xaler píše:Milý kurevtore, dost jsi mě pobavil, jen tak dál. Nazývat tuhle trosku Hi tech, top kára a podobně u mě způsobují záchvaty smíchu. Už když to bylo nový tak jim to moc nefungovalo a znal jsem několik zbohatlíků co to měli jako nové a několikrát jeli domu odtahovkou a nikdy ani nezjistili proč. Když to bylo nové tak jsem navštívil nějakou výstavu a vlezl si do toho. Asi 15 vteřin jsem slyšel hrát L7 a v té době to ještě fungovalo a bylo dobré proti ostatním autům. Byla hrozná chyba si tohle koupit a myslet si, že to nějak dám dohromady a budu si užívat něco nadpozemského. Nikdy mě to nepřestane mrzet. Kdybych byl bohatý tak bych také měl doma několik náhradních zesilovačů a nejspíš i plný barák dílů abych to mohl provozovat. Na druhou stranu si nemyslím, že bych jako pracháč byl úplný dement a jezdil takovým starým sráčem. K tomu autu se přesně chovám tak jak je kvalitní a jak si zaslouží. Příště až budu opravovat membrány tak si jich koupím celý náklaďák a třeba se trefím a jedna bude fungovat. Zatím co jako socan jsem jednu odpojil, zaslepil a jezdím taky. Kdysi jsem četl recenzi na Phaetona, kde majitel psal, že z něj měl radost dva dny. Ten den co si ho koupil a ten den co se mu ho podařilo prodat. Kéž bych něco takového mohl říct já, jsem zatím na nule. Přísahám, že až se mi podaří koupit větší sráč než je E65 tak se vám tu všem omluvím.
jenže trosku máte vy, pane Xaler, dnes. Kdo si v roce 2005 koupil novou E65 v náloži tak si užíval hi-tech. Ano, hi-tech nazval jste to přesně, protože většina aut si nešáhla ani po 10 letech na technologie co měla poslední éčková sedmička tak to je a poserte se prosím klidně smíchy, aspoň doplníte zdejší partu, protože tady se všichni válí už pod stolem smíchy z toho jaká směšná zhrzenost vůči autu může vzniknout z nedostatku rozumu a soudnosti. Přesto, že vám opravdu fandím, abyste ty svý problémy doma na koleni lousknul a prostě tim autem jen bezstarostně jezdil, je potřeba si přiznat, že život (a to auto už vůbec ne) k vám není nefér. Chtěl jste levnou sedmičku? Ne, chtěl jste nejlevnější sedmičku, sháněl jste tu největší sračku tím pádem. No tak ji máte tak ji těch pár chybiček odpusťte, prosím. Máte zdechlinu přesně dle své ceny. Koupil jste to za fér prachy, nevim kolik, ale tak do 80 tisíc, že? Tak jste ušetřil gratulace. Určitě vaše auto nebylo prodávané na náhradní díly? Provozovatelná sedmička co jste chtěl stojí ty dvě kila prostě a to nebude nic na parádu, jen na doježdění do těch příštích 50-100 tis. km a pak na ND.
Já chápu, že tohle fórum dokázalo hodně zmást, sám jsem příklad toho - přišel jsem se zeptat na 530d a do dvou dnů jsem byl indoktrinován a po týdnu už jsem chtěl jen sedmičku. Ale tak snad jste svéprávnej abyste věděl, že nejlevnější věc nebude oukej.
xaler píše:
K tomu autu se přesně chovám tak jak je kvalitní a jak si zaslouží.
To auto si to stejné řeklo o vás, pane Xaler.
xaler píše:
Byla hrozná chyba si tohle koupit a myslet si, že to nějak dám dohromady a budu si užívat něco nadpozemského.
Hrozná chyba byla uvěřit internetovejm debílkům typu zdejší pan doktor Flégr, pardon Filozof o tom jaká je sedmička "skládačka" a těm jeho pohádkám, ale ještě horší chyba byla jít do toho s tím, že odmítáte dát byť jen 25 korun někomu, kdo to spraví. Byla vám nabízena pomoc horem dolem zdejšími členy, že přijedou pomoci, je možnost nechat auto spravit jaksi konvenční cestou - u servisáka. Vaší zdechlinu by Snejk rozchodil úplně krásně do normálního stavu, to ale nechcete. Tak se tu furt ale nelitujte a přestaňte tu chcát na auto, které za nic nemůže. Nemůže za to, že jste nesoudnej pepík, to pardon.