Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65, E66 zajímavá výbava na prodej

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej

#1281 Příspěvek od Jaris330D »

Heh, zvlastni je, ze ja znam lidi, co to mely a byly spokojeni. Za 70 000 km jsem jel na odtahovce jednou a to kdyz se me hryznul altik, ale to same se stalo kamosovi na Renckovi. Ja ho vymenil bez vetsich demontazi, ale on musel vyndat motor :lol: . Takze tu neplacej svoje sracky.
Neresil jsem na tom nic zvlastniho. Ted jsem koupil nove predni pneu Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 za 9000 KC a uz ae tesim, az to prezuju a budu si uzivat jizdu na novych papucich.
Ja ti poradim : vykopej diru, strc tam hlavu a zahrabej si ji. Vyhrabej ji, az dostanes rozum :lol: :lol:
ettore

#1282 Příspěvek od ettore »

Xalere upravil jsem jednu Tvoji větu:

Byla hrozná chyba si koupit nejlevnější pelešinu v Evropě a myslet si, že to s kvalifikací zedníka, který plácá štuky holýma rukama nějak dám dohromady a budu si užívat něco nadpozemského.

A hned je to ok :D :D
Stepan1

#1283 Příspěvek od Stepan1 »

xaler píše: Byla hrozná chyba si tohle koupit a myslet si, že to nějak dám dohromady a budu si užívat něco nadpozemského. Nikdy mě to nepřestane mrzet..
Jo, takhle to dává smysl :)
Pilsner

#1284 Příspěvek od Pilsner »

xaler píše:Milý kurevtore, dost jsi mě pobavil, jen tak dál. Nazývat tuhle trosku Hi tech, top kára a podobně u mě způsobují záchvaty smíchu. Už když to bylo nový tak jim to moc nefungovalo a znal jsem několik zbohatlíků co to měli jako nové a několikrát jeli domu odtahovkou a nikdy ani nezjistili proč. Když to bylo nové tak jsem navštívil nějakou výstavu a vlezl si do toho. Asi 15 vteřin jsem slyšel hrát L7 a v té době to ještě fungovalo a bylo dobré proti ostatním autům. Byla hrozná chyba si tohle koupit a myslet si, že to nějak dám dohromady a budu si užívat něco nadpozemského. Nikdy mě to nepřestane mrzet. Kdybych byl bohatý tak bych také měl doma několik náhradních zesilovačů a nejspíš i plný barák dílů abych to mohl provozovat. Na druhou stranu si nemyslím, že bych jako pracháč byl úplný dement a jezdil takovým starým sráčem. K tomu autu se přesně chovám tak jak je kvalitní a jak si zaslouží. Příště až budu opravovat membrány tak si jich koupím celý náklaďák a třeba se trefím a jedna bude fungovat. Zatím co jako socan jsem jednu odpojil, zaslepil a jezdím taky. Kdysi jsem četl recenzi na Phaetona, kde majitel psal, že z něj měl radost dva dny. Ten den co si ho koupil a ten den co se mu ho podařilo prodat. Kéž bych něco takového mohl říct já, jsem zatím na nule. Přísahám, že až se mi podaří koupit větší sráč než je E65 tak se vám tu všem omluvím.

Je velice zajimave,ze vsem tady to auto normalne jezdi a funguje-popis problem... :ja_nic:
eZm

#1285 Příspěvek od eZm »

Xalere proc si vlastne kupujes, a chces kupovat auta na ktery nemas, a nemas na jejich servis?
jazet

#1286 Příspěvek od jazet »

ettore píše:Xalere upravil jsem jednu Tvoji větu:

Byla hrozná chyba si koupit nejlevnější pelešinu v Evropě a myslet si, že to s kvalifikací zedníka, který plácá štuky holýma rukama nějak dám dohromady a budu si užívat něco nadpozemského.

Na nahazovani rukou bych málem zapomněl :D
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1287 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

kurevtor píše:Určitě bude BMW stavět svoje nejdražší auta tak, aby si je po dvaceti letech provozu, kdy auto už 4x někdo dojel do hoven, mohl opravit kdejakej ptakoještěr se sadou nářadí z ikea. :roll:
zabil....

:mrgreen: :thumbsup: :smich: :smich: :smich:

já to vidim na málo izolepy,,,, chce to nějakou lepší a víc mamuta a bude to cajk ;) :D
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
kurevtor

#1288 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:Milý kurevtore, dost jsi mě pobavil, jen tak dál. Nazývat tuhle trosku Hi tech, top kára a podobně u mě způsobují záchvaty smíchu. Už když to bylo nový tak jim to moc nefungovalo a znal jsem několik zbohatlíků co to měli jako nové a několikrát jeli domu odtahovkou a nikdy ani nezjistili proč. Když to bylo nové tak jsem navštívil nějakou výstavu a vlezl si do toho. Asi 15 vteřin jsem slyšel hrát L7 a v té době to ještě fungovalo a bylo dobré proti ostatním autům. Byla hrozná chyba si tohle koupit a myslet si, že to nějak dám dohromady a budu si užívat něco nadpozemského. Nikdy mě to nepřestane mrzet. Kdybych byl bohatý tak bych také měl doma několik náhradních zesilovačů a nejspíš i plný barák dílů abych to mohl provozovat. Na druhou stranu si nemyslím, že bych jako pracháč byl úplný dement a jezdil takovým starým sráčem. K tomu autu se přesně chovám tak jak je kvalitní a jak si zaslouží. Příště až budu opravovat membrány tak si jich koupím celý náklaďák a třeba se trefím a jedna bude fungovat. Zatím co jako socan jsem jednu odpojil, zaslepil a jezdím taky. Kdysi jsem četl recenzi na Phaetona, kde majitel psal, že z něj měl radost dva dny. Ten den co si ho koupil a ten den co se mu ho podařilo prodat. Kéž bych něco takového mohl říct já, jsem zatím na nule. Přísahám, že až se mi podaří koupit větší sráč než je E65 tak se vám tu všem omluvím.
jenže trosku máte vy, pane Xaler, dnes. Kdo si v roce 2005 koupil novou E65 v náloži tak si užíval hi-tech. Ano, hi-tech nazval jste to přesně, protože většina aut si nešáhla ani po 10 letech na technologie co měla poslední éčková sedmička tak to je a poserte se prosím klidně smíchy, aspoň doplníte zdejší partu, protože tady se všichni válí už pod stolem smíchy z toho jaká směšná zhrzenost vůči autu může vzniknout z nedostatku rozumu a soudnosti. Přesto, že vám opravdu fandím, abyste ty svý problémy doma na koleni lousknul a prostě tim autem jen bezstarostně jezdil, je potřeba si přiznat, že život (a to auto už vůbec ne) k vám není nefér. Chtěl jste levnou sedmičku? Ne, chtěl jste nejlevnější sedmičku, sháněl jste tu největší sračku tím pádem. No tak ji máte tak ji těch pár chybiček odpusťte, prosím. Máte zdechlinu přesně dle své ceny. Koupil jste to za fér prachy, nevim kolik, ale tak do 80 tisíc, že? Tak jste ušetřil gratulace. Určitě vaše auto nebylo prodávané na náhradní díly? Provozovatelná sedmička co jste chtěl stojí ty dvě kila prostě a to nebude nic na parádu, jen na doježdění do těch příštích 50-100 tis. km a pak na ND.

Já chápu, že tohle fórum dokázalo hodně zmást, sám jsem příklad toho - přišel jsem se zeptat na 530d a do dvou dnů jsem byl indoktrinován a po týdnu už jsem chtěl jen sedmičku. Ale tak snad jste svéprávnej abyste věděl, že nejlevnější věc nebude oukej.
xaler píše: K tomu autu se přesně chovám tak jak je kvalitní a jak si zaslouží.
To auto si to stejné řeklo o vás, pane Xaler.
xaler píše: Byla hrozná chyba si tohle koupit a myslet si, že to nějak dám dohromady a budu si užívat něco nadpozemského.
Hrozná chyba byla uvěřit internetovejm debílkům typu zdejší pan doktor Flégr, pardon Filozof o tom jaká je sedmička "skládačka" a těm jeho pohádkám, ale ještě horší chyba byla jít do toho s tím, že odmítáte dát byť jen 25 korun někomu, kdo to spraví. Byla vám nabízena pomoc horem dolem zdejšími členy, že přijedou pomoci, je možnost nechat auto spravit jaksi konvenční cestou - u servisáka. Vaší zdechlinu by Snejk rozchodil úplně krásně do normálního stavu, to ale nechcete. Tak se tu furt ale nelitujte a přestaňte tu chcát na auto, které za nic nemůže. Nemůže za to, že jste nesoudnej pepík, to pardon.
kurevtor

#1289 Příspěvek od kurevtor »

ettore píše:Xalere upravil jsem jednu Tvoji větu:

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

počkat to s tím nahazováním rukou, to je pravda? :lol: Jakože holou rukou nahazovat štuk?
xaler

#1290 Příspěvek od xaler »

Krásně napsané Kuravtore, s tím bych souhlasil, že kdo si koupil sedmičku po roce 2005 tak dostal provozovatelné auto. Ta moje je bohužel rok 2002. Tím se to vysvětluje. Dál to asi rozebírat nebudu. Auto jede a není co řešit, objednal jsem si dvacet litrů oleje a přemýšlím nad lepšími světly. Dneska jsem zase srazil srnu.
horan

#1291 Příspěvek od horan »

Raději namontuj NV. To je na zvěř lepší.
Jaris330D

#1292 Příspěvek od Jaris330D »

Ani to ne, kamarad to mel a rikal, ze stejne nemas cas koukat na monitor, jedine kdyz jel se spolujezdcem tak to kontroloval. Pak jel v Mercedesu, ktery to promita na budikach a to je pry lepsi. Jenze to je proste o nekolik generaci novejsi auto a to se neda srovnavat. Rok 2006 a rok 2018 je proste jinde. Ale i tak to v tom roce 2006 bylo revolucni. Takze za me repas svetel je nejlepsi investice, jako kupovat kvalitni pneumatiky.
horan

#1293 Příspěvek od horan »

Jaris: ironie? Nic?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1294 Příspěvek od matiz »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1295 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše: Ta moje je bohužel rok 2002. Tím se to vysvětluje. a přemýšlím nad lepšími světly. Dneska jsem zase srazil srnu.
ta moje je taky bohudík 2002 a super , nestěžuju si .... já jen vidim že jsi skoro magnet na průsery .... ;)
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Jaris330D

#1296 Příspěvek od Jaris330D »

horan píše:Jaris: ironie? Nic?
To jsme napsal jako vseobecny poznatek, kdyz uz padlo NV. Jasne, vim, ze to od tebe byla ironie, ale jen pro poradek.
Filozof

#1297 Příspěvek od Filozof »

xaler ty jsi srazil srnu ? Jak auto dopadlo ? To už jezdíš bez nárazníku a světla nebo si ji jen polechtal :? :shock:

Se ti chlape smůla lepí na paty ...
Nechci vidět jak tento příběh dopadne ... :(
xaler

#1298 Příspěvek od xaler »

Nic se nestalo, jezdím pomalu. S tímhle autem už je to druhá. Ta první mi oloupala trochu barvy z blatníku.
Tenhle případ může dopadnout jedině dobře. Trochu se bojím prodeje toho skvostu.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#1300 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

xaler píše:Ta moje je bohužel rok 2002. Tím se to vysvětluje. Dál to asi rozebírat nebudu.
Tak jistě, vždy za to může někdo jiný… nebo dokonce kalendář…
Je to paradox, forum radí, ale ty víš, že je to spiknutí a je třeba koupit jen víc cínu a tranďáků…
… nebo to vyměnit za bezudržbový Cayenne Turbo za kilo, o kterém je známo, že dokáže v pojízdném stavu (tohle nemusíte číst, to nebude váš případ) nacucnout řidiče rovnou u pumpy, když neopatrně otevře víčko…
Je důležité se toho nebát a jasně si stanovit priority…
1) uplést z howen bič;
2) pořádně se u toho zamazat;
3) obvinit všechny okolo;
4) jít se zesrat do kouta (aby bylo na nový pokus).
“Ability is what you're capable of doing.”
Odpovědět