dilu. Kdo jej nechce nest, tak supajda do BMW a tam je maji i se zarukou na nejaky ten mesic. Nejak jsem po tom nepatral, ale dva roky to nejspis nebudou. Vzhledem k tomu ze s tim zesilovacem asi tak rok jezdim tak si myslim ze se neposere. A kdyby jako nejakou nepredstavitelnou nahodou jo, no tak nemam jen jeden...

Ovsem do xalerovic vraku je to nesmysl, ten nema smysl reinkarnovat. A co se te ceny tyce, myslim si ze premrstena neni. Je podle mne vstrebatelna.
xaler

#1264 Příspěvek od xaler »

Mě už napadlo koupit nový, ale k čemu mi bude až se to auto rozbije. Je to všechno tak debilně atypický. Stejská se mi hrozně po normální hudbě co byla v E39.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1265 Příspěvek od matiz »

Tak kdyz tech 42500kc za ten zesilovac neboli, tak to je dobra volba -)))
xaler

#1266 Příspěvek od xaler »

To ne, prodává se nějaký audison za 16, který je kompatibilní s L7.
PetoK

#1267 Příspěvek od PetoK »

No jasne, urcite ho kupis... ked namas ani na ask

Pocuj, fakt ta bavi tu zo seba dokola robit idiota, neni jednoduchsie priznat si ze na to nemas love ???

Zbav sa toho vraku a na bmw radsej zabudni, to nie su auta pre socky
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1268 Příspěvek od matiz »

xaler tomu ver ze zadny kompatibilni audison miso L7 neni. Audison ma prevodnik z MOSTu na analog nebo SPDIF, ale to je uplne o necem jinem. Jsem jeden z tech ktery by dokazal z toho vytahnout vic, ale nejak neni moc duvod, stalo by to silene prachy, tak silene ze je nedam a ackoliv upustim nejake prasule za pikacoviny tak za toto ne. To co tam je kdyz se krapet zmodernizuje hraje natolik slusne ze drtiva vetsina lidi nebude mit co resit. Neohromi to tlakem basu, ale hraje to tak nejak jako ze fakt dobre.

L7 v E65 je hodne povedena zalezitost. Ted jsem jel s kolegou v trojce kde jsem mu taky dodelaval L7, a nedavam to, ztlumoval jsem a ztlumoval az nakonec vypnul :D Ten D-Class z prvopocatku mne nici, jsem holt proste rozezrany. Trojky mi smrdi, petky mi smrdi, ted jsem jel v E70 a nedavam to, zada mne z toho boli, sedak tvrdy jak kokot, jsem proste v piiiici a budu ten vrak reinkarnovat co to pujde. Proto mam tri l7 do foroty a tak muzu jeden komplet pustit :mrgreen: :mrgreen:
xaler

#1269 Příspěvek od xaler »

To jsem nevěděl, že je to tak složitý. Děkuju.
Jaris330D

#1270 Příspěvek od Jaris330D »

Xalere, jediny co ti muze u L7 umrit a neovlivnis to, je procesor. Ja mam komplet zrepasovany L7 od Falcona a ted me pri vysoke hlasitosti L7 zkresluje. Nezkresluje to hned, ale az po zahrati. Takze to nechavam hrat na stredni hlasitosti a staci me to. Budu to muset resit, ale asi jedine jinym L7, protoze me nic jineho nenapada. A jeste me neusina, takze me to musi odpojit PMko, ale uz to takhle mam 6 roku.

Matiz : asi to nejde jinak resit co?
xaler

#1271 Příspěvek od xaler »

Přesně to se mi stalo a kdybych koupil jiný tak by to bylo stále dokola.
Nejlepší by bylo to celý vyházet a přetahat jako to mají normální auta.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#1272 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

To stejný i mně u koupi auta. Koupil jsem za 6 FL a klid zatím.
xaler

#1273 Příspěvek od xaler »

6 je fakt dobrá cena, já mám přirážku.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1274 Příspěvek od matiz »

Za 6k se to bezne neprodava, to je hodne dobra cena. Nicmene ja mam celou sadu s reprakama a kabelazi, takze tam je to treba taky zohlednit.
xaler

#1275 Příspěvek od xaler »

Vždyť já to chápu to nebyla narážka na tebe, Já jen pochybuji, že ještě v dnešní době někdo bude dávat raketu za dodatečnou zástavbu, ale i tak ti přeji úspěšný prodej.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1276 Příspěvek od matiz »

Ja bych bez toho treba sedmu nechtel. Ale kdyby nejaka zajimava byla a logicator ji chybel, je to proste resitelne. A raketu to nestoji. Za tu cenu jsou dve pneumatiky...
xaler

#1277 Příspěvek od xaler »

Já bych jich měl 24 a sedmu jsem kupoval prakticky jen kvůli L7.
kurevtor

#1278 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:Mě už napadlo koupit nový, ale k čemu mi bude až se to auto rozbije. Je to všechno tak debilně atypický. Stejská se mi hrozně po normální hudbě co byla v E39.
debilně atypický je to proto, že to je určený pro debilně atypický lidi. Jak kurva někdo furt může takhle chcát na nějaký auto, který když bylo nový tak bylo absolutní top ve svý třídě a i po tolika letech je to pořád top motokára co se týče poměr cena/výkon v dané kategorii? To auto vyjelo z továrny jako špička avantgardy světový automobilky - asi logicky ty technologie a řešení budou přepálený určitym směrem, když to byly průkopnický / moderní řešení, ne? Fakt nepochopim, pane Xalere. Koupil jste nějakou vysklenou chcanku co z pangejtu po cigánech a teď vyčítáte někomu, že původně avantgardní auto neni po dvaceti letech servisovatelný na koleni na dvorku. Fér. Určitě bude BMW stavět svoje nejdražší auta tak, aby si je po dvaceti letech provozu, kdy auto už 4x někdo dojel do hoven, mohl opravit kdejakej ptakoještěr se sadou nářadí z ikea. :roll:

Koupil si sedmičku, ale nečekaně byla debilně atypická. Docela debilně atypický tohle nepředjímat no protože tohle by vědělo nebo odhadlo devět a půl člověka z deseti.
xaler

#1279 Příspěvek od xaler »

Milý kurevtore, dost jsi mě pobavil, jen tak dál. Nazývat tuhle trosku Hi tech, top kára a podobně u mě způsobují záchvaty smíchu. Už když to bylo nový tak jim to moc nefungovalo a znal jsem několik zbohatlíků co to měli jako nové a několikrát jeli domu odtahovkou a nikdy ani nezjistili proč. Když to bylo nové tak jsem navštívil nějakou výstavu a vlezl si do toho. Asi 15 vteřin jsem slyšel hrát L7 a v té době to ještě fungovalo a bylo dobré proti ostatním autům. Byla hrozná chyba si tohle koupit a myslet si, že to nějak dám dohromady a budu si užívat něco nadpozemského. Nikdy mě to nepřestane mrzet. Kdybych byl bohatý tak bych také měl doma několik náhradních zesilovačů a nejspíš i plný barák dílů abych to mohl provozovat. Na druhou stranu si nemyslím, že bych jako pracháč byl úplný dement a jezdil takovým starým sráčem. K tomu autu se přesně chovám tak jak je kvalitní a jak si zaslouží. Příště až budu opravovat membrány tak si jich koupím celý náklaďák a třeba se trefím a jedna bude fungovat. Zatím co jako socan jsem jednu odpojil, zaslepil a jezdím taky. Kdysi jsem četl recenzi na Phaetona, kde majitel psal, že z něj měl radost dva dny. Ten den co si ho koupil a ten den co se mu ho podařilo prodat. Kéž bych něco takového mohl říct já, jsem zatím na nule. Přísahám, že až se mi podaří koupit větší sráč než je E65 tak se vám tu všem omluvím.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1280 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše:Přísahám, že až se mi podaří koupit větší sráč než je E65 tak se vám tu všem omluvím.
slyšeli jste slovo boží ...ámen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Odpovědět