Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BIG BMW 2008
-
-
Já bych chtěl poděkovat všem, kteří využili stan klubu a plynové topení a podíleli se na nákladech s tím spojených.
Stan a bočnice jsem včera s alpem rozložil na zahradě a umyl a usušil a pak se Sumachrem uklidil a je připraven na další akci. Topení doplníme novou bombou, protože stávající je prázdná
Stan a bočnice jsem včera s alpem rozložil na zahradě a umyl a usušil a pak se Sumachrem uklidil a je připraven na další akci. Topení doplníme novou bombou, protože stávající je prázdná

Speedy píše:Já bych chtěl poděkovat všem, kteří využili stan klubu a plynové topení a podíleli se na nákladech s tím spojených.
Tak se k tomu trošku vyjádřím....bombu koupím abych aspoň trošku přispěl (teda zaplatím hned jak se uvidíme speedy),protože mi bylo díky ní teplíčko

M3maniac píše:Jo a taky díky nehpovi za výbornou degustačku luxusního vínapříště se stavíš u mě jak pojedeš na slováky
abych ti to mohl vrátit
jj vinecko bylo luxus! takze diky leni za dovoz toho ledoveho! a jeste rudovi za masicko.
stan jsem sice moc nevyuzil ale urcite pocitam s prizpevkem na naklady - omlouvam se ze mne nenapdalo se na to zeptat na miste

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky rád přihodím něco do kotle. Někomu sem tam vypil jedno pivko co tam stálo ladem a George_D mi ho laskavě nabídl
. Ve stanu sem sice moc nepobíval, ale příště může bejt situace jiná, takže nema problema. Jen asi nikoho z vás moc nevídám, tak nevim jak. Možná za 14 dní v Dětenicích mě někdo kompetentní pošťouchněte
.