Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#13022 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Strcit pytel do vosiho hnizda je levnejsi...
JohnyB

#13024 Příspěvek od JohnyB »

teda teda, ta posledni je moc pekna. Skoda, ze bila
Protektor

#13026 Příspěvek od Protektor »

kurevtor

#13027 Příspěvek od kurevtor »

že to je obyč předražená US verze nebo nevim proč to má toi divný víko kufru. Je to strašně obyčejný na ty peníze, ani výhřev volantu...
horan

#13028 Příspěvek od horan »

Plná nálož :lol:
soukupadam

#13029 Příspěvek od soukupadam »

Ale zas to při dovozu z ameriky dobře stočili.
ettore

#13030 Příspěvek od ettore »

Pro elpégé nadšence :lol:

https://auto.bazos.cz/inzerat/150039336 ... -745li.php

Zrovna mě napadá, že kdyby tam vrazil ještě jednu nádrž 105 od járy tak má dojezd jak 737 dolet :lol:
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#13031 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Nikdy jsem neviděl víc sockoidní long. Tohle by mělo jít z principu mezi desky nebo na ND.
soukupadam

#13032 Příspěvek od soukupadam »

ettore píše:Pro elpégé nadšence :lol:

https://auto.bazos.cz/inzerat/150039336 ... -745li.php

Zrovna mě napadá, že kdyby tam vrazil ještě jednu nádrž 105 od járy tak má dojezd jak 737 dolet :lol:
Měli jsem nedávno půjčenýho RAMa, ten měl dvě LPG nádrže asi na 300 litrů plus nádrž na benzín 100+ litrů. NA dovolenou a zpět na jedno natankování :D
kurevtor

#13033 Příspěvek od kurevtor »

Pajk85 píše:Nikdy jsem neviděl víc sockoidní long. Tohle by mělo jít z principu mezi desky nebo na ND.
Zbytečná povýšenost :roll: Je to normální sedmička V8 v základu no, a co jako. Má to komforty vepředu a vzadu roletky, jo no mohlo by to mít víc výbavy, ale neni to úplná troska. Na dojetí to někomu udělá radost.

ty dvojitý zástavby na raptorovi a podobnejch autech, kdy si sebou vezeš plynu jak nasráno jsou na jednu stranu zajímavý, na druhou stranu docela debilní :D
soukupadam

#13034 Příspěvek od soukupadam »

Je to debilni, a hlavne Ram je nepraktickej. Ale prdel je, ze mezi vymenama oleje natankujes jenom 4x "plnou".
kabyr01

#13035 Příspěvek od kabyr01 »

Tak se Adame trochu rozepis o tom Ramu, jakej rok a motor a jaké to bylo :-)
soukupadam

#13036 Příspěvek od soukupadam »

2020 5.7 výbava Laramie na pružinách a 22" kola, najeto myslim 65k to mělo. První jízda mě moc nechytla, až druhej den mě to začalo docelo brát. Mělo to doufám tuning výfuk, protože jestli to dělá takovej bordel v sérii, tak to je kakastrofa. Zvenku dobrý ale v kabině to strašně dunělo v nízkejch otáčkách. Takže jsme tomu museli pořád dávat, pak to má zvuk fakt luxus. Na takovej velkej a těžkej krám to jede brutálně, těch 400 koní s tím zacvičí, ale neni to zas nějak nebezpečný že by nad tim člověk ztrácel kontrolu. Občas to mělo zajímavý jízdní projevy. První koleje v pravým pruhu na dálnici mě vyškolily docela slušně, tam jsem nějak pochopil, že to nemůžu držet jak e65. A pak se mi stalo, po přejetí nějakýho hrbu nebo co na dálnici, že se rozhoupal zadek nahoru a dolu, prostě to chytlo správnou frekvenci a nechtělo to přestat, až po přibrždění, asi jak jsme to neměli naložený a byla lehká korba. V Německu jsme s tím lítali v levým pořád kolem 180-200, akorát od 160 profukujou někde dveře u řidiče, což je prej typický. Korba je na hovno prostě nepraktická, ledaže by někdo vozil lžíci od bagru nebo klece se slepicema. Interiér krásnej, kvalita žádnej zázrak, kůže na volantu hodně ošoupaná. Výhřev volantu, kamery a takový srandy to mělo. Místa je v tom šíleně. Po vrácení jsme sedli do Velaru a tam jsem si připadal jak v kánoi. Má to aktivní aerodynamiku, pod nárazníkem se vysouvá spoiler. Kolik to ušetří nevim, asi jako když se v e65 přepne EDC na sport. Sedačky takový ty baculatý křesílka co maj Chargery, Challengery atd. Týden mě z toho bolela kostrč, ale možná jsem tam seděl moc na gangstera.
Je to eyecatcher a earcatcher a taky kundolap to má.
Palubák ukazoval 15-16 litrů, realita asi bude vyšší, ale zase jsme s tim jezdili fakt jak prasata pořád, palivo bylo zdarma k tomu.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#13038 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

kurevtor píše:
Pajk85 píše:Nikdy jsem neviděl víc sockoidní long. Tohle by mělo jít z principu mezi desky nebo na ND.
Zbytečná povýšenost :roll: Je to normální sedmička V8 v základu no, a co jako. Má to komforty vepředu a vzadu roletky, jo no mohlo by to mít víc výbavy, ale neni to úplná troska. Na dojetí to někomu udělá radost.

ty dvojitý zástavby na raptorovi a podobnejch autech, kdy si sebou vezeš plynu jak nasráno jsou na jednu stranu zajímavý, na druhou stranu docela debilní :D
Máš pravdu, je to úplně normální sedma. Stejně jako kryt motoru. Na dojetí teda nevím… 50 za to chtít nebude, tuším tam na začátku inzerce byla i cena 150, ale možná si to pletu.
kabyr01

#13039 Příspěvek od kabyr01 »

soukupadam píše:2020 5.7 výbava Laramie na pružinách a 22" kola, najeto myslim 65k to mělo. První jízda mě moc nechytla, až druhej den mě to začalo docelo brát. Mělo to doufám tuning výfuk, protože jestli to dělá takovej bordel v sérii, tak to je kakastrofa. Zvenku dobrý ale v kabině to strašně dunělo v nízkejch otáčkách. Takže jsme tomu museli pořád dávat, pak to má zvuk fakt luxus. Na takovej velkej a těžkej krám to jede brutálně, těch 400 koní s tím zacvičí, ale neni to zas nějak nebezpečný že by nad tim člověk ztrácel kontrolu. Občas to mělo zajímavý jízdní projevy. První koleje v pravým pruhu na dálnici mě vyškolily docela slušně, tam jsem nějak pochopil, že to nemůžu držet jak e65. A pak se mi stalo, po přejetí nějakýho hrbu nebo co na dálnici, že se rozhoupal zadek nahoru a dolu, prostě to chytlo správnou frekvenci a nechtělo to přestat, až po přibrždění, asi jak jsme to neměli naložený a byla lehká korba. V Německu jsme s tím lítali v levým pořád kolem 180-200, akorát od 160 profukujou někde dveře u řidiče, což je prej typický. Korba je na hovno prostě nepraktická, ledaže by někdo vozil lžíci od bagru nebo klece se slepicema. Interiér krásnej, kvalita žádnej zázrak, kůže na volantu hodně ošoupaná. Výhřev volantu, kamery a takový srandy to mělo. Místa je v tom šíleně. Po vrácení jsme sedli do Velaru a tam jsem si připadal jak v kánoi. Má to aktivní aerodynamiku, pod nárazníkem se vysouvá spoiler. Kolik to ušetří nevim, asi jako když se v e65 přepne EDC na sport. Sedačky takový ty baculatý křesílka co maj Chargery, Challengery atd. Týden mě z toho bolela kostrč, ale možná jsem tam seděl moc na gangstera.
Je to eyecatcher a earcatcher a taky kundolap to má.
Palubák ukazoval 15-16 litrů, realita asi bude vyšší, ale zase jsme s tim jezdili fakt jak prasata pořád, palivo bylo zdarma k tomu.

Adame díky za zkušenosti! Myslel jsem, že jsi jel s nějakou starší verzí a ty hned 2020 :D

Máš nějaké porovnání třeba s Escalade? Ale nemyslím ten úplně aktuální model, myslím ten co má Snejk :)
soukupadam

#13040 Příspěvek od soukupadam »

Toho Escalade 07-14 chci koupit, ale žena chce Rama a nemůžem se domluvit. Ještě jsem s tím nejel. Chci ESV a ty nikde moc nejdou abych si to zkusil.
Odpovědět