Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Zejtra s tim xindlem musím do centra prahy,už teď je mi z toho blbě.
Nikomu nic zlýho, ale ať už ti to chcipne ulně a bude klid, protože ty výplody jsou fakt hrůza
Freud projekci popsal někdy po roce 1890 a využíval ji jako nedílnou součást psychoanalytické terapie. Později se přikláněl k tomu, že projekce v člověku nenastává svévolně a z ničeho, nýbrž je zveličována z vlastností, které u druhého člověka již existovaly, byť ne v takové míře.
Projekce negativních vlastností v sobě zahrnuje svalování viny na druhé, dřív než bude subjekt obviněn sám – obrana ega preventivním útokem.[
Projekci lze částečně vystihnout lidovým rčením „Podle sebe soudím tebe.“
Projekce negativních vlastností v sobě zahrnuje svalování viny na druhé, dřív než bude subjekt obviněn sám – obrana ega preventivním útokem.[
Projekci lze částečně vystihnout lidovým rčením „Podle sebe soudím tebe.“
-
- Člen Klubu
táta mi kdysi říkával, nestěžuj si na drahotu, ale přemejšlej, jak vydělat víc prachů....kabyr01 píše:
Neber to špatně, pořád se s tím dá něco dělat - musíš se holt věnovat seberozvoji a zlepšení příjmové stránky, pak budeš moct jezdit 7mou nebo Phaetonem

výborně , takže bude brzy story o tom, jak ze zapalovače jdou barevný čmoudícixaler píše: Mě je jedno v čem jezdím já nejsem náročný. Koupím si na zimu elektrický topení do zapalovače a půjde to vydržet.
Už mám víc jak padesát tisíc, ale neumím si představit po těch zkušenostech, že bych za sedmu dal třeba 70, nebo víc. To je na mašli.

jo ještě .... furt tady meleš o statisících ...ano provozování sedmy není zrovna až tak lacinej špás, kor pokud jí chceš mít v cajku, ale není to až tak tragedie , pokud jednou "opravou " za kilo si nezaděláš na další za dvojku a víc asi tak ....--u mě je popsaný, co sem udělal, a co mi zbývá , není to asi nějak extra bingo bongo leštěnka, mám to jako "dejli" a jediný auto .... za rok dovolená v jugoslávii a pak už jen samý pozitiva a sociální jistoty

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

xaler píše: Někdo sní o Mercedesu CLK GTR, nebo jako já o Rolls Royce, ale E65, to jsme někde v Indii, nebo Somálsku?

co je špatnýho na tom snít o sedmičce? Jako kdo je tady ten co to provozuje na Somálce?
kdo píše 50? Kdo píše 70?xaler píše:Měli byste si ty ceny sladit, někdo píše 50, někdo 70... 170 jakože prej OK, další napíše minimálně 250. Nejsem lama abych do takovýho starýho krámu zahučel několik kil a řešil o třetinu méně věcí než teď. Já nevěřím vám a vy mě, to je život.

nejde o to jestli věříš nám nebo věštci ve tři ráno v TV, důležitý je uvěřit těm cenám v inzerci, tam je ta pravda

ale hlavně, že nejsi lama, abys za to dal (aspoň tu nejnižší) tržní cenu

V inzerci je pravda a proto tam ty drahý E65 furt ležej.
Xalere tuhle jsem postoval 9.10. (Stejne datum uveřejnění inzerce) a už je prodaná :
https://www.blocket.se/annons/stockholm ... l/97894753
Cenu si prepocitej sám
https://www.blocket.se/annons/stockholm ... l/97894753
Cenu si prepocitej sám

Až budeš v tý Praze, kup si tam kanistr benzínu a sirky. Zapal ten vrak a jeď domů sociálem. Uvidíš že tam funguje i topení a jezdí to určitě spolehlivěji než to čím jezdíš teď.xaler píše:Zejtra s tim xindlem musím do centra prahy,už teď je mi z toho blbě.
P.S. za sedmu jsem dal 11 tis a jezdí spolehlivě

Xalere, ja auto v depozitu nikdy nemel, takze si me pletes. Ano jezdil jsem Fabii, ale my tech aut mame vic. Mame i Mercedesa W211, Golfa, Octavii 2 - 3, Peugeota, E66tku. A proste i ta Fabie je dobra, topi a jezdi bez mensich problemu. Pokud jedu nejak dal s rodinou, tak jedine E66 nebo Mergl. Jen ti tim chci rict, ze ohrnujes nos nad Octavii TDI a sam tu brecis jako decko o tom, ze ti nejde tohle a tam to a jak te to sere. Ja jezdim s E66 uplne v klidu a vysmatej, jako beruska, tak kde je problem.
- Don
Kde vubec skoncila ta moje?Jaris330D píše:...
Porad ji mam ja
a porad jezdi. Ted by sice potrebovala servis, ale bude muset pockat holka. Vyresit vuli v kardanu a povimenovat domecky pro svicky, aby se nekoupaly v oleji. Jeste servis automat by si zaslozila.

Ano v inzerci je ta pravda, tam najdeš to cenový spektrum věci, kterou sháníš. Vidíš tam nějakou v pohodě jezdící sedmičku za 50? Nebo 70? Nebo 110? Tak to je ta pravda, hello.xaler píše:V inzerci je pravda a proto tam ty drahý E65 furt ležej.
"drahý" tam furt "ležej" -> ano přesně tak, proto přesně koukáš na tu pravdu v inzerci a ani to nevíš

-
- Člen Klubu
to je divnýkurevtor píše:Ty co tam leží dlouho asi skutečně budou z nějakého důvodu drahý že.xaler píše:V inzerci je pravda a proto tam ty drahý E65 furt ležej.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

8.10. byla inzerována za 300 a už je prodáná, koupil to někdo od JaraXe za 280. A že by neměla chyby se říct nedá.Pajk85 píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/142744497/bmw-750li-bmw-7-bmw-750-il.php
Xalere proc sis vlastne koupil e65 ?
Protože jsem tu deset let četl jak je nadpozemsky skvělá.
A proc jsi ji prvne nevyzkousel?
A můžeš dát prosím odkaz na to, kde se píše že je nadpozemsky skvělá 7er za jeden měsíční plat?
A taky se tu deset let píše, že kupovat jedině s profíkem, jinak je tu šance, že koupíš vrak do kterýho budeš moci házet prachy lopatou a stejně se to bude furt srát...xaler píše:Protože jsem tu deset let četl jak je nadpozemsky skvělá.
e66 750Li