Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Renocar tuning jaro 2009
RuDoSh píše:Lion píše:Sraz se opravdu povedl. Lépe strávenou sobotu si ani nedovedu představit. Vše vyšlo nádherně. Akorát jedna věc mě postihla, a to že mám spálenej xicht od slunka, že ted vypadám jak rudý ďábel. To budu muset jít zítra do práce kanálama.
no tak na tom jsme stejne..... hnus
UDA nejake ti to nejelo ani zpatky, kdyz jste vyjeli o 10minut driv a v Olomouci jsem byl o 10minut driv ja![]()
za 6,5l nafty
)
jsme si s AC pekne zajeli

-
- Kontaktovat uživatele:
Zombik píše:Já jsem se chctěl na to jít podívat jak to má rozbitý, ale ještě mezi 16-17hod to stálo za "plotem" kde to rozbil.. jezdil jízdu se mnou, ale moc dlouho ne-e.. prý to měl pujčený.. ale podložený to nemám..
neujel s tim ani kolo co si to pujcil, kolo predtim se menili pred zatackou. kazdopadne je ji skoda, byla pekna

Akce super, počasí eště lepší a potřebuju podvozek, auto vůbec neví co se po něm chce
Eště jedno báwo tam bylo nabořený, kámoš s E46 jel před vjezdem do boxu po dráze a chtěl zajet do boxu, podíval se napravo, nic tam nejelo a najednou se tam objevila Corvetta tak jí líznul, takže spolujezdcovi dveře, blatník KO, prohnutej práh jak svin a vylít pytel a borec s Corvettou to po něm chce zaplatit
A u Jawaka mam panáka něčeho dobrýho za to jak se mi tam snažil balit přítuli když sem byl dycky pryč

A u Jawaka mam panáka něčeho dobrýho za to jak se mi tam snažil balit přítuli když sem byl dycky pryč

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
corvetty to maji zpet,kamos si diky corvete rozbil M5 e34 ... jinak chtit po nem muze co chce,ale nez jsi vjel na trat tak si podepsal takovej sikovnej papir ze vsecko je na vlastni nebezpeci a bla a bla a ze mas jet max 90
takze je to na kamosove dobre vuli 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
no tak ten nisan byl tak trochu zralej na vytahnuti z auta a dat mu par facek jak jsem tak sledoval. Doslova ohrozoval... Se divim ze nikomu nic nevyvedl.Lion píše:No trochu neukázněný mě tam přišel ten zelený Nissan co tam driftoval. Parkrát tam ohrozil kolem projíždějící auta a nás nevyjímaje také. Ještě, že se nikomu nic nestalo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Trhyy píše:Akce super, počasí eště lepší a potřebuju podvozek, auto vůbec neví co se po něm chceEště jedno báwo tam bylo nabořený, kámoš s E46 jel před vjezdem do boxu po dráze a chtěl zajet do boxu, podíval se napravo, nic tam nejelo a najednou se tam objevila Corvetta tak jí líznul, takže spolujezdcovi dveře, blatník KO, prohnutej práh jak svin a vylít pytel a borec s Corvettou to po něm chce zaplatit
![]()
Kamoš má myslím pěkně vyděláno