Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Tak na to mrkni schválně
popravdě nevím jak to přesně funguje ještě sem to nekoumal.. co tobě se stalo někdo ti ho ustřelil ?

BMW E65 750i 2006
Ex: BMW E61 530D 2005
Na užší cestě jsem potkal pána v A7, který se to bál dát do kraje, kde byla trochu propadlá silnice. Aby ho to dle jeho slov "nestáhlo do sněhu". Výsledek je samozřejmě takový, že si to musím vzít ze svého havárka. Trochu mě může těšit, že mi taky nefungovalo sklápění. 

No tak to mi ty dily asi moc nepomůžou když ti to taky nechodilo 

BMW E65 750i 2006
No tak to bych si to sním vyříkal. Záleží, kdo měl překážku? Pokud on jel dál od krajnice, tak by to měl zacvakat.tixik píše:Na užší cestě jsem potkal pána v A7, který se to bál dát do kraje, kde byla trochu propadlá silnice. Aby ho to dle jeho slov "nestáhlo do sněhu". Výsledek je samozřejmě takový, že si to musím vzít ze svého havárka. Trochu mě může těšit, že mi taky nefungovalo sklápění.
@DonyR1: Myslím si, že mě nechodilo kvůli něčemu jinému a zuby budou v pořádku. Teď jsem na to koukal a pod mechanismem je deklík na tři torxy, takže to asi repasovatelné je. Nechci to rozebírat, dokud to nenafotí pojišťovna. Pak dám vědět.
@Jaris330D: Vyloženě překážku neměl nikdo. Jedná se o užší cestu, kde je potřeba jet úplně u kraje a on to tam nedal. Na to, že mi nenechal místo mi odpověděl, že on to může říct taky. Že je prý neprotažená cesta a oba máme široká auta. Nemělo smysl se rozčilovat a hádat se. Nic by to nevyřešilo.
@Jaris330D: Vyloženě překážku neměl nikdo. Jedná se o užší cestu, kde je potřeba jet úplně u kraje a on to tam nedal. Na to, že mi nenechal místo mi odpověděl, že on to může říct taky. Že je prý neprotažená cesta a oba máme široká auta. Nemělo smysl se rozčilovat a hádat se. Nic by to nevyřešilo.
JaraX : jj akorát to není komplet...a shánět ty další kusy originál z bmw vyjde na 50tis určitě za 4 sloupky a dvoje stínítka, že jo 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Pekne, béžová longovica so šibrom by mi pasovala

Ak to teda nie je karamel.
P.
držím palce, ale trošku pochybuju... zatím všichni vždy tvrdili, že zrcátko je neopravitelné.tixik píše:@DonyR1: Teď jsem na to koukal a pod mechanismem je deklík na tři torxy, takže to asi repasovatelné je.
V CarTecu je za krásných 30.904,- i s nalakováním.
Minimálně na E39, E46 a E53 se repasovací sady ozubených koleček prodávají. Proto to nezavrhuju.kurevtor píše:držím palce, ale trošku pochybuju... zatím všichni vždy tvrdili, že zrcátko je neopravitelné.
V CarTecu je za krásných 30.904,- i s nalakováním.
ale ty sady na e53 nefungujou,
Jestli to stojí 30 litrů, tak se snad i vyplatí nechat ty kolečka vyrobit nový ne?
Teddy, si nepomůžeš, pak to už nesložíš. Já ho měnil jen kvůli tomu, že se po letech ošoupal ten zobáček co zrcátko po otevření zastaví... zrcátko se tak protočilo o trochu víc a člověk čuměl do země... a prostě všichni včetně snejka řekli vyměnit, nelze opravit... A zrovínka snejk neni typ servisáka co vidí závadu a hned objednává nový díl, protože je mu u prdele, kolik tě servis bude ve finále stát, i mi některé věci opravil, když jsem čekal "hm, to budem muset vyměnit celou kliku" apod. Kdyby to šlo opravit tak to snejk umí opravit nebo ví komu to poslat na repas....
Takže sice tixikovi držim palce, ale jsem trošku skeptickej....
Tixiku, překvap nás 
Takže sice tixikovi držim palce, ale jsem trošku skeptickej....

měl by někdo zájem o ACC? DVD changer? zadní klimu? hydrokufr? naturbraun long alcantara stropnici? naturbraun kožene tapece long? předface adaptivní světla? dvojity okna long?
připadně nějakou další výbavu. mám tu jednu rostřelenou sedmu a nejíp mě vyjde koupit celé auto na díly, než abych to musel někde shánet. tak dejte vědět co kdo potřebuejete, musel bych si na to půjčit, tak at to mužu co nejdřív splatit.
připadně nějakou další výbavu. mám tu jednu rostřelenou sedmu a nejíp mě vyjde koupit celé auto na díly, než abych to musel někde shánet. tak dejte vědět co kdo potřebuejete, musel bych si na to půjčit, tak at to mužu co nejdřív splatit.
JaraX mám zájem o okna, psal jsem ti SZ.
DVD changer bude komunikovat po CCC ?
Na forum jsem četl že musí bejt z E70.
http://www.e60-forum.de/index.php?threa ... /&pageNo=1
Na forum jsem četl že musí bejt z E70.
http://www.e60-forum.de/index.php?threa ... /&pageNo=1
Tomu říkám pořádnej příspěvek. Sem na tom stejně taky neměním věci zbytečně, ale zase nemám rád nějakou patlanici. Koukneme na to schválně a když to nepujde tak se sežene jiný nokurevtor píše:Teddy, si nepomůžeš, pak to už nesložíš. Já ho měnil jen kvůli tomu, že se po letech ošoupal ten zobáček co zrcátko po otevření zastaví... zrcátko se tak protočilo o trochu víc a člověk čuměl do země... a prostě všichni včetně snejka řekli vyměnit, nelze opravit... A zrovínka snejk neni typ servisáka co vidí závadu a hned objednává nový díl, protože je mu u prdele, kolik tě servis bude ve finále stát, i mi některé věci opravil, když jsem čekal "hm, to budem muset vyměnit celou kliku" apod. Kdyby to šlo opravit tak to snejk umí opravit nebo ví komu to poslat na repas....
Takže sice tixikovi držim palce, ale jsem trošku skeptickej....Tixiku, překvap nás

BMW E65 750i 2006
Jinak sháním zesilovač Logicu už nejaké nabídky mám na před face. Udajně by, ale měl být z Facelifta silnejší a lepší a jinak sou záměné? Mužu se zeptat co je na tom pravdy?
Děkuji.

BMW E65 750i 2006
co s ním máš? proč ho falcon neopraví?
jeslti budu mít zesík tak předface.
jeslti budu mít zesík tak předface.
Jarax:Mám sním to ze mi chybi kufru a stejne tak dalších 13 repro Logicu
.... A ta HiFi sestava mě už sere tak to dodělám aspoň se to bude líp prodavat
jinak hod mi do sz co by jsi chtěl za zesík a pístnici hydro kufru z toho auta co jsi psal vejs... jestli je teda úplne suchà.

BMW E65 750i 2006