Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2008

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vikec

#141 Příspěvek od Vikec »

nebo že by někdo udělal něco BIG na moravě?
globusman
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od globusman »

Vikec píše:nebo že by někdo udělal něco BIG na moravě?

To by taky šlo, ale ´myslíš, že by o to byl takovej zájem?
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od AdaM5 »

Cože 6 nehod?? To je celkem síla, dufám, že se nikomu nic nestalo :?
plysakmartin

#144 Příspěvek od plysakmartin »

8O s těma nehodama mě teda překvapujete 8O . Doufám, že se nikomu nic nestalo ?
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od DC Výkonná rada »

na letišti mě pokárali ať si příště vše zařídíme tak aby na runway nikdo nemohl - tzn. bude nutné oplocení, tzn. i vyšší náklady
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Vikec

#146 Příspěvek od Vikec »

no jo ,aby to nedopadlo jak tenkrát na letišti v Brně, kde se konal Renocar tuning a byla na něj vyhrazená jen část letiště, a na přistávací plochu kde byl zákaz(samo jen natáhlý mlíko) najel nějakej magor a bylo po akci. Kvuli tomu už na letišti v Brně nejsou žádný akcičky a tuningy... :?
Susi

#147 Příspěvek od Susi »

Ti dva mamlasové nastoupěj povinně, na brigádu! Budou stavět plot. :evil:

Je fajn, že to na letišti nezamázli.
VESY
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od VESY »

asi na tom letišti chápou že mezi námi jsou individua neschopná se přizpůsobit daným pravidlům :!: ...
plysakmartin

#149 Příspěvek od plysakmartin »

Ta to je fajn, že to dopadlo aspoň takhle a myslím, že každý rád připlatí na vjezdu, hlavně když bude klid a bude to bez průšvihu. :wink:
Lib_cz
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Lib_cz »

Já jsem na tom letišti byl na dvou různých akcích (a tentokrát ne, stydim stydim :oops:) a pokaždý tam organizátoři museli nahánět někoho, kdo neovládl přebytek testosteronu. Asi to k takovýmto akcím bohužel patří a Hoškovičtí to asi znají až moc dobře, tak jsou v rámci mezí tolerantní
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od sumachr »

DC skoda ze prselo :-(
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#152 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Já bych chtěl poděkovat všem, kteří využili stan klubu a plynové topení a podíleli se na nákladech s tím spojených.
Stan a bočnice jsem včera s alpem rozložil na zahradě a umyl a usušil a pak se Sumachrem uklidil a je připraven na další akci. Topení doplníme novou bombou, protože stávající je prázdná :roll:
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od sumachr »

nevadi jsme prece prazaci bohaty tak koupime novou bombu a vse ostatnim naserviruje zas alp ...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#154 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Speedy píše:Já bych chtěl poděkovat všem, kteří využili stan klubu a plynové topení a podíleli se na nákladech s tím spojených.
Stan a bočnice jsem včera s alpem rozložil na zahradě a umyl a usušil a pak se Sumachrem uklidil a je připraven na další akci. Topení doplníme novou bombou, protože stávající je prázdná :roll:

Tak se k tomu trošku vyjádřím....bombu koupím abych aspoň trošku přispěl (teda zaplatím hned jak se uvidíme speedy),protože mi bylo díky ní teplíčko :wink: stan jsem myslel že je klubovej tak že se za něj neplatí :D a děkuju všem,kteří ho postavili než jsem dorazil a pokusil jsem se aspoň alpovi pomoct při skládání ikdyž mi bylo na grrrr.....taky bych chtěl poděkovat řízkovi za dvě malý pivka a přiznat se že jsem je nikomu nezaplatil...rudovi jsem maso zaplatit chtěl ale on to po mě nechtěl :wink: asi mě má rád,nebo ví že mu to kdykoli vrátím jinak.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#155 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jo a taky díky nehpovi za výbornou degustačku luxusního vína :wink: příště se stavíš u mě jak pojedeš na slováky :D abych ti to mohl vrátit :wink:
nehpo

#156 Příspěvek od nehpo »

M3maniac píše:Jo a taky díky nehpovi za výbornou degustačku luxusního vína :wink: příště se stavíš u mě jak pojedeš na slováky :D abych ti to mohl vrátit :wink:

jj vinecko bylo luxus! takze diky leni za dovoz toho ledoveho! a jeste rudovi za masicko.

stan jsem sice moc nevyuzil ale urcite pocitam s prizpevkem na naklady - omlouvam se ze mne nenapdalo se na to zeptat na miste :(
globusman
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od globusman »

Druhej klubovej stan už je taky usušenej a teď už i naloženej v matalově autíčku a je na cestě z Olomouce do Tišnova...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#158 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Stan je samozřejmě pro klubáky zadarmo a za jeho postavení a výsledné zabalení nikdo předpokládám nic nechce, ale alpovi za topení by se nějaká koruna určitě hodila :D

škoda, že se zatím ozvali jen věrné duše, ale pro ně se to dělá s radostí :wink:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

DC píše:tzn. bude nutné oplocení, tzn. i vyšší náklady

Ostnatý drát to vyřeší :wink:
misi_ce
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od misi_ce »

Taky rád přihodím něco do kotle. Někomu sem tam vypil jedno pivko co tam stálo ladem a George_D mi ho laskavě nabídl :D . Ve stanu sem sice moc nepobíval, ale příště může bejt situace jiná, takže nema problema. Jen asi nikoho z vás moc nevídám, tak nevim jak. Možná za 14 dní v Dětenicích mě někdo kompetentní pošťouchněte :wink: .
Odpovědět