Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
xaler

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#12601 Příspěvek od xaler »

Zejtra s tim xindlem musím do centra prahy,už teď je mi z toho blbě.
inspi1981

#12602 Příspěvek od inspi1981 »

Nikomu nic zlýho, ale ať už ti to chcipne ulně a bude klid, protože ty výplody jsou fakt hrůza
horan

#12603 Příspěvek od horan »

Freud projekci popsal někdy po roce 1890 a využíval ji jako nedílnou součást psychoanalytické terapie. Později se přikláněl k tomu, že projekce v člověku nenastává svévolně a z ničeho, nýbrž je zveličována z vlastností, které u druhého člověka již existovaly, byť ne v takové míře.

Projekce negativních vlastností v sobě zahrnuje svalování viny na druhé, dřív než bude subjekt obviněn sám – obrana ega preventivním útokem.[

Projekci lze částečně vystihnout lidovým rčením „Podle sebe soudím tebe.“
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#12604 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

kabyr01 píše:
Neber to špatně, pořád se s tím dá něco dělat - musíš se holt věnovat seberozvoji a zlepšení příjmové stránky, pak budeš moct jezdit 7mou nebo Phaetonem
táta mi kdysi říkával, nestěžuj si na drahotu, ale přemejšlej, jak vydělat víc prachů.... ;)
xaler píše: Mě je jedno v čem jezdím já nejsem náročný. Koupím si na zimu elektrický topení do zapalovače a půjde to vydržet.
Už mám víc jak padesát tisíc, ale neumím si představit po těch zkušenostech, že bych za sedmu dal třeba 70, nebo víc. To je na mašli.
výborně , takže bude brzy story o tom, jak ze zapalovače jdou barevný čmoudíci :D a že to hovno vydrží , když to shořelo...... nechápu proč to nevezmeš ke snejkovi ...řekneš hele mám pade, ale chci aby mi něco zbylo..dobrá 40 co s tím dokážeš udělat .... nevěřím, že za pade by se to nedalo do nějakýho funkčního stavu.... fakt nechápu .... sedma ti zbyde jako pomník Tvojí naivity a ty pokukuješ po dalším vraku , kterej bude dobrej akorát to postavit vedle sebe a přemejšlet, co rozvrtat dřív ....

jo ještě .... furt tady meleš o statisících ...ano provozování sedmy není zrovna až tak lacinej špás, kor pokud jí chceš mít v cajku, ale není to až tak tragedie , pokud jednou "opravou " za kilo si nezaděláš na další za dvojku a víc asi tak ....--u mě je popsaný, co sem udělal, a co mi zbývá , není to asi nějak extra bingo bongo leštěnka, mám to jako "dejli" a jediný auto .... za rok dovolená v jugoslávii a pak už jen samý pozitiva a sociální jistoty :D :D :D už sem Ti to psal.... zamysli se !!!! najdi problém-vyřeš ho , najdi další vyřeš ho ...ne že řešim problém a vyrobim dva další...... přeji úspěch ...
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
kurevtor

#12605 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše: Někdo sní o Mercedesu CLK GTR, nebo jako já o Rolls Royce, ale E65, to jsme někde v Indii, nebo Somálsku?
:lol: :lol: :shock: :? :roll: :roll: :roll: :oops: :roll: :oops: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

co je špatnýho na tom snít o sedmičce? Jako kdo je tady ten co to provozuje na Somálce?
xaler píše:Měli byste si ty ceny sladit, někdo píše 50, někdo 70... 170 jakože prej OK, další napíše minimálně 250. Nejsem lama abych do takovýho starýho krámu zahučel několik kil a řešil o třetinu méně věcí než teď. Já nevěřím vám a vy mě, to je život.
kdo píše 50? Kdo píše 70? :lol: :lol: :lol:
nejde o to jestli věříš nám nebo věštci ve tři ráno v TV, důležitý je uvěřit těm cenám v inzerci, tam je ta pravda :lol:

ale hlavně, že nejsi lama, abys za to dal (aspoň tu nejnižší) tržní cenu :lol: tak koupíš zdechlýho zajíce v pytli za cenu nejlevnější odepsaný vrány na ND a pak tu vykládáš, že za to může automobilka tak to promiň :smich2:
xaler

#12606 Příspěvek od xaler »

V inzerci je pravda a proto tam ty drahý E65 furt ležej.
ettore

#12607 Příspěvek od ettore »

Xalere tuhle jsem postoval 9.10. (Stejne datum uveřejnění inzerce) a už je prodaná :

https://www.blocket.se/annons/stockholm ... l/97894753

Cenu si prepocitej sám :lol:
ricrd1

#12608 Příspěvek od ricrd1 »

xaler píše:Zejtra s tim xindlem musím do centra prahy,už teď je mi z toho blbě.
Až budeš v tý Praze, kup si tam kanistr benzínu a sirky. Zapal ten vrak a jeď domů sociálem. Uvidíš že tam funguje i topení a jezdí to určitě spolehlivěji než to čím jezdíš teď.

P.S. za sedmu jsem dal 11 tis a jezdí spolehlivě :driver:
Jaris330D

#12609 Příspěvek od Jaris330D »

Xalere, ja auto v depozitu nikdy nemel, takze si me pletes. Ano jezdil jsem Fabii, ale my tech aut mame vic. Mame i Mercedesa W211, Golfa, Octavii 2 - 3, Peugeota, E66tku. A proste i ta Fabie je dobra, topi a jezdi bez mensich problemu. Pokud jedu nejak dal s rodinou, tak jedine E66 nebo Mergl. Jen ti tim chci rict, ze ohrnujes nos nad Octavii TDI a sam tu brecis jako decko o tom, ze ti nejde tohle a tam to a jak te to sere. Ja jezdim s E66 uplne v klidu a vysmatej, jako beruska, tak kde je problem.
Don

#12611 Příspěvek od Don »

Jaris330D píše:...
Kde vubec skoncila ta moje?
Jaris330D

#12612 Příspěvek od Jaris330D »

Porad ji mam ja :lol: a porad jezdi. Ted by sice potrebovala servis, ale bude muset pockat holka. Vyresit vuli v kardanu a povimenovat domecky pro svicky, aby se nekoupaly v oleji. Jeste servis automat by si zaslozila.
kurevtor

#12613 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:V inzerci je pravda a proto tam ty drahý E65 furt ležej.
Ano v inzerci je ta pravda, tam najdeš to cenový spektrum věci, kterou sháníš. Vidíš tam nějakou v pohodě jezdící sedmičku za 50? Nebo 70? Nebo 110? Tak to je ta pravda, hello.

"drahý" tam furt "ležej" -> ano přesně tak, proto přesně koukáš na tu pravdu v inzerci a ani to nevíš :roll: Ty co tam leží dlouho asi skutečně budou z nějakého důvodu drahý že.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#12614 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

kurevtor píše:
xaler píše:V inzerci je pravda a proto tam ty drahý E65 furt ležej.
Ty co tam leží dlouho asi skutečně budou z nějakého důvodu drahý že.
to je divný :mrgreen: :smich2:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#12615 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Pajk85 píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/142744497/bmw-750li-bmw-7-bmw-750-il.php
8.10. byla inzerována za 300 a už je prodáná, koupil to někdo od JaraXe za 280. A že by neměla chyby se říct nedá.
eZm

#12616 Příspěvek od eZm »

Xalere proc sis vlastne koupil e65 ?
xaler

#12617 Příspěvek od xaler »

Protože jsem tu deset let četl jak je nadpozemsky skvělá.
inspi1981

#12618 Příspěvek od inspi1981 »

A proc jsi ji prvne nevyzkousel?
horan

#12619 Příspěvek od horan »

A můžeš dát prosím odkaz na to, kde se píše že je nadpozemsky skvělá 7er za jeden měsíční plat?
HyndaDan

#12620 Příspěvek od HyndaDan »

xaler píše:Protože jsem tu deset let četl jak je nadpozemsky skvělá.
A taky se tu deset let píše, že kupovat jedině s profíkem, jinak je tu šance, že koupíš vrak do kterýho budeš moci házet prachy lopatou a stejně se to bude furt srát...
e66 750Li
Odpovědět