Hanz píše:xaler píše:...............
vidim to tak nějak

co mi to jen připomíná ????

Hanz píše:xaler píše:...............
Tak filozof není chudák jen chce za peníze adekvátní auto nic víc. Ne kupu hnoje jako tady koupili jiní .... a nemohou se dopočítat.Jaris330D píše:Tak rozhodne se tu lidi dovedeli vic nez ted. Momentalne se tu porad rozebira xaler a chudak Filozof..
Filozof píše: Když ale jsou tací co prodávají auto klidně 3-4roky a až pak to prodají prvnímu za polovinu co přijede to už je jejich problém.... a takových taky není málo.
Filozof píše: XALERE tu za 2k třeba ukecáš za litr a zbyde i na kafe po cestě a velkou bagetu i benzín atd. .... a podvozek bych neřešil ...
Když chceš mít velkopanský názory, budeš mít holt i velkopanský výdaje. V tomhle ste s xalarem oba stejný komici. Chcete jezdit v osmiválci, ale koupit ho za cenu Fabie a servisovat kladivem jak vejtřasku. Takhle to ale nefunguje...Filozof píše: A ne oktávka mi opravdu radost dělat nebude - nudnější auto neznám když ho má 20lidí na ulici ...
A 3er taky nechci jak mi někteří doporučují.
Ježiš dyť si uplně sereš do držky. V jiným tématu o pár stránek dál kňučíš, že jakmile se objeví kus na kterej bys byl ochotnej se jet podívat, tak zmizí z inzerce dřív než ti ředitel v bance udělí audienci. Si ty svý bludy aspoň slaď v hlavě a vykládej jenom jednu variantu.Filozof píše: 7er je velice specifické auto a prodává se opravdu velice špatně. Proto vím že když jej koupím už ho nikdy neprodám.
Ale to on přesně děláinspi1981 píše:Tak ho nekupuj, jednoduchy
tak bacha ...pan Filozofix nechce V8 to je máloStepan1 píše:
Když chceš mít velkopanský názory, budeš mít holt i velkopanský výdaje. V tomhle ste s xalarem oba stejný komici. Chcete jezdit v osmiválci, ale koupit ho za cenu Fabie a servisovat kladivem jak vejtřasku. Takhle to ale nefunguje...
adekvátníFilozof píše:
Tak filozof není chudák jen chce za peníze adekvátní auto nic víc. Ne kupu hnoje jako tady koupili jiní .... a nemohou se dopočítat.
cituju todle hovno, aby to tu zůstalo až se to Filozof rozhodne editovat nebo smazat.Filozof píše: A ne oktávka mi opravdu radost dělat nebude - nudnější auto neznám když ho má 20lidí na ulici ...
A 3er taky nechci jak mi někteří doporučují.
Ani naftu nechci 3l co mi tu pár lidí posílalo to taky ne s mým častým cestováním a 8-14 startů denně je to nesmysl.
Když ale jsou tací co prodávají auto klidně 3-4roky a až pak to prodají prvnímu za polovinu co přijede to už je jejich problém.... a takových taky není málo.
7er je velice specifické auto a prodává se opravdu velice špatně. Proto vím že když jej koupím už ho nikdy neprodám.
Filozof píše: Dělat 6x to samé těsnění jako někteří experti tady to bych asi musel požít nějaké opiáty nebo mít těžkého alzhemera...![]()
Filozof píše: Já to 5let nekupuji. Jen o tom filozofuji to jsi špatně pochopil.![]()
Kdy jsem to začal myslet vážně je teď přes léto 2021 - jen pro ujasnění.![]()
A to jsem si musel ujasnit které že to BMW chci když byli velké tlaky na e61...
Filozof píše: Takže jsem v hledání opravdu ale opravdu cca 2-3měsíce...
Filozof píše: Ještě si musím ujasnit interiér ale ono se to pak těžko vybírá když má člověk konkrétní představy. Už stačí 750Li e66 s určitou výbavou a těžko se hledá slušnej kus.
Proto si musí každej ujasnit kde dokáže slevit a co naopak musí mít.
nevadí ,, pro pana filozofa 4 kusky přikupimejazet píše:750 je V8 ne V12.
však nikdo neříká, že je na tom něco k nepochopení. Jde o to, že o Oktávii vůbec nebyla řeč, přesto je tu zase v diskuzi.xaler píše:Kurevtore co je na tom k nepochopení, já bych také nejezdil škodovkou. To je to nejhorší co se za daný obnos dá koupit. Je mi jedno jestli budu jezdit otřískaným mondeem, kiou, nebo rezavou alfou, ale jsem si naprosto jistý, že škodofkou jezdit nebudu. Měl jsem Alfu 147, za pár peněz a to auto se nedalo měřit se škutkou která by stála tak trojnásobek. Měla Bose hudbu, úžasnou odezvu na volant a na plyn. Bohužel dost rezla. Solidní auto za cenu toho paskvilu co nám tu cpete, který by byl zrezlý třikrát tolik a po několika indiánech.
o tomhle přesně mluvim, nikdo to tu nikomu necpe, naopak je tu k těmhle autům odpor. Co přiznávám, že nechápu, že nejvíc tu kérujou do škodovek lidi jako jste vy nebo Filozof. Ostatní mi nepřijde, že by to téma otevírali.xaler píše: paskvilu co nám tu cpete
O tomhle nechť tu mudruje někdo, kdo tu prokázal trochu větší vexl skills než vy, protože vy jste prokázal pravý opak a oprávněně jste tu za duba, to sorryjako. Bez urážky, ale nejde jen o ten nákup vašeho střepu, ale vy věc k opravě raději na koleni doma domrdáte do hoven a strávíte nad tim čas a nervy než dát pětibábu někomu, kdo tomu rozumí a vrátí vám to v pohodě a s klidem. Proto sorry, pokud říkáte, že je to "nejhorší" tak je možnost, že je to naopak v reálu to nejlepší co se za daný obnos koupit dá.xaler píše: To je to nejhorší co se za daný obnos dá koupit.