Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dotaz :)
-
- Kontaktovat uživatele:
pryfish píše:RuDoSh píše:Sobeslav píše:vyjádřil sem tu nazor na klub kam podle me smeřuje a pokusím se ho dál podporovat,aby to tu nešlo uplne do pr...
podle tebe, nebo pryfish?
Lol rudoJasne ze podle me protoze ja kazdyho lanarim aby tady napsal jaky ste picusove
To je bezva napl dne
nerikam, ze ho do toho lanaris, dokonce si myslim, ze bys to snad ani nikdy neudelala..... jen me to trochu bije do oci

RuDoSh píše:pryfish píše:RuDoSh píše:[quote="Sobeslav"]vyjádřil sem tu nazor na klub kam podle me smeřuje a pokusím se ho dál podporovat,aby to tu nešlo uplne do pr...
podle tebe, nebo pryfish?
Lol rudoJasne ze podle me protoze ja kazdyho lanarim aby tady napsal jaky ste picusove
To je bezva napl dne
nerikam, ze ho do toho lanaris, dokonce si myslim, ze bys to snad ani nikdy neudelala..... jen me to trochu bije do oci

a co konkretne te do tech oci bije?
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
A mam to Ruda je ten hlavní prudič, já bych ho vyhodil

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
pryfish píše:tady je mimochodem ten text kterej rizek smazal ovsem nechapu proc
Ad tento prispevek bych snad jen podotkl, ze tady nevim o zadnym managerovi, ktery by to delal pro prachy, nechapu porad o co tomu clovekovi slo, asi jsem natvrdlej. Samozrejme nemluvim o te cenzure, ale o tech narazkach na nejaky manageri, decka a vydelavani penez schuzovanim...
100RM píše:Sobeslav píše:100RM píše:Jo, presne, bol to velice podnetny a hodnotny prispevok, skoda ze bol zmazany ...
ty jsi ho četl?????? hlavne že ty tady máš tolik hodnotných přispevku![]()
![]()
Jo, cetl, predstav si... a radsej no comment, nemate asi k sebe daleko.
ale no tak maličký proč to tu furt zasíráš...tohle neni pokec..jsi to ješte nepochopil:oops:

Speedy píše:pryfish píše:tady je mimochodem ten text kterej rizek smazal ovsem nechapu proc
Ad tento prispevek bych snad jen podotkl, ze tady nevim o zadnym managerovi, ktery by to delal pro prachy, nechapu porad o co tomu clovekovi slo, asi jsem natvrdlej. Samozrejme nemluvim o te cenzure, ale o tech narazkach na nejaky manageri, decka a vydelavani penez schuzovanim...
bez utoku: chtel rict ze vedouci dokazou udelat neco co vydela penize = kdybysme meli schopny vedeni tak by dokazalo pracovat a prichazet s napady takovymi aby to uzivilo klub - třeba
Sobeslav píše:100RM píše:Sobeslav píše:[quote="100RM"]Jo, presne, bol to velice podnetny a hodnotny prispevok, skoda ze bol zmazany ...
![]()
ale no tak maličký proč to tu furt zasíráš...tohle neni pokec..jsi to ješte nepochopil:oops:

Lool, inteligente, zasiras to tu ty ...
7er. True definition of luxury. Yours.
100RM píše:Sobeslav píše:100RM píše:[quote="Sobeslav"][quote="100RM"]Jo, presne, bol to velice podnetny a hodnotny prispevok, skoda ze bol zmazany ...
![]()

Lool, inteligente, zasiras to tu ty ...[/quote]
Vy dva toho nechte, spameři....
pryfish píše:Speedy píše:pryfish píše:tady je mimochodem ten text kterej rizek smazal ovsem nechapu proc
bez utoku: chtel rict ze vedouci dokazou udelat neco co vydela penize = kdybysme meli schopny vedeni tak by dokazalo pracovat a prichazet s napady takovymi aby to uzivilo klub - třeba
bez utoku taky: dle stanov toto muze delat kazdy clen, ale zatim to vypada tak, ze par clenu jenom prska, zatim co vedeni dohani resty minule rady. Misto podpory a pomoci se na radu jenom nadava, jak je neschopna. Bohuzel to vypada tak, ze rada bude muset reportovat cokoliv co udela, aby clenove meli pocit, ze neco dela. Petro, neni problem, aby na VH kandidovali jiní, kteří to v dalsim obdobi chteji zmenit. Uznavam, ze nejsme dokonali, ale tohle neni zadny vydelecny podnik, ktery by nas zivil, kazdy ma svou praci, osobni starosti a jeste k tomu se chceme venovat klubu a kazdy to dela tak, jak umi. Nadávky a výpady umě schované v slovních obratech moc podpory nepridaji a pokud vazne chcete,aby rada rezignovala, muzes byt prvni, kdo zacne obesilat cleny s archem s návrhem na svolání VH pro volbu nove rady nebo dokonce pro rozpusteni OS dle stanov.
Speedy píše:pryfish píše:Speedy píše:[quote="pryfish"]tady je mimochodem ten text kterej rizek smazal ovsem nechapu proc
bez utoku taky: dle stanov toto muze delat kazdy clen, ale zatim to vypada tak, ze par clenu jenom prska, zatim co vedeni dohani resty minule rady. Misto podpory a pomoci se na radu jenom nadava, jak je neschopna. Bohuzel to vypada tak, ze rada bude muset reportovat cokoliv co udela, aby clenove meli pocit, ze neco dela. Petro, neni problem, aby na VH kandidovali jiní, kteří to v dalsim obdobi chteji zmenit. Uznavam, ze nejsme dokonali, ale tohle neni zadny vydelecny podnik, ktery by nas zivil, kazdy ma svou praci, osobni starosti a jeste k tomu se chceme venovat klubu a kazdy to dela tak, jak umi. Nadávky a výpady umě schované v slovních obratech moc podpory nepridaji a pokud vazne chcete,aby rada rezignovala, muzes byt prvni, kdo zacne obesilat cleny s archem s návrhem na svolání VH pro volbu nove rady nebo dokonce pro rozpusteni OS dle stanov.[/quote]
Já sem tady jenom prekladala to jak to asi myslel.
Vim ze nema smysl delat cokoliv pro klub, protoze jediny scim se setkas budou utoky, to me rikat nemusis to ja dobre vim

100RM píše:Sobeslav píše:100RM píše:[quote="Sobeslav"][quote="100RM"]Jo, presne, bol to velice podnetny a hodnotny prispevok, skoda ze bol zmazany ...
![]()

Lool, inteligente, zasiras to tu ty ...[/quote]
nenen sorry ty akoraat prskas, misto abys prispel trochou vody do mlyna!
pryfish píše:Speedy píše:pryfish píše:[quote="Speedy"][quote="pryfish"]tady je mimochodem ten text kterej rizek smazal ovsem nechapu proc
bez utoku taky: dle stanov toto muze delat kazdy clen, ale zatim to vypada tak, ze par clenu jenom prska, zatim co vedeni dohani resty minule rady. Misto podpory a pomoci se na radu jenom nadava, jak je neschopna. Bohuzel to vypada tak, ze rada bude muset reportovat cokoliv co udela, aby clenove meli pocit, ze neco dela. Petro, neni problem, aby na VH kandidovali jiní, kteří to v dalsim obdobi chteji zmenit. Uznavam, ze nejsme dokonali, ale tohle neni zadny vydelecny podnik, ktery by nas zivil, kazdy ma svou praci, osobni starosti a jeste k tomu se chceme venovat klubu a kazdy to dela tak, jak umi. Nadávky a výpady umě schované v slovních obratech moc podpory nepridaji a pokud vazne chcete,aby rada rezignovala, muzes byt prvni, kdo zacne obesilat cleny s archem s návrhem na svolání VH pro volbu nove rady nebo dokonce pro rozpusteni OS dle stanov.[/quote]
Vim ze nema smysl delat cokoliv pro klub, protoze jediny scim se setkas budou utoky, to me rikat nemusis to ja dobre vim

kdyz to vis , proc teda utocis a delas to same ?
GeorgosAc píše:pryfish píše:Speedy píše:[quote="pryfish"][quote="Speedy"][quote="pryfish"]tady je mimochodem ten text kterej rizek smazal ovsem nechapu proc

kdyz to vis , proc teda utocis a delas to same ?[/quote]
Prosimte rizku, proc bych neutocila

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše: a osobne by me zajimalo kdo to smazal 320i z podpisu , ale stejne se doted nikdo nepriznal , tak to vrha spinu na nas... ja za sebe tvrdim ze jsem to nebyl , byt jsem ho chtel informovat o tom at to smazne , nebo zmensi....... z duvodu neprehlednosi v pripade casteho psani v jednom tematu........
podpis jsem mu smazal ja ..

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:GeorgosAc píše: a osobne by me zajimalo kdo to smazal 320i z podpisu , ale stejne se doted nikdo nepriznal , tak to vrha spinu na nas... ja za sebe tvrdim ze jsem to nebyl , byt jsem ho chtel informovat o tom at to smazne , nebo zmensi....... z duvodu neprehlednosi v pripade casteho psani v jednom tematu........
podpis jsem mu smazal ja ..a nesere me to byl moc velkej a zneprehlednoval forum jak se to tady resilo uz vyckrat ... a nebylo to bez uzpozorneni predchazel mail
no a tim by se predeslo temhle cafrum a kecum... 320i....... pokud to tak je....
Amen kámen
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
ty vole sobeslave ja te nepoznavam
.. jsi na foru cca 4roky mas 300 prispevku .. to vypovida o tom jak to tu sledujes .. resi se tu miliony zajimavych veci kterych si nevsimnes a najednou naprosto debilni tema kam napise pryfish a ty honis prispevky .. priznej se ze to tak je ze ti ryba posila odkazy kam pise abys ji mohl podporit .... znam te a fakt si nejsem jistej jestli si ted jenom nedelas prdel
... videl bych to na lahev vina u monitoru a drzku od ucha k uchu neni tak ? 

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET