Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65, E66 zajímavá výbava na prodej

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej

#1301 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Hanz píše:
xaler píše:...............

vidim to tak nějak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BMW....jpg
BMW....jpg (38.4 KiB) Zobrazeno 1942 x

co mi to jen připomíná ???? :smich2:
2021-03-07_104942.jpg
2021-03-07_104942.jpg (60.67 KiB) Zobrazeno 1942 x
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Jaris330D

#1302 Příspěvek od Jaris330D »

Ja nevim, ale tohle forum me zacina bavit. :lol: :lol:.
S Jaraxem to melo dustojnost a clovek se neco dovedel, ale ted si to ctu jen pro pobaveni misto komiksu :lol:.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1303 Příspěvek od matiz »

Co ze to melo???
Jaris330D

#1304 Příspěvek od Jaris330D »

Tak rozhodne se tu lidi dovedeli vic nez ted. Momentalne se tu porad rozebira xaler a chudak Filozof..
Filozof

#1306 Příspěvek od Filozof »

Jaris330D píše:Tak rozhodne se tu lidi dovedeli vic nez ted. Momentalne se tu porad rozebira xaler a chudak Filozof..
Tak filozof není chudák jen chce za peníze adekvátní auto nic víc. Ne kupu hnoje jako tady koupili jiní .... a nemohou se dopočítat.

A ne oktávka mi opravdu radost dělat nebude - nudnější auto neznám když ho má 20lidí na ulici ...
A 3er taky nechci jak mi někteří doporučují.
Ani naftu nechci 3l co mi tu pár lidí posílalo to taky ne s mým častým cestováním a 8-14 startů denně je to nesmysl.

Když ale jsou tací co prodávají auto klidně 3-4roky a až pak to prodají prvnímu za polovinu co přijede to už je jejich problém.... a takových taky není málo.

7er je velice specifické auto a prodává se opravdu velice špatně. Proto vím že když jej koupím už ho nikdy neprodám.
inspi1981

#1307 Příspěvek od inspi1981 »

Tak ho nekupuj, jednoduchy
Stepan1

#1308 Příspěvek od Stepan1 »

Filozof píše: Když ale jsou tací co prodávají auto klidně 3-4roky a až pak to prodají prvnímu za polovinu co přijede to už je jejich problém.... a takových taky není málo.
Filozof píše: XALERE tu za 2k třeba ukecáš za litr a zbyde i na kafe po cestě a velkou bagetu i benzín atd. .... a podvozek bych neřešil ...
:lol: :lol: :lol: Pět let to kupuješ, 4 roky to budeš prodávat, kdy s tím budeš jezdit?
Filozof píše: A ne oktávka mi opravdu radost dělat nebude - nudnější auto neznám když ho má 20lidí na ulici ...
Když chceš mít velkopanský názory, budeš mít holt i velkopanský výdaje. V tomhle ste s xalarem oba stejný komici. Chcete jezdit v osmiválci, ale koupit ho za cenu Fabie a servisovat kladivem jak vejtřasku. Takhle to ale nefunguje...
Filozof píše: 7er je velice specifické auto a prodává se opravdu velice špatně. Proto vím že když jej koupím už ho nikdy neprodám.
Ježiš dyť si uplně sereš do držky. V jiným tématu o pár stránek dál kňučíš, že jakmile se objeví kus na kterej bys byl ochotnej se jet podívat, tak zmizí z inzerce dřív než ti ředitel v bance udělí audienci. Si ty svý bludy aspoň slaď v hlavě a vykládej jenom jednu variantu.

Ono jestli nebudeš problém v tom, že teď se snažíš prodat nepoužitelnej vergl, shodou okolností taky 7er, a máš pocit, že to jako nejde prodat. Ale jde. Dobrý zboží za dobrou cenu se prodá dycky rychle. Bohužel, 728i není dobrý zboží.
Jaris330D

#1309 Příspěvek od Jaris330D »

Ty jsi fakt ocas. To slovo "chudak" melo jiny vyznam. Spis jako ze te obcas lituju, protoze tu dostavas nekdy zbytecny klystyr.
Filozof

#1310 Příspěvek od Filozof »

stepane: nechci prodávat e38 mám rád ... ta může objet ještě 10x zeměkouli :lol:
A bude to záložní auto kterému opravím pár blbostí a bude sloužit jako 2hé auto.
Ted ještě jezdí a nemám moc času řešit nějaké kraviny a odstavit auto nemohu když není druhé.

Ne opravdu bych složitější věci přenechal lidem co tomu rozumí ale třeba jiné spotřební věci v tom nevidím problém si udělat sám na autě.
Dělat 6x to samé těsnění jako někteří experti tady to bych asi musel požít nějaké opiáty nebo mít těžkého alzhemera... :lol:

Já to 5let nekupuji. Jen o tom filozofuji to jsi špatně pochopil. :lol:
Kdy jsem to začal myslet vážně je teď přes léto 2021 - jen pro ujasnění. :D
A to jsem si musel ujasnit které že to BMW chci když byli velké tlaky na e61...

Takže jsem v hledání opravdu ale opravdu cca 2-3měsíce...

Ještě si musím ujasnit interiér ale ono se to pak těžko vybírá když má člověk konkrétní představy. Už stačí 750Li e66 s určitou výbavou a těžko se hledá slušnej kus.
Proto si musí každej ujasnit kde dokáže slevit a co naopak musí mít.

Jaris no tak to pak souhlasím... :D
jazet

#1311 Příspěvek od jazet »

inspi1981 píše:Tak ho nekupuj, jednoduchy
Ale to on přesně dělá :lol:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1312 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Stepan1 píše:
Když chceš mít velkopanský názory, budeš mít holt i velkopanský výdaje. V tomhle ste s xalarem oba stejný komici. Chcete jezdit v osmiválci, ale koupit ho za cenu Fabie a servisovat kladivem jak vejtřasku. Takhle to ale nefunguje...
tak bacha ...pan Filozofix nechce V8 to je málo :P ale min 750 v topu V12 ;) max za sedničku v modrejch, když je to sedma ...to má logiku ne ???? :mrgreen: :mrgreen:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
jazet

#1313 Příspěvek od jazet »

750 je V8 ne V12.
kurevtor

#1314 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:
Tak filozof není chudák jen chce za peníze adekvátní auto nic víc. Ne kupu hnoje jako tady koupili jiní .... a nemohou se dopočítat.
adekvátní :roll:
Filozof píše: A ne oktávka mi opravdu radost dělat nebude - nudnější auto neznám když ho má 20lidí na ulici ...
Ani naftu nechci 3l co mi tu pár lidí posílalo to taky ne s mým častým cestováním a 8-14 startů denně je to nesmysl.

Když ale jsou tací co prodávají auto klidně 3-4roky a až pak to prodají prvnímu za polovinu co přijede to už je jejich problém.... a takových taky není málo.

7er je velice specifické auto a prodává se opravdu velice špatně. Proto vím že když jej koupím už ho nikdy neprodám.
cituju todle hovno, aby to tu zůstalo až se to Filozof rozhodne editovat nebo smazat.

Oktávka ne prostě, už to pochopte dementi!!!!!!!
kurevtor

#1315 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše: Dělat 6x to samé těsnění jako někteří experti tady to bych asi musel požít nějaké opiáty nebo mít těžkého alzhemera... :lol:

ty seš ale sračka zkurvená Filozofe jak ho tady furt vokopáváš takhle debílkovsky.
Filozof píše: Já to 5let nekupuji. Jen o tom filozofuji to jsi špatně pochopil. :lol:
Kdy jsem to začal myslet vážně je teď přes léto 2021 - jen pro ujasnění. :D
A to jsem si musel ujasnit které že to BMW chci když byli velké tlaky na e61...

todle má bejt vtipný? :roll:
Filozof píše: Takže jsem v hledání opravdu ale opravdu cca 2-3měsíce...

pobodat a zapálit.
Filozof píše: Ještě si musím ujasnit interiér ale ono se to pak těžko vybírá když má člověk konkrétní představy. Už stačí 750Li e66 s určitou výbavou a těžko se hledá slušnej kus.
Proto si musí každej ujasnit kde dokáže slevit a co naopak musí mít.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ne hovno, nikdo si nic ujasnit nemusí, kdo si chce koupit sedmičku ten si jí prostě koupí.
xaler

#1316 Příspěvek od xaler »

Kurevtore co je na tom k nepochopení, já bych také nejezdil škodovkou. To je to nejhorší co se za daný obnos dá koupit. Je mi jedno jestli budu jezdit otřískaným mondeem, kiou, nebo rezavou alfou, ale jsem si naprosto jistý, že škodofkou jezdit nebudu. Měl jsem Alfu 147, za pár peněz a to auto se nedalo měřit se škutkou která by stála tak trojnásobek. Měla Bose hudbu, úžasnou odezvu na volant a na plyn. Bohužel dost rezla. Solidní auto za cenu toho paskvilu co nám tu cpete, který by byl zrezlý třikrát tolik a po několika indiánech.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#1317 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

jazet píše:750 je V8 ne V12.
nevadí ,, pro pana filozofa 4 kusky přikupime :D
kurevtor

#1318 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:Kurevtore co je na tom k nepochopení, já bych také nejezdil škodovkou. To je to nejhorší co se za daný obnos dá koupit. Je mi jedno jestli budu jezdit otřískaným mondeem, kiou, nebo rezavou alfou, ale jsem si naprosto jistý, že škodofkou jezdit nebudu. Měl jsem Alfu 147, za pár peněz a to auto se nedalo měřit se škutkou která by stála tak trojnásobek. Měla Bose hudbu, úžasnou odezvu na volant a na plyn. Bohužel dost rezla. Solidní auto za cenu toho paskvilu co nám tu cpete, který by byl zrezlý třikrát tolik a po několika indiánech.
však nikdo neříká, že je na tom něco k nepochopení. Jde o to, že o Oktávii vůbec nebyla řeč, přesto je tu zase v diskuzi.
xaler píše: paskvilu co nám tu cpete
o tomhle přesně mluvim, nikdo to tu nikomu necpe, naopak je tu k těmhle autům odpor. Co přiznávám, že nechápu, že nejvíc tu kérujou do škodovek lidi jako jste vy nebo Filozof. Ostatní mi nepřijde, že by to téma otevírali.

Okay všichni chápem, o škodovku byste si vy nevopřel kolo, v pořádku, ale kiou nebo mondeem byste jezdil :lol: :lol: :lol: Zajímavá vyhraněnost. Škodovkou ne. Odkurvenou sedmičkou, kde brzdíte na Flinstouna jo.
xaler píše: To je to nejhorší co se za daný obnos dá koupit.
O tomhle nechť tu mudruje někdo, kdo tu prokázal trochu větší vexl skills než vy, protože vy jste prokázal pravý opak a oprávněně jste tu za duba, to sorryjako. Bez urážky, ale nejde jen o ten nákup vašeho střepu, ale vy věc k opravě raději na koleni doma domrdáte do hoven a strávíte nad tim čas a nervy než dát pětibábu někomu, kdo tomu rozumí a vrátí vám to v pohodě a s klidem. Proto sorry, pokud říkáte, že je to "nejhorší" tak je možnost, že je to naopak v reálu to nejlepší co se za daný obnos koupit dá.
xaler

#1319 Příspěvek od xaler »

pětibábu? Ty jsi asi sedmu nikdy neměl co?
Filozof

#1320 Příspěvek od Filozof »

Jakékoliv slušné auto v pěkném stavu bude fungovat.

Akorát 6x těsnění a stále teče je pro mě k nepochopení. Proste je tam místo kde je to buď zkroucený nebo spatnej šroub a je volnej nebo je to tajné místo které umí pretesnit jen Jarax a Snejk a nikdo jinej na to nemá patent. :lol:

Někde je proste chyba když to teče a těsněním to bejt nemusí.
Víš alespoň konkrétní místo odkud to teče ???
Je to furt to samé místo ???
Odpovědět