vytvoril jsem vam v teto sekci odulezitene tema galerie pro vase fotky s hlasovanim, kazdopadne doporucuju mazat si spztky z bezpecnostniho hlediska, ale neni to natvrdo nutne
Acer: Ono je individualu vic Mas nekde fotky? Ja mela predtim "trochu" vytunenou E36ku. Tohle je jen o moc dokonalejsi a "vytuneny" uz z vyroby Mam radost, jak se to krasne rozrusta
jj vím individual není jedna konfigurace....je to jen soubor vlastností(doplňků), které se dali koupit k vozu mimo standartní konfiguraci. Typicky barva vozu, interiér(obložení) a kůže .
xyron: co to bude ? Ja si tuhle krasku jeste par let necham. Mam ji moc rada.
acer: Nooo tak ta mi ani moc nechybi. Porad litam a nemam cas na telku koukat ani doma Zase mam nejlepsi audio co se do toho davalo a na to nedam dopustit.
angel_1 píše:xyron: co to bude ? Ja si tuhle krasku jeste par let necham. Mam ji moc rada.
acer: Nooo tak ta mi ani moc nechybi. Porad litam a nemam cas na telku koukat ani doma Zase mam nejlepsi audio co se do toho davalo a na to nedam dopustit.
taky...a musím říct, že je vynikající ...jen má vysoký odběr ...jednou jsem čistil auto asi 3 hodiny a pak baterka kaput...
angel_1 píše:xyron: co to bude ? Ja si tuhle krasku jeste par let necham. Mam ji moc rada.
taky...a musím říct, že je vynikající ...jen má vysoký odběr ...jednou jsem čistil auto asi 3 hodiny a pak baterka kaput...
No ja v minulem aute mela zastavbu a "docela drahou" hudbu Musela jsem mit baterky dve a kapacitor abych vedela kam az muzu
Musime dat sraz, zajima me to tve auticko Muzem to porovnat