Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F01, F02 760i ano nebo ne
Re: F01, F02 760i ano nebo ne
s trojramínkem děláš dobře, to čtyřramínko je komfortnější a líp hřeje, prodal bych ho i do nafty, ostatně možná časem budem brát i takové 735i na servis, je nás ted víc a pěkně to odsýpá, na druhou stranu mi přijde že o to víc té práce přibývá. ale musím vytvořit nějaký papír něco ve stylu, že mě nezajímá že do toho auta někdo zbytečně proinvestuje gatě 

Vidíš to ani nevím
ale mě se tam to trojraminko nelíbí nějak se mi tam nehodí. Přijde mi že to autu sluší víc s tím čtyřraminkem
Jak takové ?..to není ledajaká 735i tahle je ve vůni

Jak takové ?..to není ledajaká 735i tahle je ve vůni

Stvorraminko budes mat lahsie zohnat vyhrievane, mrkni ked tak ebay alebo allegro tam ich par bolo, problem bol trojraminko vyhrievane zohnat..
Jardan, dávej bacha, aby jsi to neměl za chvilku líp vybavený než kdejaká 760 .) Jinak ten kufr závidím a jarax mě pekně sere
prej začnu i 735i brát
A ten volant, hmm já jezdím v palčkách, takže to závidím. Vodejd by ne, když na té ex-mojí už není do čeho píchnout 

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Tam furt budou největší problém ty koníky
ale jak jsem psal bude to asi nejvybavenější 735i
Na mě je stejně daleko když mám u nosu Snejka ale tak možná bych se s ním taky rád potkal je to takovej "svůj" týpek
No mám to co to tady filozof shání 3 roky a ještě 20 bude sedmu bez vstupních investic místo do nich to pade padne do výbavy

Na mě je stejně daleko když mám u nosu Snejka ale tak možná bych se s ním taky rád potkal je to takovej "svůj" týpek

No mám to co to tady filozof shání 3 roky a ještě 20 bude sedmu bez vstupních investic místo do nich to pade padne do výbavy

Hele nesháním 3roky e65. Jen se o ní tady bavím. Dívám se po ní ted poslední týdny a shánět snad na jaře.
Tak nepřeháněj jardane

Tak nepřeháněj jardane